Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago To sto je Covke otisao ne znaci da njegove metode nisu.
quentin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Očito, Obradović od Grema nije dobio ni naznake onoga što mu treba i što je očekivao. Nije mnogo igrao, ali neki prostor je ipak dobio. Mi smo čuli da se trudi na treninzima, ali jasno je da trenera nije ubijedio da zaslužuje više. Prosto, u ovoj situaciji ne znam šta bi drugo sa Gremom nego da pokušaju naći klub voljan da preuzme bar dio obaveza. Možda može da se kaže da nie bilo dovoljno strpljenja, ali nisu baš ni okolnosti takve da neko može predugo da se čeka. Vidjećemo kako će biti kad se Rivero vrati, ali ne znam ni koliko će prostora za Bolomboja biti, ako ne pokaže da podiže formu.
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ne znam šta je ovde seljački, očigledno je Sale odlučio da mu ne igra Devonte a nema poente ni za nas ni za njega da sedi na klupi celu sezonu. Dobio je kakvu takvu šansu i sem jedne utakmice delovao je baš loše + je Jago u istom tom periodu pokazao znake života i to je to. Takođe sa ovakvim stanjem na tabeli nemamo baš ni luksuz da ga čekamo i nadamo se do aprila da će proigrati. Još kad bi Plavšiću mogli da nađu neki klub. Edited 1 hour ago by Урош19 1
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne mogu se u istu ravan staviti Bolomboj i Greem, naš dobroćudni div je pokazao mnogo puta da vredi kao igrač i sad je samo pitanje koliko mu vremena treba da se vrati u tu formu. Greem u zvezdinom dresu nije pokazo pa skoro ništa, očito nije mogao das eprilagodi ekipi i zahtevima trenera. Nikad nisam za otpuštanje igrača ako nema obostranog interesa tako da ako su našli dogovor neka ga puste ako nisu neka trenira i čeka svoju šansu.
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 19 minutes ago, Summerfunk said: Ko je Rakočeviću, Miličiću i ostalim ljudima koji se razumeju u košarku rekao da Grejem košta 2-3 miliona evra? I opet ista priča o domaćim igračima. Kako nema mesta i para za njih. Jebo mater, sećam se da je neko sinoć *sarkastično* napisao da je ovo Udbojšin stil targetiranja igrača po medijima. Sve najgore o igraču, plata više milionska... I za kraj, ono najbolje... Domaći igrači. Gde su, kako i zašto ih nema i kad će se to promeniti 🤣😄 Kada se u mladjim kategorijama ne bi gurali njegov i Gurovicev polutalentovani sin, sinovi drugih igraca, trenera, finansijera kluba, onda bi mozda i neki talentovani igraci dosli do izrazaja, pa bi onda mozda i imali za petorku u Zvezdi i Partizanu. Ovo su mi najgori demagozi. On ne vidi da je on prvi, uzrok problema, ali zna da komentarise i dezinformise, jer jelte vec se video u Zvezdi na rukovodecim pozicijama. Edited 1 hour ago by VISOKOLETAC
perikle Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 35 minutes ago, NMX said: Ponovo dokaz koliko smo mali i seljački klub i kako rešavamo probleme koje imamo. Ako je iz kluba došla informacija da se momak zalaže na treninzima i da gine (potvrđeno sa više strana) a ne daje mu se minutaža kroz koju bi ušao u formu, šta očekujemo? Momak ni u garbage time ne igra makar da nabije empty stats i malo samopouzdanja ali ćemo ga zato oterati kao kera. Seljačka posla. Ta priča - e, ne ide, ovako je bolje za sve (na stranu što postoji sitna začkoljica zvana ugovorna obaveza) je toliko seljačka i tako jadna da reči nemam. Ja verujem da je Graham ono što je Guru svojevremeno napisao - washed up. Nema ga nigde dve pune sezone. Samo smo to znali i letos i kladili se da će kod nas da proigra. I sada kada smo izgubili opkladu, bez da smo uplatili tiket jer mu ne dajemo da igra - e, teraj ga. Jadno. Da ne pričam o tome da se kladimo na igrača čije mane svi znaju a čijih vrlina za više domete prosto nema. Ne dao bog da se CMM povredi (pu pu pu) mi smo najebali. Carter, koliko čujem, jeste u sjajnom stanju, da svi snimci pokazuju kao da embolije nikad nije bilo ali je to i dalje mačka u džaku kada možemo očekivati full povratak. Ako smo već pijani ruski sns milioneri ne vidim zašto ne možemo da damo pravu šansu Grahamu makar kroz ubogu ABA ligu i da ga sačekamo za EL. nemamo mi vise vremena da mu dajemo sansu. Vise od pola sezone je proslo a on nije jednom bio dvocifren. U potpunosti podrzavam ovu odluku Sase da ga se resimo s obzirom da smo opet krenuli da igramo nesto od kad ga nema na terenu. 1
