BriJones Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 7 minutes ago, Гвозден Чекић said: Штета је за Ривера што се повредио али да се то није десило не би довели Мотејунаса вероватно никад. Како нас је то добро усрало али било је време да и ми имамо неке среће. Šteta i za Nworu i Kartera, ali eto nam razigranog Miljenovića i Kobre u fulu! Da ne kažem i Grejem, njegova povreda je delom dovela do ovakvog Kodija. Edited 9 hours ago by BriJones 2
Sokmeniki Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Domaci teren nam je opet postao bedem i neodbranjiva tvrdjava, kao nekad u prime Radonjinim danima. Moze se desiti poraz, ali da te neko pretrci, prebije, pokaze vise zelje od tebe to se ne smije desiti. Konacno nam se i to vratilo, nema veze ko je protiv nas, u nasoj kuci nije favorit. Edited 9 hours ago by Sokmeniki 25 2
Shunsuke Nakamura Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pisali smo da ne treba suditi o Odželeju zbog prošle sezone kad je zakovan za klupu u Valensiji. Iz razloga što je imao prije toga dvije sezone u EL, po jednu u Virtusu i Valensiji sa dvocifrenim učinkom u prosjeku. Inače je poznato koliko je jak, koliko može da bude dobar u odbrani i skoku. Prosto je nemoguće da takvog igrača ne možeš da iskoristiš da bude barem dobar da ulazi sa klupe. Samo je trebalo poraditi na tome da mu se objasni uloga i naravno na psihološkom planu da se motiviše, da se osjeti bitnim. Od dolaska Obradovića imamo novog Semija. Nije čudo kako igra zbog svega što sam naveo gore. Moneke upadne u faulove, nikakav problem da Semi pokupi više minuta. 29
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago Na prvom mestu da istaknem pederovanje monstruma, pumpanje i skandiranje Štimari. Sve ostalo je večeras sekundarno, pa i ova sjajna pobeda. Večeras nije bilo lošeg mesta u timu izuzev Plavšića uz svo ciglarenje. Ali tek nas čeka pakao od rasporeda, trebaće nam svaki raspoloživ igrač na gostovanjima. Ovu seriju kod kuće smo odradili bukvalno savršeno. 24
Šiljokapi Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Tri četvrtine mi je delovalo k'o da si pustio gladne i besne pse na neku preplašenu živuljku. Bez prekida, izuzev Plavšine sekvence. Brutalno je izgledalo. Kada je repriza? Volim horore pa da pogledam ponovo
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago I da, povlačim sve opravdavajuće što sam ikad rekao za Lessorta, dečko je jednostavno degen. 33 3 1
Brajant Danston Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Bravo svima. Nemam reči za ovakvu igru. Bravo Saša! Iskreno, stidim se svojih upisa sa početka sezone. Ljudski je grešiti, a na poslednjih sedam mečeva igramo bez greške. Svaki nam meč i bio ovakav kao što je bio protiv Panate, i nisam neki prognozer, ali liči da ovaj tim ima ogroman domet. Još jednom, veliko bravo, prelepo veče. Edited 9 hours ago by Brajant Danston 1
Sokmeniki Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Malo mi je krivo zbog samog igraca to da kazem, ipak to je sport mora biti nepravde, ali Jasiel Rivero je potpuno nepotreban kada se vrati Bolomboj, nadam se da cemo uspjeti nekako da se razidjemo kao ljudi. Rotacija za EL bi onda ovako izgledala: 1) CMM, Graham 1/2) Butler 2/3) Nwora 3) Kalina, Dobric 4) Moneke, Davidovac 4/5) Ojeleye 5) Motiejunas, Bolomboy, Izundu Yago, Miljenovic kao ispomoc. 12 legtimnih igraca koje mozes kombinovati kako utakmica tece. Ako hoces ugasiti sut ekipi Ojeleya na 5 i preuzimanje, ako hoces napadati dole u reketu imas i za to igraca, ma ima svega mogu da nabrajam koliko hocu. Kakva je ovo ekipa, ovo nikada nismo imali...
