Jump to content

Recommended Posts

Posted

Solidan otpor, uz malo sreće moglo se i dobiti. Nije prijatno kad se izgubi al jbg, sa ovolikim problemima to je neminovno.

Elem, oduševljen sam kako se Saša drži sa ovim timom u EL. Nama su Yago i Plavša neizostavni u rotaciji, o čemu više pričati. Fenomen smo.

Bez paketa Nwora-Moneke biće turizam u Valensiji IMO.

• Like 1
Posted

Sa ovako kratkom rotacijom ne treba nam produzetak

Zaista mi je nebitna aba liga i ne vidim svrhu igranja iste. Sem dodatnog zamaranja i putovanja, u i ovako ludom tempu u EL, bas nista ne donosi.

• Like 5
Posted

Obradović pravi greške u pripremi ABA utakmica kao i Sferopulos prošle godine.

I on počinje utakmice u ABA ligi sa najjačom i samim tim najumornijom petorkom, koja energetski ne počne dobro utakmicu, pa potom čitav meč jurimo rezultat i na kraju izgubimo.

CMM i Kalinić su morali igrati manje, posebno što je Kalinić kada je umoran uglavnom i nervozan.

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted

Najgori moguci scenario. Niko se nije oporavio i vratio, neizvesna zavrsnica sto znaci da nosici moraju da igraju velike minutaze i na kraju poraz. Gori razvoj situacije nije mogao biti.

PS Dobrica nije bilo u drugom poluvremenu.

• Like 1
Posted

Da bi imali šanse protiv Valensije mora neko da se vrati. Dubai scenario je najrealniji u ovom trenutku. I to je sasvim ok, mi sa ovim sastavom igramo stvarno preko granica nekih realnih mogućnosti. 

• Like 6
Posted

Poraz ko poraz me i ne brine, samo me brine da ne postanemo "domacinska" ekipa, da igramo samo kuci a u gostima da budemo samo turisti.

Ajde bar Plavsa je digao samopouzdanje, znacice da otvori DMo-a kolko tolko, jer nam je vazno da on bude svez u Evroligi jer sad nemamo 3. centra u rotaciji.

Bezveze je sto je ovo 3. poraz u ABA ligi iako smo od svih jaci za 3 klase minimum.

Posted

Najvise sto boli u ovom porazu je sto Kalinic koji je najiskusniji igrac pravi cist faul u napadu, a onda i tehnicku na minut pre kraja. Zbog tog 1 poena smo izgubili mec, eto to boli sto svake godine mora neko cirkus da napravi

• Like 5
Posted
3 minutes ago, Dobar Los Milos said:

Boli me cose za poraz, ali me opasno brine na sta lici Batler. 

Ajao znao sam tacno da je utakmicom protiv Monaka kupio mir do sledece utakmice JEBOTE.

• Like 3
Posted

Moneke i Nwora su dva glavna igrača ovog tima, bez njih teško ćemo ikoga u gostima dobiti.

Svaka čast za borbu naravno.

Sa Batlerom je moralo da se razgovara, mora odlučnije, ako treba i da izdivlja malo sad.

Ok kad smo kompletni ali sad nema ko i mora da iskorači 

Posted

Ova liga služi samo da se podsetim koliko prezirem govnare poput Hordova, Javora, Radovića i ostatak OKG. Serem vam se u domaćinska suđenja i koverte koje primate, jebem vas u usta gladna i klošarska. Kalina je sve rekao, treba ih još jače pišati, jer crkavaju zbog trenutnog EL plasmana. 

• Like 13
Posted

Jbg najgora moguca opcija za nas, Kodi i Kalina po 30+ minuta i mi izgubili u neizvjesnoj zavrsnici.

Brat Deki Davidovac 27 minuta u igri 1  skok i jedan kos iz igre, vjerovatno najveci bezveznjak svih vremena koji je ikad igrao evroligu.

• Like 1
  • Ha-ha 1
  • Ruke su vam krvave! 2
Posted
4 minutes ago, Dobar Los Milos said:

Boli me cose za poraz, ali me opasno brine na sta lici Batler. 

Na sta je tek licio protiv Monaka ?

Posted

Ubio nas CMM. Skandalozna loša partija. 

Kod njega nema sredine. Briljira ili urnise sopstvenu ekipu. 

Kad se na to nadoveže nervozni Kalina koji ima ovakve utakmice često u aba ligi, Motjejunas bez ikakvog učinka, poraz je bio neminovan. 

Ne zamjeram nikome ništa. Prosto imamo 4-5 igrača koji nemaju kvalitet, a koji moraju igrati jer nema ko. Sve Ok...

Idemo na noge Valensiji koja uz nas i još par ekipa ima najjači domaći teren. Biće strahovito teško al ne i nemoguće. Već smo imali toliko čudesnih partija, tako da nikad ne reci nikad. 

Očekujem Nworu i Monekea, ali smo sad i na centru jako tanki. 

Idemo dalje...

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Butleru treba dati loptu u ruke a ne da ćoškari a ako to već radi onda mu reći da se  bolje kreće s ne da bude tako pasivan. 

• Like 2