Estrella Roja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šteta što se na kraju ovako završilo sa Sivom Šunkom, ali može se reći da i nije neočikivano. On je prošle sezone odigrao samo 6 utakmica u G ligi, tako da je bio mačka u džaku još letos kad je dolazio. Uz to se i povredio na pripremama i dok se oporavio, mnogo toga u timu se promenilo u odnosu na to kad je došao. Sem one prve utakmice protiv Olija, ostatak je bio dosta loš u EL. Poslednju utakmicu u EL je odigrao pre 3 nedelje protiv Valensije a u ABA ligi 12. januara i to protiv Bosne na domaćem terenu bez ikakvog učinka, tako da se može reći da se rastanak naslućivao. Posle toga je SO odlučio za neke druge igrači i od tada mi smo dobili utakmice na tri teška gostovanja. Ja verujem da je bolji igrač od Jaga, ali mi to nažalost nismo videli u Zvezdi. Mene situacija dosta podseća na onu sa Rajanom Tompsonom od pre desetak godina: vidiš da igrač trudi i da je ostalima stalo da uspe ali jednostavno nije to-to i verovatno je rastanak najbolje rešenje za sve. Lično mislim da imamo dovoljno igrača na bekovskim pozicijama: CMM, Batler i Nvora koji će pokupiti najviše minuta u EL a uz njih Jago, Miljenović i Dobrić kao rezervne opcije za EL i koji mogu da odigraju dosta minuta u ABA kad se neko od nosilaca odmara.
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jajarska izjava Rakocevica, lupetaranje o neogranicenom budzetu od 30+ miliona, nepostojecim zanemarenim domacim igracima i za kraj ovo frljanje o Grejemovih 2-3 miliona. Kao kad pitas bildera u teretani koliko dize iz benca a on kaze 100-150. Ne znam stvarno sto se i dalje kuka oko Grejema i sta se zamera treneru i klubu. Data mu je sansa umesto Jaga, pokazao se uzasno a mi smo izgubili igru i utakmice. Svi su se slozili da je ocajan. Kada je stavljen na kraj klupe kukalo se zasto se vodi bezveze, bolje da se presece ako se ne racuna na njega. Sad kad se preseklo, opet ne valja. Ne vidim da je klub ispao nesto jajarski, i tu se pausalno kuka. Zasticeni su igraci kao beli medvedi, ili ce se igrac naplatiti do poslednjeg centa ili ce mu se naci klub da preuzme ugovor. 3 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 27 minutes ago, Don Dusko said: To sto je Covke otisao ne znaci da njegove metode nisu. Misliš, ne znači da su sa njim otišle i njegove metode? Btw, Kodi car
liv7 Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Zalosno je sto spin-majstori iz kluba koriste situaciju oko Kartera da pokriju sve greske sa Grejemom..Zamena za Grejema je Jago,ali posto i vrapci ma grani znaju da on nije E.L igrac,onda hajde da pricamo kako se Karter "sutra" vraca..Covek se do skoro borio za zivot.Imao je tezak oblik plucne embolije.To sto je on prosao,psihicki je gore od svake povrede.Sto se mene tice,Karter je ove sezone ispunio ocekivanja.Ostao je ziv. 1
