Blade Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 hours ago, Bejn said: Miljenović je plej i kao takav je i doveden ove godine. Ono sto igra je bek, primer iz citanke. @JPM Mi (odnosno vecina nas) nemamo kult navijanja. Navijaci smo rezultata, a ne tima. Ne volimo da se borimo i takmicimo, nego volimo da pobedjujemo. Pet pobeda, izborenih velikom borbom i zalaganjem kompletnog tima pada u senku zbog jednog poraza. Kada se gubi, na 2-3 minuta do kraja hala krece da se napusta, do kraja se isprazni za trecinu. Mi hocemo da kupimo kartu i da nam se garantuje pobeda, da se slikamo za facebook, instagram, tik-tok,...da drugi vide da smo bili na utakmici. Na utakmicu se ide, zato sto zelis da pruzis podrsku i gledas voljeni tim, koji volis od rodjenja. Da li si dosao u radnom ili svecanom odelu, to si ti, navijac. Ne zanima te da li ce neko to da vidi, ti si dosao zbog sebe i nase Zvezde. Ako pobedimo - srecni smo, nastavljamo da pevamo i navijamo i ispred hale, a dosli smo sa ciljem i verom da ce nasa ekipa da pobedi. Ako izgubimo, ostajemo do kraja. Volimo te Zvezdo, ma gde bila ti! Idemo kuci tuzni, ali podrska ne opada. KAD SE ZVEZDA VOLI, SVI SU DANI PONOSNI I SLAVNI !!! 4
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da sjetim se tih dana kad je Hemofarm bio za nas kao danas Real Madrid. Ludilo bilo baš.
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jedan Šejn Larkin ničim izazvan svrsta našu ekipu u F4, od 20 ekipa. I onda dođe ovde neki random Milisav da sere kako je ulazak u top 10 maks domet ove ekipe i realno uspeh. 1 1
wing Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, Sinnerman said: Jedan Šejn Larkin ničim izazvan svrsta našu ekipu u F4, od 20 ekipa. I onda dođe ovde neki random Milisav da sere kako je ulazak u top 10 maks domet ove ekipe i realno uspeh. Larkin je ispušena muštikla, krava muzara i ne zna gde se kopča.
Nellthe Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Ove ekipa ima svoje nedostatke, ali ih ima i vecina u EL, milim da nema ni jedne "perfektne ekipe". Evo ako uzmemo da su Fener i Oly top 2 ekipe po kvalitetu i jacini, Fener iako igra fantasticno, kuburi sa centrima, njima Niko Melli od 35 godina igra prosjecno 22 minute ove godine, i to nekako funkcionise, ali to je veoma slaba tacka i vjerovatno se moze iskoristiti na "jednu" utakmicu. Znam da su doveli Silvu sada ali nije jos uvijek nista pokazao, tu su i Baccot i Birch koji se takodje raspadaju. Oly sa druge strane kuburi sa plejevima, najvise zbog povreda, doveden je Corey Joseph sad, ali evo i on se navodno povrijedio i protiv nas opet sa 1 pravim plejom. Tu smo i mi sa nasim problemom sa plejevima/bekom, ali ako se oporavi karter mi tu mozemo dobro da zakrpimo sa CMM 25 minuta na pleju, ostalo da pokupi Butler, eventualno neka minijatura Jage. Nema mnogo ekipa sa kojima bih ja licno mjenjao nasu postavu glavu za glavu, i kao takvo bez problema mozemo da se nadjemo medju top 6 ekipa i zavrsimo na final four, a naravno, mozemo kao i prosle sezone da ga ispusimo, pa ispadnemo u plej inu. Kosarka je, kao i svaki sport, komplikovana, situacije sa formom, povredama, rasporedeom uticu na igru iz sedmice u sedmicu. Nama da je usao slucajno sut nwore na kraju bili bi u nenromalnoj seriji i mogli bi MOZDA rastereceni da napadnemo Oly u pireju, i onda ko zna. Plasman ce nam uveliko zavisiti od ove 3 utakmice kod kuce, ako dobijemo sve 3, zbog momentuma i svega vjerujem da cemo zavristi u top 6. Isle su i pune gore ekipe od nas po sastavu na F4 (bar po meni). Tako da sve je otvoreno da zadnjeg kola. 2
JPM Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 20 minutes ago, Sinnerman said: Jedan Šejn Larkin ničim izazvan svrsta našu ekipu u F4, od 20 ekipa. I onda dođe ovde neki random Milisav da sere kako je ulazak u top 10 maks domet ove ekipe i realno uspeh. I to ti je dokaz da je sve sem F4 neuspeh? Čovek dao lični stav na osnovu subjektivnog utiska. Možda mu se jednostavno sviđa kako je naš tim skrojen, možda mu je neki drugar u našem timu. Naš cilj svakako jeste, sa ovim budžetom, da se igra plej of. Ali i ako ga ne budemo igrali ne znači automatski da je neuspeh.
