Kosjan Willavić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Cavani said: Moneke kaze imali smo dugo putovanje dovde, izmorili smo se. Kakva glava. Posto Drcela voli da produzuje i koga treba i koga ne treba, eto neka se pokaze. Monekea bih stvarno ostavio do 35-te u Zvezdi. 4
BriJones Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 9 minutes ago, Webad said: https://www.instagram.com/reel/DQcybk6iLds/?igsh=MXF4cjhtdzgzbm5yMw== Laku noc bratjoo ♥️♥️♥️ I tebi... 🌛 2 1
kokodakalo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Na 6-2 smo, sto je prosto neverovatno posle prve dve u EL, ali bitno je da ne poletimo. Za sad imamo samo jedan brejk viska. Realno nam treba iz preostalih 30 kola 14 pobeda za Play in. Ako braca sutra dobiju Hapoel kao domacini mi smo drugi na tabeli. 3
Nikom nista Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 17 minutes ago, Crni said: Mali ima 25 god uskoro, nemojmo samo da pravimo momku medvedju uslugu ko komsije sa Arijanom Lakicem. Solidna rola, dobro je da je tu zbog Aba lige pre svega i ne treba postavljati velika ocekivanja, bice dobro za sve. Jbg...za mene je mali 🤣
Mairosu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago iskreno, lepo bilo. otišao sam po prvi put posle godinu dana na utakmicu, išao sa drugom iz gimnazije, hajd reko malo, hajd. prvo što se vidi je da nema zabušavanja u ovoj zvezdi. to je potpis trenera, u smislu da se to jako lepo vidi uživo, reakcije, složnost, hustle. naravno da je u idealnom svemiru uvek svugde tako ali znamo da nije, tako da ovo energetsko buđenje pripisaćemo treneru. e sad, košarkaški, ima tu još mnogo čega da se složi, ali u određenim sekvencama zvezda je izgledala kao da ova selekcija igra zajedno pet godina. u nekim, opet ne. i to je za ljude. utakmica je bila teška i tvrda. dva sata i desetak minuta je trajalo, 72 penala, dosta kontakta pušteno, dosta bogami i svirano. generalno gledano, zvezda je ovakve utakmice u drugoj polovini duplog kola redovno gubila, čak i ovako generalno gledano uvek je osećaj da nas ovako nešto "sačeka" i onda mi kažemo ah pa da bilo je 67 utakmica u 82 dana i eto, to je to, šta da se radi. sad, zanimljivo je da je zvezda ovde uspela i da se digne kad je stvarno delovalo kao da je gotovo (igrači promašuju zicere, vidi se umor i sve). to nismo često gledali. individualno, CMM je oduševio pristupom. on mora više i češće da igra tu rolu westbrooka za sirotinju. 2/7 za tri malo maže oči, dosta je bio primoran da šutira pri isteku iz loših pozicija. bio je strpljiv i konstruktivan u 5 na 5 košarci i odličan u prodoru i tranziciji. Izundu, taj čovek ima pravi stav i prave fizikalije i može samo da napreduje realno. Ne mogu da istaknem da sam video slabu tačku, možda jedino recimo Plavšić slabije povezuje stvari kad se igra malo ubrza. Chima dobija previše jeftinih faulova za moj ukus ali bože moj, dlake u jajetu. Inače, na holandskom je fraza za "traženje dlake u jajetu" "mierenneuken", doslovce "jebanje mrava". Tako da, pustiću mrave da odmore večeras. 26 1 2
Wingwalker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 42 minutes ago, Crni said: A onaj alejup kodija na kraju za Izundua? Kodi Milev je naǰjači bugarin na svetu... Edited 5 hours ago by Wingwalker 1 1
kokodakalo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kodi je u sjajnoj formi vec nekoliko kola i tacno se vidi da mu i trener i saigraci veruju, ali i da mu to prija. Neverovatno mi je da smo bez ijednog beka, pa cak i bez Nwore sve ovo podobijali. 5
Cavani Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Izundu deluje fizicki brutalno. Lepo je napokon imati bekap centra kome su umesto IQ-a glavne vrline odbrana, skokovi, cvrsti blokovi koje jos treba da dozira, hammer ukucavanja.. 8
