JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Shunsuke Nakamura said: Jago je recimo super razigravao u prvom poluvremenu. U drugom je počeo da glumi heroja i nije se dobro završilo. Ovo je i odlučilo pobednika.
Fromthecorner Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Spartak me stvarno nije interesovao, pre bih da izgubimo to nego da se Monekeu, Nwori i Kodiju desi sto se desilo Karliku. Sto se tice utakmice sa Pao vidim da su nam mnogi vec upisali pobedu jer oni igraju bez centra. Moram da podsetim na nase rutiniranje Olija u martu kada su Bolomboj i Mitar bili povredjeni, Petrusev imao zabranu a Plavsa bio na pozajmici.
TB Told Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, JPM said: Ovo je i odlučilo pobednika. Nije, jer ta divljanja su bila u trećoj četvrtini.
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, TB Told said: Nije, jer ta divljanja su bila u trećoj četvrtini. Divljanje Yaga da, u trećoj. Divljanje Butlera u četvrtoj. Nedisciplina je donela poraz.
Sector Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 9 minutes ago, Fromthecorner said: Sto se tice utakmice sa Pao vidim da su nam mnogi vec upisali pobedu jer oni igraju bez centra. Nismo ni mi baš sila na centru, uz sav respekt prema Gladiatoru i Ebukeu. Mislim da to neće biti presudno te da ćemo morati da ih nadjačamo spolja. Ako Nwora ne bude igrao, šanse su egal u najboljem slučaju. Edited 5 hours ago by Sector
Los_Pollos_Hermanos Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Како је то било лаганих 16 поена. Није нико примијетио број одиграних минута и датих поена овог момка. На крају су поједини питају како ће се уклопити, какав ће бити... 7 играча је имало више минута од њега, али само 1 играч само 1 индексни поен више од Батлера. О таквом нападачу причамо. Edited 5 hours ago by Los_Pollos_Hermanos
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, JPM said: Divljanje Yaga da, u trećoj. Divljanje Butlera u četvrtoj. Nedisciplina je donela poraz. Samo sto je Yago vezao 9p u 4Q od nasih 12 u tom trenutku. Posle one izgubljene lopte daje Dobricu samog u korneru i ovaj promasuje jbg. Da li je divljao u 3?Jeste.Da li je on glavni krivac i samo se on sprda?Well no. 2
liv7 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, JPM said: Boli me kurac za Panatinaikos. I za dudovu sumu. Imali smo dovoljno igraca, koji za sebe tvrde da su mnogo bolji od Spartakovih, a svakako su mnogo bolje placeni. Ono sinoc je sramota. Pa,kad nisu na max broju obrtaja,nisu bolji od Spartakovih.To sto.smo mi poverovali u to da jesu,nije njihov,nego nas problem.Kad prihvatimo da su Dobric,Miljenovic,Plavsic,Nedeljkovic,Radosic,Davidovac,tu samo zbog pasosa,a Jago zato sto niko nece da prihvati njegov ugovor,bice nam lakse..
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Sector said: Ako Nwora ne bude igrao Što ne bi igrao, ako je oporavljen već pre tri dana?
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Da, laganih 16 poena U PORAZU OD 10 PUTA JEFTINIJEG TIMA. Za ove sa jeftinijim kartama (da ne kažem gluplje), niko ne spori Butlerov individualni kvalitet jer se on vidi iz aviona. Sve što ja želim je da on igra za tim, a ne za sebe. Da li će biti tako - videćemo. 5 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Samo sto je Yago vezao 9p u 4Q od nasih 12 u tom trenutku. Posle one izgubljene lopte daje Dobricu samog u korneru i ovaj promasuje jbg. Da li je divljao u 3?Jeste.Da li je on glavni krivac i samo se on sprda?Well no. Nedisciplina. Ovog puta Yago, sledeći put neko drugi. Nedisciplina ne sme da se dozvoli. Yago je odigrao odlično prvo poluvreme, kontrolisani napadi, pik sa centrima, milina. Onda je krenuo hero ball u drugom poluvremenu. Zašto? Ko je njemu rekao da je Tracy McGready? 1
Sector Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, JPM said: Što ne bi igrao, ako je oporavljen već pre tri dana? Nemam pojma druže više ništa kad je povratak igrača u pitanju u KKCZ, sve je moguće i nepredvidivo. 1
Carl Johnson Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, JPM said: Što ne bi igrao, ako je oporavljen već pre tri dana? Upitan je Nvora za sredu.
