Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Webad said:

"dajte ljudi, pa ko menja trenera posle 0-2?" 🤡🤡🤡🤡🤡🤡

Oni koji vide da se raspao, pa da spreče 0-10...

• Like 7
  • Thanks 3
Posted
4 minutes ago, JPM said:

Skroz ocekivano. Ovo ce morati na guzove. Jebe se velikim igracima da igraju aba.

Kojim velikim igračima? A pa da, čuvaju se za Evroligu, tu blistaju za sada.

Posted

Bez obzira na rezultat ove nebitne tekme na kraju, Janis ne moze ovo da izgura, deluje izbezumljeno, a ekipa pogubljeno i raspusteno. Mislim da je besmisleno produzavati agoniju i neprijatnost za sve. Niko se ovde ne oseca dobro.

• Like 2
Posted
Just now, Brajant Danston said:

Kojim velikim igračima? A pa da, čuvaju se za Evroligu, tu blistaju za sada.

My bad.

"Velikim"

Posted

Ovo ce biti ipak sezona bez sekiracije. Odmah smo videli na pocetku da smo krs od ekipe i niko vise nista i ne ocekuje

Posted (edited)

Spakovao nam Zadar nejaki 43 za poluvreme.

Kontam da će u Istanbulu biti nova 100-ka na kontu.

Ovo je baš bruka i sramota na šta mi ličimo.

Zajebi povrede i sve ostalo,ove nesrećnike treba peške da pobediš.

Faking Zadar ti drži lekciju košarke.

Ovog Davidovca bih još sad na poluvremenu šupendirao.Sraman!

Edited by Zadnji vezni
Posted (edited)

Ako je cena poraz da ovaj ode, odmah potpis. Znam da ovo teško pada Sweroljubima ( valjda se tako kaže) ali neće se više provlaciti. 

Edited by No name
Posted (edited)

Sta vam je ljudi, opustenica.

Sad ce to Svero da utegne odbranu malo u poluvremenu i spusticemo Zadar ispod 100 poena.

Edited by nunilo
Posted
Just now, No name said:

Ako je cena poraz da ovaj ode, odmah potpis. Znam da ovo teško pada Sweroljubima ( valjda se tako kaže) ali neće se više provlaciti. Dosta je negativnih rekorda sa njim. 

Zašto da ide?

Treba vremena bar još sezonu i po da vidimo kako radi jer sve je novo još,povrede su.Ali se vidi plan,uloge, zelja itd.

Tako da pustite čoveka da radi i da nas baš uneredi onako pošteno kako kao klub i zaslužujemo.Trpaj Sfero brate

ko nas jebe kad smo palanački klub.

Posted
2 minutes ago, No name said:

Ako je cena poraz da ovaj ode, odmah potpis. Znam da ovo teško pada Sweroljubima ( valjda se tako kaže) ali neće se više provlaciti. 

I ko sledeci da dodje ce isto prolaziti kao Janis sada. Pa ce biti zamenite i tog.

• Ha-ha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...