Borky Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ladno bi imali 8:0 da je "veliki gospodin" podneo ostavku ili otpusten na kraju sezone!!! Covjek nema pojma a najbolji pokazatelj je Kodi kojeg nije znao koristiti vec ga pretvorio u bezveznjaka koji 20sec tapka loptu na centru. Gospodin treba da ode na neki kurs i seminar o modernoj kosarci jer ono jedino sto on zna se igralo prije 10god. 2:0 u duplom kolu bez najboljeg igraca... svaka cast majstori a jos nam veceras nisu dali da igramo odbranu i prelomimo utakmicu sto jos daje na znacaju vecerasnje pobede. Protiv Panate ocekujem ludnicu i da ih otresemo kao nikad do sad!!! 1
Phobia Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 14 minutes ago, BriJones said: I tebi... 🌛 Ovako je lepse kolega
Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Cavani said: Izundu deluje fizicki brutalno. Lepo je napokon imati bekap centra kome su umesto IQ-a glavne vrline odbrana, skokovi, cvrsti blokovi koje jos treba da dozira, hammer ukucavanja.. Treba imati u opticaju da je izasao iz virusa. Siguran sam da ce vremenom manje praviti one faulove tokom postavljanja blokova. Ne verujem da ima visok plafon, ali da moze da napreduje-moze i verujem da hoce.
Cavani Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 39 minutes ago, Milko Miller said: Ključno po meni peti faul Kalinica. Nije imao dobru energiju na kraju, suviše nervozan. Petorka Kodi-Dobric-Davidovac-Moneke-Izundu je posle bila maksimalno koncentrisana sa mnogo boljom odbranom. Sta znam, ne bih se slozio. Meni je ovo bio stari dobri Kalina, kako je samo pokupio onaj vazan skok kad je odgurnut, kako je odzepario Downtima, dupli pas sa Motejunasom.. Povukao nas je u 3/4. 11
Phobia Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Meni se toliko svidja hemija u ekipi da je to nerealno, kad vidis koliko se igraci medjusobno motivisu i slave kao da su u ovom klubu od rodjenja... Ne mozes da ih ne volis 2
Cavani Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Crni said: Treba imati u opticaju da je izasao iz virusa. Siguran sam da ce vremenom manje praviti one faulove tokom postavljanja blokova. Ne verujem da ima visok plafon, ali da moze da napreduje-moze i verujem da hoce. I da ne napreduje uopste, ovo je sasvim prihvatljivo od bekap centra. Dovoljno je te faulove pri blokovima da koriguje i bombona. 5
Čvarkov Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 17 minutes ago, kokodakalo said: Ako braca sutra dobiju Hapoel kao domacini mi smo drugi na tabeli. Žalgirio prvi, mi drugi. Nekom će se pomešati osećanja. 1
Dobar Los Milos Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Konacno nismo vise ekipa protiv koje se prekidaju serije poraza. Nuff said. 1
Papadac Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Za nas je jako dobra stvar sto ove sezone imamo ABA ligu koja nema nikakav znacaj... te utakmice treba koristiti samo za uigravanje/vracanje novih i povredjenih igraca. Protiv spartaka batler i grejem (ako je spreman) po 30 minuta... CMM i moneke da se ne skidaju... 1
Pero_Cameron Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago On 10/26/2025 at 3:06 PM, Pero_Cameron said: Ne bih bio zadovoljan sa 1:1 sve i da igramo sa prime Cska i Efesom. Idemo po 2:0. Da se i ja upišem u rubriku "esam reko" 4
Kosjan Willavić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ali brat moj Semi... Jeziv pocetak sezone za njega, apsolutno mu nista ne polazi od ruke... I onda je zivnuo kao i ostatak ekipe i postao nezamenljiv sraf nase odbrane, a u napadu je konacno pronasao svoj ritam. Daje se do poslednjeg atoma, radi prljav posao... Neverovatan borac i timski igrac 15 4
uncletima Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Evo, kolega je, sa apetitom lepo objasnio, ali podebljacu ja, nije problem: Jeb'o ih Olimpijakos. Ako na kugli, zemaljskoj postoji jos jedan primer, da se ti iz guzova trudis, svojim ocenasima u nebesa da dizes neki drugi tim, svecano se obavezujem, odoh u supu po sekiru i lomim PC, djuture sa monitorom.
