Nikom nista Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mi smo do ove godine imali velikih problema sa odbranom na ovim malim, brzim plejevima...Kampaco, Francisko, Nan, Šorts, Karlik... Čini se da se to sada mnogo bolje pegla... Neki nisu bas ni u sjajnoj formi, ali je mnogo i do nase odbrane... 1
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Meni je najzanimljivije a ujedno i najjače od svega, što mislim da je ova ekipa tek na 50% i da tek treba da uhvati formu i zalet kad se uskoro kompletiramo. 💪 Edited 2 hours ago by Čočo 3
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Do sad domaćinstva: Milano, Žalgiris, Real, Asvel, Baskonia, Panatinaikos. Do sad gostovanja: Bajern, Makabi, Fenerbahče. Dakle, bez previše poletanja. Imali smo duplo više domaćinstava nego gostovanja, plus smo "gostovali" Makabiju. Tek idu teške utakmice, a i mnogi timovi se i dalje sklapaju i imaju probleme sa povredama. Ono što jeste dobro je što smo stvarno maksimalno iskoristili raspored i bez i jednog kiksa pregurali baš zajeban period po pitanju povreda. TO nam omogućuje da do kraja sezone imamo 50-50 skor i uđemo barem u plej in. Dakle u dobroj smo situaciji, ali s obzirom na jedan dosta, da kažem, ne težak raspored, za očekivati je da sa teškim gostovanjima krenu i porazi. Još je mnogo rano. 19
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pretvorili smo se u pravu aždaju. O nama se sve više priča i primorat ćemo druge trenere da se pomnije posvete scoutingu nas. Još kad se kompletiramo. Uživajmo u ovim trenucima. 3
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovaj roster igra blizu maximuma i broja obrtaja. Nema tu mnogo prostora za bolje igre, eventualno bolji sut. Nosioci su maximalno optereceni na obe strane terena i stigne umor, videlo se to sinoc u q4. Medjutim povratkom Nwore i uvodjenjem Grahama u rotaciju kao i vecom minutazom Batlera i postojeci nosioci ce imati vise predaha i zato ne smatram da ce nas povratak povredjenih poremetiti. I jedva cekam. Jer cemo imati dve full kvalitetne petorke Cmm, Graham, Kalina, Cima, D-Mo Batler, Nwora, Semi, Deda, Izundu Obe petorke full napadacki potentne i obe sposobne da drze intenzitet odbrane. Bas slatke muke 10 1
propolis Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Očekivana pobeda sinoć i tako će biti sve dok ne budemo izlazili iz opanaka, mora jaka odbrana uvek,a napad će doći kada se bolje uigraju novi igrači kao i povratnici iz povreda. Ima prostora za napredak u napadu dosta,a što se tiče odbrane tu smo na maximumu. Teško da može bolje od ovoga. 1
Todo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 16 minutes ago, Čočo said: Meni je najzanimljivije a ujedno i najjače od svega, što mislim da je ova ekipa tek na 50% i da tek treba da uhvati formu i zalet kad se uskoro kompletiramo. 💪 Ekipa je možda na 50% rostera, a forma je na 100% obrtaja i očekivati više od ovoga, jednostavno nije normalno ni moguće, jer bi onda mogli odmah da proglase pobednika EL. Kompletiranje rostera će nositi neke probleme, ma koliko ga mi želeli, i svakako ova forma je vrhunac. Treba nam još igrača u rotaciji zbog dužine sezone svakako. Edited 2 hours ago by Todo 1
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kad bi Drcela usao u mod Terze verovatno bi uvaljao CMM -a u januaru uz par propratnih tekstova 😄 Sreca kosarka je drugacija od fudbala. Da li postoji potvrda da ce Nwora viti spreman za Monako? 1
Dropkick Murphys Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nisam gledao jer sam pravio društvo Ani Mihajlovski na protestu. A znaju se prioriteti. Ana Mihajlovski > EL utakmica (Smarao je za fotku i flertovao sa zabranom prilaska) Bravo Cigani! 3 18 4
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, propolis said: Očekivana pobeda sinoć i tako će biti sve dok ne budemo izlazili iz opanaka, mora jaka odbrana uvek,a napad će doći kada se bolje uigraju novi igrači kao i povratnici iz povreda. Ima prostora za napredak u napadu dosta,a što se tiče odbrane tu smo na maximumu. Teško da može bolje od ovoga. Kad ide ono čuveno obaranje forme? 😄
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Small Owl said: Ne znam šta se njemu desilo Majk Džejms. 2
BriJones Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 25 minutes ago, bodo said: Pretvorili smo se u pravu aždaju. O nama se sve više priča i primorat ćemo druge trenere da se pomnije posvete scoutingu nas. Još kad se kompletiramo. Uživajmo u ovim trenucima. Ne mogu oni nas dobro i brzo da skautiraju koliko mi možemo da brzo da pojačamo listu povređenih pa onda i stil igre prilagodimo novim okolnostima. Uvek možemo nekim Plavšićem 7,8 min i sami sebe da iznenadimo. Inače juče su pokušane dva puta akcije za njega, ali teško će to ići. 1
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Dropkick Murphys said: Nisam gledao jer sam pravio društvo Ani Mihajlovski na protestu. A znaju se prioriteti. Ana Mihajlovski > EL utakmica (Smarao je za fotku i flertovao sa zabranom prilaska) Bravo Cigani! 3 1 4
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, suptil said: Da li postoji potvrda da ce Nwora biti spreman za Monako? Šanse su 80% da hoće i 100% da neće. Videćemo, day to day.
