Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, Igor_ said:

Iskreno nisam verovao u ovo, kazu igrac za prvu petorku a ja u fazonu nema sanse.. 

Па то је било јасно још кад је потписао. Ко га је гледао у НБА зна каква је то праћка и да му није страно да убаци и по 7-8 тројки кад се запали. 

• Like 1
Posted

Ali koliko prelep šut ima Graham. Kodi šutira kao da zateže praćku, sa nekom zadrškom - pa ispali. Batler onaj šut iz motiona, celo telo učestvuje u šutu, kao i Nwora. A Graham onaj pravi školski šut. Pre-le-po.

Ne sećam se ko je kod nas imao tako lep (a precizan) šut. Možda Đenka eventualno.

• Like 5
Posted
1 minute ago, NMX said:

Ali koliko prelep šut ima Graham. Kodi šutira kao da zateže praćku, sa nekom zadrškom - pa ispali. Batler onaj šut iz motiona, celo telo učestvuje u šutu, kao i Nwora. A Graham onaj pravi školski šut. Pre-le-po.

Ne sećam se ko je kod nas imao tako lep (a precizan) šut. Možda Đenka eventualno.

Откад сам матор, у скоријем вакту, само Берон, ја бих рекао, може да се такмичи са Грејемом. Сећам се Неше кад сам био клинац, али не и какав му је шут био.

• Like 5
Posted
3 minutes ago, NMX said:

Lipovij

• Like 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)

Ajd' da i matori ciganin baci jedan hot take

Svacega sam se nagledao od ove nase Zvezde ... i Maradonin lob preko Dike i napucavanje Reala na -10 pred stotinak hiljada dusa ... i ONE generacije koja se, gazeci sve pred sobom, penje na Mount Everest. 

E tada sam imao jedan cudan osecaj mirnoce, potpuno neprilagodjen tadasnjim godinama ... osecaj kad znas da ko god je sa druge strane, najebace grdno.

I to je to, once in a lifetime ... krenule proklete 90e.

Izgleda da sam se zajebao. Ovo sto pocinje da mi se javlja u stomaku lici na to ... ponovno planinarenje. Ovaj put na Mont Blanc, tamo nismo bili.

E onda moze matori ciganin i na ono konacno penjanje ... 

Edited by Plant
  • Like 3
  • Love 5
Posted

Grejm je imao par pripremnih da ga iznenadi evropski stil, a Batler to mora da prodje kroz to preko najacih EL timova. Nece se znati ko je bolji za mesec dana.

Ne znam ko se iznenadio sa Gejmom kada je covek nosio NBA tim dve godine sa 20 pts u proseku, a sa partijama 40+.

• Like 3
Posted

Vidim da se ne pominje, ali i Kenan takodje ima izuzetno lep sut, usudio bih se reci (po meni) i lepsi od Grejmovog.

• Like 2
Posted
13 minutes ago, NMX said:

Bili Beron i Ajzea Kenan mi padaju na pamet

• Like 1
Posted
12 minutes ago, Mile1 said:

Lipovij

Šilb 😄

4 minutes ago, tejlor said:

Vidim da se ne pominje, ali i Kenan takodje ima izuzetno lep sut, usudio bih se reci (po meni) i lepsi od Grejmovog.

Šteta što se povredio. Bio bi suvo zlato za kratke deonice da odmeni startere. Imao bi drugačiju ulogu ove sezone.

• Like 3
Posted
11 hours ago, Manoly said:

Mladjana ciganija ne zna kako cika Vlade Djurovic svira bas... opasan je to lisac, valja nekad slusati sve te price.

Ja moram da reagujem... Jes lisac, jes mangup, jes bio dobar trener, jes veliki zvezdas. I nista od toga ga ne kvalifikuje za strucnog konsultatanta na jedinoj sportskoj televiziji jer je izlapeo, jer su mu price na nivou piva ispred zadruge, jer ne prati kosarku onoliko koliko bi strucni konsultant trebalo da prati... Kolicina gluposti po minutu provedenog na tv-u je zastrasujuca, primer negativne selekcije. Da izvuku 5 forumasa ala Guru, Cavani, Chaos, Prinston, Manu - svi bi dali 10x veci doprinos - a jednako su veliki cigani. Ofc, nisu veliki treneri, al nisu ni izlapeli...

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted
22 hours ago, GameChanger said:

Bice zanimljivo videti za koga ce se Sale veceras odluciti u izboru Jago-Devonte.

Batleru je, nakon 2 minuta protiv Makabija, ukazao poverenje protiv Pao-a i Jagu nije dao ni minut, iz prostog razloga sto igracu kome dajes sansu moras da das dve smene na terenu od po par minuta, tek tada on ima prostora da se opusti i pokaze deo onoga sto zna.

Istina, rezultat nam je isao naruku, mozda bi Jago i imao koji minut da su kola krenula nizbrdo.

Sada je slicna situacija i nema nikakve potrebe da i Devonte i Jago igraju veceras.

Kodi, Nvora i Batler ce pokupiti gotovo sve minute na 1 i 2, ovo malo iza toga je dovoljno taman za jednog igraca.

Da li ce to biti Jago koji je iskusniji u takmicenju ili Grejam koji je faktor neizvesnosti za obe ekipe, videcemo.

