fradler Posted Monday at 07:32 PM Posted Monday at 07:32 PM Slušam jutros Luku i Kuzmu u jutarnjem programu, pitaju Kuzmanovića gde vidi još prostora za napredak u igri Zvezde ili tako nešto. Kaže on "videćemo, ide malo teži raspored, neki igrači još nisu u punoj formi, pre svega Grejem, bla bla" i onda doda "čeka se Bolomboj, ali pitanje je da li će on uopšte biti registrovan za evroligu". Ispljunuh jogurt koji sam pio u tom trenutku. Wtf? Nadam se da se radi samo o klasičnom lupetanju tog tikvana.
Summerfunk Posted Monday at 07:38 PM Posted Monday at 07:38 PM (edited) 8 minutes ago, fradler said: Slušam jutros Luku i Kuzmu u jutarnjem programu, pitaju Kuzmanovića gde vidi još prostora za napredak u igri Zvezde ili tako nešto. Kaže on "videćemo, ide malo teži raspored, neki igrači još nisu u punoj formi, pre svega Grejem, bla bla" i onda doda "čeka se Bolomboj, ali pitanje je da li će on uopšte biti registrovan za evroligu". Ispljunuh jogurt koji sam pio u tom trenutku. Wtf? Nadam se da se radi samo o klasičnom lupetanju tog tikvana. Ima još mesta za dvojicu igrača ili jednog sigurno. Mislim da imamo 19/20 igrača bez klinaca. Valjda -21 ili -18. Zapravo imamo 17 igrača preko 21. godinu (ja sam slučajno računao tu Radošića i Stojkovića). Znači imamo još 3 mesta za registraciju? Edited Monday at 07:40 PM by Summerfunk
Taki Posted Monday at 07:45 PM Posted Monday at 07:45 PM 8 minutes ago, fradler said: Slušam jutros Luku i Kuzmu u jutarnjem programu, pitaju Kuzmanovića gde vidi još prostora za napredak u igri Zvezde ili tako nešto. Kaže on "videćemo, ide malo teži raspored, neki igrači još nisu u punoj formi, pre svega Grejem, bla bla" i onda doda "čeka se Bolomboj, ali pitanje je da li će on uopšte biti registrovan za evroligu". Ispljunuh jogurt koji sam pio u tom trenutku. Wtf? Nadam se da se radi samo o klasičnom lupetanju tog tikvana. Ma nema on nikakve informacije, narocito od ljetos kad ih je Zvezda ispalila za gostovanje nekih igraca u podkastu. Sto se tice utakmice protiv Valensije, drugo poluvrijeme iz prve utakmice je po meni nase najbolje defanzivno ove sezone. Cini mi se da su dali 27p a bar pola od tih je bilo iz teskih pozicija. Mislim da smo drugo pol samo preuzimali, po meni je to odlicna odbrana protiv njih, nemaju oni neke centre da iskoriste mis meceve a ni bekovi im nisu neki individualci, koliko se sjecam to drugo pol je Odzelej vecinom bio na 5.
NikolaTest Posted Monday at 07:45 PM Posted Monday at 07:45 PM Ja blago rečeno ne volim šipkaše, ali reći da će atmosfera bez njih biti bolja je čista glupost. Sreća pa se igra u Pioniru, u Areni bi to bilo sablasno. 3 1
Born Ready Posted Monday at 07:55 PM Posted Monday at 07:55 PM 1 hour ago, FireKeeper said: mislis na Semenkare? pa oni su i pravili najzdraviju atmosferu onomad kad je trebalo, pravi pritisak na protivnike, pravo navijanje a ne zalopojke koje nemaju veze sa dinamikom kosarkaske utakmice. Ja nikad nisam bio neka pristalica grupe, upravo zbog tog nedostatka osećaja za utakmicu s čim se slažem, ali ovo da će biti prava atsmofera bez njih mi je smešno. Koliki nam je problem grupa koja utakmicu ni ne gleda, toliki je i ostatak hale koji je kod nas neverovatno pasivan. U Areni se ostatak hale sem kopa uključi možda u par navrata u toku utakmice (a ima momenata kad i većina kopa ne peva ništa), na utakmicama ABA lige je pozorišna atsmofera čak i kad dođe neki solidan broj ljudi u halu. Jedini kontra primer kog se sećam je kada se prošle sezone u 1/2 ABA protiv Budućnosti u Areni pojavila neka grupica momaka na nivou 200 koja je kao vodila navijanje i malo pokrenula ostatak hale. Ovako se plašim da nas čeka krcat Pionir, gde će se pokrenuti Aida na početku, eventualno još par pesama u toku utakmice, uz povremene zvižduke napadima Valensije ako bude neki egal u drugom poluvremenu. Ako budemo držali meč pod kontrolom, atmosfera će biti pozorišna. Kad bi postojala neka inicijativa za navijanjem među ostatkom publike, verovatno bi to i bilo bolje nego sa grupom, ovako će biti dosta lošije. U svakom slučaju ćemo ispeglati odbranu na maks i dobiti Valensiju. 6
Čočo Posted Monday at 07:56 PM Posted Monday at 07:56 PM (edited) Ja kad rekoh prošle nedelje da Bolomboja očekujem možda već protiv Valensije ovde mi se smejali ljudi. On sa ekipom trenira 5 na 5 dan pred utakmicu. 💪 Ko zna. I ako pogrešim za sutra sigurno ulazi u sastav uskoro. ❤️ Edited Monday at 07:57 PM by Čočo 4
crni96 Posted Monday at 07:58 PM Posted Monday at 07:58 PM Ma sutra nema šanse a i bolje da ne igra. Kad nije igrao toliko vremena, nek odmori još koji dan. Bolje nego da zezne nešto opet.
