Thor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Demonstracija sile jedne atletski moćne ekipe, odlicno vođene, agresivne, kojoj cela klupa skače i pozdravlja svaki dobar potez, gde je trener za mesec dana od grupe igrača napravio TIM, bar danas tako izgledaju. Sve suprotno je Zvezda danas. 1 4
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako smo grobare izradili, krađa kubanskog štimeta ispred nosa, level osveta za Milka Đurovskog.. Još ne znaju šta ih je snašlo.. 1 2
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo je negledljivo. Nit se zna šta ko igra niti kakav je koncept. Ojeleye jedini ima svoju standardnu ulogu ćoškaroša. Nwora će biti nworisan oko nove godine. Mnogo grozan igrač koji za sebe misli da je mnogo bolji nego što zapravo jeste. 3
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Deda izgleda jos gore ove sezone a prosle je izgledao lose.
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 3 minutes ago, Thor said: Demonstracija sile jedne atletski moćne ekipe, odlicno vođene, agresivne, kojoj cela klupa skače i pozdravlja svaki dobar potez, gde je trener za mesec dana od grupe igrača napravio TIM, bar danas tako izgledaju. Sve suprotno je Zvezda danas. Rekoh ja da bi njihov trener kod nas čudo napravio i da bih voleo da izgledamo kao oni.. Edited 2 hours ago by mister-no 1
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Deda izgleda jos gore ove sezone a prosle je izgledao lose. Nije. 1 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Добри смо, чујем. Значи, 15 дана пред почетак сезоне, стихија, не зна се ко пије ни ко плаћа, играмо дивљачку кошарку. То је значи то "освежили смо екипу, бржи смо, полетнији, млађи" па примиш 100 и кусур од Игокее, а кад дође тим из Евролиге куку оцу, куку мајци...лепо, значи, опет прединфарктна стања и холтери. Јесте, припрема је, али из ових пар минута што сам видео, Бугарин ће ми опет јести душу, а и остали нису баш за пред кума. Нвора брат бриљира. Што би рекао Шћепан, дај ћерај ово (док није касно).
Bogoljub Gagic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Нема овде изговора нова екипа, припреме џа бу... и њима су исто припреме и нова екипа. Јанис је једна незналица. 4
Thor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, mister-no said: Rekoh ja da bi njihov trener kod nas čudo napravio i da bih voleo da izgledamo kao oni.. Vidljivo iz aviona. Mi bi isto izgledali ovako da Drčela, ti ili ja budemo pored klupe. Ne vidim sta radimo. U odbrani preuzimamo, pa ovi biraju hoce li da nas kazne gore u 1:1 ili ce da spuste centru da lagano ubaci u koš. Napad....to ne vredi komentarisati 1
СамоТи3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Сад 12 радника у неком руднику што су црнчили од јутра па до мрака да изађу на терен видели би више жеље воље и агресивности него код ових наших играча, ово је срамота какав однос према игри, где узе Арена и да преноси ово, све разумем али да овако бедно играју па то је хаос. Баш сам се понадао да ћемо бар моћи отворене шутеве да погађамо али ништа. Коди и Кенан као да се прошла сезона није ни завршила, скроз исто играју, ови нас урнисали у одбрани, нисмо могли кош да видимо, јбг нема протока лопте само солирање. Биће боље у другом, ваљда горе од овога не може, бар се надам. 1
Maverick88 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Добри смо, чујем. Значи, 15 дана пред почетак сезоне, стихија, не зна се ко пије ни ко плаћа, играмо дивљачку кошарку. То је значи то "освежили смо екипу, бржи смо, полетнији, млађи" па примиш 100 и кусур од Игокее, а кад дође тим из Евролиге куку оцу, куку мајци...лепо, значи, опет прединфарктна стања и холтери. Јесте, припрема је, али из ових пар минута што сам видео, Бугарин ће ми опет јести душу, а и остали нису баш за пред кума. Нвора брат бриљира. Што би рекао Шћепан, дај ћерај ово (док није касно). Igramo divljacku kosarku? Mislim da je diskutabilno da li uopste igramo kosarku ili neki drugi sport,posto ovo kosarka nije sto mi pokusavamo 3
nunilo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Stefi88 said: Gotovo je ovo ljudi Nije, ima i drugo da nas otresu momacki 😂
radoje Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago E baš vidim veliki napredak odkako su oterani Yago i Nedović.
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Thor said: Vidljivo iz aviona. Mi bi isto izgledali ovako da Drčela, ti ili ja budemo pored klupe. Ne vidim sta radimo. U odbrani preuzimamo, pa ovi biraju hoce li da nas kazne gore u 1:1 ili ce da spuste centru da lagano ubaci u koš. Napad....to ne vredi komentarisati Preuzimamo, i preuzimaćemo jer to je Sferov pečat u odbrani a imamo slabašne Grejema, Kartera i nepokretnu guzu na centru i sve to se kažnjava.. U napadu isto njegov pečat u zadnjoj sekundi nemogući putevi preko ruke.. Mislim, sve već viđeno.
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Opušteno ljudi, očigledno Sfero krije karte za EL. Semi dobro šuta, samo mora da se ošiša. 2
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, mister-no said: Preuzimamo, i preuzimaćemo jer to je Sferov pečat u odbrani a imamo slabašne Grejema, Kartera i nepokretnu guzu na centru i sve to se kažnjava.. U napadu isto njegov pečat u zadnjoj sekundi nemogući putevi preko ruke.. Mislim, sve već viđeno. valjda onda pravis tim za to?
СамоТи3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Само ћу рећи Јакуба Оутара. Нвора оће да покаже колико може и да обори рекорд по броју узастопно промашених тројки или шта?
djenkoslav Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Očekivao sam low IQ košarku, ali ovo je lobotomija košarka. 1
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nwora brat samo pripaljuje 😂a Janis kao pizdi, vidi da će već tokom priprema da popije pedalu.
Сандро Лаки Ђентиле Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ако још једном чујем Цаковића и "Шеми" Оџелеј, ранићу се тупим предметом у главу. Не можемо ништа под Богом да одбранимо. Нвора имбецил.
m0k1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago iz petog ofanzivnog skoka jedva dadosmo kos da bismo primili lagane poene 5 sekundi kasnije 😀
Recommended Posts