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Sector said: Nemam pojma druže više ništa kad je povratak igrača u pitanju u KKCZ, sve je moguće i nepredvidivo. Ja sam razumeo da je on mogao da igra i juče ali nisu hteli da ga zamaraju. Prema tome, mislim da tu nema problema. Ili su nas opet lagali o težini povrede.
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 6 minutes ago, Chaos Is Me said: Da, laganih 16 poena U PORAZU OD 10 PUTA JEFTINIJEG TIMA. Za ove sa jeftinijim kartama (da ne kažem gluplje), niko ne spori Butlerov individualni kvalitet jer se on vidi iz aviona. Sve što ja želim je da on igra za tim, a ne za sebe. Da li će biti tako - videćemo. Ja bih sacekao malo vise od 1 utakmice za ovakav stav.Ali to sam samo ja. Ovde ne kazem da ti bojazan nije opravdana samo 1 utakmica nije bas veliki uzorak.Ako ovako nastavi u narednom periodu onda da. Mada mislim da nece. Edited 5 hours ago by Don Dusko 1 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Carl Johnson said: Upitan je Nvora za sredu. Ok, znači lagali su.
VISOKOLETAC Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Meni nije jasno da neko i dalje tera Davidovca i Dobrica. Obojica su bas potrebni ovoj Crvenoj Zvezdi. Davidovac nam je i doneo barem 2 pobede od ovih 6. To kako je neko odigrao ABA ligu posle duplog kola je nebitno. Trebalo je juce da umesto Kalinica i Motiejunasa igraju Radosic i Stojkovic. Sto se tice Batlera impresivno je kako on lagano igra sa loptom. Ovo mu je prakticno prva takmicarska utakmica posle dosta vremena. Sto se skracene rotacije tice, lepo je bilo dok je trajalo. Vec u drugom poluvremenu utakmice sa Makabijem se videlo da gubi snagu. Poraza u ovakvoj EL mora biti, ali treba ih iskoristi pametno i uklopiti Batlera, Grejma i Bolomboja, kako bi dodali novu vrednost timu. Treba uciniti sve da se dobiju jos ovih par utakmica kuci, jer u drugom delu prvog kruga krecu gostovanja. Ispade da nam je pomeranje termina utakmica zbog vaterpola jos i pomoglo. U svakom slucaju treba biti na pozitivnom skoru, kada izadjemo iz serije gostovanja. 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Ja bih sacekao malo vise od 1 utakmice za ovakav stav.Ali to sam samo ja. Čovek nije iskazao stav nego želju. A i napisao je ovo Quote "Da li će biti tako - videćemo." Tako da nema ničeg lošeg u njegovom upisu. ON SAMO HOĆE DA BATLER IGRA ZA TIM A NE ZA SEBE. Iskazao želju čovek, mislim da bukvalno svi mi imamo istu želju. Ja prvi ne želim da gledam lika koji da 30 poena, izgubi 10 lopti a mi izgubimo 20 razlike. Talenat igrača je koristan samo ako služi planu ekipe.
suptil Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago @VISOKOLETAC U vezi skracene rotacije i Makabija, ... Sve je ok sa skracenom rotacijom, ali protiv Makabija skracena rotacija je bila dodatno skracena Nwora nije igrao. Asvel ne racunam. Dakle skracena rotacija kompletnog tima je jedno - tu je kvalitet. Skracena rotacija desetkovanog tima je nesto drugo. Sreca je sto dolazi period povratka izgraca pa ta skracena rotacija broji poslednje dane...
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Hoce li igrati Grejem i Nwora u sredu, zna li neko provereno? Takodje, da li je istina da ce uskoro odnosno za najvise 2 sedmice Bolomboj biti vec u Beogradu i početi trenirati?
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 8 minutes ago, Carl Johnson said: Upitan je Nvora za sredu. Šta je rekao? 17
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Evo vam snimak Zvezde od sinoc na areni premium 2, od pocetka meca, ovih 5 minuta sto smo propustili da vidimo.
forumko topic Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne znam čemu hrabrenje da ćemo dobiti PAO, jer oni igraju bez centara. Ne tako davno smo mi u Pireju igrali bez Bolomboja, Mitrovića i Petruševa, pa smo sa Davidovcem i Braunom parirali njihovim centrima i dobili ih. Više me brine njihova bekovska prednost.
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, forumko topic said: Ne znam čemu hrabrenje da ćemo dobiti PAO, jer oni igraju bez centara. Ne tako davno smo mi u Pireju igrali bez Bolomboja, Mitrovića i Petruševa, pa smo sa Davidovcem i Braunom parirali njihovim centrima i dobili ih. Više me brine njihova bekovska prednost. Pa oni nemaju sada Davidovca i Brauna 😉
Recommended Posts