Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne znam sto mi je jadnije, Sasa koji iz meca u mec laze o zdravstvenom statusu igraca ili ova alibi izjava. Pojava Monekea na treningu kao da ih zavara da ce igrati, njih vec prezaljene da prevarimo.. Sve nam se vrace po zaslugama

• Like 5
Posted
1 minute ago, Bejn said:

Lider je jedan ili nijedan. Ne može ih biti više. Mi smo trenutno na nijedan.

Naravno da može biti više lidera, ovo je sport. Naši lideri trenutno su Kodi, Moneke i Nvora. Ne može jedna utakmica da promeni sve. Biće još poraza ali i velikih pobeda...

Posted

✈️ Hapoel

🏡 Virtus

✈️ Paris

✈️ Efes

🏡 Valencia

✈️ Zalgiris

✈️ Milano

✈️ Monako

✈️ Virtus

Neka je Bog u pomoci, ali ipak je ovo utakmica kao i svaka druga !

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted

Ne znam, meni smo igrali vrhunsku kosarku 3 cetvrtine, kontrolisali utakmicu, Sasa zaboravio Nworu i Batlera na klupi, ovi ispogodjali neke suteve u poslednjim sekundama i to je to.

A Sasu vruce glave apsolutno razumem, jer je istinski jedan od nas, veliki cigan, i ovo bas emotivno dozivljava, kao i svi ovde na razne nacine, ali ide se u krajnost i drami previse.

Jedino je bitno da nas konacno vise zaobidju povrede kada se vrati, Cima, Dobric, Bolomboj.

• Like 4
Posted

A taman sam se ponadao da je ova ta sezona da smo konačno spremni za iskorak i onda me ovakav poraz prizemlji samo tako. Izgleda da još nisam naučio lekciju od pre. 

• Like 6
Posted
1 minute ago, Disfruto said:

✈️ Hapoel

🏡 Virtus

✈️ Paris

✈️ Efes

🏡 Valencia

✈️ Zalgiris

✈️ Milano

✈️ Monako

✈️ Virtus

Isti raspored i da smo dobili.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 4
Posted

Falio je Moneke, ali i bez njega je ovo trebalo lagano dobiti. Partizan ima veoma dobar tim, ali bili smo u odličnom ritmu, dok iskusni trener nije shvatio da treba da umrtvi igru, umesto da samelje protivnika. Teško je ovo objasniti zaista. 

• Like 3
Posted

Ako je pametan, polako u tranziciju prvog pleja ... neka pocinje CMM ali minutaza + za Batlera. I da, Nwori mora da nadje mesto za najmanje 25 min. Tesko sranje je napravio ... ako ne poredja uloge, ispustice tim

• Like 7
Posted
42 minutes ago, Thor said:

Neverovatno šta smo ispustili, ne mogu da dođem k sebi...voleo bih da nekom verujem u životu, kao što Saša veruje Kodiju i Kalini.

Kalina je odigrao možda i najgoru utakmicu u dresu Zvezde. Neprepoznatljiv čovek.

Greška trenera je sto je toliko verovao ovom dvojcu koji je bio katastrofalan ovu utakmicu.

Kalinić je bio grozan dve trećine prošle sezone, a ovako počinje i ovu. Jedna utakmica solidna ili dobra, druge dve ispodprosečan, najblaže rečeno. I to kad nema mentalnih ispada i drugih brain fartova (kao recimo bacanje lopti igračima Barce u serijama).

Partizan ima svoj kult (Žoc), mi imamo svoj (Kalinić). Većina je totalno nekritična kada se radi o Kaliniću i kvalitetu njegove igre.

• Like 3
Posted
1 minute ago, Disfruto said:

samo sto je samopouzdanje u minusu

Do Utorka ako se dobije.

Svaka tekma je prica za sebe

Drugacije igraci dozivljavaju ovo od nas ovde veruj mi, nema se vremena za bilo kakvo tugovanje, nismo igrali za trofej...

Posted (edited)
Just now, Bejn said:

....

Ijuu, ijuuu al sam ja večeras prso kad ovo pišem na forumu. Molim moderatora da ovo obriše.

4 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Isti raspored i da smo dobili.

Jeste. Ali baš zbog takvog rasporeda ovo večeras je moralo da se dobije.

Edited by Bejn
Posted

8 minutes ago, Crni said:

Kodi pravi vezane greske i treneru ne pada na pamet da ga menja.

2/11 i 4 izgubljene lopte za 30 min.

Kalinic 2 izgubljene lipte i 3 poena za 29min!

Deda za 19min 4 poena, a igra celu zavrsnicu.

Nista nismo odbranili! Nista!

Pamtice se brecanje na sudije Kalinica i cudjenje kad je Odzelej skocio prerano na podbacivanju, a to sto je pre toga ta lopta morala da zavrsi u Dedinim rukama, ko ga jebe, to je Deda. 

Nista napredovao nije Obradovic od prvog mandata, setio sam se svih zavrsnica koje je na identivan nacin gubio.

E sad, kako li smo dozvolili da nas dva puta zajebe, pitanje je za neke pametnije.

Al svaka mu cast, nema sumnjne da ce ponovo naplatiti poslednji cent.

Istini za volju, nikad nisam pao na ono pateticno ljubljenje grba...

