Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 54 minutes ago, Dzo23 said: 3. Gdje se izgubila ona energija, odbrana i tranzicija, koja je krasila ekipu dok je redala pobjede u areni? Tranzicija iskautirana jer su timovi svesni da kad nam je zatvore to je 80% posla. Odbrana je ocekivano losija jer svi timovi unapredjuju svoj napad sto vise vremena prodje. Sve posledica nam je napad zakucan na dno EL.
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 hours ago, Krle said: Mozda je malo i do drugih ekipa i trenera koji su nas skautirali i pronasli mane koje imamo, pa je sad teze da se igra. Ili je samo i uvek iskljucivo kriv trener koji je po pravilu neznalica i prevara i niko nam ne odgovara pa daj da promenimo 7 trenera u sezoni Skautiralo nas...ijujuju.. sram ih bilo. Ćelavi je nemač pojma. Gori nego što je bio prošli put. Kasno je za promenu. 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja bih se osvrnuo na jednu stvar koja mi mnogo bode oči. Onaj period osim dobre odbrane i iz toga dosta dobar napad, mi smo odokativno bili ekipa koja je izvlačila veliki broj faulova u napadu i možda bili i u samom vrhu po tome. Sad kako je krenulo sve nizbrdo, loša obrana, neorganizovan napad, sad imamo i totalno obrnutu situaciju gde smo verovatno u vrhu po napravljenim faulovima u napadu po utakmici. Kako nas je sve milovalo pre mesec dana tako je sad krenulo sve nizbrdo. Nadam se od nove godine da ćemo uhvatiti neku sredinu i tako gurati do kraja sezone. Ta sredina će biti dovoljna za sve trofeje i bar plej in u EL.
djenkoslav Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Juče sam pisao da volimo da uletimo u ritam protivnika pa se posle čupamo, nadao sam se da se neće desiti sinoć... Videli smo kako se to završilo. Po mom mišljenju ovaj meč nam kalibriše očekivanja za ovu sezonu, jeste da u ovoj EL svako pobedjuje svakoga, ali ovakav meč se mora rešiti ako si za veće domete. Mi očigledno za to nismo. Ja se bar neću nervirati više. Problema ima mnogo na obe strane terena, da ne ponavljam već šta su svi pisali. Na osnovu onoga što smo videli do sada nemam neku veru da Saša to ume da reši. Kako vreme odmiče i što više igrača imamo mi izgledamo sve lošije, a petorke su bizarnije.
Урош19 Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 2 hours ago, Nellthe said: Boze me sacuvaj i sakloni sta se ovde pise, sad odjednom ova ekipa ima jedva dva EL igraca, i par granicnih i tesko da moze i do plejina. Ljudi moji igramo ternutno ko kurac, to stoji. Ali mi smo ekipa koja je imala najvise povrijedjenih igraca, u jednom trenutku 9 (mozda i 10?) i nama igraci igraju van pozicija zbog toga. Mi smo zamjenili i trenera nakon drugog kola i starta 0-2. Dajte molim vas. Realnost nije briga na koju se obaziremo, ili šta već kažu komšije 1
bodo Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago realnost je takva da imamo u našim redovima igrača koji je sposoban svakome ali baš svakome ubaciti 20+ a kako smo imali priliku videti i pri tom razigravati suigrače. dosta vas je već to spomenulo ovde da mu treba dati ključeve tima u ruke i s tim se apsolutno slažem i po meni je to ključno i nužno ako želimo iskorak u EL. kad se konačno kompletiramo imat ćemo vrlo dobar tim na okupu a onda je na treneru da to maksimalno iskoristi. tu će se videti da li je ili nije dorastao zadatku. 1
Ludi za Poli Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago A mozda je realnost da ovaj tim Zvezde nit je toliko dobar da nanize Real, Fener, Oly, Pao i Monako nit je toliko los da biva nabijen od Pariza il chokea +16 protiv Partizana u raspadu nego je negdje izmedju tih krajnosti? Prica da su dva trenera sa renomeom F4 EL neznalice i amateri je jednostavno suluda.
Recommended Posts