Molina23 Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 12 hours ago, Chaos Is Me said: Osim Nworom koji zaista nigde do sada nije pokazivao ovakav voljni momenat već je uglavnom igrao dosta neobavezno i kao volume strelac kome je samo bitno da ispuca svoju kvotu lopti. Ovo što igra kod nas je za klasu najbolje što je igrao ikad u karijeri, pre svega mu je pristup pravi i nikad se nije ni blizu ovako cimao u odbrani. Ovo što si naveo se dosta nadovezuje na Čimu i njegov već čuveni motor. Sistemom spojenih sudova i Nvora je postao zaražen timskim haslovanjem, korišćenjem onih ručerdi i tela, verovatno ni sam nije znao koliko može i na toj strani terena biti faktor. Iz dobre odbrane, rampi, skokova, crpi realno samopouzdanje za slobodom u iso situacijama i kontrama. Da je recimo doveden prošle sezone na onu poroznu, slabotelesnu i matoru bekovsku liniju bio bi još jedan u nizu fejlova tj. neiskorišćenih igrača. 2
GameChanger Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 39 minutes ago, Igor_ said: On je i pre pocetka ove bio na pragu da ode. Ali Sfero ga ubedio da ostane. Realno je da ode , oce covek da se oproba kao prvi trener u Evropi, ne bi me cudilo da ga posle meca sa Fenerom uzme bas neka ekipa iz turske lige. Ne znam kakva je situacija sada ali ranije su bili bas ostri uslovi da bi dobio licencu za prvog trenera u turskoj i ostalim jakim ligama. Morao si da imas ili trofej u karijeri, neki uspeh sa reprezentacijom ili neki treci rezultat, ne mogu da se setim pa moze neko da dopuni. Toma definitivno ima trenerskog smeka, a nama generalno fali mladih trenera pa neka na kraju bude win win situacija. Svakako ce mu ova sezona dosta znaciti i definitivno se nije zajebao sto je ostao.
mister-no Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago 1 minute ago, GameChanger said: Ne znam kakva je situacija sada ali ranije su bili bas ostri uslovi da bi dobio licencu za prvog trenera u turskoj i ostalim jakim ligama. Morao si da imas ili trofej u karijeri, neki uspeh sa reprezentacijom ili neki treci rezultat, ne mogu da se setim pa moze neko da dopuni. Toma definitivno ima trenerskog smeka, a nama generalno fali mladih trenera pa neka na kraju bude win win situacija. Svakako ce mu ova sezona dosta znaciti i definitivno se nije zajebao sto je ostao. Baš su rigorozni uslovi, pričao je Alimpije o ovome kod Edina u podkastu.
GameChanger Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago Just now, mister-no said: Baš su rigorozni uslovi, pričao je Alimpije o ovome kod Edina u podkastu. Moracu da pogledam onda, evo gledam na netu ali nista precizno ne uspevam da nadjem
Recommended Posts