Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Veliki problem je Nwora.Misli da je mnogo bolji nego sto jeste.

nemamo nikakvu igru, 1na1 pa ko sta napravi

nwora uzme ono sto misli da mu sleduje od suteva

nije nam on ni u top5 problema

• Like 3
Posted

Skoro sigurno je da neko vreme bolje biti nece ali jednostavno ovo vise ne sme da se tolerise. Postali smo sprdnja.

• Like 7
Posted

Vise i nije bitno koliko je Janis kriv.Mora da ode.Logicno bi bilo da uprava posegne sa Sasom Obradovicem.Kad su vec doveli Grejema,Rivera,Plavsica,sto ne bi dokosurili ekipu sa Obradovicem?

• Like 2
Posted

Unistio.Urnisao.Demolirao klub Grk,zajedno sa Drcelom i neznalicama u upravi.  

Navijaci , koji ste imalo normalni znate sta nam je ciniti, ne dozvolimo da nam uruse klub . 

Kada ne ide , menja se!  Ko ne zna da radi posao dobije otkaz kao i u svakoj firmi !! 

Janisu nikad vise, neces ostati ama bas nikom u dobrom secanju.  3 potrosenih godina za sta ? Nije Srbija zemlja za tebe i tvoju kosarkasku filozofiju. 

• Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Ako neko sretne giros majstora ovih dana, neka mu kaže da je i Vlada Jovanović izgubio od Zadra kući pred otkaz. 

Recite mu Bog je stvorio čovika a Zadar košarku..

• Like 6
  • Love 1
Posted

Ali koji je on duduk kad ne možemo nista da odbranimo sa Jebenim preuzimanju a vec trecu tek u ali čovek je uporan i ne menja ništa.

A protivnici tepaju li tepaju.

Baš užasan trener ,koji se baš pogubio skroz.

Posted

Jedina dva imena koja vidim u ovom trenutku su Sasa Obradovic i Dejan Radonjic. 

Vise sam za Sasu zato sto ima da grmi i da salje na klupu ove sto ne slusaju . 

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, NikadProtivKaline said:

nemamo nikakvu igru, 1na1 pa ko sta napravi

nwora uzme ono sto misli da mu sleduje od suteva

nije nam on ni u top5 problema

Dobro okej malo sam preterao ali skorer bez savesti bas u ovakvom nepostojanju hijararhije i sistema zna da bas strci i da mu se vide sve mane.

Posted
Just now, K.Dot said:

Radonja da je pametan samo da se zahvali na pozivu i da odjebe i Drcelu i Dozeta. 

Ne radi mi to 

Kada klubu vratiš slavu, navijačima veru a igračima samopouzdanje onda si više od trenera...

• Like 2
  • Love 2
  • Ha-ha 1
Posted

Može da radi šta hoće Grk, ali, završio je priču. Ovo je iznad zone sumraka raspad. Ružniju košarku u životu nisam gledao, od ovoga što on igra evo već 6 meseci... Sa različitim rosterima. Njegova divljacka košarka je dovela do toga da se gomila igrača povredi, ništa drugo. Svi igraju van komforne zone, na silu, bez ikakvog plana i organizacije... Ako se i Moneke sad povredio, onda nam spasa nema... 

Tomić će verovatno preuzeti tim, ali mora da se dovede još jedan igrač. Ife čeka ko zapeta puška... 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Ja sam saglasan sa navijacima iz Pionira. Zapravo su oni jedini koji zasluzuju da njihov glas nesto znaci. Ako su oni pre svega za promenu uprave, onda sam i ja. Ovaj cacilend u upravi nije zasluzio da mu sada guzicu cuva ni Obradovic ni Radonjic ni bilo ko treci. Sfero ostani i uzmi im do poslednje pare sve.

• Like 15
Posted
3 minutes ago, Nini3112 said:

Jedva cekam da ga vidim sta ce da kaze sada na konferenciji

Bice da ima povredjenih igraca.

Prevara koja uvek nadje alibi i koji nikad nema obraza da da ostavku nego je najuren iz svakog kluba u kojem je radio.

Posted
2 minutes ago, mister-no said:

Ne radi mi to 

Kada klubu vratiš slavu, navijačima veru a igračima samopouzdanje onda si više od trenera...

Deji ovo nije uopste potrebno u zivotu.

• Like 5