JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Aj jedno razmišljanje. Kodi u prvoj sezoni nije bio ni blizu ovoga. Sad u drugoj sezoni mamojeb. Svakako ima puno faktora, od privikavanja, preko stila igre, do samog odnosa, odnosno hemije u timu. Ali šta je najveći faktor po vama? Čima?
Dropkick Murphys Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, JPM said: Aj jedno razmišljanje. Kodi u prvoj sezoni nije bio ni blizu ovoga. Sad u drugoj sezoni mamojeb. Svakako ima puno faktora, od privikavanja, preko stila igre, do samog odnosa, odnosno hemije u timu. Ali šta je najveći faktor po vama? Čima? Ako pod "Čima" misliš na giros, onda jeste. 2
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Iskreno odlicno sto Mekisik i Nilikina propustaju,odlicni defanzivci koji bi poprilicno dosta doneli Olympiakosu ako se mi raspucamo.Ovako ostaju samo sa Vokapom kao TOP defanzivcom spolja.Batler i Nwora ce imati znatno laksi zadatak u vidu napadanja Dorsija,Furnijea... 1
Medranotzz Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Protiv Pariza su imali 10 igraca, ako im Nilikina ne dolazi onda ce ovde biti sa 9. Spoljna linija ce im itekako biti malobrojna ali posle ove utakmice ide pauza i treneri nemaju sta da kalkulisu. Sutra se ide na 100% i onda igraci mogu na odmor.
The_Big_S Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Medranotzz said: Protiv Pariza su imali 10 igraca, ako im Nilikina ne dolazi onda ce ovde biti sa 9. Spoljna linija ce im itekako biti malobrojna ali posle ove utakmice ide pauza i treneri nemaju sta da kalkulisu. Sutra se ide na 100% i onda igraci mogu na odmor. Replicirao sam tebi, ali generalno pitam.. Kakva pauza sledi? Mi ove nedelje igramo u sredu, pa sledeće u petak... svakako u nedelji imamo EL utalmicu..
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 17 minutes ago, The_Big_S said: Sem Davidovca, svi su spremni, ali Izundu i Grejem neće igrati 😵💫 Neki su spremni za igranje, a neki za učenje. 1 1 3
tejlor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, JPM said: Aj jedno razmišljanje. Kodi u prvoj sezoni nije bio ni blizu ovoga. Sad u drugoj sezoni mamojeb. Svakako ima puno faktora, od privikavanja, preko stila igre, do samog odnosa, odnosno hemije u timu. Ali šta je najveći faktor po vama? Čima? Sasa (stil igre) Čima Konstrukcija cele ekipe. 1
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 minutes ago, The_Big_S said: Sem Davidovca, svi su spremni, ali Izundu i Grejem neće igrati 😵💫 Grejem ne igra? Pa šta mu je sad? Opet mora na učenje?
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Medranotzz said: Protiv Pariza su imali 10 igraca, ako im Nilikina ne dolazi onda ce ovde biti sa 9. Spoljna linija ce im itekako biti malobrojna ali posle ove utakmice ide pauza i treneri nemaju sta da kalkulisu. Sutra se ide na 100% i onda igraci mogu na odmor. Cini mi se da nam na megdan dolaze sa tacno deset igraca: Vokap-Li Dorsi-Furnije Papanikolau-Vord Vezenkov-Piters Milutinov-Hol Iako malo skracena, ovo je njihova kompletna uza rotacija i svi najbolji igraci su Barcokasu dostupni, nema rupe u rosteru. U neku ruku ovo moze biti i otezavajuca okolnost za nas jer Barcokas nece imati mogucnost da luduje sa izmenama i svi na terenu ce manje-vise biti zadovoljni minutazom. 2
The_Big_S Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Summerfunk said: Grejem ne igra? Pa šta mu je sad? Opet mora na učenje? Polaže kolokvijum 4 minutes ago, Sector said: A što Graham ne bi igrao? Da nije Yago bolji? Ironičan sam bio kada sam napisao da Grejem i Izundu neće igrati… stvarno nikakav info nemam.. više je šala bila 2
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Grejem ce uzeti sigurno nesto minuta ali ne verujem previse
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Dobiće Grejm nekih 5-7min. Ako ga pogleda sreća i lepo iskoristi uvodne minute, što nešto ne očekujem, možda dobije i celih 7. Ali svakako je suludo očekivati više od 5-7min u EL od igrača koji je igrao 2 minuta protiv Beča. Edited 1 hour ago by Čočo 1
forumko topic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Grejem će u ući u garbage time, kada već bude stoka razlike za nas 3
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 42 minutes ago, Chaos Is Me said: Neki su spremni za igranje, a neki za učenje. Grejem stolicu 1
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 59 minutes ago, JPM said: Aj jedno razmišljanje. Kodi u prvoj sezoni nije bio ni blizu ovoga. Sad u drugoj sezoni mamojeb. Svakako ima puno faktora, od privikavanja, preko stila igre, do samog odnosa, odnosno hemije u timu. Ali šta je najveći faktor po vama? Čima? Sasa Obradovic 1
