Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
42 minutes ago, Dz0nika said:

I pritom uz sve to npr Drcelic je izasao i rekao u fazonu okej ja sam sjebo dat je ugovor Sferi, ali gde su ona dva klovna da snose posledice za sve ove godine? Bukvalno smo jedini tim u EL koji nema skauting sluzbu. Nama je Dozet sportski direktor ej… 

Zanima me šta Dozet i Bagzi tačno kažu treneru kog otpuštaju. Ili samo ćute negde u uglu i prave se da ne postoje. Kao, šta tačno dvojica diletanata mogu da zamere bilo kom treneru? Koje znanje oni imaju da bi mogli da kažu nekom nešto, a pritom, Dozet mu doveo pojačanja. Kako to izgleda? Kako li se oseća trener kojem Dozet i Bagzi čitaju bukvicu? Kontam da je i tom treneru glupo, ali ne zbog toga što će mu biti uručen otkaz, već što je sebi dozvolio da mu ovaj dvojac govori gde je grešio u svom radu i kako.

Ova dvojica parazita ako ne odu uskoro, neće nikad. 

Edited by Summerfunk
  • Like 1
Posted
1 hour ago, bodo said:

Čočo

Pa kako si došao do toga. Napisao je 3,6 za tri godine.

Znači da je Sale tražio 900K za tri godine. Upola manje od Janisa koji je imao pola manje od onoga šta Xavi traži

Skoro duplo manje po godini. Ne za ukupan ugovor.

• Thanks 1
Posted

Ako su nasi stvari toliki ćaciji da su pedalirali Sfera, a da nemaju zavrsenog novog trenera onda stvarno ni ne zasluzujemo bolje od Bagzija i Dozeta.

Ja ipak mislim da je sve zavrseno sa trenerom(Obradovic), samo nisu hteli da objavljuju dan ili dva pred gostovanje prvaku Evropu.

Posted (edited)
7 minutes ago, dzakala said:

Ako su nasi stvari toliki ćaciji da su pedalirali Sfera, a da nemaju zavrsenog novog trenera onda stvarno ni ne zasluzujemo bolje od Bagzija i Dozeta.

Ja ipak mislim da je sve zavrseno sa trenerom(Obradovic), samo nisu hteli da objavljuju dan ili dva pred gostovanje prvaku Evropu.

Što? Da ne destabilizuju ekipu? 😅

Edited by Čočo
  • Ha-ha 6
Posted
4 hours ago, aleksa7 said:

Постоји могућност да грешим, али прилично сам сигуран да не грешим.

Кенан је у прецесу прехабилитације или пре-рехабилитације која је прилично уобичајен почетни корак у опоравку од кидања укрштених лигамената. Током ове фазе се углавном ради на јачању околних мишића, пре свих квадрицепса (отуд бицикл) како би се постигао одређени ниво снаге и равнотеже у намери да се мишић не "распадне" током мировања које следи после операције. Ходање, трчање, скакање, брзе промене ритма су јасно немогуће са растуреним лигаментом, али вожња бицикла је добар начин да се постигне тај резултат јер се колено не оптерећује малтене ни у каквој мери тежином остатка тела.

Јанис је рекао да ће Кенан имати операцију и не видим разлога да лаже у вези тога. Нормално је да се предњи укрштени лигаменти не оперишу одмах, већ да се сачека 3-6 недеља да оток спласне и да се упале смире. Ако ишта, ове слике и указују на то да је повреда нажалост озбиљније природе и да се предузимају све мере да захват прође како треба.

bicikla nece ama bas ni u kakvoj meri da mu ojaca kvadriceps. 

ja sam bio ubedjen da pricate o saletu nacionaletu. kakva bi to tek bila prica. sale se vraca kuci. odbegli sin pred vratima raja. divno.

Posted
30 minutes ago, Čočo said:

Što? Da ne destabilizuju ekipu? 😅

Ne, nego da Moneke ne u'vati maglu. Kad se vrate u Beograd, bukagija na nogu dok se ne navikne na Sasu

Posted
On 9/12/2025 at 11:57 PM, Carl Johnson said:

Bivsi je Grk, samo se ceka da popuca jos malo

On 9/13/2025 at 12:24 AM, Carl Johnson said:

Navodno, da, samo nece da kazu s kim.

Radonjic je Drcelin wet dream, a ne bi me  cudilo ni da je neko tipa Sale Obradovic. Ono sto se vidi iz aviona je da Sferopulos nema sta da trazi ovde vise.

Pre jace od mesec dana se znalo sta ce biti, otud je nejasnije sto se ovo nije uradilo posle fijaska sa Spartakom. Ali dobro, ko vodi klub odlicno je to sve. Valjda ce Sale docekati kraj sezone, ili u najgorem slucaju na leto da selektira ekipu, pa da dodje Alimpije u oktobru.

• Like 2
Posted

Znaci, ovako.

Xavi Pasqual varijanta: 2 igraca + velika plata.

S. Obradovic varijanta: 2 igraca + manja plata + duo infernale out.

Pitam se kako bi to izgledalo ako bi i Pasqual trazio da Bagzi i Dozet odu? Treba mu dati sansu, pogotovo sto Obradovicu nismo zaboravili ruznu proslost (tj. njih vise; jedna u plskvamperfektu i jedna u preteritu).

