NMX Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kalinicevih 10 minuta evrolige gde se krlja i bije sa namazanim EL igracima >>> 30 minuta laganog ABA ritma. Ovo nije nikakva potrosnja za Kalinu 2
Daiki Ito Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Batler jeste pokazao klasu , ali isto tako iz mog ugla laika je pokazao i da ne moze da igra pleja u Evropi 1 asistencija . 5 1
liv7 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ne moze se stalno ni pobedjivati....potvrdjuje se da oni koji ne mogu da ozbiljno doprinesu u evroligi,ne mogu ni u ABA...,Plavsic,Dobric..Jago..pa i Miljenovic,bez obzira na ovih 10 poena..koliko god da su placeni,previse je i nepotrebno...Moneke i Mekintajer za sada lideri ekipe..ocekujem da im.se prikljuci i Batler...kako god,sto se mene tice,vazna je Evroliga,u ABA kako bude..
Dr.J Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Čvarkov said: Hide contents Tako se i osecam 1
astrix1402 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Bilo bi lepo da smo dobili, ali bukvalno sam vec zaboravio ovu utakmicu. Probali smo neke stvari, Butlera smo malo razigrali. Jbg, bolje da izgubimo danas, a da dobijemo Pao...Apsolutno nemam sta da zamerim igracima, vidi se i malo umora kod njih od ovog ritma. AKo je tacno da se Nwora vraca protiv zelenih, bice to bas dobro Edited 11 hours ago by astrix1402 1 1
NikeAir Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ne mislim da smo potcenili Spartak.Imali su 4 napada u zavrsnici gde su ukupno dali 12 poena.Povrh svega,oni su daleko od lose ekipe,imaju 6-1 zbirno u LS I ABA.Ko pljuje po ekipi posle ovakvog poraza i posle nasih 8 uzastopnih pobeda neka navija za drugi tim. 6
Chaos Is Me Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago Naravno da je Evroliga mnogo važnija ali ovo smo morali da dobijemo. Videli su se žestoki limiti ekipe ka nema tata Chime i Codija. Bez motora na nivou mi smo bezvezna ekipa. Ovo je odigrano na bazi kurca. Ne znam zašto bi bilo pogrešno upitati da li Butler brine. Nema sumnje da je kvalitetan napadač ali nismo mi njega doveli da on nabija svoju statistiku nego da nam oplemeni tim i zbog toga je legit bojazan kako ga uklopiti u ekipu koja pobeđuje da i on bude zadovoljan a da tim dobije dodatne benefite. Mislim i da treba da prestanemo da precenjujemo Kalinu, on je danas nešto bolji Ulanovas i to je to, dakle namazani veteran koji može da se nasloni na tim ali ne i da vuče tim. Nadam se da medeni mesec za D Moa nije prošao jer ni onako kako je igrao do sad nije baš realno. Večeras je izgledao baš loše, a Izundu takođe, samo na drugi način. 11 1 1
bodo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Dobric dobio ogromne protiv Makabija i veceras bez ucinka. Bas se forsira, a realno je bivsi igrac. Kalina 30min. Ako u sredu ne bude igrao Nwora, bice zajebano. Da ,govorimo o odmaranju pojedinih i nebitnosti rezultata i onda Kalina piči 30 minuta. DMo im je lepo otvorio priliku da nas u konačnici dobiju. Uz Kobru najlošiji na terenu. 1
Crni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Pola cetvrtine nismo videli zbog amaterske televizije kojoj zelim sve najgore. Zasluzena pobeda Spartaka, njima zelim sve najbolje. Batleru ce trebati period adaptacije, meni su njegovi kvaliteti poznati, ne sumnjam ni sekund u njega. Ono sto je trulo, to su repovi koji se vuku, niti ce Jago biti ozbiljan igrac, niti Dobric konstantan, a o Plavsicu ne vredi stvarno... Ne znam ni sta je Obradovic dobio raubovanjem Kalinica? Mozda je poraz u pravi cas, da se ne opustamo, ali voleo bih vec jednom da neko drugi vidi taj neverovatan kvalitet u Jagu i Dobricu, pa da ih dovede u svoje redove...mada sumnjam da ima zainteresovanih, eno Luke Mitrovica i Lazica na birou zivi i i zdravi, niko da pita kako su. 3
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 3 minutes ago, Chaos Is Me said: zašto bi bilo pogrešno upitati da li Butler brine. MOZDA ZATO STO MU JE PRVA UTAKMICA U EVROPI? I da jeste zeznuo na kraju ali jbt imao je dosta dobrih poteza pre toga. Naravno da ce biti bolje kada se uigra sa ostatkom tima i stekne rutinu. Nije kao da je ovde vec mesec dana pa da se pitamo... Edited 11 hours ago by Don Dusko 4
Disfruto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Pa nije igrao CMM jbt. zaboravio sam napisati da sam na zavrsnicu mislio
Nini3112 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Momci su se malo potrosili jbg,nadam se da ce se Butler uklopiti sto pre ali je svakako klasa
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Jel ok Semi, nije ulazio nakon obog postavljanja za charge?