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, Čočo said: Dobiće Grejm nekih 5-7min. Ako ga pogleda sreća i lepo iskoristi uvodne minute, što nešto ne očekujem, možda dobije i celih 7. Ali svakako je suludo očekivati više od 5-7min u EL od igrača koji je igrao 2 minuta protiv Beča. Cenim da je Jago taj koji će dobiti 5-7 minuta. Grejema sutra verovatno očekuje teorijska, a ne praktična nastava. Saša je tek na +20 u Beču procenio da je bezbedno da odigra par minuta, a sutra ga čeka Vokap spreman da ga udavi k'o zmija žabu. Mislim da će njega da uvodi postepeno i kroz aba ligu, tek negde od nove godine ga očekujem na nešto ozbiljnijoj el minutaži. 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 39 minutes ago, The_Big_S said: Ironičan sam bio kada sam napisao da Grejem i Izundu neće igrati… stvarno nikakav info nemam.. više je šala bila Dovoljno da pokrenes lavinu cigana.Nemoj se sa ovakvim stvarima zajebavati. 1
forumko topic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, fradler said: Cenim da je Jago taj koji će dobiti 5-7 minuta. Grejema sutra verovatno očekuje teorijska, a ne praktična nastava. Saša je tek na +20 u Beču procenio da je bezbedno da odigra par minuta, a sutra ga čeka Vokap spreman da ga udavi k'o zmija žabu. Mislim da će njega da uvodi postepeno i kroz aba ligu, tek negde od nove godine ga očekujem na nešto ozbiljnijoj el minutaži. Pa nije on sad naučio da tapka loptu, pa da ga maltretira Vokap. Ali pretpostavljamo da neće mnogo (ili uopšte) igrati, zbog neuigranosti. 1
perikle Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, JPM said: Aj jedno razmišljanje. Kodi u prvoj sezoni nije bio ni blizu ovoga. Sad u drugoj sezoni mamojeb. Svakako ima puno faktora, od privikavanja, preko stila igre, do samog odnosa, odnosno hemije u timu. Ali šta je najveći faktor po vama? Čima? Cinjenica da nema ugovor za sledecu sezonu. Zeli da zabode sto bolji, a da bi to uradio mora da ima top sezonu. 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, perikle said: Cinjenica da nema ugovor za sledecu sezonu. Zeli da zabode sto bolji, a da bi to uradio mora da ima top sezonu. Ima istine u tome.
sinisat5 Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 16 minutes ago, fradler said: Cenim da je Jago taj koji će dobiti 5-7 minuta. Grejema sutra verovatno očekuje teorijska, a ne praktična nastava. Saša je tek na +20 u Beču procenio da je bezbedno da odigra par minuta, a sutra ga čeka Vokap spreman da ga udavi k'o zmija žabu. Mislim da će njega da uvodi postepeno i kroz aba ligu, tek negde od nove godine ga očekujem na nešto ozbiljnijoj el minutaži. Pretjera ga i ti,pa neće učiti mjesec ipo,očekujem ga već protiv Barselone sa ozbiljnijom ulogom.Protiv Beča i Valensije pa i sad Olimpijakosa nije realno jer je imao tek 2-3 treninga nakon duže pauze.
fradler Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 4 minutes ago, forumko topic said: Pa nije on sad naučio da tapka loptu, pa da ga maltretira Vokap. Ali pretpostavljamo da neće mnogo (ili uopšte) igrati, zbog neuigranosti. Sećam se onog turnira u Nikoziji, Grejem je bio potpuno obeznanjen iskakanjima, udvajanjima i agresivnom odbranom igrača Pariza. Nije uopšte znao da to tako sme, šokirano je širio ruke i gubio lopte kao malo dete. Sa pritiskom kojem bi ga Vokap izložio se nije susreo ni na igrici. Batler je već odigrao 7-8 utakmica, pa je i dalje zbunjen kad protivnik ne igra odbranu pro forme, već zaista aktivno pokušava da mu iščačka loptu, isparira i oteža život. Obojici će trebati vremena da se prilagode i izađu iz laganog, ležernog ritma na koji su navikli, a naročito Grejemu nakon povrede i jako dugog perioda bez takmičarske košarke.
Summerfunk Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 1 hour ago, The_Big_S said: Polaže kolokvijum Ironičan sam bio kada sam napisao da Grejem i Izundu neće igrati… stvarno nikakav info nemam.. više je šala bila Ma za Izundua okej, ali reko šta je sad sa Grejemom jebote. Pa ni 3 min nije odigrao protiv Beča. Igraće i on, verovatno isto par minuta. Iako mislim da bi mogao protiv Oly dobiti laganih 10+.
quentin Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago 57 minutes ago, fradler said: Mislim da će njega da uvodi postepeno i kroz aba ligu, tek negde od nove godine ga očekujem na nešto ozbiljnijoj el minutaži. Ja nekako mislim da će Grejem "proraditi" prije nego Batler. I u ovih par minuta protiv Beča djelovalo mi je da ima bolji odnos prema igri (mada je uzorak stvarno nikakav). Ali kako bilo, i ako samo jedan od njih dvojice ispuni sva očekivanja, uz ovakvog Kodija i Nvoru kakav je bio prije povrede, imaćemo odličan bekovski kvalitet. 1
Recommended Posts