Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Sector said:

Valjda će ga neko nakon tekme pitati o čemu se radi. I za Nworu isto, mada tu znamo da je day by day. I tako već mjesec dana... 

Koliko ja umem da brojim prošlo je 15 dana, a ne mesec dana od povrede Nwore.

Posted
1 minute ago, TB Told said:

Koliko ja umem da brojim prošlo je 15 dana, a ne mesec dana od povrede Nwore.

ako preskače duplo kolo, biće do valensije skoro mjesec dana.

Posted (edited)

Kakav luksuz mi imamo na krilima jbt,izadje Moneke udje Semi,izadje Semi udje Kalina... hiljadu kombinacija... a tu je i Nwora

I da,kao neko ko stalno pljuje Jaga veceras je bio odlican. Svaka cast

Edited by Nini3112
  • Like 6
Posted

"

Međutim, razloga za brigu nema, barem tako tvrde iz tabora Zvezde, navodi "Sport Klub".

Kako saznaje taj portal, Batler se nije "skidao" za Podgoričane zbog odluke trenera, odnosno odmora i pripreme za duplo kolo Evrolige."

Posted

Cestitke na lepoj pobedi protiv renomiranog rivala.

Pade mi na pamet, pa da reknem - voleo bih da cigani na ovoj temi vise nikada ne kazu da je Ognjen Dobric najgori igrac u EL.

Jeste da smo cigani, al nemoj sa smo bas tolika govna.

• Like 1
Posted
Just now, Dzo23 said:

Cakoviću, Karoviću, koji god da si, dripčino jedna! Sram te bilo!

Bravo Zvezdo!

Sta je pricao?

Ma njega menja Plavsic uskoro i to je to od njega.

Posted
1 minute ago, Stefi88 said:

Sta je pricao?

Ma njega menja Plavsic uskoro i to je to od njega.

Gomila idiotarija čitav meč, da bi šlag na tortu bilo ovo na kraju gdje spominje ljudske kvalitete Saše Obradovića jer je jelte tražio dva time out-a zadnjih 20-ak sekundi meča. 

Treba majmunu objasniti da  koš razlika protiv Budućnosti može biti izuzetno bitna kad se bude podvlačila crta na kraju. A dobro znamo koliko je domaći teren bitan u play off-u aba lige.

Posted

Baš rutinski i savršeno za ovu fazu sezone. Igraju i drugi košarku, ne može baš sve kao po loju. Chima, Yago i Kalina večeras izneli uglavnom, ostali koliko treba. Atmosfera u ekipi deluje vrhunski, sve je lako kad se pobeđuje. Verujem da je Butler odmarao jer nije još u ful kondiciji a planiraju se ozbiljni minuti za njega sledeće nedelje.

Posted

Meni je glavni utisak kako Kalina uživa u ovoj ulozi koju ima kod Saše. Bukvalno živi i igra svoju drugu mladost. ❤️