Tom Wambsgans Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, Filbi said: Jel očekujete ikakav doprinos, napredak u igri, od Grejema ? Samo se setim da njegov oporavak znaci katanac na minute Jaga i Dobrica sto je vec solidan doprinos Salu na stranu, momak nije dijabola, ozbiljno je talentovan za ovaj nivo i mislim da ce biti vazan sraf tima ako prevazidje povrede i ne bude imao problema da svoju igru prilagodi evropskom stilu.
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, Mile1 said: Umete li malo da uzivate ili samo da mracite i da se pitate sta ce biti ako bude se pokazao kao los igrac. Kada objave portali dolazi XY igrac onda idi komentari da nije jos nista gotovo. Koliko se daleko islo da se kacila istorija bolesti koje je imao na bejloru Pa ciganima da dovedes Majkla Dzordana u prajmu bi nasli manu a ne nekom Jerrad Batleru. 5
Dobar Los Milos Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Pa ciganima da dovedes Majkla Dzordana u prajmu bi nasli manu a ne nekom Jerrad Batleru. Los trojkas, kockar i kancer u svlacionici.... 2
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Pa ciganima da dovedes Majkla Dzordana u prajmu bi nasli man Kamenjar, loš karakter, sin mu jebo ženu saigraču, smrt za svlačionicu. Neka hvala. 2 1 1
Blade Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 31 minutes ago, Nikom nista said: Scrnario na zalost ne zavisi od rezultata... tako da... opusteno 😀 Meni je nekako laške ako ih bude, nego ako ih ne bude. Bolje da ti ,,zavrnu slavinu", ako imaš šta da naplatiš i da se u međuvremenu reorganizuješ, imajući sa čim, nego da nemaš ništa.
DelijaTb Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sjajno pojacanje, od sbih ovih sto su katovani poslednji dan, najvise sam njega zelio, i najmanje mu se nadao znajuci da je jos u mladjim godinama, da kad god je dobio priliku bio je top. Opet napominjem, ne gurajte ga na 2. Decko je plej. Moze da igra na 2, kao sto i Odzelej moze na 5. Ali, primarno je decko plej, voli da igra sa loptom. Zna i za druge i sa sebe da kreira. Moze i od lopte da igra kad se pusti lopta Nwori, ili Monekeu koji voli iz izolacije da napada spolja. Ali on je plej. Pretpostavljam da ovde Jago gubi minute u potpunosti i hvala Bogu na tome, jer tih par minuta me kosta skidanja pritiska narednih 2-3 sata uz terapiju. 3
Blade Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Odželej...Kada ga vidite uzivo, fizički čovek za svoju primarnu poziciju izgleda brutalno, a ono protiv Zadra - gledam, vola ne može da ubode, posle dolaska Saleta - drugi igrač preko noći. Najveću trenutnu promenu sam kod njega primetio. 1
Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Brat naš prvo iznenadio komšije na terenu u derbiju a onda i na derbiju van terena. Završio nam pojačanje. 😂 Edited 4 hours ago by Čočo 22 5
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kalinić je takodje druga osoba pre dolaska Obradovića i sada ova 2 meča u Evroligi koje je odigrao sjajno i posle dugo vremena zaličio na starog Kalinića, a Boga mi je i Davidovcu nadjena uloga već brzo i on izgleda mnogo bolje na terenu sa Obradovićem. Da vidimo sada još Dobrića danas...
Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Čočo said: Brat naš prvo iznenadio komšije na terenu a onda i van terena. Završio nam pojačanje. 😂 Od njega dosta😀 1
DelijaTb Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Odzelej, Kalinic, Deda.. to su igraci koji igraju dobro u sistemu u kom se zna ko sta radi. Kod Sferopulosa se nije znalo nista. Odzelej decko sa Djuka, poznatog po najboljoj organizaciji, najboljem sistemu. 5
forumko topic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Meni se i dalje čini da su bojkotovali Sfera. Tačno je da promena trenera može da da rezultate kao šok terapija, ali ovo je 180 stepeni zaokret. Ili što kaže Džogani 360 stepeni i nazad. 6
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, DelijaTb said: Odzelej, Kalinic, Deda.. to su igraci koji igraju dobro u sistemu u kom se zna ko sta radi. Kod Sferopulosa se nije znalo nista. Odzelej decko sa Djuka, poznatog po najboljoj organizaciji, najboljem sistemu. Da ne pretjerujemo , znao je Deda da postigne koš i dok je Sfero bio trener. 1 1 7
Nate Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Filbi said: Jel očekujete ikakav doprinos, napredak u igri, od Grejema ? 1 hour ago, Candyman said: On je doveden da bude udarna igla,ocekujem od njega dosta... bas sam bio odusevljen kad smo ga potpisali,samo vise da se oporavi... U principu on je kurac od plejmejkera i sve ono sto nam nije trebalo u prvoj postavci tima. Sa butlerom to dobija novu iskoristivu dimenziju u kojem mu se moze dati uloga nekog cistog sutera, koji nece morati da se bavi organizacijom jer to ne ume da radi. Ja bih ga sad uz batlera i CMMa, koristio kao billyja barona recimo. 1
No name Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 14 minutes ago, forumko topic said: Meni se i dalje čini da su bojkotovali Sfera. Tačno je da promena trenera može da da rezultate kao šok terapija, ali ovo je 180 stepeni zaokret. Ili što kaže Džogani 360 stepeni i nazad. Bojkotovao je on sam sebe. 3 2
