Jump to content

Recommended Posts

Posted
52 minutes ago, Borky said:

Ekipa na papiru izgleda bolesno dobra i za mene vise nista nije nerealno. Samo da nas vise ove povrede zaobidju i samo nebo je granica.

Nebo bi bilo granica da smo kompletni. Ovo je fakat perverznih 12:

Graham, CMM

Butler, Carter, Canaan

Nwora, Kalinić

Moneke, Ojeleye

Bolomboy, Motiejunas, Izundu

No, pošto fali trećina ljudi odatle, ipak bih se zadržao na umerenom optimizmu.

Za početak, da se mi dočepamo dve pobede u naredna tri el kola, dočekamo Grahamov povratak treninzima, Bolomboyev dolazak u Beograd na završnu fazu rehabilitacije i prve naznake Butlerove uspešne aklimatizacije... to bi bili mali-veliki koraci ka cilju.

• Like 37
Posted
13 minutes ago, JPM said:

Ko je taj? Dajte neki riport, jel ga gledao neko?

Francuz, podeljena su mišljenja oko njega tj. nema sredine. Neki ga vole a drugi ga ne podnose, meni lično među boljima.

Spoiler

1664-sapphire-blanc-combo-glass-cocarde-

• Love 1
Posted
27 minutes ago, Урош19 said:

Francuz, podeljena su mišljenja oko njega tj. nema sredine. Neki ga vole a drugi ga ne podnose, meni lično među boljima.

Hide contents

Ja kao ljubitelj pšeničnih piva... ništa odvratnije nisam probao. 

• Like 4
  • Thanks 3
Posted
32 minutes ago, Урош19 said:

Hide contents

Polako, jos si mlad, izgradices kriterijume s godinama😜

Posted
17 minutes ago, Nini3112 said:

Nadam se da se pravi osnova za sledecu godinu,zati se svi manje vise potpisuju na 2 godine

Ceka se centar iz Nba sledece godine da ispuni davno cekan san

• Like 5
  • Love 1
  • Thanks 3
Posted

Evo ja ću prvi reći: sa ovakvim budžetom i ovakvim igračima, sve priče o borbi za play in kao nekom uspehu padaju u vodu. Ovakvi budžeti obavezuju da se boriš za F4 pa i EL titulu. Nema više "dobro smo se šibali", ovo je ekipa (kad je kompletna) koja je slabija i jeftinija od možda 4, 5 evroligaša i to malo, ne značajno. Isto vredi i za KKP što i za KKCZ, ali oni me trenutno ne zanimaju.

• Like 32
  • Pumpaj! 2
Posted

- Semi, dolazi nam Baskonija, imaš iskustva sa njima iz španske lige. Ti možeš da čuvaš više pozicija, koga ćeš čuvati iz tima Baskonije?

- Da. 

1760776627-Semi-Odzelej-2-1024x653.jpg

• Like 5
  • Love 7
  • Thanks 3
  • Ha-ha 25
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Chaos Is Me said:

Evo ja ću prvi reći: sa ovakvim budžetom i ovakvim igračima, sve priče o borbi za play in kao nekom uspehu padaju u vodu. Ovakvi budžeti obavezuju da se boriš za F4 pa i EL titulu. Nema više "dobro smo se šibali", ovo je ekipa (kad je kompletna) koja je slabija i jeftinija od možda 4, 5 evroligaša i to malo, ne značajno. Isto vredi i za KKP što i za KKCZ, ali oni me trenutno ne zanimaju.

Takodje seti se kako je Žalgiris sa dosta manjim budžetom i kvalitetom uspeo 2018.godine što nije bilo tako davno da ode na final 4, da izbaci rutinski iako nije imao prednost domaceg terena jedan Olimpijakos i da bude 3.mesto na kraju, izgubivši samo od kasnijeg prvaka Fenera.

A imam utisak da je i finale Monaka ipak iznenadjenje, jer i od Monaka postoji mislim makar 4-5 ekipa koje imaju i kvalitetniji uvek roster i veći budžet..

Ok Zvezda ima skroz novi tim, nema takozvane cuvene domace osnove, dolaze sada i novi igrači, novi trener je stigao, pola ekipe je povredjeno, medjutim Zvezda sa svim ovim problemima i poteškoćama je potpuno realan kandidat da se bori za makar 6. ili 7.mesto i siguran plasman u plej of, a sa kompletnim sastavom bismo mogli do final 4.

Nemamo mi mnogo velikih zvezda u timu koje su osvajale evroligu redovno i igrale finale, ali imamo itekako kvaliteta na svim pozicijama.

Nas je ove sezone od final 4 delio zdrav Carter i Bolomboj, uz Grejema...

Edited by Zvezdaš96
Posted
6 minutes ago, Chaos Is Me said:

Negde smo na sredini sto se tice budzeta u evroligi, tako da ovo bas i ne pije vodu da je f4 prioritet. Opet se zaboravlja da smo ostali citavi bez povreda verovatno bi dosao samo jedan igrac. Svakako treba ici korak po korak i da zapocetak udjemo u taj plej of

• Like 8
  • Thanks 1
Posted (edited)

at Zvezdaš96:

Možda, ja nisam nostradamus kao ti i ne znam šta nas deli od bilo čega. Ništa nije garantovano.

