Jump to content

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, Урош19 said:

Jel ima ovde neko ko je upoznat sa Batlerom malo detaljnije, čisto da ga opiše nama koji ga nismo pratili?

Odlican igrac i po meni najbolji slobodan igrac

• Like 10
  • Ha-ha 1
Posted
32 minutes ago, Papanikolesku said:

🫠

Ovo je najbolje moguce pojacanje.

Mark my words i nabijajte mi ovu izjavu na nos.

Dzered ima sve sto nam treba 

• Like 8
Posted
4 minutes ago, Chaos Is Me said:

Butler je isti tip igrača kao Graham, score first PG. Ja sam mislio da tražimo SG poziciju ali izgleda da i patkometrija sa komšijama igra ulogu.

Razumem te, ali pass first PG su prakticno istorija.

Ima Kalates da se uzme...

Posted
17 minutes ago, Урош19 said:

Jel ima ovde neko ko je upoznat sa Batlerom malo detaljnije, čisto da ga opiše nama koji ga nismo pratili?

Pre manje od nedelju dana dao Lejkersima 35p 9sk i 7as u pre season utakmici.

• Like 2
Posted
3 minutes ago, leki bg said:

Ovo je najbolje moguce pojacanje.

Mark my words i nabijajte mi ovu izjavu na nos.

Dzered ima sve sto nam treba 

Strašan igrač. Pratim ga od Bejlora, gde je bio šampion i najbolji igrač. Mislim da mu neće biti potrebno mnogo vremena za aklimatizaciju, ima sve da bude elitni trpač na EL nivou već od ove sezone. 

• Like 2
Posted

Ima slicaj izbacaj kao Nwora, na ulazu vidi sve opcije ovaj, jedino ga se ne sjecam kakav je u odbrani, mada je u ovom timu sa ovim zamahom nece imati muda da ne igra kad vidi kako svi freneticnu odbranu igraju...

Vlazne snove imam kad gledam Batlera i zamisljam zdravog Bokija... Ne, ne mislim u Buljadin kontekstu.

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Chaos Is Me said:

Butler je isti tip igrača kao Graham, score first PG. Ja sam mislio da tražimo SG poziciju ali izgleda da i patkometrija sa komšijama igra ulogu.

Jesu obojica score first, ali Butler mi se cini dosta cvrsce, fizikalnije i defanzivno ozbiljnije od Grahama. I snalazenje oko obruca deluje odlicno, flouteri, zavrsava s obe ruke, pod kontaktom... Dok je Graham mekan kao pero i oslanja se strogo na sut za 3 (koji mu je bolji od Butlerovog).

Necu jos da ludujem, ali bio bih vrlo zadovoljan.

• Like 2
Posted

Odlican suter i skorer, dobar defanzivac, i jako kreativan iz PnR situacija. Vjerujem da je plan da se koristi kao kombo i da ce imati po 30ak min po utakmici. Siguran sam da nam je najbolja opcija u ovom trenutku i da ce se privici na EL kosarku. Da sacekamo ozvanicenje pa da slavimo. 

• Like 1
Posted
9 minutes ago, Chaos Is Me said:

S obzirom na Nvoru i ovog Finca kod komšija mozda i nije loše što nisi baš najzadovoljniji :) 

Posted (edited)
11 minutes ago, Chaos Is Me said:

Same here.

Ja sam se nadao cistom beronolikom suteru, dobili smo (ako smo) iso brata.

Cistog sutera sam prizeljkivao jer ne bih voleo da se trenutne uloge drasticno menjaju. Do cega ce svakako doci, ok - zbog minuta i potrosnje ali da mracim malo - samo da nam dolazak Batlera ne dovede novog serifa u ekipu pa da postojeci serifi malo kljoknu

Edited by NMX
Posted
21 minutes ago, Урош19 said:

Ono sto sam ja video je da iako je strasan skorer, nije operisan od kreacije, moze da saradjuje i sa visokim igracima, brutalan floater ima. Ma bomba prava, nema greske

• Like 1
Posted
16 minutes ago, feanorlfc said:

Ali garantovana minutaza. U nasoj situaciji, gde imamo jednog beka a i taj ne ulazi u evroligi, 30 minuta je ugovorna obaveza koja dolazi s nase strane.

Mozda trazi da ne igra preko 30min. Ja da potpisujem i da vidim ovu bolnicu pomislio bi da ce me koristiti i kao ekonoma.😀

Posted
1 minute ago, Summerfunk said:

Mene zanima jedno.... Je l on spreman da zaigra sledeću utakmicu (Asvel) ili mora period adaptacije itd...? 

dade covek Lejkesima 35 poena pre 8-9 dana, bem li ga

• Like 3
Posted
Just now, pilif88 said:

dade covek Lejkesima 35 poena pre 8-9 dana, bem li ga

Znam, zato i pitam. Ako dođe, baš me zanima da li će ga ubaciti u vatru kao i Motijunasa. 

Posted
23 minutes ago, Урош19 said:

Nista ne valja, gura loptu napred pri izbacaju isto kao i onaj nas Dzordan.

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Sector said:

Ovoliko postova po sekundi nije padalo nakon Reala.

Samo kažem, prelazni je keva.

Da stvar bude ludja ovo je tek zagrevanje, jer ovaj nije čist bek šuter, a jedina 2 beka šutera(plus Grejem koji je kombo) su teže povredjeni, dakle sada tražimo još jednog ili još 2 beka šutera, pošto i imamo pravo na još 2 igrača da za EL sezonu dovedemo.

Sada krećemo da tražimo makar jednog ČISTOG beka šutera 😉 

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
23 minutes ago, feanorlfc said:

Ali garantovana minutaza. U nasoj situaciji, gde imamo jednog beka a i taj ne ulazi u evroligi, 30 minuta je ugovorna obaveza koja dolazi s nase strane.

Izgleda da je u pregovorima on pre nas rekao da mora da ima veliku minutazu, pa je ispalo da smo mi njemu izasli u susret.