TB Told Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 minutes ago, NMX said: Utakmica je izgubljena sa onih par Motijeunasovih i Jagovih wtf napada kad se Spartak malo priblizio. Pa onda izgubljena Batlera kad je proklizao. Jago je imao katastrofalnu treću četvrtinu, ne četvrtu. On je u završnici imao jedan pokušaj za 2 i jednu izgubljenu loptu, ali to je bilo na +8. Izmena Dobrić/Miljenović, na 77-69 za nas, je presudila. Ostali smo bez protoka lopte u napadu, a sa druge strane je Dobrić u odbrani bio loš. 1
Cavani Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Pre utakmicu smo svi pisali da je nebitan rezultat, treba biti dosledan i posle utakmice i ako se izgubi. 17 2
Sector Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Dobrić nije kvalitet ni za Spartak ali bolje da večeras guli nego protiv PAOa. Niti Kalina, da se ne lažemo, ima i dalje kvalitet za ovakvu ulogu. Nwora ako ne bude igrao protiv zelenih biće jako teško dobiti to. 4
bodo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Malo pretjerujete za Butlera Sa dva treninga na parket. I još najviše poena dao. 6
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: MOZDA ZATO STO MU JE PRVA UTAKMICA U EVROPI? Ovo sto sam video od Butlera je bukvalno pisalo u skautingu. -Plese ofanzivno. -Veoma nepredvidljiv ofanzivno, poentira na razne nacine. -Veoma sklon izgubljenim loptama. -Fali atleticizam. 3
berti Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 16 minutes ago, Don Dusko said: Ovo neka stoji ovde.Da vidimo kakvi smo navijaci. Ej brine nas Butler koji je tu par dana....Koji jos treba da se adaptira na Evropsku kosarku. Ja sam napisao da je verovatno prerano za to. A kad vec pises sta treba da stoji, onda nađi sve svoje postove koji su branili Sfera i u kojima si smatrao da treba da ostane i dalje. Valjda je šteta što nije ostao...
liv7 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Naravno da je Evroliga mnogo važnija ali ovo smo morali da dobijemo. Videli su se žestoki limiti ekipe ka nema tata Chime i Codija. Bez motora na nivou mi smo bezvezna ekipa. Ovo je odigrano na bazi kurca. Ne znam zašto bi bilo pogrešno upitati da li Butler brine. Nema sumnje da je kvalitetan napadač ali nismo mi njega doveli da on nabija svoju statistiku nego da nam oplemeni tim i zbog toga je legit bojazan kako ga uklopiti u ekipu koja pobeđuje da i on bude zadovoljan a da tim dobije dodatne benefite. Mislim i da treba da prestanemo da precenjujemo Kalinu, on je danas nešto bolji Ulanovas i to je to, dakle namazani veteran koji može da se nasloni na tim ali ne i da vuče tim. Nadam se da medeni mesec za D Moa nije prošao jer ni onako kako je igrao do sad nije baš realno. Večeras je izgledao baš loše, a Izundu takođe, samo na drugi način. U pravu si.Previse ocekujemo od Kalinica i Motejunasa,to su veterani. Za sada igraju iznad mojih ocekivanja.Izundu nije evroligaski igrac,barem ne jos uvek.Batler je klasa,a o uklapanju treba da misle oni koji su ga doveli..to im je posao.
dunaj95 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Meni ove utakmice u ABA ligi djeluju kao neki usporeni snimak ... Igra se u dosta slabijem ritmu... I mi često igramo tu sa pristupom "lako ćemo"... Otuda i ovakvi porazi... Batleru će sasvim sigurno odgovarati jači tempo i intenzitet igre... Pa Nwora je na pripremama djelovao kao zadnja budala pa sada kida... 2
Disfruto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 8 minutes ago, Chaos Is Me said: Nema sumnje da je kvalitetan napadač ali nismo mi njega doveli da on nabija svoju statistiku nego da nam oplemeni tim i zbog toga je legit bojazan kako ga uklopiti u ekipu koja pobeđuje da i on bude zadovoljan a da tim dobije dodatne benefite. Doveli smo ga da half court napad radi - a to je i radio veceras
Dzo23 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nista ne dobijamo od Dobrića. Od Davidovca tek tek, ali generalnk mizeran učinak od dva tako iskusna igrača. Bezobrazluk Jaga s dodavanjem iza leđa je okrenuo momentum na njihovu stranu. Bezveze smo ovo prosuli. Nismo se odlijepili kad je trebalo, i onda su nas u završnici uzeli pod svoje i apsolutno nadigrali. Previše Dobrića u 4/4. Jago je morao ranije na klupu, bez obzira na 4 faula Batlera. Davidovac i Kalina ne mogu zajedno u petorci Trebao je Plavsic dobiti koji minut u drugom poluvremenu jer nije bio loš u prvom pol. Čini mi se da Donatas polako ostaje bez svježine. Igra konstantno, pritom ima veliku minutažu. Polako se počinje osjetiti da nam fali prva opcija na centru. Bezvezan poraz, ali opet bolje večeras nego u EL. Idemo dalje. 4
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, berti said: Ja sam napisao da je verovatno prerano za to. A kad vec pises sta treba da stoji, onda nađi sve svoje postove koji su branili Sfera i u kojima si smatrao da treba da ostane i dalje. Valjda je šteta što nije ostao... Pa dobro pogresio sam.Al ja ne bih pisao da li treba da nas brine Butler uopste. Covece 1 utakmica u Evropi i dobro zeznuo zavrsnicu.Imao je okej poteze. Nije sad da je odigrao tragicno. 1
Recommended Posts