Znam samo da kad u bidovanju za igrača nadjačavaš Olimpijakose i Barselone ne možeš da kenjaš da ti je uspeh play in.

Edited by Chaos Is Me
  • Like 4
Posted

Naravno da nije ništa garantovano, niti bih ja mogao sada u oktobru tvrditi šta će biti na kraju, jer postoji mnogo jakih ekipa ponavljam i budžeta.

Povrede utiču najviše na to ko će na kraju stići do plej ofa, do final 4 i do titule EL.

Verujem pošto je ova sezona najduža što se broja mečeva tiče u istoriji EL, da će baš širina klupe i broj povreda, kao i koji se igrači povredjuju da li ključni, ili ne upravo i odrediti.

Panatinaikos na papiru ima 3 godine u nizu najjači i najskuplji roster, pa eto prošle sezone im se Lesor povredio i zbog toga nisu osvojili Evroligu izmedju ostalog.

Posted

image.png.62fb439f9e4c0cd3b182e48f01d21dc1.png
Ništa dok se na terenu ne vidi kakav je, euforije nema. Naslovi u novimama standardnog tipa: ,,NBA zver stigla na Kalemegdan, bla, bla, bla..."

Plata koju će da prima nije mala. Ako rezultat izostane, a dodje vreme da se poravnaju računi...Kao što je došlo 2000/2001, kad su dugovi počeli da dolaze na naplatu, a izvori finasiranja su ,,zavrnuti" , slediće nove godine pakla. Jednom je bio UPPR, tada nije stavljen vec pripremljen katanac. Svi ovi povređeni igrač koštaju, bivši trener, koji će naplatiti ugovor do poslednje pare. Odakle pare za sve to? Ponašamo se kao da smo Armani koji će da ulozi 30 milki godišnje, nebitno šta bude ili Real Madrid, Barselona, Bajern,...koji iza sebe imaju fudbalske gigante koji mogu da krpe finansijske rupe svih drugih sekcija sportskog društva.

Srenario koji će da bude, ako rezultati izostanu...O njemu ne smem ni da mislim.

Posted
1 minute ago, Filbi said:

Jel očekujete ikakav doprinos, napredak u igri, od Grejema ?

Da,nije on toliko bezvezan igrac,ipak je to klasa.

• Like 7
Posted
5 minutes ago, Chaos Is Me said:

at Zvezdaš96:

Možda, ja nisam nostradamus kao ti i ne znam šta nas deli od bilo čega. Ništa nije garantovano.

Znam samo da kad u bidovanju za igrača nadjačavaš Olimpijakose i Barselone ne možeš da kenjaš da ti je uspeh play in.

Barselona ima budzet kao i mi ili cak malo manji. Otisao bi on u Oli, ali nisu mu dali garancije da nece biti na klupi i NBA out posle prve godine. To o 30 min je bas glupost. To niko ne moze da garantuje.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Umete li malo da uzivate ili samo da mracite i da se pitate sta ce biti ako bude se pokazao kao los igrac. Kada objave portali dolazi XY igrac onda idi komentari da nije jos nista gotovo. Koliko se daleko islo da se kacila istorija bolesti koje je imao na bejloru

• Like 23
Posted
1 minute ago, Filbi said:

On je doveden da bude udarna igla,ocekujem od njega dosta... bas sam bio odusevljen kad smo ga potpisali,samo vise da se oporavi...

• Like 2
Posted (edited)
4 minutes ago, Blade said:

Srenario koji će da bude, ako rezultati izostanu...O njemu ne smem ni da mislim.

Scrnario na zalost ne zavisi od rezultata... tako da... opusteno 😀

Edited by Nikom nista
Posted
3 minutes ago, Filbi said:

Ja iskreno ocekujem, ako bude mogao da igra od povreda naravno, pojma nemamo kakvo je njegovo stanje. 

Dosta se ljudi pribojava slucaja Nejpir, ja bas mislim da niti je Graham takva glava, niti je situacija ista. Napier je doveden da bude "taj", a od Grahama se ne trazi da bude taj nego da roka kako zna i umije, a ako bude "taj" nece se niko buniti. 

Takodje situacija je dosta drugacija i zbog tima, jer sad ipak imamo 3-4-5 bivsih NBA igraca, i amerikanca u ekipi, pa vjerujem da je i njima lakse da se prilagode, sporazume itd. Djavola bi i Butler dosao da tu nema Nwore, Monekea i drugih.

• Like 2
Posted
27 minutes ago, NMX said:

- Semi, dolazi nam Baskonija, imaš iskustva sa njima iz španske lige. Ti možeš da čuvaš više pozicija, koga ćeš čuvati iz tima Baskonije?

- Da. 

1760776627-Semi-Odzelej-2-1024x653.jpg

- Novinar: Semaj, da li oček... 

- Odželej: Semi!

- Novinar: Ok, Semi, koliko možete da uradite sklek...

- Sve!