TB Told Posted September 25 Posted September 25 Konačno da uživam u kašnjenju Petruševa da izađe na šut i podigne ruku. 8 4
Dzo23 Posted September 25 Posted September 25 (edited) Jebeno dajte mu tu loptu i sklonite se, ne smetajte. Ju ju al je propo Kalina... Edited September 25 by Dzo23 4
djenkoslav Posted September 25 Posted September 25 Nije lepo na oko, ali bar jedan igrac nam nije cigler. 1
DijametralnoSuprotan Posted September 25 Posted September 25 Bravo za Cartera ali opet... Poslednje sekunde iz driblinga treci put. Nece nam uvek ovako ulaziti. Sta Sfero radi s njima na treningu, zapitati se. 2 2
Chaos Is Me Posted September 25 Posted September 25 Kalinić trenutno izgleda kao Dino Radončić. Al zato Carter kao Kevin Punter. Dobrić je jedan brutalno limitiran igrač. 4
bodo Posted September 25 Posted September 25 Šta nije bilo smislenije uvesti Nworu umjesto Kalinića za završnicu. Carter ne maši.
Sector Posted September 25 Posted September 25 Just now, bodo said: Šta nije bilo smislenije uvesti Nworu umjesto Kalinića za završnicu. Carter ne maši. Jeste ali očigledno bode oči crna petorka. Pribojavali smo se toga. 1
Kosjan Willavić Posted September 25 Posted September 25 Znalo se i pre da je Karter dobar igrac, ali izgleda da je bas ozbiljno shvatio ovu sansu. Ovo mi je sezona koja mu moze obezbediti ogroman ugovor, da li ovde ili u nekom Tier 1 timu. 5
No name Posted September 25 Posted September 25 Samo sto uz kartera treba još neko da igra da bi klub imao rezultat. Jedan igrač ne čini prolece
Zadnji vezni Posted September 25 Posted September 25 (edited) 4 minutes ago, JPM said: Otkad je Kondić ovako dobar šuter? Da je kojim slučajem došao kod nas,bazen ne bi pogadjao Zna li ko kad je poslednji put CMM pogodio oba bacanja? Edited September 25 by Zadnji vezni
bodo Posted September 25 Posted September 25 Just now, JPM said: Jel kapira neko zasyo loptu drzi Kodi a ne Carter? I ja se to pitam
DijametralnoSuprotan Posted September 25 Posted September 25 (edited) Sa Bertansom, Wrightom, Masonom i Avramovicem bice tesko dobiti i u Areni kamoli u Dubaiu. Bas nam fali kreacije i suta. Obrana i skok se moze doterati. Edited September 25 by DijametralnoSuprotan
Chaos Is Me Posted September 25 Posted September 25 Kako se ljube i grle Dobrić i Avramović, prava muška ljubav 3 1
Karakondzula! Posted September 25 Posted September 25 Just now, Chaos Is Me said: Kako se ljube i grle Dobrić i Avramović, prava muška ljubav Više nije u kkp, sad sme da se javi, a da mu neko ne preti lomljenjem kostiju. 1 1
JPM Posted September 25 Posted September 25 1 minute ago, Chaos Is Me said: Kako se ljube i grle Dobrić i Avramović, prava muška ljubav Bas nelagoda brate...
Kooineeperk Posted September 25 Posted September 25 Kenan u civilu, prima medalju, barem neki dobar znak. 1
astrix1402 Posted September 25 Posted September 25 I meni ne deluje lose po govoru tela. Naravno da ce snimak da kaze, ali na prvu ne izgleda mnogo strasno. 2
Recommended Posts