NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 hours ago, NMX said: Pošibaće se momci večeras, u to ne treba sumnjati. I izrijlati na max ovu utakmicu, videćemo za šta će to biti dovoljno I bi dovoljno za pobedu AJMOOO CIGAAAANIIIII Inace, vracam se sa nekog ubogog poslovnog puta, avion polece a ja udaram skrinsot tadasnjeg rezultata Slece avion palim telefon Jago dva bacanja na kraju Niti je Zvezda kanta kakvom su je mnogi predstavljali niti je tim koji moze tek tako da igra bez tri startera. Evo samo sto su Motiejunas i Jago tu i koliko je sve lakse. Hvala momci, tek smo poceli! 8 7
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago E da smo uradili ovu šok terapiju tamo u martu bili bismo direktno u plej ofu... A tamo ko zna..
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali Ojelele 1 minute ago, Sinnerman said: Ja ne mogu iskreno ni da se radujem nakon pobede kada vidim šta mi imamo na pleju. Zapravo jeza me hvata. Zato se i spominje dovođenje pleja između ostalog. 2
Henry Chinaski Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Biće ovo mnogo potentan tim kad se vrati Grejem, ako bude na nivou. 2
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne da Chim Dog, Arrgh. Podseca po mentalitetu i igri na Kalinu u najboljim danima. Odlicna je ovo ekipa, treba nam jos samo da se Olejele prikljuci i jedan zdrav bek za sibanje sa svima. 12
Estrella Roja Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Potpis Montejunasa nam okreće sezonu na bolje. Odličan igrač, još samo malo da uđe u formu 13
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Kodi u klutchu polaganje ono sto svi zelimo od njega, Yago 2 bacanja jes da je izgubio loptu al ajd pobedili smo. 2
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Cavani said: Suluda ideja, mogli bi ostaviti ovog trenera bar na nekoliko meseci. Odlicno je vodio mec. Bukvalno. Pravovremene i smislene izmene. Da smo pogađali trojke i bacanja rešili bi ovo mnogo ranije. Tek se sad vidi koliko se Janis bio raspao... Ekipa je bila odlična večeras... Uz standardne gluposti... Čima porobio... 9
liv7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Sinnerman said: Ja ne mogu iskreno ni da se radujem nakon pobede kada vidim šta mi imamo na pleju. Zapravo jeza me hvata. Kodi je veoma dobar za bek-ap pleja...Jago nije za ovaj nivo kosarke..e,sad,to sto je Grejem prvi plej,moze da bude i plasim.seci da hoce,veliki problem..
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Sinnerman said: Ja ne mogu iskreno ni da se radujem nakon pobede kada vidim šta mi imamo na pleju. Zapravo jeza me hvata. 4 2
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, JPM said: @Урош19, kad je sledeci ispit? Ponedeljak al nema odmah rezultata, moramo se u nešto drugo uzdati
NikeAir Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Samopouzdanje ekipe se najvise podize pobedama na teskim gostovanjima...Svaka cast ekipi,zbili su redove i pobili se posteno za pobedu. 2
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Cavani said: Ne da Chim Dog, Arrgh. Podseca po mentalitetu i igri na Kalinu u najboljim danima. Odlicna je ovo ekipa, treba nam jos samo da se Olejele prikljuci i jedan zdrav bek za sibanje sa svima. Ojelele što pre da se probudi jer ovo je baš oskudno šta igra. 2
božija noga Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Toma nije ni verovao da će biti trener. :Dobije Fener: pobeda za bust samopouzdanja! Svaka čast momci! Evo još malo. Imamo Čime da se dičimo! Edited 2 hours ago by božija noga 1 2
Smrtokapa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Vuk i jaganjac ftw! I naravno Čima d dog! Nek preuzme sad Saša Obradović ako ga nije sramota! 6 1 3
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Čima meč viner, kakva sekvenca trojka na trojku, banana na ziceru, skok u napadu i faul koš koji ne priznaše ali to je bio ključ. 9 1
BojanaCZV Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali Motejunas kako je čovek odigrao, ludnica. Toliko je bio u utakmici, konstantno bodrenje na terenu, na klupi, jednostavno fenomenom! 45
Brajant Danston Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Markose, Aj nam molim te reci da se Saša predomislio. Bravo Tomislaveeee 1
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Verovatno si je Tomo kupio ovom pobedom ostanak u stručnom štabu. Zaslužio je. Edited 2 hours ago by bodo 19
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Toma i Deniz će se smuvati do kraja Edited 2 hours ago by mister-no 2 13
Borky Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Samo da pohvalim trenera. Sa obzirom da mu je prva utakmica odlicne reakcije. 16
Recommended Posts