Jump to content

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, bodo said:

@VISOKOLETAC šta su ti toliko smiješni moji postovi. Vidim da je to ponavljajuće.

Iskreno morao bih da pogledam sta si sve pisao, jer se ne secam, a i u glavnom ne gledam ko je sta pisao, vec samo citam tekst i odreagujem na njega. Sto se ovog teksta tice smesno mi je sto se o njemu sudi na osnovu 3 evropske utakmice, a Nan je npr proigrao tek posle mesec dana, a Nvora tek kod nas.

Pogotovu sto iznosis misljenje o tome zasto je Finiks izabrao nekog drugog igraca, dok svi forumi, ozbiljni insajderi, podkasti i americki i nasi govore drugacije. Covek je dosao na druga pravila, manji teren i agresivniju odbranu i najbolje je da mu ne treba vremena da se privikne, plus je dosao na vec formiran tim gde tek treba da nadje svoje mesto.

Mozda malo strpljenja. Nama trebaju svi igraci u formi i naspanovani za januar, kada ce nam biti i najtezi deo sezone.

Posted (edited)
10 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Iskreno morao bih da pogledam sta si sve pisao, jer se ne secam, a i u glavnom ne gledam ko je sta pisao, vec samo citam tekst i odreagujem na njega. Sto se ovog teksta tice smesno mi je sto se o njemu sudi na osnovu 3 evropske utakmice, a Nan je npr proigrao tek posle mesec dana, a Nvora tek kod nas.

Pogotovu sto iznosis misljenje o tome zasto je Finiks izabrao nekog drugog igraca, dok svi forumi, ozbiljni insajderi, podkasti i americki i nasi govore drugacije. Covek je dosao na druga pravila, manji teren i agresivniju odbranu i najbolje je da mu ne treba vremena da se privikne, plus je dosao na vec formiran tim gde tek treba da nadje svoje mesto.

Mozda malo strpljenja. Nama trebaju svi igraci u formi i naspanovani za januar, kada ce nam biti i najtezi deo sezone.

pa ja sam to samo sažeo. rekoh i sam da se traži a referenca je na Goodwina iz prostog razloga jer se na forumu Sunsa gdje isto pišem pojavila dilema da li su se odlučili zadržati lošijeg igrača. a zaključio sam time da ima moje poverenje dok se ne dokaže ili pokaže suprotno. ništa  manje ništa više. i na kraju nebitno je šta jedan Bodo misli a da se to odražava za igru našeg tima ali eto forum služi za razmenu mišljenja pa eto da dam i svoje neko viđenje.

Edited by bodo
Posted
1 minute ago, NikadProtivKaline said:

jbg on ce jednu da sutira 0 od 5, a sledeci put 4/6

igra zversku sezonu, ne bih mu kresao krila

samo smanjio minute kada se dobije vise od devontea i batlera, time ce i broj suteva za 3 da opadne

Sve razumem, i da čoveku treba sloboda i da je važno za samopouzdanje, mada je u Baskoniji imao isto vrhunsku sezonu sa 2.5 šuta za tri, ali ajde. Igra odlično, bez dileme.

Ipak, mislim da ove god imamo dovoljno i kvaliteta i raznovrsnosti taman toliko da niko ne mora da izlazi iz svoje obuće. Da svako radi ono što dokazano radi dobro do odlično - i na konju smo. Ima i mesta i vremena i lopti za sve.

• Like 1
Posted
9 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Samo da pohvalim uljudan i konkretan odgovor na pitanje. 

• Like 1
Posted
48 minutes ago, MarioKempes said:

Kod raspodele uloga kad imamo više bekova u opticaju pomoćiće i ako Kodi malo iskulira šut za tri poena.

Igra odlično, mnogo znači i defanzivno i ofanzivno, u tranziciji i skoku takođe, ali ipak nije šuter da bi dizao 6 trojki po utakmici kao što radi ove sezone. I karijerno (30%) i trenutno (32%) je kamenjar. Njegova mera je neke dve uzete trojke po meču, a ako ga krene (kao u Valensiji) neka gura dalje. Ako ne krene - nema potrebe da forsira do 0/7, 0/5, 0/4, što se dešavalo u prethodnim kolima. Tada je možda i bilo moranje, jer smo bili desetkovani, ali sada više nije.

Kada mu zatvore ulaz, a ostane 6-7s do kraja napada - lopta u ruke Nvori i Batleru, pa neka rešavaju, to je njihov forte. A ne Kodijeva trojka.

To stoji, ali sa druge strane ,ako ne uzima šuteve koju mu svesno nude/ostavljaju, onda mu se oduzima i taj ulaz i postaje onaj lik bez samopouzdanja kakav je bio veliki deo prošle sezone.

Jako je čudno što on u dosta većem procentu pogadja one teže šuteve iz driblinga, preko ruke, nego kada ostane sam iz nekog povrtanog pasa. U svakom slučaju, da uzima 5-6 trojki po meču, jeste puno.

Kraj napada, kada ističe vreme, ipak za sada bez Batlera, mislim da je imao baaš puno već takvih situacija, čovek ne šutne na kraju. Jako komplikuje, mislim da nije siguran šta da uradi na kraju, a da ne pričamo što jako ležerno to radi i često i ne krene u akciju 2-3 sekunde do kraja. ( Valensija sad, do kraja 8 sek, nisu u bonusu, čovek ne kreće u akciju pune 3-4 sek)

Za izolaciju, kada ističe vreme, a na terenu je, mislim da je Nwora definitvo broj 1. Čovek može da napadne na 100 načina, od pleya do centra. Čovek od 203, sa onolikim rukama, sasvim solidne tehnike, kao neki evropsli Lebron. Baš je uživanje gledati ga, kada je u elementu.

Iskreno, po prikazanom do sada, a pogotovo posle Monaka, ne znam ko može da nam gostuje a  da nismo bar blagi favorit kada igramo u Bg.