Sa cisto igracke strane, Jago bez sumnje bolje i nas i protivnika, ali njegove mogucnosti su ogranicene i cak ga ni sut, koji je uvek bio dobar, ga ne sluzi, pre svega jer nema prostora da ga izgradi a nema ni slobodu da sutne.

Grejam ima pracku sa distance i njega je mnogo teze cuvati, u najgorem slucaju moze da odigra iso bal sa mnogo vecoms ansom da poentira od Brazilca.

Sto se mene tice, uvek sam za to da se igrac od koga ocekujes vise gura u vatru, naroctio sto je u pitanju momak koji je mesecima tu i koji sticajem okolnosti debituje tek sad.

Na sve to je i po godinama iskusniji i sa mnogo vecim pedigreom od naseg jagnjeta, ima rezona da se veruje da ce doneti instant kvalitet.

Ispade da je ova moja dilema pre utakmice zapravo bila kljucna za pobedu nad bracom.

Oli se pripremio fantasticno, delom ogolio nase mane, izbacio Kodija iz igre i maksimalno usporavao tempo utakmice.

Da Sale nije imao filing u vezi Grejema i da mu nije ukazao sansu - nema sumnje da bismo ovo sinoc izgubili.

Jako mi je drago sto je prepoznao situaciju i sto je doneo odluku kakvu sam i prizivao, Jago je dobar lik i igrac, ali Grejem je doveden da bude tas na vagi i ima kapacitet za to cak i kada je poluspreman.

Bravo Sale i bravo Devonte!

Posted (edited)

Ako pišem već o Grejmu moram krenuti sa izvinjenjem jer nisam ga očekivao ovakvog. Zapravo nisam ni očekivao da će prvo zaigrati a zatim da će ovako spremno izgledati. 

Drugo, smejali smo se kako,, Grejm uči" ali ja ne mogu drugačije da obrazložim osim da se složim sa tom konstatacijom jer mi je prosto neverovatno, da sam gledao sve pripremne utakmice koje je igrao i da je bio na njima kao Alisa u zemlji čuda. I to govorimo o dve ipo pripremne utakmice u evropskoj košarci. Zatim se povredi i ne igra skoro dva meseca i na teren se vrati kao drugi igrač, koji razume odbranu u evropskoj košarci, kako se kreće lopta, kad biti agresivan a kad ne, šta se toleriše a šta ne. Neverovatno. Momak je ladno gledajući sve prisvojio i na prvoj utakmici implementirao. 💪🔥

7 minutes ago, NMX said:

De je @Guru da bači po koju što se tiče igre 

De je @kironepraktičar? Vreme je za povratak. Ne ide da osvajamo ovo bez tebe. Kad ako ne sad. ❤️

Edited by Čočo
  • Like 2
Posted

Mene jako zanima kako on izgleda na prodoru... secam se sa pripremnih da ih je imai par ali da ih je slabo koristio

Inace D-Mou sto pre ponuditi ugovor,covek pored Kaline drzi ovu ekipu.

Posted
1 hour ago, perikle said:

Ne bih se ja zaletao na CMM-a ovako rano. Nek zasluzi taj ugovor kako treba(da nas odvede u playoff), pa posle nek dobije i 3 godine ugovor sto se mene tice. 

Nema šta da zaslužuje, već je to zasluženo. Ne znam da li ste ukapirali šablon, ko prati malo podkaste koje pravi Čima njemu je jasno. Šemi, Kodi, Čima, Nwora, a sada i Batler. Ne znam za Greema, kontam da je i on tu u priči, to je sve jedan paket. Čime je preuzeo ulogu nezvaničnog sportskog direktora i uključio se u traženje i preporučivanje igrača. Spisak ljudi sa kojima se on druži privatno je još Donta Hol, Fransisko, TJ Shorts, Blosomgejm i još neki, tako da se ne iznenadimo u budućnosti ako nas neko od njih pojača. Napravila se kod nas strašno dobra priča koju igrači osete i ja vidim da obožavaju što su njen deo. Ljubomoran sam bio na onu Partizanovu sezonu i hemiju (koliko god ona za mene bila toksična ka nama) koju su imali, a sada sam srećan kao malo dete što po mom mišljenju imamo bolju i zdraviju priču. Ja sam rekao odavno za koje domete mislim da je ovaj tim, kad se to nije smelo ili delovalo smešno, a naravno da to ne postavljam kao imperativ i dodatni pritisak. Vide to i igrači koliko vrede i vidi se da imaju želju da podignu sve na još viši nivo. 

• Like 1
Posted
4 hours ago, Starakajla said:

Što je najgore, mislim da Zvezdine zvezde u košarci već postoje, ali mrzi me da proveravam. 

Cisto da se zna, Zvezdine zvezde u kosarci su:

- Aleksandar Gec

- Nebojsa Popovic

- Profesor Aca Nikolic

- Bora Stankovic

- Vladimir Cvetkovic Cvele

- Moka Slavnic

- Zoran Radovic

- nas trener

• Love 1
Posted
5 minutes ago, Milko Miller said:

Cisto da se zna, Zvezdine zvezde u kosarci su:

- Aleksandar Gec

- Nebojsa Popovic

- Profesor Aca Nikolic

- Bora Stankovic

- Vladimir Cvetkovic Cvele

- Moka Slavnic

- Zoran Radovic

- nas trener

Slabo njih znaju ovi Ameri, ali su neki čuli za udarni tandem Kingsa Stojaković-Divac.