Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Thor said:

Jbg...mi igramo stihijski, na inspiraciju pojedinaca, dok nas "hoće", bez nekog sistema i plana. Jedino da nam dođe neka ista takva ekipa, a da ih nece nista, pa da dobijemo, a nema ih puno u EL.

Ovo. Bilo mi je jasno da dok nas ide u napadu, imamo sansu. Ali, kad je nas napad isao celu utakmicu?...  Odbrana i u 1. poluvremenu bila losa.

Ovo je preslikan poraz od prosle sezone u Minhenu. I tada smo vodili 10-11 razlike kad je Voigtman dao nemogucu trojku iz ugla u zadnjoj sekundi napada. Ovo je jos gore. Ljudi imaju gomilu 2., 3. i 4. napada gde redovno daju trojke. Nije to slucajno.

• Like 2
Posted

Teraj ovog defanzivno orijentisanog trenera sa klupe.

Kakav nemač pojma,majko rođena.

Karakter ekipe u skladu sa trenerom.Čim se malo protivnik odlepi...predaja i skidanje gaća.

• Like 5
Posted

Biće teška borba sa Asvelom da ne bude fenjer. Vidi se to odmah. Šteta, ima par gotivnih igrača.

Grk je bivši ali siguran sam da ni novi trener, ko god bude, neće mnogo promeniti... 

Posted
2 minutes ago, No name said:

Ma on je i prosle godine bio loš, nego je sve to prolazilo ispod radara, jer je bila gomila losijih od njega. On je u slobodnom padu dug period i više šteti nego doprinosi. Konstantno srlja, gubi lopte, a u odbrani je ispod nivoa.

Ovo. On je bio katastrofalan celu sezonu. Najbolje mu je islo kad je ekipa propala pred kraj sezone, to je iskrivilo sliku o njegovoj ulozi prosle godine. Protiv Milana je to i na nesto licilo, ali ovo danas je rapsodija očaja. Uzas.

• Like 2
Posted (edited)

Protiv Bajerna svaka utakmica u Minhenu ista:

Mi krenemo silovito, odemo na 8 do 9 razlike. Kodi igra kao drogiran, pogađa trojke, probija...

Ne skočimo par puta, oni ubace neke sulude trojke iz odbitaka. Karsen i Šabaz prošle, Obst i prošle i ove, šutiraju 300% trojke.

Do poluvremena ostanemo na 5 razlike, ali čini se da smo blizu da dobijemo. Ložimo se i nervozni smo istovremeno.

Krene drugo poluvrijeme, mi napravimo pet sranja, stane šut, odbrane nije ni bilo Bogu hvala, oni nastave da ubacuju i eto 15 razlike i kraj! 

Jbg

Edited by Erik Kartmen
  • Like 5
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted

Odavno nisam video da se neka ekipa raspala jos i pre pocetka sezone. 

Jeste povrede i sve...ali ova igra zaista ne uliva poverenje

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Zadnji vezni said:

Teraj ovog defanzivno orijentisanog trenera sa klupe.

Kakav nemač pojma,majko rođena.

Karakter ekipe u skladu sa trenerom.Čim se malo protivnik odlepi...predaja i skidanje gaća.

Ironija je da sa "defanzivnim" trenerom redovno primamo 90+ poena, a u napadu nista ne ide.

• Like 5
Posted

Ide ovo za bajern lagano na 20 razlike. Bukvalno ni u drugu brzinu nisu ubacili. Mi ove sezone ako budemo imali 10 pobeda kitu secem. Nas ce sad i u abi da otrese ko stigne. Zivi bili pa videli

• Love 1
Posted
2 minutes ago, Erik Kartmen said:

Protiv Bajerna svaka utakmica u Minhenu ista:

Mi krenemo silovito, odemo na 8 do 9 razlike. Kodi igra kao drogiran, pogađa trojke, probija...

Ne skočimo par puta, oni ubace neke sulude trojke iz odbitaka. Karsen i Šabaz prošle, Obst i prošle i ove, šutiraju 300% trojke.

Do poluvremena ostanemo na 5 razlike, ali čini se da smo blizu da dobijemo. Ložimo se i nervozni smo istovremeno.

Krene drugo poluvrijeme, mi napravimo pet sranja, stane šut, odbrane nije ni bilo Bogu hvala, oni nastave da ubacuju i eto 15 razlike i kraj! 

Jbg

To je zato što je naša igra na juriš, a to ne može da traje 40 minuta, niko nikad nije 40 minuta uspeo tako da igra. A Bajern igra strpljivo, sačeka svoj momenat i preokrene. Evo sad i ova nervoza Kalinića, bukvalno na dostižnu razliku na 9 minuta do kraja, on ne može da se fokusira na teren. Kao klinac neki.

• Thanks 1
Posted

Trudili su se momci i večeras, izginuli, nema se tu šta zameriti. Koštala nas je loša odbrana i skok, kao protiv Milana. I karma naravno. Nedopustivo je ovoliko otvorenih šuteva za 3. Teško za gledanje... 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...