JPM Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 7 minutes ago, Nellthe said: Isle su i pune gore ekipe od nas po sastavu na F4 (bar po meni). Tako da sve je otvoreno da zadnjeg kola. Ali je, ruku na srce, i konkurencija bila slabija. Danas imaš bukvalno 16 prejakih ekipa.
Blade Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 4 minutes ago, crni96 said: Da sjetim se tih dana kad je Hemofarm bio za nas kao danas Real Madrid. Ludilo bilo baš. E vidis, ja sam bio navijac i tada. Kada smo u produzetku pobedjivali jedva Zdravlje iz Leskovca, gubili od Sirokog Brijega, pobedjivali Lovcen jedva u ,,Pioniru",... Bio sam navijac i 2001., kada je klub upao u krizu, a trazena je pomoc od tadasnjeg premijera Zorana Djindjica, a odgovor je bio da od toga nema nista, dok je za drugu stranu bilo, a tadasnji trener Stevan Karadzic je izjavio: ,,Boricemo se za opstanak."
Nellthe Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 1 minute ago, JPM said: Ali je, ruku na srce, i konkurencija bila slabija. Danas imaš bukvalno 16 prejakih ekipa. Naravno, slazem se. Po meni je EL nikad jaca i zanimljivija, do prije 2 godine nisam gledao ni jednu utakmicu sem Zvezde, sad pratim skoro sve (ima malo i do fantazija, ali su i utakmice bruku zanimljive). 1
Blade Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago I Evroliga, a i Aba liga su nikad zanimljivije. Nikada pre nije bilo do ove mere u Aba ligi moguce da neki tim iz sredine ili cak donjeg dela tabele pobedi neki koji igra evropsko takmicenje. Ranije se mnogo redje desavalo. Glavni razlozi su to sto su klubovi koji igraju evropu preoptereceni rasporedom, a drugi sto su sada i ti ,,manji" klubovi kvalitetniji po sastavu.
JPM Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Mene ABA uopšte ne privlači, posebno ovaj format mi je promašaj. 2
Sector Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago O kvalitetu se može diskutovati i široka je tema ali je ranije sistem takmičenja bio takav da je bilo više prostora za iznenađenja. Sad imamo ligaški sistem sa ogromnim brojem utakmica, pa na kraju uvijek dođu do izražaja kvalitet i dubina rostera, logistika, sudije... Žalgiris je prije 7-8 godina napravio iznenađenje, ovo ostalo su manje više isti timovi, samo je CSKA izbačen. 2
Bejn Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago 32 minutes ago, Sinnerman said: Jedan Šejn Larkin ničim izazvan svrsta našu ekipu u F4, od 20 ekipa. I onda dođe ovde neki random Milisav da sere kako je ulazak u top 10 maks domet ove ekipe i realno uspeh. Random Milisav je pre par dana samouvereno izjavljivao da "nije ovo bezmuda ekipa koja je prošle godine pogubila sve trofeje" i da će , implicitno, pojesti nesrećni Makabi. A izgubili smo kao i prošle godine, u sličnom momentu i u utakmici istog značaja. Dali je ovo bezmudi tim ili ne videće se u naredna dva meseca. A ako Larkin kaže da idemo na F4 onda nam nema druge no da pakujemo kofere.
NMX Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 1 hour ago, Sinnerman said: Jedan Šejn Larkin ničim izazvan svrsta našu ekipu u F4, od 20 ekipa Privatnik, invalid, ispušena lula. Ne zna taj ništa.
Recommended Posts