Jump to content

Recommended Posts

Posted

Baš dobra pobeda! Svi su dali svoj doprinos. Okej, Batler je samo osetio igru, a Plavša odmenio prave centre na par minuta, ali dovoljno dobro.

Kodi je igrač utakmice, ali ipak je Izundu prelomio, svaka čast momku na energiji pod obručem!

• Like 32
  • Thanks 1
Posted

Bio sam uveren da ce Sasa izgubiti ovaj mec, delovalo je tako.

Odluka da udvaja Vokera, pusti Blata koji najbrutalniji suter...ma svaka cast! Zato je on trener jelte, a ja obicni kurac na bicikli🤷

• Like 1
  • Thanks 2
  • Ha-ha 15
Posted

Ono što sam juče još rekao u najavi ovog meča, malaa će biti u sredu Beogradska Arena da primi sve koji će želeti da gledaju meč protiv Panatinaikosa(možda i Marakana, jer u situaciji u kojoj smo u fudbalu, više ljudi želi na košarku naredne nedelje nego na fudbal i meč sa Lilom!

Šesta u nizuu za potvrdu vrha tabele, bravoo ZVEZDOOOOO!!! ❤️ 

EBUKA IZUNDUUU!!!!

P.S. sada mi je jasno zašto su košarku pomerili na sredu, umesto na četvrtak, mogli bismo na Mari odigrati košarku, biće i lepo vreme heh 😉 

Posted

Izundu kralj! On zaista ima mnogo prostora za napredak. Ima problem sa faulovima, a svi ti faulovi i greške su posledica malo i njegove nespretnosti. Kad to dovede u red može biti zajeban igrač, ume on lepo da čita situacije u napadu, za jednog centra izvanredno pokretljiv, a gledajući njegov stil šuta mogao bi biti pretnja i sa poludistance. Odličan period u Beogradu. Svih 5 pobeda. Bravo!

• Like 15
  • Thanks 2
  • Pumpaj! 1
Posted

Ovo je skroz novi nivo igre za lika koji je pre samo dve godine igrao u FMPu.

Mora Izundu joa da uci oko postavljanja i pravljenja faulova jer je trenutno bas masina za pravljenje istih

Aaaaliii oh boooy kakvog igraca konacno imamo skroz ispod radara. Bravo bre!

• Like 16
Posted

Tihi heroj Izundu, povukao i porobio kad je bilo najteze 💪 

16 minuta, 15 poena, 7 skokova

Zajebani su ovi, ali nam ovo samo govori kako smo mi zajebana ekipa za igru. A fali nam pola tima.

Ziv nisam da nas vidim konacno kompletirane i uigrane… 👀

• Like 4
Posted

Strasno velika pobeda!

Posebno mi drago zbog Kodija, sto ne ode sve niz vodu nakon onog pasa iza ledja, u kontri na +11.

Koliko je samo to promenilo tok utakmice, pokazatelj zasto je ovo najlepsi sport na svetu!

Ali za malooo i zato je onda jos malo i lepsi 🫠

Odrzao nas je onda malo Odzelej, kad su poveli. Izundu pokupio sve sto je bilo moguce, i onda za kraj trica Dobrica, Davidovac koji mu mase da sutne 😍

Kalinina kradja one zive lopte u trecoj, mi je ono klasican Nikola.

Fanstasticna timska pobeda.

Znaci momci alal vera, svaka cast!

• Like 26
  • Love 6
Posted
3 minutes ago, mister-no said:

Ovo je izgleda najteže palo Željku Pantiću

Ajde iskulirajte sa njim.Ovo ne kazem da vam branim al nema potrebe u ovom trenutku.

Mi smo bitni!

• Thanks 1
Posted

Ponovo radi bioskop! 😍

Kad pomislim da sam sve video od ove ekipe oni me demantuju. Najveća pobeda večeras što smo pokazali da nema straha i kad se sve raspadne i osim što znamo da meljemo protivnika odbranom vala znamo i da se trkamo i šibamo u napadu. Bravo breeeeee!!! 

P. S. Velika ljubav za Buku!!! ❤️

• Like 5
  • Love 2