leki bg Posted Monday at 08:01 PM Posted Monday at 08:01 PM 3 minutes ago, Born Ready said: Ovako se plašim da nas čeka krcat Pionir, gde će se pokrenuti Aida na početku, eventualno još par pesama u toku utakmice, uz povremene zvižduke napadima Valensije ako bude neki egal u drugom poluvremenu. Ako budemo držali meč pod kontrolom, atmosfera će biti pozorišna. Kad bi postojala neka inicijativa za navijanjem među ostatkom publike, verovatno bi to i bilo bolje nego sa grupom, ovako će biti dosta lošije. Stronly disagree. Jedno od najboljih navijanja sezona 2008/2009, tekma No 4, Delije nisu bile prisutne, cak su i Grobari bili organizovano na tribini D.
Nini3112 Posted Monday at 08:01 PM Posted Monday at 08:01 PM 5 minutes ago, Čočo said: Ja kad rekoh prošle nedelje da Bolomboja očekujem možda već protiv Valensije ovde mi se smejali ljudi. On sa ekipom trenira 5 na 5 dan pred utakmicu. 💪 Ko zna. I ako pogrešim za sutra sigurno ulazi u sastav uskoro. ❤️ Ma sutra nece igrati sigurno ali ja ga ocekujem krajem januara sigurno
Čočo Posted Monday at 08:02 PM Posted Monday at 08:02 PM Od čega da odmori? Da ga čuvamo u staklenom zvonu da se ne povredi opet? Ako trenira 5 na 5 sa ekipom, on je spreman. Samo je pitanje kad će trener odlučiti da ga ubaci u sastav.
Born Ready Posted Monday at 08:14 PM Posted Monday at 08:14 PM 7 minutes ago, leki bg said: Stronly disagree. Jedno od najboljih navijanja sezona 2008/2009, tekma No 4, Delije nisu bile prisutne, cak su i Grobari bili organizovano na tribini D. Pa ok, poštujem, ali mnogo više primera o kojima ja pričam imamo samo u poslednjih par sezona, da bih uzimao kao reper utakmicu od pre 17 godina. U to vreme bi i na Marakanu došlo 40k ljudi protiv nekog Spartaka, pa neću sada očekivati to kad vidim kakav je trend u poslednjih par sezona. Već dugo vremena ne postoji taj naboj u hali koji je postojao ranije, najlogičnije objašnjenje je da su se ljudi prosto zasitili malo i navikli da igramo EL. Svakako nije dobra stvar ali je u ljudskoj prirodi. 2
Summerfunk Posted Monday at 08:16 PM Posted Monday at 08:16 PM 19 minutes ago, Čočo said: Ja kad rekoh prošle nedelje da Bolomboja očekujem možda već protiv Valensije ovde mi se smejali ljudi. On sa ekipom trenira 5 na 5 dan pred utakmicu. 💪 Ko zna. I ako pogrešim za sutra sigurno ulazi u sastav uskoro. ❤️ Ma neće, mora da prođe Sašin dril prvo. Da ispuni XY 5v5 treninga, da digne formu na 120% i tek onda može. tamo posle 20og ja očekujem da će dobiti neke minute
quentin Posted Monday at 08:26 PM Posted Monday at 08:26 PM Ref. Bolomboja: Quote "Bolomboj i Rivero su tu, Džoel izgleda bolje, rekao bih, to nisam ni ja očekivao. Ne znam da li će momenat njegovog povratka na teren biti meren danima ili nedeljama, ali s obzirom na njegovo stanje, dosta je ohrabrujuće. Pogotovo jer nam ta pozicija ", rekao je Obradović. 2
NMX Posted Monday at 08:53 PM Posted Monday at 08:53 PM https://www.instagram.com/reel/DTJJAZwiL6H/?igsh=NDZueG81ZjFodjNj Toma ♥️♥️♥️ 2 12
The_Big_S Posted Monday at 08:55 PM Posted Monday at 08:55 PM 1 minute ago, NMX said: https://www.instagram.com/reel/DTJJAZwiL6H/?igsh=NDZueG81ZjFodjNj Toma ♥️♥️♥️ Neka knedla u grlu koju sam zadnji put osetio kada je Dejo otišao 😢 2
božija noga Posted Monday at 08:57 PM Posted Monday at 08:57 PM -Црвеној звезди хоћу да пожелим једну од најуспешнијих сезона у историји 5 4 3
Petkovic Miroslav97 Posted Monday at 09:11 PM Posted Monday at 09:11 PM Nažalost, nije ni pogrešio. Jago na poslednje 3 utakmice 6 asistencija (Cedevita) 5 asistencija Efes i 6 asistencija Ilirija.
