Perkos2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 minutes ago, Valensija said: Da ne zaboravim, jebala vas live tema! I analiza vlade najlepšeg đurovića 4
wing Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Radonja gleda zadnji frtalj i baca topovske udare sa terase. Komšije ne zovu kerove jer imaju razumevanja. Čestitke uber ganciju na tri iljadarke...živ nam bio matore. ...rasplako me onom zadnjom štambilj trojkom.❤️ Edited 4 hours ago by wing 12 18
rodriguez Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago šućur allahu!!! janaj da spremi deonice do leta, nwori 51%, butleru 49%
Big Ticket Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Мени су вазда драже овакве крвава кољена побједе! Браво Звездо! ❤️ 13 1
BriJones Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Mile1 said: Kakvo je suvo blago Odzelej kako je veceras izrudario za pobedu zajedno sa Kalinom slažem se i mislim da je u ovoj razlici +- ključ pobede 5 1
liv7 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Fantasticna igra i vazna pobeda.Hapoel je odigrao dobro,nisu se videli tragovi "krize"...imaju kvalitetniju ekipu i boljeg trenera..ALI...vecears smo mi bili bolji🥳.interesantno je kako je prestalo da ih "kenja" kad smo zategli odbranu.. 1 1
FireKeeper Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Najdraze mi je sto ju je Kalina strpao na kraju. i to jubilarni poeni 24 1
nunilo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, BriJones said: slažem se i mislim da je u ovoj razlici +- ključ pobede Ja mislim da je kljuc uz rudarenje Semija, Kaline ... sto je Cima presedeo na klupi 4/4 jer danas nije bio faktor za tu odluku da pohvalim Saleta da ne bude da ga samo kudim. 17
Milko Miller Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, BriJones said: slažem se i mislim da je u ovoj razlici +- ključ pobede Evo primera kakav impact mozes da imas i kad bukvalno sem zicera svaki sut promasis.
Erik Kartmen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Da vas sad čujem da kažete nešto protiv Dozeta i Bagzija 💪💪💪
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Uf koji bi nam tek skor bio da Sale nije izgubio svlačionicu pre mesec dana 12
bodo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Srećom da je Sale stavio Monekea na klupu jer je bio večeras najslabiji pojedinac kod nas. Semi možda nije bio napadački efikasan ali je izrudario u obrani šta nam je i donelo preokret. Zajedno sa Kodijem , Bokijem i Kalinom. I sjajna zadnja četvrtina Nwore. Edited 6 hours ago by bodo 10
Estrella Roja Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovo u 4/4 je bio granit. Dozvolili smo protivniku da poentira samo 2 puta, pored toga nisu videli koš do 2 minuta pred kraj. Da ne pominjem da su smo ih potpuno nadskakali, 23 skoka više smo imali Bravo Zvezdo ❤️🤍 3
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Урош19 said: Uf koji bi nam tek skor bio da Sale nije izgubio svlačionicu pre mesec dana 7
Crni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pa me salje u cigansku skolu, da ja gledam Batlera i Nvoru... Kada umrem i ostavim telo, Nek mi Dzoel odrzi opelo... 3 7 2 1
Nikom nista Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, bodo said: Srećom da je Sale stavio Monekea na klupu jer je bio večeras najslabiji pojedinac kod nas. Semi možda nije bio napadački efikasan ali je izrudario u obrani šta nam je i donelo preokret. Zajedno sa Kodijem , Bokijem i Kalinom. I sjajna zadnja četvrtina Nwore. Evo Djurović k...a o Monekeu... Tako da nema zime za nas i za njega 😀 2
bodo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Nikom nista said: Evo Djurović k...a o Monekeu... Tako da nema zime za nas i za njega 😀 Pa loš je bio večeras.ništa manje ništa više.evo možda protiv Maccabija bude najbolji. 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 8 minutes ago, FireKeeper said: Najdraze mi je sto ju je Kalina strpao na kraju. i to jubilarni poeni I lepa posveta Evrolige, mora se reci. 9 1
Recommended Posts