Jump to content

Recommended Posts

Posted

Reci cu to ponovo, ali Sasina minutaza za Miljenovica posle nekih dobrih partija, nase osakacene rotacije i silnih pohvala koje mu je izrekao , mi definitivno nije jasna. Cak je i protiv Partizana mogao dobiti koji minut kada nas je Vasington punio da proba i njega na njemu.

• Like 23
  • Thanks 1
Posted

Graham isporucuje tacno ono sto sam inocekivao, ni promil vise, ni promil manje. Porediti njega i nunna je svetogrdje. Mozda je ugrim slucaja graham napravio bolju nba karijeru, ali trenutno stanje stvari i poredjenje u evropskpj kpsarci sistema su nebo i zemlja.

Coveku je najjaci adut sut, a i tu ume da fejluje. Selekcija uzasna, cesto sutevi van balansa. Stvarno je retkost u danasnjoj kosarci gledati cistog sutera koji tolkkl puta baci air ball ili omasi potpuno pravac ili domet. Ljudi imaju potpuno nerealna ocekivanja od njega

• Like 8
  • Thanks 1
Posted
13 minutes ago, Nate said:

Graham isporucuje tacno ono sto sam inocekivao, ni promil vise, ni promil manje. Porediti njega i nunna je svetogrdje. Mozda je ugrim slucaja graham napravio bolju nba karijeru, ali trenutno stanje stvari i poredjenje u evropskpj kpsarci sistema su nebo i zemlja.

Coveku je najjaci adut sut, a i tu ume da fejluje. Selekcija uzasna, cesto sutevi van balansa. Stvarno je retkost u danasnjoj kosarci gledati cistog sutera koji tolkkl puta baci air ball ili omasi potpuno pravac ili domet. Ljudi imaju potpuno nerealna ocekivanja od njega

znaci prevara

• Pumpaj! 1
Posted

Devonte sutira celu NBA karijeru iznad 35% + na koledzu, koliko se secam, blizu 40% je bilo. Ucestovavo covek na All-staru onomad u brzom sutiranju.

Za sut ne brinem. Odbranu se trudi I brze je skapirao od Batlera, sutevi za 3 I midrange ce krenuti da ulaze. 

• Like 3
Posted

Trener Saša Obradović rekao je da je utakmica bila veoma teška. Istovremeno, izrazio je zabrinutost.

– Čestitke mojim igračima, mnogo je teška bila utakmica. Ljudi koji gledaju nemaju predstavu kakva je ovo potrošenost. Ne traje to samo za ovu utakmicu, već neko vreme zbog smanjene rotacije. Jako sam zabrinut za igrače koji moraju da igraju više. Dobro je da smo posle emotivnog pražnjenja odigrali solidnu utakmicu i sa dobrom atmosferom idemo u Izrael – počeo je Obradović.

Na pitanje da li će u duelu sa Hapoelom u sastavu biti Čima Moneke, nije precizno odgovorio.

– Trenirao je, prilično je dobar, ali i dalje je ostalo da odlučimo, to ćemo do sutra videti. Ako bude išao, igraće.

Za kraj, govorio je o istrošenosti ekipe, ali i njega samog.

– Prvo i osnovno, ljudi treba da znaju šta znači bilo koja pobeda, posle utakmice sa Partizanom, to je jedna utakmica, igraćemo ih još, i bićemo bolji, jer ćemo imati više igrača na raspolaganju. I u toj, kao i u ovoj je velika potrošenost, ne možete da shvatite kako se ja osećam, koliko sam potrošen, a tek igrači. Čak i Zvezda sa tim rosterom koji je predviđen na početku. Niti jedno, niti drugo, najbitnije je da smo ostali zdravi posle ove utakmice – rekao je Saša Obradović.

Posted

A nije bas to tako imao je on i prodora sasvim dobrih i zna da igra dobro u tranziciji ko ga je gledao malo u sezonama sa Hornetsima, no dobro naravno nije Nan level sa tim al bice on dobar polako samo. 

I Jagisa da ostaje u 12 i ovu i celu sledecu sezonu ako cemo po amajliji on je taj koji je falio!

• Like 1
Posted

Chima je za Virtus zagarantovan,e sad protiv Hapoela videcemo,ako je Hapoel negde tanak.rekao bih da je to na poziciji 4 ,tako da i ako budemo bez Monekea mozda i ne bude toliko atrasno.

Posted

Čima i Buka da se vrate u petorku i ovaj tim može opet da prebije, preskoči i pretrči svakoga. Batlerica je tu, sve bolje kapira evro fazone. Miljen rilja svaki Aba minut prepošteno i ako ne ove već od sledeće ga treba spremati za Dobrić ulogu švajcarskog nožića. Bićemo dobri protiv Hapoela. 

• Like 7
Posted

Znaci cak i Jagov povratak da makar u ABA Kodi ne mora da rilja ovoliko. Sad nam je svaki igrac dobrodosao. Dobra vest je sto ce Moneke biti spreman makar za Virtus, ako vec ne za Hapoel. Bez njega tamo sigurno dobijamo po guzici, ali makar cemo imati ulogu autsajdera pa mozda odigramo dobar mec,ko zna.

• Like 2
Posted

Itudis voli da igra bas niske petorke,nemoj te da se zacudite ukoliko na orimer bude odigrao sa petorkom Otudu Elajdza Blejkni Vasa i Jones...

