Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Bejn said:

Jedva čekam Đurović Vlada , pa da čujem šta će da kaže o Kodiju.

Video sam. Retko korektno za balkanske uslove.

• Like 4
Posted

Utisak mi je (iza naše klupe) da je hemija medju momcima jako dobra, nerealno dobra. Jago par minuta nakon sto ga je Sale izveo zbog gresaka na pauzi bukvalno stavlja prst u bulju Davidovcu nakon sto ga je prvo cuskao po glavi pola minuta, ovaj se ne opire... 🫶

• Ha-ha 10
  • WOW 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Braćo i sestre, ovaj krug svirki se završio. Za sada se više ne poklapamo. Blagovremeno ćete biti obavešteni ako bude bilo promene. Voli vas, vaš Čočo. ❤️😀

• Like 17
  • Love 8
Posted
2 minutes ago, Bejn said:

Ja bih tog lika sklonio sa arene.Danas je bas bas gadan komentar za navijace Zvezde izgovorio.

• Ha-ha 1
Posted

fantastična utakmica, lepotica, fantastična rola svih, alal vera!

Ovo je vožnja na 4.500 obrtaja, ne može dugo da potraje, daj pod hitno da se proširi rotacija, odlično što je Semi ovom partijom valjda našao svoju rolu.. 

• Like 13
Posted (edited)
2 minutes ago, Don Dusko said:

Ja bih tog lika sklonio sa arene.Danas je bas bas gadan komentar za navijace Zvezde izgovorio.

Evo sad ustao i poklonio se Kodiju 😄

Edited by srlepajce
Posted

Svaka čast, najiskrenije.

Jedna konstatacija, nadam se da me nećete linčovati, ne mogu da se otmem utisku da je ekipa bar malo bojkotovala Sfera. Bukvalno igrači koji su se vukli po terenu i kojima je protivnik trčao 20 kontri po tekmi, sada leti. Nema tu strategije, to je samo stvar želje.

Ali kako god, još jednom svaka čast za ovo večeras.

• Like 21
  • Thanks 3
  • Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, Bejn said:

Poklonio se Kodiju i Drčeli.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Шта би Задар урадио 

9 minutes ago, mister-no said:

Ima ovde jaka grupa fanova nemoj tako.. Da su se oni pitali gledali bismo mi još hoblovanje i čuveni sferobol.

A šta kao novi trener će nešto da promeni? Da nece mozda da pobedi Real? Da nece mozda da pobedi trenutno prvoplasirani tim Zalgiris? Da nece mozda da pobedi šampiona Evrope u sred Istambula? E, moj ti...😜

• Like 2
  • Love 3
  • Thanks 1