Bejn Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Igra ko vuk Vučina je to prijatelju. Vučina.
GameChanger Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Braco je l se seca neko na kojoj utakmici su nas iz evrolige terali da cirlidersice ili ko vec budu u kostimu za noc vestica? Secam se samo da smo izveli manevar i izasli u narodnoj nosnji, ali kad je i protiv koga to bilo - mrka kapa.
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Nemam dojam da nas je neko bas terao to da radimo. Znaju oni da to nije nasa tradicija, ali iskreno, malo i nervira toliko trigerovanje Srba oko neceg sto je samo malo zabave i kostima. Sad mi dodjose neka deca na vrata. Dao sam im cokoladu, verovatno je trebalo da im dam sliku Ratka Mladica. Da se uplase, ipak je noc vestica. Edit, nije ovo tebi upuceno, samo si mi dao slagvort. Edited 9 hours ago by JPM 5 2 3 1
TB Told Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 10 minutes ago, GameChanger said: Braco je l se seca neko na kojoj utakmici su nas iz evrolige terali da cirlidersice ili ko vec budu u kostimu za noc vestica? Secam se samo da smo izveli manevar i izasli u narodnoj nosnji, ali kad je i protiv koga to bilo - mrka kapa. Himki, sezona 19/20.
GameChanger Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 28 minutes ago, TB Told said: Himki, sezona 19/20. Bravo doktore 30 minutes ago, JPM said: Nemam dojam da nas je neko bas terao to da radimo. Znaju oni da to nije nasa tradicija, ali iskreno, malo i nervira toliko trigerovanje Srba oko neceg sto je samo malo zabave i kostima. Sad mi dodjose neka deca na vrata. Dao sam im cokoladu, verovatno je trebalo da im dam sliku Ratka Mladica. Da se uplase, ipak je noc vestica. Edit, nije ovo tebi upuceno, samo si mi dao slagvort. Ma naravno, slobodno ubedjenje. Evo kolega dole se setio koja utakmica je u pitanju.
Mairosu Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 59 minutes ago, TB Told said: Himki, sezona 19/20. bejah nazočan, jedno od bizarnijih iskustava na EL
GameChanger Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 minutes ago, Mairosu said: bejah nazočan, jedno od bizarnijih iskustava na EL Pojasni ako imas vremena, ja se secam kao kroz maglu a slabo mi ide da nadjem sta pametno na netu..
Mairosu Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pa bio je neki folklorni spektakl i neki trubači pride, ako se sećam neka predstava sa nekim čobanima koji teraju vuka, nešto onako potpuno bizarno i offscript. Mislim da smo i pobedili, ali tu se već ne sećam ničega. 1 3
Nini3112 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 5 minutes ago, Mairosu said: Pa bio je neki folklorni spektakl i neki trubači pride, ako se sećam neka predstava sa nekim čobanima koji teraju vuka, nešto onako potpuno bizarno i offscript. Mislim da smo i pobedili, ali tu se već ne sećam ničega. Kad su se pokacili cini mi se Timma i Lazic 1
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 11 minutes ago, Mairosu said: Pa bio je neki folklorni spektakl i neki trubači pride, ako se sećam neka predstava sa nekim čobanima koji teraju vuka, nešto onako potpuno bizarno i offscript. Mislim da smo i pobedili, ali tu se već ne sećam ničega. Kud me podseti joj, Edited 8 hours ago by Don Dusko 8 1
Mairosu Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 5 minutes ago, Nini3112 said: Kad su se pokacili cini mi se Timma i Lazic e da bilo je i toga potpuno su mi maglovite te utakmice u kratkoj shak eri, ali znam da je bilo nekih potpunih bengera. omiljena anegdota mi je inače što su došli momci sa Athletica za derbi, bio dave dufour i bio jedan lik koji je valjda 20 godina pratio louisville košarku. i sad, ovi ostali i za evroligu i mi tu dobili PAO, valjda se Punter nešto upalio pred kraj, elem presser posle utakmice, rick pitino kao jel ima pitanja i vidi ovog brata i kaže prenerazio se, kao, čekaj bre otkud ti koji q ovde sada, U KOM SAM JA OVO FILMU
Nini3112 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Mairosu said: e da bilo je i toga potpuno su mi maglovite te utakmice u kratkoj shak eri, ali znam da je bilo nekih potpunih bengera. omiljena anegdota mi je inače što su došli momci sa Athletica za derbi, bio dave dufour i bio jedan lik koji je valjda 20 godina pratio louisville košarku. i sad, ovi ostali i za evroligu i mi tu dobili PAO, valjda se Punter nešto upalio pred kraj, elem presser posle utakmice, rick pitino kao jel ima pitanja i vidi ovog brata i kaže prenerazio se, kao, čekaj bre otkud ti koji q ovde sada, U KOM SAM JA OVO FILMU Ooo da Pitino trener Panate hahah u ne bas tako srecnoj njihovoj eri... jeste Punter pogodio na asistenciju Dzenkinsa
Mairosu Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, NMX said: Hvala braći, donela nam deobu prvog mesta. KAČI BANNER 1
suptil Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Panata ima neki problem u igri. Ocigledno da sumovi na relaciji Ataman-Sorts uticu malo na igru. Bice u sredu zemlji tesko u Areni.
Daiki Ito Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 5 minutes ago, NMX said: Jebeni Spagnolo mvp kola. Steta, mogao je CMM Ipak je Toko Sengelija 🙂 2 1 8
Cavani Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Steta za Mvp kola za CMM, ali prezivecu nekako i sa Tokom. 1 3 12
Zvezdaš96 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Čoveče ova Baskonija od kako je izgubila od Zvezde melje i ne staje, ljudi bili na nula pobeda, sada razvalili ljudi glatko Dubai i Efes i odigrali sjajno duplo kolo. Takodje i Žalgiris sve bolji i bolji i samo meljuu od kako ih je Zvezda razbila. Jedino Asvel tone li tone, njima ni Bog ne može pomoći. Videćemo Makabi hoće li posle poraza od Zvezde vezati neke pobede.. 1
Kosjan Willavić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Kud me podseti joj, Hahahah, ne smemo ovo, uplasice se Kodi kad namlate vuka 1 3
TB Told Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Mairosu said: Pa bio je neki folklorni spektakl i neki trubači pride, ako se sećam neka predstava sa nekim čobanima koji teraju vuka, nešto onako potpuno bizarno i offscript. Mislim da smo i pobedili, ali tu se već ne sećam ničega. I krst kao koreografija na početku. Dobili, jedna od boljih partija Simanića u karijeri.
Dropkick Murphys Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 34 minutes ago, VISOKOLETAC said: Daj novu sliku, nisu ovde bili do kraja apdejtovali. 2 2
Cavani Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Dropkick Murphys said: Daj novu sliku, nisu ovde bili do kraja apdejtovali. Al opet sa vukom. 1
Recommended Posts