Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sa ovim tvitom se slazem od reci do reci,svaka cast Miljenu,pravi ratnik 2
nunilo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kao umereni pesimista uopste se nisam bojao vecerasnje utakmice, znao sam da cemo lagano dobiti jer imamo alate da zatvorimo i njihove iznudjene small ball lineup-ove i za sada imaju ocajnu sutersku sezonu. Nastelovace se oni u nekom trenutku ali to sad vec i nije nas problem. Uz ocajan procenat za tri i sve povrede koje imamo dobijamo Pao sa 18 razlike. Deluje zastrasujuce al' aj da ne padam u nesvest tek krecu gostovanja pa cemo videti kako ce ici. Butler bi mogao biti kapitalac na nivou evrolige i za sada je sve ok. Deluje kao prizeman momak i vidi se zelja da se integrise u tim, ohrabrujuce. Posebno zadovoljstvo sto sam video Cartera u hali. 1
mindgame Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Svaka čast Bagziju i Dozetu na selekciji ekipe… 🤪 Čočo čini mi se ili drugi kolega forumaš su rekli da strpamo jaja veceras Atamanu u usta. Ja bih samo da vam se požalim da su mi se jaja mnogo ojela i da mažem Niveu već treći put, ali nema veze Kada sam rekao da bih pre gledao Vladimira Stojkovića u hali nego Lessorta, nije se većina složila sa mnom. Dodje čovek da provocira i na kraju pojede govno veliko kao dve banane. Pobeda za Štimaru ! ❤️ Edited 4 hours ago by mindgame
Tom Wambsgans Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Krenuo da prilegnem nakon povratka iz arene i ovaj tamnoputi misicavi covek sa #37 na grudima je sam udvojio krevet, sta je ovo?
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Medranotzz said: Apropo Bolomboja to je minimum 9 meseci bez igre, duga pauza i nisam bas siguran koliko tu moze biti kosarke ove sezone. Ratnik je to veliki i sigurno da ce dati sve od sebe ali treba tu svasta nesto da se slozi… Sumnjam da ima više ozbiljne košarke za njega. Neka ubode neki milionskiugovor u Kini ili Arabiji i to je to.
fradler Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Aj ipak da sačekamo i vidimo šta i koliko može pre nego što ga pošaljemo u Kinu.
Recommended Posts