Zao mi je sto sam upravo video da ce ova sezona biti kao i sve prosle, nisam verovao da neko moze sa top 4 timova evrope bude ovako los, da ne moze da dobije gostovanje, pa makar ono bilo i u tvojoj kuci.

Zvezda ce odigrati mnogo utakmica, al ja ovu bruku ima da pamtim zauvek. 

Rekao sam u lajvu, i sada hladne glave, za mene Obradovic vise ne postoji.

Najvijacu za Zvezdu, verujem u igrace, necu pratiti istim zarom, ali tvrdim da su Nvora, Batler, Odzelej, Moneke, Bolomboj... sam krem evropske kosarke.

Osim Monekea.. Nvora rezerva u Efesu, Batler se još uvek traži u evropi, Odzelej jedva startno krilo u Valensiji iz EK( 21min prosecno, kod nas 25) Bolomboj pre nas večiti rezervni centar. 
Krem košarke, al’ onaj “Dobro” iz Disa. 

• Like 1
Posted (edited)
11 minutes ago, Disfruto said:

✈️ Hapoel

🏡 Virtus

✈️ Paris

✈️ Efes

🏡 Valencia

✈️ Zalgiris

✈️ Milano

✈️ Monako

✈️ Virtus

Znaci imacemo 3 poraza za redom i ceka nas Virtus kuci, pritisak na tim i trenera ce biti nestvaran. Dusko kad nas pritisne, oni rastereceni uh... Ko zna kakav cemo sastav imati, sve je nepoznanica. Virtus i Valenciu mozemo da dobijemo, oni su domacica ali pod ovakvim okolnostima bice cupavo. Na strani cak najvise sanse imamo protiv Zalgirisa, ostalo ne vidim da mozemo negde pobedu otkinuti.

Edited by DijametralnoSuprotan
  • Like 1
Posted
Just now, Petkovic Miroslav97 said:

Osim Monekea.. Nvora rezerva u Efesu, Batler se još uvek traži u evropi, Odzelej jedva startno krilo u Valensiji iz EK( 21min prosecno, kod nas 25) Bolomboj pre nas večiti rezervni centar. 
Krem košarke, al’ onaj “Dobro” iz Disa. 

A šta je sa vanzemaljcem Grejemom?

• Like 1
Posted
2 minutes ago, drakon1 said:

Kalinić je bio grozan dve trećine prošle sezone, a ovako počinje i ovu. Jedna utakmica solidna ili dobra, druge dve ispodprosečan, najblaže rečeno. I to kad nema mentalnih ispada i drugih brain fartova (kao recimo bacanje lopti igračima Barce u serijama).

Partizan ima svoj kult (Žoc), mi imamo svoj (Kalinić). Većina je totalno nekritična kada se radi o Kaliniću i kvalitetu njegove igre.

Kult je poštovanje, plaketa, zahvalnica i mesto u prvom redu Arene.

Teren je jedino merilo

Sport ne priznaje proslost, bitno je sta ko pruza sad i odmah.

Kalina, koliko god bio legenda, i koliko god ga voleli, trenutno igra ispod svakog kriterijuma.

Plus mu Saša čini "medveđu" uslugu dajući mu 30+minuta svaku utakmicu.

• Like 2
Posted
40 minutes ago, Estrella Roja said:

Ako smo dobili Fenerbahče u Istanbulu možemo dobiti i Hapoel u Tel Avivu. Biće teško naravno ali bi ta pobeda bacila u zaborav ovaj poraz.

U Jerusalimu se igra.

Posted
2 minutes ago, Bejn said:

Jeste. Ali baš zbog takvog rasporeda ovo večeras je moralo da se dobije

Jeste, ali nije i sta sada. Nama je sada najbitnije da dobijemo Virtus u areni kako znamo i umemo. Od ostalih utakmica cemo nesto i dobiti i da se na kraju Januara dovucemo sa plusem, a onda ce biti lakse. 

Posted
8 minutes ago, Disfruto said:

✈️ Hapoel

🏡 Virtus

✈️ Paris

✈️ Efes

🏡 Valencia

✈️ Zalgiris

✈️ Milano

✈️ Monako

✈️ Virtus

Jezivo deluje, sreca ko prezivi ovo vece, prezivece i sve ove naredne.

• Like 1
Posted

O povredjenima sam sve video na našem FK. Pre nekoliko dana oba napadača  završili polusezonu, na štakama, kolicima, šta sve, kad sinoć oba igrača odigraše po poluvreme.  .Tako da me nista ne bi čudilo da se nesto slično dešava i u KK. 

U opkladu  sam siguran da će Moneke u utorak uzeti 20 + minuta? Večeras nije navodno mogao ni 4-5 minuta koji bi nam vrlo verovatno doneli pobedu. Ali dobro..

• Like 4
Posted

Zvezda jeste bila bolja veceras. Tu se jedino slazem sa Saletom.

Opustanje je bilo nedopustivo kao I zaboravljanje Nwore na klupi.

Ludilo Vasingtona koga nismo prebili je jos jedna greska. Dobili su iskljucivo na njegovo ludilo koje nismo prekinuli u zacetku.

Prebili su nas u 4/4, sudije dozvolile, dozvolice i nama na nasem domacem.

• Like 3