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, BriJones said: Ne mogu oni nas dobro i brzo da skautiraju koliko mi možemo da brzo da pojačamo listu povređenih pa onda i stil igre prilagodimo novim okolnostima. Uvek možemo nekim Plavšićem 7,8 min i sami sebe da iznenadimo. Inače juče su pokušane dva puta akcije za njega, ali teško će to ići. Prvi put sam u životu vidio da centar 1 na 1 sa košem baci airball. 3 6
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gledao drugo poluvreme. Lepo je videti da u timu imamo Nvoru i Batlera, da uživamo malo i u eleganciji, ne mora samo krvava kolena. 8
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 28 minutes ago, NMX said: Ovaj roster igra blizu maximuma i broja obrtaja. Nema tu mnogo prostora za bolje igre, eventualno bolji sut. Nosioci su maximalno optereceni na obe strane terena i stigne umor, videlo se to sinoc u q4. Medjutim povratkom Nwore i uvodjenjem Grahama u rotaciju kao i vecom minutazom Batlera i postojeci nosioci ce imati vise predaha i zato ne smatram da ce nas povratak povredjenih poremetiti. I jedva cekam. Jer cemo imati dve full kvalitetne petorke Cmm, Graham, Kalina, Cima, D-Mo Batler, Nwora, Semi, Deda, Izundu Obe petorke full napadacki potentne i obe sposobne da drze intenzitet odbrane. Bas slatke muke Ne da se ne slažem sa ovim za maksumum, nego... Možda je ok reći da Kodi, Nwora, Čima, Kalina, Ođelele trenutno ne mogu mnogo više od ovoga. Međutim mi tek treba da priključimo dve bombe od kojih se i očekuje da budu udarne igle. Obojica nam dižu plafon u nebo i niko ne može sa sigurnošću da ga oceni. Ja smatram da ukoliko ne budemo imali više povreda ili brainfartova, zaslužujemo F4. 3
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Sinnerman said: Ne da se ne slažem sa ovim za maksumum, nego... Možda je ok reći da Kodi, Nwora, Čima, Kalina, Ođelele trenutno ne mogu mnogo više od ovoga. Međutim mi tek treba da priključimo dve bombe od kojih se i očekuje da budu udarne igle. Obojica nam dižu plafon u nebo i niko ne može sa sigurnošću da ga oceni. Ja smatram da ukoliko ne budemo imali više povreda ili brainfartova, zaslužujemo F4. Ovaj roster = roster koji sada igra. Zato sam i napisao sve ono ispod, da nam roster sa povratnicima i uvodjenjem Batlera daje mogucnost da imamo dve fantasticne petorke koje mogu da drze intenzitet igre na obe strane parketa. 3
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Cavani said: Zeleni polako stizu kuci "Stani na magistrali po giros, Kostaki..." 1
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, BriJones said: Ne mogu oni nas dobro i brzo da skautiraju koliko mi možemo da brzo da pojačamo listu povređenih pa onda i stil igre prilagodimo novim okolnostima. Uvek možemo nekim Plavšićem 7,8 min i sami sebe da iznenadimo. Inače juče su pokušane dva puta akcije za njega, ali teško će to ići. Pa svi smo se uverili da momak jednostavno nije za ovaj nivo košarke. Da li će ikada biti iskreno ne znam, ne deluje mi tako. Pokušao je Sale da sačuva naše centre za drugo u kojem smo doduše igrali skoro celo sa nižom postavom. Mislio je da ovaj ne može toliko štete doneti za tih par minuta. Ali ispalo je drugačije. 3
leki bg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 21 minutes ago, Sector said: Prvi put sam u životu vidio da centar 1 na 1 sa košem baci airball. Tesko je braniti Plavsica, ali on je prvo hteo da izbaci loptu saigracima, pa je onda shvatio da je sam i blizu kosa i predomislio se u zadnjem trenutku....the rest is history. I pumpalo se, malo, ali jeste. I Stimetu malo, ali jeste. 3
Šiljokapi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: "Stani na magistrali po giros, Kostaki..." Ma bre, pravac Solun, ima tamo onaj čuveni giros-majstor Jani
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 minutes ago, Šiljokapi said: Ma bre, pravac Solun, ima tamo onaj čuveni giros-majstor Jani Ne znam da li je Solun dobro mesto za iskljucenje busa Panatinaikosa sa Kostasom Sloukasom iza volana 😄 Iako rodjeni Solunac nije bas popularan medju mestanima 😄 O ekipi koju vozi tek da ne pricamo 😄 Pre je fazon "Svi na pisanje u Djevdjeliji, posle je sledece stajanje iz bebezdnosnih razloga za 350km u Volosu 😄" Edited 1 hour ago by Problem sa licnim greskama 5
Recommended Posts