Dzo23 Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 11 minutes ago, Cavani said: Jajarska izjava Rakocevica, lupetaranje o neogranicenom budzetu od 30+ miliona, nepostojecim zanemarenim domacim igracima i za kraj ovo frljanje o Grejemovih 2-3 miliona. Kao kad pitas bildera u teretani koliko dize iz benca a on kaze 100-150. Ne znam stvarno sto se i dalje kuka oko Grejema i sta se zamera treneru i klubu. Data mu je sansa umesto Jaga, pokazao se uzasno a mi smo izgubili igru i utakmice. Svi su se slozili da je ocajan. Kada je stavljen na kraj klupe kukalo se zasto se vodi bezveze, bolje da se presece ako se ne racuna na njega. Sad kad se preseklo, opet ne valja. Ne vidim da je klub ispao nesto jajarski, i tu se pausalno kuka. Zasticeni su igraci kao beli medvedi, ili ce se igrac naplatiti do poslednjeg centa ili ce mu se naci klub da preuzme ugovor. Odnos domaćih/stranci hajde o tome se da diskutovati. S druge strane nema dileme da su Gurović, Rakočević, Miličić i mnogi drugi u pravu kad kažu da je nenormalno da ti ne možeš da pružiš šansu mladom igraču u jednoj aba ligi koja nema nikakav značaj, u smislu da ti donosi nešto bitno. Imaš tu trogodišnju licencu EL, i umesto da ti bude rasterećenje, ono što smo svi očekivali, i da imaš veću slobodu da afirmišeš nekoliko mlađih igrača, ti ubacuješ u garbage time-u svaku desetu utakmicu dva juniora, 2-3 minuta do kraja. Tužno. Ono što je sigurno, KK Crvena zvezda je groblje za talente i igrače koji obećavaju. Pa mi jednom Nikoli Topiću nismo mogli da damo šansu i gurnemo ga, nego smo ga slali u Megu...Nema šta dalje da se priča. Ono što govorim godinama je da primjera radi imamo Dončića, Lebrona, Dzordana u podmlatku, seljakali bi smo ih po pozajmicama dok ne bi nakon nekog vremena digli ruke od njih. Strašno poražavajuće, i ovoj praksi se očigledno ne nazire kraj. 2
Perkos2 Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Ako se dobro sećam i Ognjen Jaramaz je imao istu bolest koju ima Karter pa se prilično uspešno vratio na teren, sačekajmo sa izjavama oko Kartera greem nije ispunio očekivanja, da li je pametno i dalje ga držati u klubu i čekati da proigra ne znam, kao što vć rekoh ako je uzajamni dogovor da se raziđu podržavam, da ga ami oteraju ne mogu, ugovori igrača su zaštićeni. Ne moramo baš pred svaku utakmicu da imamo neku zaveru i kritiku na račun kluba i stručnog štaba
Cavani Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 1 minute ago, Dzo23 said: Odnos domaćih/stranci hajde o tome se da diskutovati. S druge strane nema dileme da su Gurović, Rakočević, Miličić i mnogi drugi u pravu kad kažu da je nenormalno da ti ne možeš da pružiš šansu mladom igraču u jednoj aba ligi koja nema nikakav značaj, u smislu da ti donosi nešto bitno. Imaš tu trogodišnju licencu EL, i umesto da ti bude rasterećenje, ono što smo svi očekivali, i da imaš veću slobodu da afirmišeš nekoliko mlađih igrača, ti ubacuješ u garbage time-u svaku desetu utakmicu dva juniora, 2-3 minuta do kraja. Tužno. Ono što je sigurno, KK Crvena zvezda je groblje za talente i igrače koji obećavaju. Pa mi jednom Nikoli Topiću nismo mogli da damo šansu i gurnemo ga, nego smo ga slali u Megu...Nema šta dalje da se priča. Ono što govorim godinama je da primjera radi imamo Dončića, Lebrona, Dzordana u podmlatku, seljakali bi smo ih po pozajmicama dok ne bi nakon nekog vremena digli ruke od njih. Strašno poražavajuće, i ovoj praksi se očigledno ne nazire kraj. Nikola Topic i Milenko su sami trazili da idu na pozajmicu u Megu, kao uslov da potpisu ugovor, receno je to vise puta. Juce su utakmicu izneli sa minutazom Dobric, Davidovac, Miljenovic, data je sansa i juniorima. Nije se ogresilo o domace talente jer su nepostojeci ili su top talenti koji idu direktno u NBA. Ne secam se da smo nekog smestili na groblje talenata. Uostalom citava EL je takva, na prste jedne ruke mogu da se nabroje talenti koji se proguraju po sezoni. 1 1
radoje Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Poz poz. Topla preporuka forumašima: zaboravite Grejema, ne čitajte komentare na socijalnim mrežama, ne morate ni pratiti baš svaki opskurni nalog koji ima za cilj nabijanje lajkova i komentara, izbijte iz glave mantru da se trener dušmanski ophodi prema njemu. Marketing se temelji na psihologijji rulje mase.
