Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ali ovo sto radi Walker je bas urnebesno,nisam skoro video ovo,i mi nekad da promasimo ovakvo 'pojacanje' 1
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Baš dobra pobeda! Svi su dali svoj doprinos. Okej, Batler je samo osetio igru, a Plavša odmenio prave centre na par minuta, ali dovoljno dobro. Kodi je igrač utakmice, ali ipak je Izundu prelomio, svaka čast momku na energiji pod obručem! 32 1
Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bio sam uveren da ce Sasa izgubiti ovaj mec, delovalo je tako. Odluka da udvaja Vokera, pusti Blata koji najbrutalniji suter...ma svaka cast! Zato je on trener jelte, a ja obicni kurac na bicikli🤷 1 2 15
Los_Pollos_Hermanos Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Партија Николе Калинића је била докторат. Хвала момци на залагању и побједи. Дај Боже да будемо ускоро комплетни. 26
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ono što sam juče još rekao u najavi ovog meča, malaa će biti u sredu Beogradska Arena da primi sve koji će želeti da gledaju meč protiv Panatinaikosa(možda i Marakana, jer u situaciji u kojoj smo u fudbalu, više ljudi želi na košarku naredne nedelje nego na fudbal i meč sa Lilom! Šesta u nizuu za potvrdu vrha tabele, bravoo ZVEZDOOOOO!!! ❤️ EBUKA IZUNDUUU!!!! P.S. sada mi je jasno zašto su košarku pomerili na sredu, umesto na četvrtak, mogli bismo na Mari odigrati košarku, biće i lepo vreme heh 😉
Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Don Dusko said: Iako PIR ne pokazuje ovo je MVP partija. U igri je jos,mozda i bude.
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Manoly said: 'De su ona deca sto plesu sa kucetom??? 3 15 1
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Izundu kralj! On zaista ima mnogo prostora za napredak. Ima problem sa faulovima, a svi ti faulovi i greške su posledica malo i njegove nespretnosti. Kad to dovede u red može biti zajeban igrač, ume on lepo da čita situacije u napadu, za jednog centra izvanredno pokretljiv, a gledajući njegov stil šuta mogao bi biti pretnja i sa poludistance. Odličan period u Beogradu. Svih 5 pobeda. Bravo! 15 2 1
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovo je skroz novi nivo igre za lika koji je pre samo dve godine igrao u FMPu. Mora Izundu joa da uci oko postavljanja i pravljenja faulova jer je trenutno bas masina za pravljenje istih Aaaaliii oh boooy kakvog igraca konacno imamo skroz ispod radara. Bravo bre! 16
Diogen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Tihi heroj Izundu, povukao i porobio kad je bilo najteze 💪 16 minuta, 15 poena, 7 skokova Zajebani su ovi, ali nam ovo samo govori kako smo mi zajebana ekipa za igru. A fali nam pola tima. Ziv nisam da nas vidim konacno kompletirane i uigrane… 👀 4
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja da se pokajem za EBUKU ovo je ono sto treba backup centar da radi.Posprema sve sto mu se servira i uhvati lopte. Danas je zavrsnicu pokidao. 2 2
Thor Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakva borba, kakva energija....desetkovani, stisli muda kad treba, svaka čast 2 2
Los_Pollos_Hermanos Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Занимљивост је да смо имали више офанзивних него они дефанзивних скокова. 1
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Treba se sad mentalno spremiti za Dudovu šumu i Daču Ilića 1 1 3
BojanaCZV Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Strasno velika pobeda! Posebno mi drago zbog Kodija, sto ne ode sve niz vodu nakon onog pasa iza ledja, u kontri na +11. Koliko je samo to promenilo tok utakmice, pokazatelj zasto je ovo najlepsi sport na svetu! Ali za malooo i zato je onda jos malo i lepsi 🫠 Odrzao nas je onda malo Odzelej, kad su poveli. Izundu pokupio sve sto je bilo moguce, i onda za kraj trica Dobrica, Davidovac koji mu mase da sutne 😍 Kalinina kradja one zive lopte u trecoj, mi je ono klasican Nikola. Fanstasticna timska pobeda. Znaci momci alal vera, svaka cast! 26 6
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, mister-no said: Ovo je izgleda najteže palo Željku Pantiću Ajde iskulirajte sa njim.Ovo ne kazem da vam branim al nema potrebe u ovom trenutku. Mi smo bitni! 1
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ponovo radi bioskop! 😍 Kad pomislim da sam sve video od ove ekipe oni me demantuju. Najveća pobeda večeras što smo pokazali da nema straha i kad se sve raspadne i osim što znamo da meljemo protivnika odbranom vala znamo i da se trkamo i šibamo u napadu. Bravo breeeeee!!! P. S. Velika ljubav za Buku!!! ❤️ 5 2
Recommended Posts