Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovaj sad period bez utakmica je mnogo vazan.

Prije svega nadam se da im je Sale dao dovoljno vremena da odmore, a onda i da implementira jos vide neke svoje ideje i zamisli. 

Mozemo mnogo dobiti iz ove mini pauze samo da je kvalitetno iskoristimo.

• Like 8
Posted
47 minutes ago, Chaos Is Me said:

Saša i Kalina su sportski radnici i ne učestvuju u određivanju budžeta namenjenog za leba i igara, a Kalinić je i eksplicitni antićaci kao što je dobro poznato.

Kao eksplicitni antićaci je verovatno svestan i ko sedi u upravi kluba i kako se taj klub finansira, pa je svejedno došao da baš tu igra košarku, bude deo tih leba i igara i prima platu koju su mu obezbedili upravo Čović i Drčelić, a da mu pritom svakako ne bi bila ugrožena egzistencija da je principijelno odbio da bude deo svega toga i umesto toga otišao u neku Španiju, Tursku, ili Italiju. 

• Like 5
Posted
4 minutes ago, Guru said:

Kao eksplicitni antićaci je verovatno svestan i ko sedi u upravi kluba i kako se taj klub finansira, pa je svejedno došao da baš tu igra košarku, bude deo tih leba i igara i prima platu koju su mu obezbedili upravo Čović i Drčelić, a da mu pritom svakako ne bi bila ugrožena egzistencija da je principijelno odbio da bude deo svega toga i umesto toga otišao u neku Španiju, Tursku, ili Italiju. 

Kalinic ima mnogo razloga da bude bas tu gde jeste. Najpre privatnih (zbog cerke). Zatim drugih emotivnih (prema klubu). I ko zna sta jos... 

Po slicnom principu (ljubav prema klubu i mogucnosti da ucestvuju i pomognu) su u klubu i neki ljudi koji nisu igraci. Pa i taj Zile Vasic. Naravno da zna da sedi sa cacijima poput Drcelica, ali nije jedan od njih. Mozda ce postati, zapravo sigurno ce postati ako Hulja nastavi da jase a on sa njima provede puno vremena, ali za sada je daleko od te price, barem onoliko koliko sam ja pratio njegov rad i pre dolaska u Zvezdu (konektovani smo na LinkedIn-u).  

Posted

Ima vremena da spremimo utakmicu sa Barselonom. Nas je sada najveci problem nedostatak jos jednog igraca na poziciji 5. Koji god god od tri povredjene petice, da nam je u timu, mnogo bi znacilo, posebno u odbrani.

Mozda ce da zvuci prepotentno, ali kada se sabere i oduzme sve, Zveda je blagi favorit protiv velike Barselone. I to mora da se iskoristi, moramo da ih napadnemo. Da oni budu ekipa koja se brani, a ne mi, ako me razumete. Zvezda je sada ekipa koje se svi u  Evroligi pribojavaju i znaju da, da bi se Zvezda pobedila, mora da se odigra vrhunski, najbolje sto se moze, a da se Zvezda natera na mnoge greske. Zvezda je sistem, koji je naucen da moze da igra bez bilo kog igraca, a to je najvise zasluga trenera. Videli ste sta znaci Nwora za tim na utakmici sa Olimpijakosom. On nije lider tima, ali je skorer i konstantan. I ekipa je uspevala u velikom broju utakmica da nadomesti njegovo odsustvo. Sto ste takodje videli.

Nikakva mastanja o F8, F4, trofeju Evrolige...Utakmicu po utakmicu. Sada imamo odmor i priliku za neko osvezenje ekipe, a onda sledi paklena dva meseca, tek posle kojih cemo otprilike moci nesto da prognoziramo, ali i tada ce jos uvek moci svasta da se promeni. kao sto se i prosle sezone promenilo. Posle KRK, kao balon smo se izduvali. Odjednom je nestao duh ratnickog tima.

• Like 3
Posted
3 hours ago, NMX said:

Zika Vasic je daleko od ćacija. Svakako nije van trenutnih priča ali je momak pametan i obrazovan. Iz kulturne i fine porodice. Jeste u real estate biznisu, mozda cak blize Vujku i Bosnjaku nego Drceli ali svakako nije ćaci (u smislu nepismene sns rendom budale). 

Gledao sam njegov podkast i covek ne pravi razliku izmedju je l i jer...  Mogu da se slozim da deluje pristojno, mozda blago ljigavo, ali to i moze biti pozeljna osobina u hotelijerstvu ili u servisiranju igraca u klubu. Svakako deluje da ga stranci bas vole.