Creed Bratton Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kakva je momcina Semi, sto je neko napisao stize nogama Sortsa i isterava Tavaresa iz reketa u 15 dana. Ovo sto on igra defanzivno je Bolomboj u prajmu Boze zdravlja samo i uskoro cemo ih gledati zajedno na parketu a onda cik kreni u reket. Moneke je nenormalan fit na ovakav roster coveku ne moras da nacrtas jednu akciju i isporucice 15+ poena i 7+ skokova, toliko prati igru, cita akcije da uvek sebe dovede u situaciju da izvuce poene. 23 3
Nini3112 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 12 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Pisali smo da ne treba suditi o Odželeju zbog prošle sezone kad je zakovan za klupu u Valensiji. Iz razloga što je imao prije toga dvije sezone u EL, po jednu u Virtusu i Valensiji sa dvocifrenim učinkom u prosjeku. Inače je poznato koliko je jak, koliko može da bude dobar u odbrani i skoku. Prosto je nemoguće da takvog igrača ne možeš da iskoristiš da bude barem dobar da ulazi sa klupe. Samo je trebalo poraditi na tome da mu se objasni uloga i naravno na psihološkom planu da se motiviše, da se osjeti bitnim. Od dolaska Obradovića imamo novog Semija. Nije čudo kako igra zbog svega što sam naveo gore. Moneke upadne u faulove, nikakav problem da Semi pokupi više minuta. Odzelej jeste uvek bio dobar defanzivno ali mislim da nije nikad bio ovakva masina... Imamo odlican tim i najvise od svega mi se svidja sto se i momci izmedju njih gotive i da nemamo nikog koji misli samo za sebe vec su svi TIM🥰❤️ 6
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 7 minutes ago, VISOKOLETAC said: Kad ga doktor sutra pita za puls oko 8h-10h uvece.... 3 6
drperce Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Kad ga doktor sutra pita za puls oko 8h-10h uvece.... Ovaj brat je sad negde sto posto pijan kao letva, nece ni stici ujutru da mu skinu holter 😂 5
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Impresivno kod Panatinaikosa je koliko oni brzo mogu da se vrate sa 20 na desetak razlike, bukvalno minut. Krenu da pogađaju trojke i začas su tu. Bio je jedan napad na +13 za nas kada su promašili trojku koja bi ih na 3 i po minuta do kraja bukvalno skroz vratila, a 30 minuta su gaženi. Zaista sila od ekipe. 2
Nini3112 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago I da,jedino sta sam veceras negativno video(mada nisam ocekivao mnogo drugacije izdanje)je Plavsic,sta je ono majko,aman on kao da nikad ovaj sport nije zaigrao bas bas bas pogubljen,nadam se da ce kad se Boki vrati Plavsa na tribine. 2
Daiki Ito Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ako je vjerovati Luki i Kuzmi Motejunas ima ugovor do kraja sezone , a mi opciju da izadjemo iz njega posle 4 mjeseci ako nam ne odgovara . Tako da on je nas do kraja sezone . 6
Čvarkov Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Izjednačili smo rekord iz sezone 16/17 sa 7 uzastopnih pobeda. Zanimljivo da su bili skoro isti protivnici, samo CSKA umesto Asvela. 8
Bejn Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 42 minutes ago, Wook said: Trebaće jedan od Bolomboj/Rivero. Nerealno je očekivati da Donatas igra na ovom nivou stalno. Verovatno će Rivero prvi upasti u tim umesto Plavšića. Ako sam ja dobro zapamtio u izveštaju o povređenima piše da on jedva hoda. Ne verujem da će biti sposoban da igra narednih meseci. Plavšić svakako treba da ispadne jer ne služi ničemu.
Stefi88 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Darko Plavsic je rekao da ce Bolomboj pre Rivera nazad na teren... 4
Pero_Cameron Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dobro veče! Cmm je najbolji plej u ovom trenutku u Evropi. Laku noć. 11 3
VISOKOLETAC Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 minutes ago, Stefi88 said: Darko Plavsic je rekao da ce Bolomboj pre Rivera nazad na teren... Naravno kada Bolomboj vec trenir individualno u Americi i dolazi za 2 do 3 nedeljee.
Medranotzz Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Razglavili smo zečeve bas onako lovački. Apsolutna dominacija na oba kraja parketa i stvarno svaka cast za sve njih. Apropo Bolomboja to je minimum 9 meseci bez igre, duga pauza i nisam bas siguran koliko tu moze biti kosarke ove sezone. Ratnik je to veliki i sigurno da ce dati sve od sebe ali treba tu svasta nesto da se slozi… Grejema bi ograničio samo da pripaljuje za 3. Nema razmisljanja, sve oko linije za 3p da se diže. Deluje da nam bas treba jedan iskljucivo šuter i da se ti % malo poprave. 4
Recommended Posts