Jump to content

Recommended Posts

Posted

Braco je l se seca neko na kojoj utakmici su nas iz evrolige terali da cirlidersice ili ko vec budu u kostimu za noc vestica?

Secam se samo da smo izveli manevar i izasli u narodnoj nosnji, ali kad je i protiv koga to bilo - mrka kapa.

Posted (edited)

Nemam dojam da nas je neko bas terao to da radimo.

Znaju oni da to nije nasa tradicija, ali iskreno, malo i nervira toliko trigerovanje Srba oko neceg sto je samo malo zabave i kostima.

Sad mi dodjose neka deca na vrata. Dao sam im cokoladu, verovatno je trebalo da im dam sliku Ratka Mladica. Da se uplase, ipak je noc vestica.

Edit, nije ovo tebi upuceno, samo si mi dao slagvort.

Edited by JPM
  • Like 5
  • Thanks 2
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 1
Posted
10 minutes ago, GameChanger said:

Braco je l se seca neko na kojoj utakmici su nas iz evrolige terali da cirlidersice ili ko vec budu u kostimu za noc vestica?

Secam se samo da smo izveli manevar i izasli u narodnoj nosnji, ali kad je i protiv koga to bilo - mrka kapa.

Himki, sezona 19/20.

Posted
28 minutes ago, TB Told said:

Himki, sezona 19/20.

Bravo doktore

30 minutes ago, JPM said:

Nemam dojam da nas je neko bas terao to da radimo.

Znaju oni da to nije nasa tradicija, ali iskreno, malo i nervira toliko trigerovanje Srba oko neceg sto je samo malo zabave i kostima.

Sad mi dodjose neka deca na vrata. Dao sam im cokoladu, verovatno je trebalo da im dam sliku Ratka Mladica. Da se uplase, ipak je noc vestica.

Edit, nije ovo tebi upuceno, samo si mi dao slagvort.

Ma naravno, slobodno ubedjenje.

Evo kolega dole se setio koja utakmica je u pitanju.

Posted
4 minutes ago, Mairosu said:

bejah nazočan, jedno od bizarnijih iskustava na EL

Pojasni ako imas vremena, ja se secam kao kroz maglu a slabo mi ide da nadjem sta pametno na netu..

Posted

Pa bio je neki folklorni spektakl i neki trubači pride, ako se sećam neka predstava sa nekim čobanima koji teraju vuka, nešto onako potpuno bizarno i offscript.

Mislim da smo i pobedili, ali tu se već ne sećam ničega.

• Thanks 1
  • Ha-ha 3
Posted
5 minutes ago, Mairosu said:

Pa bio je neki folklorni spektakl i neki trubači pride, ako se sećam neka predstava sa nekim čobanima koji teraju vuka, nešto onako potpuno bizarno i offscript.

Kad su se pokacili cini mi se Timma i Lazic

• Like 1
Posted (edited)
11 minutes ago, Mairosu said:

Kud me podseti joj,

image.png.e2388735d83ef883e9c3011ebb760927.png

Edited by Don Dusko
  • Ha-ha 8
  • Tuzno 1
Posted
5 minutes ago, Nini3112 said:

Kad su se pokacili cini mi se Timma i Lazic

e da bilo je i toga

potpuno su mi maglovite te utakmice u kratkoj shak eri, ali znam da je bilo nekih potpunih bengera. omiljena anegdota mi je inače što su došli momci sa Athletica za derbi, bio dave dufour i bio jedan lik koji je valjda 20 godina pratio louisville košarku. i sad, ovi ostali i za evroligu i mi tu dobili PAO, valjda se Punter nešto upalio pred kraj, elem presser posle utakmice, rick pitino kao jel ima pitanja i vidi ovog brata i kaže prenerazio se, kao, čekaj bre otkud ti koji q ovde sada, U KOM SAM JA OVO FILMU

Posted
1 minute ago, Mairosu said:

e da bilo je i toga

potpuno su mi maglovite te utakmice u kratkoj shak eri, ali znam da je bilo nekih potpunih bengera. omiljena anegdota mi je inače što su došli momci sa Athletica za derbi, bio dave dufour i bio jedan lik koji je valjda 20 godina pratio louisville košarku. i sad, ovi ostali i za evroligu i mi tu dobili PAO, valjda se Punter nešto upalio pred kraj, elem presser posle utakmice, rick pitino kao jel ima pitanja i vidi ovog brata i kaže prenerazio se, kao, čekaj bre otkud ti koji q ovde sada, U KOM SAM JA OVO FILMU

Ooo da Pitino trener Panate hahah u ne bas tako srecnoj njihovoj eri... jeste Punter pogodio na asistenciju Dzenkinsa 

Posted

Panata ima neki problem u igri. Ocigledno da sumovi na relaciji Ataman-Sorts uticu malo na igru. Bice u sredu zemlji tesko u Areni.

Posted

Čoveče ova Baskonija od kako je izgubila od Zvezde melje i ne staje, ljudi bili na nula pobeda, sada razvalili ljudi glatko Dubai i Efes i odigrali sjajno duplo kolo.

Takodje i Žalgiris sve bolji i bolji i samo meljuu od kako ih je Zvezda razbila.

Jedino Asvel tone li tone, njima ni Bog ne može pomoći.

Videćemo Makabi hoće li posle poraza od Zvezde vezati neke pobede..

• Like 1
Posted
1 hour ago, Mairosu said:

I krst kao koreografija na početku.

Dobili, jedna od boljih partija Simanića u karijeri.