NikadProtivKaline Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 9 minutes ago, Guru said: Ni tada, pošto je Bolomboj u formi prototip centra koji zaokružuje ovu priču svojim kvalitetom i defanzivnom raznovrsnošću, sa njim će tek switch odbrana biti zastrašujuća... Bar na 15-ak minuta, pa onda na to ove petorke bez centra, pa D-Mo/Izundu situaciono. kad si vec tu, daj neki take na to kako izgledamo otkad nas je o'bradovic preuzeo i koje su kljucne promene koje je doneo ovde na topiću je pre samo par nedelja bilo ko god da dodje nema nista od sezone sa ovim frankenstajnom od rostera 5
Čočo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Uskoro oni plešu: Kodi, Miljenović Batler, Nwora Kalina, Dobrić Moneke, Odzelej, Davidovac DrMo, Izundu 💪 Edited 9 hours ago by Čočo 2
NikadProtivKaline Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 7 minutes ago, Wingwalker said: Produžavajte ili otkupljujte na vreme Donatasa sidraša...to što on donosi to su najjeftiniji poeni u struci i iznudjeni faulovi koji sisaju samopouzdanje iz protivnika. Kada provali da si glup, prodaće ti matori istu foru tri puta u nizu dok ne fasuješ klupu. donatas definicija veteranskog prisustva i namazane kajle ono sto smo teli da nam teo bude 9
Shunsuke Nakamura Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Motejunas je strava legao ovoj ekipi. Na stranu što Panata nije imala centra ali generalno Motejunas može većinu centara u EL da postuje. To nam baš dosta znači. Donosi nam mogućnost da napadnemo iz reketa što može biti bitno za balans. Drugo što puni igrače faulovima i uvodi protivnike u bonus. Dobar je finišer, ima meke ruke. One pogačice upadaju skoro bez greške. 16
Урош19 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, JPM said: Zlobnici bi rekli da cemo, kad se kompletiramo, moci da dobijamo i takve sile kao sto su Zadar i Spartak. Ne valja visoko leteti posle pobede, treba ići utakmicu po utakmicu. 1
Šiljokapi Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Lepo sam rekao prošle nedelje, MONSTRUM TIM! Ali Semi, 15 sec do kraja a on u stavu! Uvukao se pod kožu, skroz! 12
BattleBender Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, BattleBender said: Jebem ti sunce, kosarkaske orgazme dozivljavam kad gledam pametna krila sa dobrim pristupom. Jebote mi imamo Kalinica, Davidovca i Monekea. Znas kad tim sa time nece da bude u top10? NIKAD. Ju, zaboravio sam da imamo i Ojeleyea. Kakav je to car. Mnogo ga volim. 17
Dz0nika Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ma ne smem ni da razmisljam o odbrani Bolomboy, Moneke, Ojeleye… 6
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Bokiboj kad se vrati da kaze a u pm ne moram vise ja sam sve da branim. 9 1 6
suptil Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Bokiboj kad se vrati da kaze a u pm ne moram vise ja sam sve da branim. Da kaze daj taj novi ugovor pa nek ide sve... Zvezda sampion 🙂 3
Wingwalker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 14 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Motejunas je strava legao ovoj ekipi. Na stranu što Panata nije imala centra ali generalno Motejunas može većinu centara u EL da postuje. To nam baš dosta znači. Donosi nam mogućnost da napadnemo iz reketa što može biti bitno za balans. Drugo što puni igrače faulovima i uvodi protivnike u bonus. Dobar je finišer, ima meke ruke. One pogačice upadaju skoro bez greške. Donatas pored cirka 120kg i 2.13m ima savršenu ledjnu tehniku, jake noge i nisko težište. Takav centar je raritet i luksuz u modernoj košarci koji najzad možemo sebi priuštiti na ovaj spartanski roster. Njega samo treba znati dozirati što Saši za sada nije problem. Svaku loptu na postu je primio savršeno zagradjen. Ok...Panata je bila bez centara ali i za to mi svira paja. Kada se Boki vrati Donatas će biti specijalac kao večeras za izbacivanje protivnika iz bonusa za par minuta. Edited 9 hours ago by Wingwalker 3
Estrella Roja Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Možda loše šutiramo trojke ali zato ni protivnicima ne dozvoljavamo dosta pogodaga. Dve ofanzivno jako dobre ekipe Real i Pao su protiv naše odbrane imale uzasan procenat za 3 poena. Sa druge strane imam osećaj da za 2 poena, a naročito iz reketa ne možemo da promašimo. 2
DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Svaka čast za pederovanje nenadležnog, čak mi ne smeta ni što ste pobedili;) 1 1 4 1
Sokmeniki Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ojeleye od igraca bez uloge i na kraju klupe do najvaznijeg igraca u ovom sistemu, brani sve od 1 fo 5. Od Shortsa do Tavaresa i obojica mu ne mogu nista. Kakav monstrum. 6 1
Гвозден Чекић Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Штета је за Ривера што се повредио али да се то није десило не би довели Мотејунаса вероватно никад. Како нас је то добро усрало али било је време да и ми имамо неке среће. 14
Krle Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ne zna Dobric nista, nije ni za aba ligu i raznorazne budalastine koje ovde mogu da se procitaju... Ovo je TIM i uvek neko drugi iskoci, BRAVO BRE!!! 10
Wingwalker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Гвозден Чекић said: Штета је за Ривера што се повредио али да се то није десило не би довели Мотејунаса вероватно никад. Како нас је то добро усрало али било је време да и ми имамо неке среће. Ista priča i za Karter-Batler rotaciju...zato i jesmo prvi put u istoriji kluba na najsladjim mukama ,,a šta će Sale kada nam svi ozdrave...''. 1
Wingwalker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Krle said: Ne zna Dobric nista, nije ni za aba ligu i raznorazne budalastine koje ovde mogu da se procitaju... kao zmija naočarka iz žbuna...čuo si ti da se tamo nešto šunja ali kasno batice. 1
NikadProtivKaline Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Wingwalker said: Ista priča i za Karter-Batler rotaciju...zato i jesmo prvi put u istoriji kluba na najsladjim mukama ,,a šta će Sale kada nam svi ozdrave...''. dobro, batler tek treba da pokaze da donosi vise od kartera tajson je bas lepo poceo, steta za njega stvarno batler teoretski veci plafon, ali to tek treba da se pretoci na parket 1
Wingwalker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, VISOKOLETAC said: ,,noćas je ko lu-benica pun mesec...''
Wook Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Trebaće jedan od Bolomboj/Rivero. Nerealno je očekivati da Donatas igra na ovom nivou stalno. Verovatno će Rivero prvi upasti u tim umesto Plavšića. 1
Recommended Posts