VISOKOLETAC Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 9 minutes ago, Dzo23 said: Odnos domaćih/stranci hajde o tome se da diskutovati. S druge strane nema dileme da su Gurović, Rakočević, Miličić i mnogi drugi u pravu kad kažu da je nenormalno da ti ne možeš da pružiš šansu mladom igraču u jednoj aba ligi koja nema nikakav značaj, u smislu da ti donosi nešto bitno. Imaš tu trogodišnju licencu EL, i umesto da ti bude rasterećenje, ono što smo svi očekivali, i da imaš veću slobodu da afirmišeš nekoliko mlađih igrača, ti ubacuješ u garbage time-u svaku desetu utakmicu dva juniora, 2-3 minuta do kraja. Tužno. Ono što je sigurno, KK Crvena zvezda je groblje za talente i igrače koji obećavaju. Pa mi jednom Nikoli Topiću nismo mogli da damo šansu i gurnemo ga, nego smo ga slali u Megu...Nema šta dalje da se priča. Ono što govorim godinama je da primjera radi imamo Dončića, Lebrona, Dzordana u podmlatku, seljakali bi smo ih po pozajmicama dok ne bi nakon nekog vremena digli ruke od njih. Strašno poražavajuće, i ovoj praksi se očigledno ne nazire kraj. 3 minutes ago, Cavani said: Nikola Topic i Milenko su sami trazili da idu na pozajmicu u Megu, kao uslov da potpisu ugovor, receno je to vise puta. Juce su utakmicu izneli sa minutazom Dobric, Davidovac, Miljenovic, data je sansa i juniorima. Nije se ogresilo o domace talente jer su nepostojeci ili su top talenti koji idu direktno u NBA. Ne secam se da smo nekog smestili na groblje talenata. Uostalom citava EL je takva, na prste jedne ruke mogu da se nabroje talenti koji se proguraju po sezoni. Da se samo nadovezem, Sferopulus je te godine nudio sigurnu minutazu za Topica i rekao da mu je potreban i da ce sigurno igrati, ali Milenko i Nikola insistirali na Megi. Cim se vratio odmah je dobio minutazu u EL. Opet bih pitao Rakocevica, sto je njegov sin bio kapiten u mladjim kategorijama Zvezde i da li je u tom trenutku bilo talentovanije dece od njega? 1
mindgame Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago 14 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Četvrta uzastopna utakmica gde Crvena zvezda ubacuje protivniku 100+ poena 😳 • VS Milano 96-104 • VS Monako 96-100 • VS Virtus 93-102 • VS Beč 99-108 nije uzastopna. Posle Armanija smo gostovali zadru gde smo postigli 80 poena. 1
Žilee Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Ucinak Devontea ove sezone: -Trojka protiv Beča za pocetak nadanja - 3 trojke protiv Oly-a za nevidjeni hajp - 1/5 za tri protiv partizana i jedan 2+1 - 4 trojke protiv ilirije - flouter 2+1 protiv COL - trojka protiv Virtusa od velikog znacaja - promasena otvorena trojka protiv valensije na kraju prvog poluvremena koja bi znacila mnogo Malo li je? 😅
The_Big_S Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Da li Bolomboju ističe ugovor na kraju ove sezone ili ima još jednu godinu?
Dzo23 Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago 1 minute ago, The_Big_S said: Da li Bolomboju ističe ugovor na kraju ove sezone ili ima još jednu godinu? Ističe na kraju sezone. 1
Recommended Posts