Ja bih Pasquala. Bez obzira na cenu.

• Like 3
Posted
9 minutes ago, drakon1 said:

Znaci, ovako.

Xavi Pasqual varijanta: 2 igraca + velika plata.

S. Obradovic varijanta: 2 igraca + manja plata + duo infernale out.

Pitam se kako bi to izgledalo ako bi i Pasqual trazio da Bagzi i Dozet odu? Treba mu dati sansu, pogotovo sto Obradovicu nismo zaboravili ruznu proslost (tj. njih vise; jedna u plskvamperfektu i jedna u preteritu).

Ja bih Pasquala. Bez obzira na cenu.

Ja ruku dajem da bi Paskval ili otišao samostalno posle nekog vremena ili bi Dozet i Bagzi bili najureni. Taj kad bi video ko mu dovodi igrače, ko se bavi čime u klubu, mislim da bi nam doplatio da izađe iz ugovora i prvim avionom za ŠpanijuSmučilo bi mu se kad bi od njega ovaj rasni dvojac napravio trenera koji nije ni za prosečan ABA 2 tim.

• Ha-ha 2
Posted
3 hours ago, Dzo23 said:

Ajde ne zezaj Done. Paskval je klasa od trenera. Imali smo mi i Janisa i Duska, ali Ćavi je iznad njih znatno. Takvom treneru se ne daje otkaz. A ne vidim zašto bi i slusali navijače. Navijači su tu da iznesu kritiku, ali ako je potpisan trogodisnji ugovor s takvim treenerom to je amin. 

Kod nas potpisani ugovor ne znači ništa dok se ne overi😉

Posted (edited)

Sasa je dogovoren. Jeste bilo reci o ovoj dvojici i koliko znam dogovor je da se nece vise apsolutno nista pitati oko prvog tima, dozet ce biti zaduzen za mladje kategorije, a Bagzi administracija samo i to je to. Koliko znam nije bilo reci o 2 pojacanja vec samo o jednom i to igraca na poziciji 1/2. Plus Sasa ce vrv skloniti Kodija na klupu jer smatra da nije za prvog pleja. Takodje mislim da ki i vise nemamo prostora za dovodjenje vise od 1 igrača i registraciju istih u EL. Sad neka me neko ispravi nisam siguran koliko je dozvoljeno prijava, mi smo sa Jagom i Mentejunasom spucali msm 19 plus Bolomboj kada se oporavi. Plus taj jedan igrac koji bi došao. 

Edited by Maverick88
  • Like 4
Posted
2 hours ago, Sinnerman said:

Ja sam čuo da je ćelafuto dao još jedan uslov, a to je da Devonte Grejma ne zovete više Graham. Tu će se stvar lomiti. 

Mislim da bi mogli malo ove nazive da ostavite pojedini po strani...

• Like 7
Posted
3 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Dodvoravanje ciganskoj javnosti ali ok, mora se priznati dobar marketinski potez sa njegove strane postao ili ne trener KKCZ.

Ako ne bude, usprotivio se ovima. Ako bude onda ova dvojica lete.

Win-win situacija za njega

Win-win situacija i za nas😂
Ne znam da li je Dozet bio u klubu u Sasinom prvom mandatu, ali onaj blejac Bagzi sigurno jeste i kapiram da ima odredjena iskustva sa njim.
Bilo kako bilo, ja bi dao ove pare Paskvalu. Ali ako Obradovic stvarno moze da dodje u dilu da ona dva klovna otpadnu, podrska.

Posted
6 minutes ago, Maverick88 said:

Sasa je dogovoren. Jeste bilo reci o ovoj dvojici i koliko znam dogovor je da se nece vise apsolutno nista pitati oko prvog tima, dozet ce biti zaduzen za mladje kategorije, a Bagzi administracija samo i to je to. Koliko znam nije bilo reci o 2 pojacanja vec samo o jednom i to igraca na poziciji 1/2. Plus Sasa ce vrv skloniti Kodija na klupu jer smatra da nije za prvog pleja. Takodje mislim da ki i vise nemamo prostora za dovodjenje vise od 1 igrača i registraciju istih u EL. Sad neka me neko ispravi nisam siguran koliko je dozvoljeno prijava, mi smo sa Jagom i Mentejunasom spucali msm 19 plus Bolomboj kada se oporavi. Plus taj jedan igrac koji bi došao. 

Mozemo da registrujemo jos sigurno 3 igraca, posto se igraci ispod 22 godine ne racunaju u kvotu.

• Like 4
Posted
2 minutes ago, Bode said:

Win-win situacija i za nas😂
Ne znam da li je Dozet bio u klubu u Sasinom prvom mandatu, ali onaj blejac Bagzi sigurno jeste i kapiram da ima odredjena iskustva sa njim.
Bilo kako bilo, ja bi dao ove pare Paskvalu. Ali ako Obradovic stvarno moze da dodje u dilu da ona dva klovna otpadnu, podrska.

Tako je kako si naveo...

• Like 1
Posted
14 minutes ago, Maverick88 said:

Sasa ce vrv skloniti Kodija na klupu jer smatra da nije za prvog pleja.

A prvog pleja će da nam igra Yago, pretpostavljam? Ili Devonte (kad/ako se uopšte vrati)?

• Like 1