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sferopulos je dobar trener, ne vrhunski, ne savršen, ali DOBAR trener. Ne može loš trener od prošlosezonske ekipe bez povredjenog ubedljivo glavnog igrača skoro cele sezone biti konstantno u top 6 i na deobi pred kraj sezone top 4 u EL, osvojiti 4/6 domaca pehara, gde je 3-0 pobedio i postao prvi trener koji je u finalu ,,metlom" porazio najvećeg rivala. Takodje u gostima je Sferopulos oborio rekord po broju pobede u gostima imali smo 9 pobeda, uz još 2-3 čisto ukradene, do tada je Radonjic bio rekorder sa čini mi se 6 pobeda u gostima. Što se bojkota tiče, ne mislim da ga nisu voleli igrači, ili da je on konfliktan i da je bilo neke svadje, igrači ga cene, što se i po ponašanju i izjavama vidi. Jednostavno, nije kliknulo sa ovom ekipom, nije išlo, i čovek se prosto nije snašao u okolnostima kada mu je pola tima povredjeno, a imao je i prošle sezone par egoista u ekipi i puklo je sve i to je to.. 5
Dobar Los Milos Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Sfero je veoma dobar trener i covek, kao i veliki gospodin. To ga i sputava da na duze staze ostvaruje rezultate (ali retko koji trener to uopste moze), kao sto je bilo i u Oliju tojest Makabiju, jer ljudi su govna koja postuju bic vise od lepe reci. Odavno sam prestao da lecim svoje licne frustracije vredjanjem nekoga, tako da duuuuuuuuuuuuugo nisam rekao ni jednu losu rec i jednom jedinom nasem ili komsijskom igracu (izuzev Ledeja, zasluzeno), pa me je citanje komentara zadnjih nekoliko nedelja bas iznova iznerviralo/razocaralo. Treba da bude vecinu ovde sramota za sve izreceno/napisano o Sferu, Jagu, Dobricu itd. Edited 4 hours ago by Dobar Los Milos 20 3
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ali kakav zaokret jbt. Od 0-2 u El, bruke protiv Zadra, opsteg rasula i andjusovskog pesimizma do 3-2, Batlerovog potpisa i euforicnog optimizma. U roku od svega 15 dana. To mogu da prirede samo ovaj sport i Zvezda. Dobro ajde, mozda nekima i Partizan Posto sam bio jedan od vecih protivnika davanju nove sanse Sasi Obradovicu, moram da pojedem bar parcence govneta i kazem da za sad radi fantastican posao. Cak su i sve izjave na mestu, jako prijatno sam iznenadjen njegovim nastupima, nema one nekadasnje jeftine patetike, egomanije i foliraze. Covek cuti i radi punom parom. Nisu slucajno i Moneke i Motiejunas (a cini mi se i Deda) pomenuli kako se vidi da je jako posvecen i licnom i profesionalnom razvoju i da je sada neka druga osoba u odnosu na pre. Eventualnom pobedom veceras bi savrseno zaokruzio ovaj novi pocetak i uveo nas u mirnu luku mnogo brze nego sto sam i u najludjim snovima zamisljao. 8
alokin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Najbitnije je da večeras dobijemo utakmicu, o svemu ostalom ima vremena. 13
Wook Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Nate said: U principu on je kurac od plejmejkera i sve ono sto nam nije trebalo u prvoj postavci tima. Sa butlerom to dobija novu iskoristivu dimenziju u kojem mu se moze dati uloga nekog cistog sutera, koji nece morati da se bavi organizacijom jer to ne ume da radi. Ja bih ga sad uz batlera i CMMa, koristio kao billyja barona recimo. Buter je bolji plej od Grahama. Po meni je više plej nego SG. Jak je na lopti, mizeran broj izgubljenih, odličan ast/to odnos, dobar je pnr igrač(Izundu bi mogao da profitira), zna da brzo potegne iz driblinga (i pogodi)...najopasniji je sa loptom u rukma, ali je dobar i kao spot up šuter. Nije problem ni da igraju zajedno, samo da se Graham oporavi. Butler nije brz, ni eksplozivan, ali majstorski prepoznaje rupe i odlično završava bacanjem lopte na tablu, ili flouterom. U teoriji jak igrač, ali videćemo, nema garancija. Bio je dobar u koledž košarci i trebalo bi da mu odgovara ovaj malo sporiji ritam u EL. Ako se kojim slučajem Carter vrati na proleće imaćemo najjače bekove u EL, a ni ovako neće biti loše sa Nworom i nadam se uskoro i Grahamom. 3
MrTripleDouble Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, VISOKOLETAC said: Barselona ima budzet kao i mi ili cak malo manji. Otisao bi on u Oli, ali nisu mu dali garancije da nece biti na klupi i NBA out posle prve godine. To o 30 min je bas glupost. To niko ne moze da garantuje. Barselona ima skoro pa duplo manji budzet od Czv prijatelju. Ove sezone su na istorijskom minimalcu 2 1
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da je trener Sferopulos sumnjao bih u uklapanje Butlera u ekipu ovako ne sumnjam ni malo.
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, MrTripleDouble said: Barselona ima skoro pa duplo manji budzet od Czv prijatelju. Ove sezone su na istorijskom minimalcu Imaju 14 miliona za plate igraca. Mi sa Batlerovom smo na nekih 15ak. 2 1
Wingwalker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Dobar Los Milos said: Los trojkas, kockar i kancer u svlacionici.... I kažu da prdi u bioskop... . 1 1
Recommended Posts