Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovaj bi i od Jokića napravio Plavšića a od Stefa Karija ,Čović Filipa.
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Webad said: "dajte ljudi, pa ko menja trenera posle 0-2?" 🤡🤡🤡🤡🤡🤡 Oni koji vide da se raspao, pa da spreče 0-10... 7 3
Brajant Danston Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, JPM said: Skroz ocekivano. Ovo ce morati na guzove. Jebe se velikim igracima da igraju aba. Kojim velikim igračima? A pa da, čuvaju se za Evroligu, tu blistaju za sada.
Dragon Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bez obzira na rezultat ove nebitne tekme na kraju, Janis ne moze ovo da izgura, deluje izbezumljeno, a ekipa pogubljeno i raspusteno. Mislim da je besmisleno produzavati agoniju i neprijatnost za sve. Niko se ovde ne oseca dobro. 2
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Brajant Danston said: Kojim velikim igračima? A pa da, čuvaju se za Evroligu, tu blistaju za sada. My bad. "Velikim"
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Taki said: Samo neozbiljni klubovi Pa dobro si rekao Zvezda je neozbiljan klub.
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Po komentarima bi se reklo da gubimo 15 razlike. Smanjite malo mračenje. 1 5
YAO Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo ce biti ipak sezona bez sekiracije. Odmah smo videli na pocetku da smo krs od ekipe i niko vise nista i ne ocekuje
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Spakovao nam Zadar nejaki 43 za poluvreme. Kontam da će u Istanbulu biti nova 100-ka na kontu. Ovo je baš bruka i sramota na šta mi ličimo. Zajebi povrede i sve ostalo,ove nesrećnike treba peške da pobediš. Faking Zadar ti drži lekciju košarke. Ovog Davidovca bih još sad na poluvremenu šupendirao.Sraman! Edited 1 hour ago by Zadnji vezni
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ako je cena poraz da ovaj ode, odmah potpis. Znam da ovo teško pada Sweroljubima ( valjda se tako kaže) ali neće se više provlaciti. Edited 1 hour ago by No name
nunilo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Sta vam je ljudi, opustenica. Sad ce to Svero da utegne odbranu malo u poluvremenu i spusticemo Zadar ispod 100 poena. Edited 1 hour ago by nunilo
Night wolf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Što je najgore od svega ovo izgleda da ne dotiče igrače. Ajde trenera i da smenimo, ali gde je sportski inat, želja za pobedom? 1
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, No name said: Ako je cena poraz da ovaj ode, odmah potpis. Znam da ovo teško pada Sweroljubima ( valjda se tako kaže) ali neće se više provlaciti. Dosta je negativnih rekorda sa njim. Zašto da ide? Treba vremena bar još sezonu i po da vidimo kako radi jer sve je novo još,povrede su.Ali se vidi plan,uloge, zelja itd. Tako da pustite čoveka da radi i da nas baš uneredi onako pošteno kako kao klub i zaslužujemo.Trpaj Sfero brate ko nas jebe kad smo palanački klub.
avakss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I da dobijemo ovo 20 razlike zreo je za otkaz,nedopustivo je ovo na sto mu lici ekipa. 1
Erik Kartmen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zaista se nadam da je ovo bojkot Sferopulosa od strane igrača, jer ako nije, zaista je fascinantno kako je ovaj čovjek postao košarkaški trener.
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 2 minutes ago, No name said: Ako je cena poraz da ovaj ode, odmah potpis. Znam da ovo teško pada Sweroljubima ( valjda se tako kaže) ali neće se više provlaciti. I ko sledeci da dodje ce isto prolaziti kao Janis sada. Pa ce biti zamenite i tog. 2
Recommended Posts