Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, VISOKOLETAC said: Miljenovic za sada 18pts 8 skok i 8 asis. Imamo, a ne znamo da imamo 🙂 48 minutes ago, VISOKOLETAC said: Na kraju 23 poen 8 skokova i 9 asistencija. Bravo za Miljenovica. Taman za KRK i KLS, jer Svajcarska je taj neki nivo (pre polufinalnih i finalnih utakmica). Salim se, odlican je bio, meni je on odlican domaci, zahvalan igrac, jak, moze i sut ali pre svega ide ulaz, a tranzicija tek. 2
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nadam se da me nećete kamenovati zbog ovoga što ću napisati ali postoji jedna stvar koja mi se sviđa kod Drčelića: loženje sa kojim prati svaku utakmicu. 2 1 1
Čvarkov Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 25 minutes ago, Čočo said: 😂 Navikao nas Nwora na dobre partije pa nisam zapazio koliko je imao skoka. Rekoh da l' sam propustio 9sk, morao sam da proverim na el sajtu. 3 je imao. Čočo, Čočo, vragolanu mali. Spoiler 3
VISOKOLETAC Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Inace samo da pozdravim EL i njihovu odluku da mi otvorimo gostovanja u Izraelu. U to ime cemo pobediti Hapoel na gostujucem terenu za prvo mesto.
Wingwalker Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago (edited) 4 hours ago, crni96 said: Derbi će biti zajeban, ekipa kad promijeni trenera 80% je drugi tim hmmm...može da bude i kao pogaće na lebac. prvih par kola većina su ,,bolji tim'' jer su svejedno dotakli dno sa prethodnim trenerom. da li će i nakon toga biti bolji zavisi od trenera ali i od doselekcije kao i od rasporeda. KKCZ je naravno bila bolja kada nakon Vlade dolazi Duško ili nakon Saletove ispuštene svlačionice gde nas Zenit defragmentizuje pre smene. Efes će teško do kraja sezone ili čak i narednih par sezona izgubiti sa stoka razlikom kao u Kokoškovom zadnjem kolu. Armani će biti dobar primer obzirom da trener ne preuzima tim koji je u kanalu. ...ali ovaj roster KKP je daleko od 80% apgrejda sve i Dok Rivers da ih sada preuzme. Edited 10 minutes ago by Wingwalker
Crni Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 3 minutes ago, VISOKOLETAC said: Inace samo da pozdravim EL i njihovu odluku da mi otvorimo gostovanja u Izraelu. U to ime cemo pobediti Hapoel na gostujucem terenu za prvo mesto. Neka igraju momci kod kuce, tako treba i tako je. Niti mi moramo tamo da pobedimo, niti je to utakmica neke posebne vaznosti. Fener je usao u pravi ritam, Pao pogotovu, verujem da se i Real zahuktava, treba odrzavati neku formu sa sto manjim amplitudama. Treba ostati zdrav, treba se kompletirati, negde i tankovati. Ocekujem i sa se poredak menja lagano, pre svega mislim da ekipe poput Milana, Makabija mogu bolje, a Zalgiris, pa i Hapoel verujem da ce cesce kiksati. Olimpijakos kad se kompletira, opasan ce biti, i sinoc je bio, prosto nije izdrzao. Ono sto ce ove god biti jako zanimljivo, bice koje ekipe ce zauzeti prve 4 pozicije, a verujem da ce kos razlika odlucivati, a ne broj pobeda.
liv7 Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 18 minutes ago, VISOKOLETAC said: Inace samo da pozdravim EL i njihovu odluku da mi otvorimo gostovanja u Izraelu. U to ime cemo pobediti Hapoel na gostujucem terenu za prvo mesto. Samo da ne priznaju neke trojke iz auta...svasta se od Evrolige moze ocekivati,tako da ovo nije iznenadjenje..mi se do sad nismo proslavili na gostovanjima,a ovo ce biti teze nego sva gostovanja do sada zajedno..
srlepajce Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago (edited) 👏 sad vidim i Cima mu cestitao sjajni momci Edited 4 minutes ago by srlepajce 2 1
Wingwalker Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago (edited) 6 minutes ago, liv7 said: ..mi se do sad nismo proslavili na gostovanjima,a ovo ce biti teze nego sva gostovanja do sada zajedno.. ovo da je potkrepljeno podacima koliko je do sada bilo tih gostovanja od 13 kola, koji su timovi u pitanju i sa koliko nosioca van stroja smo tamo igrali...zvučalo bi manje populistički. Edited 3 minutes ago by Wingwalker 1
Mile1 Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 6 minutes ago, srlepajce said: 👏 sad vidim i Cima mu cestitao sjajni momci I Nwora isto Bas dugo nismo imali ovaku skupinu momaka 1
Recommended Posts