djenkoslav Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako neko pamti 6 poraza u zvanicnim utakmicama za redom, ja ne... Nije mi jasno kako postoje ljudi koji i brane Sfera. 2
NikadProtivKaline Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Veliki problem je Nwora.Misli da je mnogo bolji nego sto jeste. nemamo nikakvu igru, 1na1 pa ko sta napravi nwora uzme ono sto misli da mu sleduje od suteva nije nam on ni u top5 problema 3
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Skoro sigurno je da neko vreme bolje biti nece ali jednostavno ovo vise ne sme da se tolerise. Postali smo sprdnja. 7
NikeAir Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koji bi iole normalan trener dosao u klub gde te na razgovoru za posao docekaju Bagzi,Dozet i Drcelic? 11
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Da nije zadra neki bi i dalje bili zaslepljeni. Hvala zadru. Edited 2 hours ago by No name 17
liv7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Vise i nije bitno koliko je Janis kriv.Mora da ode.Logicno bi bilo da uprava posegne sa Sasom Obradovicem.Kad su vec doveli Grejema,Rivera,Plavsica,sto ne bi dokosurili ekipu sa Obradovicem? 2
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago jel se ljubimo ili ne? toliko blamantnih poraza pod njegovom palicom. Split, Spartak, Zadar 2
Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Unistio.Urnisao.Demolirao klub Grk,zajedno sa Drcelom i neznalicama u upravi. Navijaci , koji ste imalo normalni znate sta nam je ciniti, ne dozvolimo da nam uruse klub . Kada ne ide , menja se! Ko ne zna da radi posao dobije otkaz kao i u svakoj firmi !! Janisu nikad vise, neces ostati ama bas nikom u dobrom secanju. 3 potrosenih godina za sta ? Nije Srbija zemlja za tebe i tvoju kosarkasku filozofiju. 1
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jedva cekam da ga vidim sta ce da kaze sada na konferenciji Bice da ima povredjenih igraca.
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Dropkick Murphys said: Ako neko sretne giros majstora ovih dana, neka mu kaže da je i Vlada Jovanović izgubio od Zadra kući pred otkaz. Recite mu Bog je stvorio čovika a Zadar košarku.. 6 1
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Radonja da je pametan samo da se zahvali na pozivu i da odjebe i Drcelu i Dozeta. 17 3
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali koji je on duduk kad ne možemo nista da odbranimo sa Jebenim preuzimanju a vec trecu tek u ali čovek je uporan i ne menja ništa. A protivnici tepaju li tepaju. Baš užasan trener ,koji se baš pogubio skroz.
Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jedina dva imena koja vidim u ovom trenutku su Sasa Obradovic i Dejan Radonjic. Vise sam za Sasu zato sto ima da grmi i da salje na klupu ove sto ne slusaju . 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, NikadProtivKaline said: nemamo nikakvu igru, 1na1 pa ko sta napravi nwora uzme ono sto misli da mu sleduje od suteva nije nam on ni u top5 problema Dobro okej malo sam preterao ali skorer bez savesti bas u ovakvom nepostojanju hijararhije i sistema zna da bas strci i da mu se vide sve mane.
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, K.Dot said: Radonja da je pametan samo da se zahvali na pozivu i da odjebe i Drcelu i Dozeta. Ne radi mi to Kada klubu vratiš slavu, navijačima veru a igračima samopouzdanje onda si više od trenera... 2 2 1
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Može da radi šta hoće Grk, ali, završio je priču. Ovo je iznad zone sumraka raspad. Ružniju košarku u životu nisam gledao, od ovoga što on igra evo već 6 meseci... Sa različitim rosterima. Njegova divljacka košarka je dovela do toga da se gomila igrača povredi, ništa drugo. Svi igraju van komforne zone, na silu, bez ikakvog plana i organizacije... Ako se i Moneke sad povredio, onda nam spasa nema... Tomić će verovatno preuzeti tim, ali mora da se dovede još jedan igrač. Ife čeka ko zapeta puška... 1 1
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sam saglasan sa navijacima iz Pionira. Zapravo su oni jedini koji zasluzuju da njihov glas nesto znaci. Ako su oni pre svega za promenu uprave, onda sam i ja. Ovaj cacilend u upravi nije zasluzio da mu sada guzicu cuva ni Obradovic ni Radonjic ni bilo ko treci. Sfero ostani i uzmi im do poslednje pare sve. 15
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Samo Radonja ako uošte hoće da se vrati. Obradović je bio i uradio ništa. 4 1 1
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Nini3112 said: Jedva cekam da ga vidim sta ce da kaze sada na konferenciji Bice da ima povredjenih igraca. Prevara koja uvek nadje alibi i koji nikad nema obraza da da ostavku nego je najuren iz svakog kluba u kojem je radio.
Wingwalker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Janis što je kuso posne za Sejnt Nikolu...kusoje... 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, mister-no said: Ne radi mi to Kada klubu vratiš slavu, navijačima veru a igračima samopouzdanje onda si više od trenera... Deji ovo nije uopste potrebno u zivotu. 5
Recommended Posts