Stefi88 Posted Monday at 09:29 PM Posted Monday at 09:29 PM Bolomboj nije jos ni registrovan za EL tako sutra ne moze nikako da zaigra, ne verujem ni protiv Zalgirisa, verovatno ce prve minute dobiti protiv nekog u Aba ligi.
Petkovic Miroslav97 Posted Monday at 09:57 PM Posted Monday at 09:57 PM 1 hour ago, leki bg said: Stronly disagree. Jedno od najboljih navijanja sezona 2008/2009, tekma No 4, Delije nisu bile prisutne, cak su i Grobari bili organizovano na tribini D. Sad mi je to malo kroz maglu. To je utakmica u kojoj je odzvanjalo “Zašto ćutite” na kraju meča? Ali zbog čega nisu bili prisutni, valjda je bojkot bio samo za ABU a to je meč SLS?
Nate Posted Monday at 10:08 PM Posted Monday at 10:08 PM 2 hours ago, NikolaTest said: Ja blago rečeno ne volim šipkaše, ali reći da će atmosfera bez njih biti bolja je čista glupost. Sreća pa se igra u Pioniru, u Areni bi to bilo sablasno. Pa sto onda ne dodju da navijaju nego mi glume nekw zilote? Degenerici!
Placebo Lone star Posted Monday at 10:14 PM Posted Monday at 10:14 PM 8 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Dođite kad se otvore kapije, kapiram da kintu imate pa probajte redare sa po 50 evra. Drug grobar ušao sad na derbi na taj način. Legendo dodam na tih 50 eur jos dvaes eur pa odem kod lazne maserke sa instagrama u njen smestaj da budem malo i ja Jordan Nwora.❤️ 2
Petkovic Miroslav97 Posted Monday at 10:34 PM Posted Monday at 10:34 PM 16 minutes ago, Placebo Lone star said: Legendo dodam na tih 50 eur jos dvaes eur pa odem kod lazne maserke sa instagrama u njen smestaj da budem malo i ja Jordan Nwora.❤️ Kod lažne maserke možeš svakog dana, a ovi momci koliko sam shvatio Zvezdu mogu da pogledaju jednom godišnje, (jedan je preko okeana) tako da ne mešamo ljubav i kurve. 😁 3
Guru Posted Monday at 10:37 PM Posted Monday at 10:37 PM 9 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Ali zbog čega nisu bili prisutni, valjda je bojkot bio samo za ABU a to je meč SLS? Nisu bili prisutni jer su tih godina bojkotovali KKCZ u svim takmičenjima. Taj totalni bojkot je počeo od sezone 2007/2008 (Steva Karadžić trener, Omar Cook u Point God mode-u , Tadija ubacivao 20 ppg), a završio se ulaskom Čovića u klub leta 2011. (Delije se vratile u Pionir posle više od 4 godine na prijateljskoj utakmici protiv Bajerna, Kari Pešić na našoj klupi, Adam Morison na terenu trpa.. dok nije isključen zbog sukoba sa protivnikom). 6 2
Molina23 Posted Monday at 11:01 PM Posted Monday at 11:01 PM Šipka u trenutku istorijskog minimuma ugleda i poštovanja među širokim masama ponovo i u svom stilu idiotski zadrto pokazuje koliko je odsečena od realnosti, piče oni taj svoj lažni mehur doslednosti i principa. Više nije ni smešno koliko tragično. Mada možda je i bolje da preskoče ovu nedelju, samo fali da opevaju palog brata Madura i pitanje Venecuele, manji je ipak ovo cirkus kad se bolje razmisli. Lepa prilika da Pionir ponovo izgori u jednoj Aba plejof atmosferi. Možemo mi to. Previše je bitno da se dobije Valensija. 9 3
Recommended Posts