Posted

Gledam ovu našu ekipu i duša mi plače za Karterom. On je na početku sezone bio naše najbolje pojačanje. Raznovrstan u napadu, u odbrani agresivan. Šut za 3, poludistanca, ulaz...Sve ono za šta plače ovaj tim. Naročito ta poludistanca kad zalomi ka reketu. 

• Like 6
  • Thanks 2
  • Tuzno 3
Posted

Kakav Hapoel, da budemo srećni ako nas dobro ne ispraše. Još otvaraju sezonu pred svojom publikom.

Bez Čime će i Virtus biti izazov. 

• Like 9
Posted

Danas sam uporedio Grejma sa Jagom al sad bi cak i to povukao. Covjek je bezveznjak na kvadrat za sada. Ove baba vracare price bice ovo bice ono me ne interesuju a isto tako me ne interesuje kakav je bio prije kao sto me ne interesuje cija je kakva baba bila prije. Neki ga cak usporedjuju sa Nunom neprocenjivo. Znaci decko cak nesmije napasti Vasingtona ,usustini driblingom ne moze napasti ni cunj. Obicni bezveznjak potpuno nepotreban na ovu ekipu.

Ove price da mu treba utakmica moze proci kod igraca tipa Batler kod kojeg odmah vidis da li zna nesto ili ne i cekas da prestane gresiti i da se privikne na pravila kao i na ekipu.

• Like 2
  • Ha-ha 7
Posted
1 minute ago, Sector said:

Kakav Hapoel, da budemo srećni ako nas dobro ne ispraše. Još otvaraju sezonu pred svojom publikom.

Bez Čime će i Virtus biti izazov. 

U Jerusalimu?

Posted
7 minutes ago, Žilee said:

Itudis voli da igra bas niske petorke,nemoj te da se zacudite ukoliko na orimer bude odigrao sa petorkom Otudu Elajdza Blejkni Vasa i Jones...

Da,Brajant mu igra 4 90% vremena i valjalo bi ga napasti sa Monekeom ili Semijem al mrka kapa jer Moneke 99% nece igrati a Semija moramo koristi na 5 jer Mo je postao potpuno beskoristan.

• WOW 1
Posted
26 minutes ago, leki bg said:

Devonte sutira celu NBA karijeru iznad 35% + na koledzu, koliko se secam, blizu 40% je bilo. Ucestovavo covek na All-staru onomad u brzom sutiranju.

Za sut ne brinem. Odbranu se trudi I brze je skapirao od Batlera, sutevi za 3 I midrange ce krenuti da ulaze. 

Gde me podseti na ovo. Bukvalno jedan od sramotnijih nastupa. Na kraju je dosao do neke pristojne cifre, ali je bas bilk kamenjarski. Vredi pogledati!!

Salu na stranu, docice on do svojih procenara, samo to ne treba da radi korz suteve iz nelih suludih driblinga ili hero ballova vec iz nekih setova koji ce biti napravljeni za njega. Ovako je vise stete nego koristi od njega.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Fascinantno da smo pored svih giganta iz Evrolige do danas imali najgoru negativnu seriju protiv Spartaka (0-4). Sad nam najmanje leze Bajern, Armani, Efes i Dubai gde imamo 0-3 seriju. 

• Like 1
Posted
10 minutes ago, Borky said:

Da,Brajant mu igra 4 90% vremena i valjalo bi ga napasti sa Monekeom ili Semijem al mrka kapa jer Moneke 99% nece igrati a Semija moramo koristi na 5 jer Mo je postao potpuno beskoristan.

Kad bi Kalina bio onaj stari, ubedjen sam da bi mogao stalno da ga ugurava dole. Bryant je neko kvazi krilo tamo u Hapoelu, Kalina moze da ga isprati u odbrani.

• Like 3
Posted

Nece se DMO naigrati protiv Hapoela,Izundu je taj koji ce imati veliku ulogu da se suprodstavi Oturuu i Motliju uz Semija. Bice bas veselo sa niskim petorkama.Kalina ce imati veliku ulogu i na 4.

Posted

Realno je da nas oduče od košarke, ali iz nekog iracionalnog razloga imam dobar predosećaj oko te utakmice. Valjda jer želim da verujem da ova ekipa nije poput prethodnih i da će pokazati reakciju na poraz u derbiju. A i posle dužeg vremena ćemo biti rasterećeni, valjda prvi put još od Fenera da je poraz unapred upisan. Hapoel je u blagom padu u poslednje vreme, biće svadbarska atmosfera, ne igra se u njihovoj hali... Ako Moneke bude igrao, pa još Kalina nekim čudom na kratko izađe iz "mrzim prokletu košarku i ovaj usrani život" moda, mogla bi da se zakuva ta utakmica.

• Like 8
Posted
34 minutes ago, Borky said:

Druze, nemoj da se ljutis, ali u ovom i prethodnom postu si izrekao takvu kolicinu tvrdnji sumnjivog kredibiliteta, da mi je mozak prokuvao. Brajant 90% vremena na 4 je bas onako wtf izjava, da se covek zapita razlikujes li pozicije u kosarci. Taj koji provodi 90% na 4 je Ish Wainright, gradjen je ko pokretni sifonjer i loptu spusta na parket samo pod teskim moranjem, za razliku od Brajanta, koji je off ball prilicno neuoptrebljiv, pa bi ga tesko i jedan  krsteni trener gurnuo na cetvorku

5 minutes ago, Stefi88 said:

Koliko puta treba da se napise da ne igramo da njima u Tel Avivu.

Nedovoljno za sad

• Like 3
  • Ha-ha 2