Geronimo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Pljuvaci, hejteri i kosarkaski eksperti opste prakse - sta cemo sad? Ovu utakmicu su zatvorili Kodi, Izundu, Dobric, Davidovac + Cima i Semi. I vodi Sasa Obradovic, toliko osporavani. Protagonisti Kodi i Ebuke koji prave bukake. Deda i Dobric koji po Sasinim instrukcijama jure Setaca koji ne zna sta ce. Dobric koji pogadja trojku sa istog mesta sa koga prethodno mashi. Sve pljuvan igrac do pljuvanog. Sigurno su zasluvali dosta kritika, ali 1) stavite u kontekst (npr. ritam utakmice i ovlasti Kodija kod Sfere i kod Saleta), 2) ne pljuvati, kritikovati, jednom, dva put, ne osamnaest, trideset dva, osamdeset devet puta. Hajde sledeci put kada ne ide (a brljace Deda, Dobri, Ebuke ihihi i ohoho ako imaju ovoliko minuta), kada smo njanjavi i bolni za sve nas, hajde da ne pljujemo, hajde da ne iskaljujemo frustracije. Ovo je bila izuzetno zeznuta utakmica. Sa izuzetno krnjim rostetom. I sjajno izneta! Jos jednom, kontruktivna kritika je jedno, a besomucno igranje menadzera i pljuc pljuc ispred zadruge je drugo. Budite ljudi iako smo cigani :) Poseban pozdrav za Vlada Djurovica, voli ga Kodi :* Sad da probam malo vise kosarkaski... Lepo je ovo Sfera selektirao. Vrlo je bitno sto loptu u kontru mogu da povedu bar tri igraca, dok dvojka ide bez lopte. Odlucivanje igraca sa loptom u tranziciji je odlicno. Igraci zavrsavaju na obrucu, bez nekih alibi egzekucija. Skok u odbrani nije sjajan, skokove uzimamo na hustle, a ne na gradjenje. Ako bi to jos malo podigli, broj lakih poena moze jos rasti. Takodje, fale Nvorine duge ruke i pracenje igre, bas je nezgodan defanzivno na poziciji 2. S druge strane, skok u napadu i hustle sa te strane je zlata vredan. Napad na postavljenu odbranu ume da steka, al Kodi iz pika im je naneo dosta problema, a vala i trojka je ulazila. Ceka nas veliki izazov uklapanja dva umetnika u ove lavove, drzim Sasi palceve. Protiv zelenih zeceva moramo da uspostavimo dominaciju i reketu i sprecimo njihovo trcanje. Pa da se nosimo! I, da, Top <3 Edited 5 hours ago by Geronimo 9 1
Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Ali brat moj Semi... Jeziv pocetak sezone za njega, apsolutno mu nista ne polazi od ruke... I onda je zivnuo kao i ostatak ekipe i postao nezamenljiv sraf nase odbrane, a u napadu je konacno pronasao svoj ritam. Daje se do poslednjeg atoma, radi prljav posao... Neverovatan borac i timski igrac sa njim su saigraci sigurniji od Ruskog PVO-a i americke avijacije zajedno. 1
Nini3112 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jedva cekam utakmicu protiv Panate,ubedjen sam da ih jedemo za dorucak.
Recommended Posts