Jump to content

Recommended Posts

Posted
29 minutes ago, Crni said:

Bice, bice...

Moguće da će nekad biti.. do tad, jebigica, još kačamaka 😶‍🌫️🫥

Šalu na stranu, zahvalan je Odž, ima tu sirovu snagu a nije operisan od igre, pospremiće sve što mu se otvori van 6.75 i defanzivno radi dosta za ekipu. Očigledno mu prija jača minutaža i poverenje, 50% na dušu Obradoviću. 

U ovom momentu, dobar EL prašinar. Bonga je elitni.

• Ha-ha 1
Posted

Od kratkorocnih zelja imam da od sledece nedelje Valensija bude na 50 posto uspesnosti, da dobijemo derbi a da evropske uvertire za derbi budu fantasticne :)

• Like 2
Posted

После 11 кола Евролиге Оџелеј је најбољи дефанзивац у такмичењу, поготово ако се узме у обзир да је реч о играчу који је чувао и Тавареса и Миротића и Шортса који не могу бити међусобно различитији по стилу игре и самим тим по начину на који их треба бранити. Од свих који су досад провели макар 200 минута на паркету у Евролиги, Оџелеј је:

• други (иза Саторанског) по разлици тимског дефанзивног рејтинга са њим на терену и без њега (-14.8);
  • трећи (иза Саторанског и Кординијеа) по утицају његовог присуства на терену на тимски проценат шута противника (-9.6%);
  • пети (иза Тавареса, Мелија, Милутинова и Монекеа) по индивидуалном дефанзивном рејтингу (105.6);
  • седми (иза Тавареса, Риуверса, Ендиаја, Отуруа, Лифа и Рајта) по проценту блокираних шутева из игре противника (2.3%).

Засад нема тог Бонге, Вокапа, Вајлер-Баба или Алфе—без дилеме изванредних дефанзиваца—који му статистички може парирати, тако да је сасвим у реду лепити му суперлативе.

• Like 33
  • Love 3
  • Thanks 3
  • WOW 1
Posted

Kada je Deda sinoc stao na liniju za slobodna bacanja, setih se price od pre dve tri godine sa drugarima. Pitanje je bilo da ti zivot zavisi od slobodnog bacanja koga bi uzeo iz rostera Zvezde da sutira. Tada sam bez razmisljanja rekao Deda. 

Deda sinoc masi prvo bacanje i ja pomislim da bih i u ovom sastavu opet birao njega. Posle nekoliko minuta kad se najvise lomi Deda sutira bacanje za tehnicku gresku i naravno hladan kao spricer pogadja. 🙂

• Like 4
Posted
27 minutes ago, 0802988milos said:

Nema vise, ne mozemo sami sebe da pobedimo 🤣🤣🤣

Hahaha mislio sam na posljednje ucesnike al moze i tako. 🤣🤣🤣

• Like 1
Posted
4 hours ago, srlepajce said:

Nisam jedan od onih ESAM REKO likova al moram da napomenem koliko sam se objasnjavao sa ljudima celo leto koliko je Kodi dobar asistent dok su svi ponavljali kako nam je neophodan cuveni 'plej koji vrti pik' umesto njega.

Posted
19 minutes ago, Dragan Mićić said:

Kada je Deda sinoc stao na liniju za slobodna bacanja, setih se price od pre dve tri godine sa drugarima. Pitanje je bilo da ti zivot zavisi od slobodnog bacanja koga bi uzeo iz rostera Zvezde da sutira. Tada sam bez razmisljanja rekao Deda. 

Deda sinoc masi prvo bacanje i ja pomislim da bih i u ovom sastavu opet birao njega. Posle nekoliko minuta kad se najvise lomi Deda sutira bacanje za tehnicku gresku i naravno hladan kao spricer pogadja. 🙂

Nisam neki fan Davidovca ali da, definitivno bih njega birao da sutira bacanja za pobedu. Ladan kao spricer i uvek miran.

• Like 1
Posted
27 minutes ago, Dragan Mićić said:

Kalina ga je izabrao da šutira, odmah mu je pokazao da treba da ide da izvede bacanje.

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Creed Bratton said:

Ovo jos nigde nisam video ispucali smo igrace sad su krenuli treneri, cirlidersice i kucni ljubimci da nam se povredjuju

Pre bukvalno pet minuta kazem caletu da nam je jos samo macka ljubica ostala zdrava..