Sokmeniki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovaj sad period bez utakmica je mnogo vazan. Prije svega nadam se da im je Sale dao dovoljno vremena da odmore, a onda i da implementira jos vide neke svoje ideje i zamisli. Mozemo mnogo dobiti iz ove mini pauze samo da je kvalitetno iskoristimo. 8
Guru Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 47 minutes ago, Chaos Is Me said: Saša i Kalina su sportski radnici i ne učestvuju u određivanju budžeta namenjenog za leba i igara, a Kalinić je i eksplicitni antićaci kao što je dobro poznato. Kao eksplicitni antićaci je verovatno svestan i ko sedi u upravi kluba i kako se taj klub finansira, pa je svejedno došao da baš tu igra košarku, bude deo tih leba i igara i prima platu koju su mu obezbedili upravo Čović i Drčelić, a da mu pritom svakako ne bi bila ugrožena egzistencija da je principijelno odbio da bude deo svega toga i umesto toga otišao u neku Španiju, Tursku, ili Italiju. 5
Kooineeperk Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 4 minutes ago, Guru said: Kao eksplicitni antićaci je verovatno svestan i ko sedi u upravi kluba i kako se taj klub finansira, pa je svejedno došao da baš tu igra košarku, bude deo tih leba i igara i prima platu koju su mu obezbedili upravo Čović i Drčelić, a da mu pritom svakako ne bi bila ugrožena egzistencija da je principijelno odbio da bude deo svega toga i umesto toga otišao u neku Španiju, Tursku, ili Italiju. Kalinic ima mnogo razloga da bude bas tu gde jeste. Najpre privatnih (zbog cerke). Zatim drugih emotivnih (prema klubu). I ko zna sta jos... Po slicnom principu (ljubav prema klubu i mogucnosti da ucestvuju i pomognu) su u klubu i neki ljudi koji nisu igraci. Pa i taj Zile Vasic. Naravno da zna da sedi sa cacijima poput Drcelica, ali nije jedan od njih. Mozda ce postati, zapravo sigurno ce postati ako Hulja nastavi da jase a on sa njima provede puno vremena, ali za sada je daleko od te price, barem onoliko koliko sam ja pratio njegov rad i pre dolaska u Zvezdu (konektovani smo na LinkedIn-u).
Blade Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Ima vremena da spremimo utakmicu sa Barselonom. Nas je sada najveci problem nedostatak jos jednog igraca na poziciji 5. Koji god god od tri povredjene petice, da nam je u timu, mnogo bi znacilo, posebno u odbrani. Mozda ce da zvuci prepotentno, ali kada se sabere i oduzme sve, Zveda je blagi favorit protiv velike Barselone. I to mora da se iskoristi, moramo da ih napadnemo. Da oni budu ekipa koja se brani, a ne mi, ako me razumete. Zvezda je sada ekipa koje se svi u Evroligi pribojavaju i znaju da, da bi se Zvezda pobedila, mora da se odigra vrhunski, najbolje sto se moze, a da se Zvezda natera na mnoge greske. Zvezda je sistem, koji je naucen da moze da igra bez bilo kog igraca, a to je najvise zasluga trenera. Videli ste sta znaci Nwora za tim na utakmici sa Olimpijakosom. On nije lider tima, ali je skorer i konstantan. I ekipa je uspevala u velikom broju utakmica da nadomesti njegovo odsustvo. Sto ste takodje videli. Nikakva mastanja o F8, F4, trofeju Evrolige...Utakmicu po utakmicu. Sada imamo odmor i priliku za neko osvezenje ekipe, a onda sledi paklena dva meseca, tek posle kojih cemo otprilike moci nesto da prognoziramo, ali i tada ce jos uvek moci svasta da se promeni. kao sto se i prosle sezone promenilo. Posle KRK, kao balon smo se izduvali. Odjednom je nestao duh ratnickog tima. 3
GameChanger Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago 3 hours ago, NMX said: Zika Vasic je daleko od ćacija. Svakako nije van trenutnih priča ali je momak pametan i obrazovan. Iz kulturne i fine porodice. Jeste u real estate biznisu, mozda cak blize Vujku i Bosnjaku nego Drceli ali svakako nije ćaci (u smislu nepismene sns rendom budale). Gledao sam njegov podkast i covek ne pravi razliku izmedju je l i jer... Mogu da se slozim da deluje pristojno, mozda blago ljigavo, ali to i moze biti pozeljna osobina u hotelijerstvu ili u servisiranju igraca u klubu. Svakako deluje da ga stranci bas vole.
Recommended Posts