Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Zadnji vezni said:

Ali slobodu u igri koju je ovaj mučenik na klupi dao Nwori je baš wtf momenat.Kao da je Stef Carry u pitanju.

Uvek se kladimo na a pogrešne karike tj.igrače.

Mislim da je skroz ok dati kljuceve napada Nwori, samo je pitanje ume li ostatak tima da se uklopi u to. Imamo dosta 1na 1 napadaca za koje je pitanje znaju li da ga prate i dopunjuju.

• Like 1
Posted
Just now, Creed Bratton said:

Pa ni najveci eksperti ne znaju koje je tezine povreda dok se ne snimi ali je bas gadno izgledalo, svakako uradio je dobar potez i verovatno bi zavrsio sa se nije sjebao ne mora da mu se prigovara i za nesto za sta nije kriv

Pa onda nemoj da govoris da je teska povreda i na taj nacin stavljas nase postove u los kontekst. 

A da je uradio lose - jeste. Mozda bi postigao poene da nije nabio koleno, ali i da jeste postigao to ne umanjuje cinjenicu da je on doneo losu odluku da se onako probija. 

Posted (edited)

Nvora sa ovim šutem koji pogađa u prvi obruč... bolno za gledanje. Jbt pa on je važio za solidnog šutera makar. 

Brine i to što ne vidim ulogu Kaline u ovoj ekipi, nikakvu. Doduše, malo ko je trenutno i ima kod Sfera. Daj nekog  Bankija dok ima vremena, ili Sale Obradović koji voli ove "crnačke" timove.

Edited by Erik Kartmen
Posted
Just now, Erik Kartmen said:

Nvora sa ovim šutem koji pogađa u prvi obruč... bolno za gledanje. Jbt pa.on je važio za solidnog šutera makar. 

Brine i to što ne vidim ulogu Kaline u ovoj ekipi, nikakvu. Doduše, malo ko je trenutno i ima kod Sfera. Daj nekog  Bankija dok ima vremena, ili Sale Obradović koji voli ove "crnačke" timove.

Kalina je identicno izgledao na prethodnim pripremama, ne brinem ja za Kalinu ni malo.

• Like 1
Posted (edited)

Miljenović ne vidi samog Nvoru ispod koša u kontri. Slab pregled igre u najavi... Šteta za Kenana, trebao bi nam iako je forumski usual suspect... Nadam se da nije duža pauza...

Jezivo izgledamo sa Grkom, bile pripreme ili ne. Isto ovako smo izgledali na 80% utakmica posle kupa prošle sezone. Pa nemoguće da nije do trenera... Ako izgubi od Armanija, siguran sam da će se već štampati ugovor za novog trenera, ako već nije, pa čeka u fascikli... 

Edited by Issey
Posted
3 minutes ago, JPM said:

Mislim da je skroz ok dati kljuceve napada Nwori, samo je pitanje ume li ostatak tima da se uklopi u to. Imamo dosta 1na 1 napadaca za koje je pitanje znaju li da ga prate i dopunjuju.

Realno bi odmah iza Grahama i Cartera trebao biti po usage rateu.

• Like 1
Posted

Ako se Kenanu ne dovede zamena,Nwora ce postati najomrazeniji igrac na forumu.Nije covek kriv sto ga guraju na 2,poziciju koju nikad nije igrao,niti moze da je igra uspesno.Apropo "zlosrecnih" povreda nasih bekova-Kenan ima 34 godine,a Grejem je prosle godine odigrao,ako se ne varam 6 utakmica u "ligi bez briga"...mozda ima neke veze..

Posted

Ako se bilo šta misli i klubu ,čika Sfero mora da leti.

Ovo je sve isto kao prošle godine,samo su igrači drugi.

Doduše i CMM je malo drugačiji,za sad je još beskorisniji!

Posted
2 minutes ago, astrix1402 said:

Jel se meni cini ili Kalina ima malu minutazu? I nekako bas nedefinisanu ulogu (kao Semi)...

Najebace Ojeleye kao Rokas. Janis dovede igraca i onda ne zna da ga koristi. Ali ok, aj sacekamo da donosimo zakljucke.

Posted
1 minute ago, Zadnji vezni said:

Ako se bilo šta misli i klubu ,čika Sfero mora da leti.

Ovo je sve isto kao prošle godine,samo su igrači drugi.

Doduše i CMM je malo drugačiji,za sad je još beskorisniji!

Nadam se da si poslao CV....

Posted
4 minutes ago, bodo said:

Realno bi odmah iza Grahama i Cartera trebao biti po usage rateu.

Mozda cak i ispred njih prvenstveno jer su ova dvojica koje si naveo i solidni dodavaci, Nwora cist skorer.

Posted
4 minutes ago, JPM said:

Ok je kad napadne kos prodorom, pakuje on to ok ali osloniti se na njegov sut po ovim pripremnim bi bilo suludo.

Posted
1 minute ago, JPM said:

Mozda cak i ispred njih prvenstveno jer su ova dvojica koje si naveo i solidni dodavaci, Nwora cist skorer.

Kako da bude prvi po usage rate-u kada ne moze sam sebi da iskreira kos sem sa post-a?

Posted

Pokusavam da se setim jesam li ikad video Sferopulusa da izdivlja na nekog igraca na utakmici. Daleko od toga da sam pristalica Obradovicevih metoda, ali jbm mu mater pokazi neku reakciju, da vidim da ti je stalo. Ovo bas ne lici na nesto iole smisleno

Posted
1 minute ago, JPM said:

Da možemo i tako postaviti stvari. Carter je definitivno bolji šuter a ja mislim da bi trebalo Nworu istrpeti. 

• Like 1
Posted
Just now, nunilo said:

Ok je kad napadne kos prodorom, pakuje on to ok ali osloniti se na njegov sut po ovim pripremnim bi bilo suludo.

U pravu si, samo se ja ipak nadam da cemo se uigrati pa nece morati da uzima improvizovane suteve. U tome je i caka.

1 minute ago, Disfruto said:

Kako da bude prvi po usage rate-u kada ne moze sam sebi da iskreira kos sem sa post-a?

Nwora ne moze sam da iskreira sut?

Ja mislim da itekako moze.

2 minutes ago, astrix1402 said:

Pokusavam da se setim jesam li ikad video Sferopulusa da izdivlja na nekog igraca na utakmici. Daleko od toga da sam pristalica Obradovicevih metoda, ali jbm mu mater pokazi neku reakciju, da vidim da ti je stalo. Ovo bas ne lici na nesto iole smisleno

Covek cesto ima body language nekog asistenta. Mada svakako nije poenta drati se na igrace ali neki autoritet mora da se izgradi.

• Like 2
Posted (edited)
5 minutes ago, astrix1402 said:

Papanikolau, Birch... u Olimpijakosu. edit: izdrao se na njih i poslao u svlacionicu.

U Zvezdi secam se ono kad se drao u svlacionici. 

Edited by Kooineeperk
  • Like 1
Posted
2 minutes ago, Igor_ said:

Moneke i Karter dobri. 

Ali kako je brzo nestao mit o tandemu Rivero Izundu😁

I sam se iznenadio koliko je pozitive bilo na njihove igre ovde na forumu.

Od njih ocekujem samo da rede koliko mogu i sto manje petljaju i ne pokusavaju ono sto ne znaju i sve pet.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...