VISOKOLETAC Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Вујке said: Реал је свакако фаворит и не бих искључио да нас рутинирају, али ове квоте на кладионицама су срамотно потцениле Звезду. Квота на Реал је 1.20, отприлике иста као што би била на Звезду кад бисмо дочекивали Асвел у Арени, а знамо колико смо их рутински добили. Одбијам да прихватим да су толики фаворити и јако бих волео да момци покажу карактер, јер знање да победе у Мадриду свакако имају. Разлика у квалитету између нас и Мадриђана је мања него било када откад играмо Евролигу. Znam da srce vuce, ali oni imaju 17/1 kod kuce, pa je i kvota ne bez razloga postavljena 1.20. Najbolja osveta kladionicama je da stavis novac gde ti srce vuce, pa da im uzmes neke pare 😂
Вујке Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Не играм кладионицу, а и генерално не бих стављао новац на Звезду јер је Реал свакако фаворит. Само мислим да је квота на нас нереално ниска. Додуше, сад кад погледам резултате Реалових мечева код куће, они су у тих 17 победа малтене рутинирали сваког противника, осим Жалгириса. Стварно чудна околност кад се узме у обзир да Реалов домаћи терен није врућ у навијачком смислу.
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Razlika u kvalitetu nije drastična, ali razlika u mudima, trofejima, rutinerstvu, težini kluba pa i u "logistici" je tolika da bi Real bio ozbiljan favorit sve i da za tu utakmicu potpuno trampimo rostere. Madrid i obe dvorane u Atini su bukvalno poslednja mesta gde se može tražiti neko iznenađenje kad se lomi. U svakom slučaju, neka naši momci odigraju rasterećeno pa šta bude, niko im neće skidati glave ako dođe do poraza. Ova utakmica je ujedno i dobra proba pred play in (a nadam se i play off) da se vidi šta mi stvarno možemo kad naspram sebe imamo istinskog giganta evropske košarke kome pobeda treba isto koliko i nama. Glupo je i naglašavati da bez Nwore i Butlera u elementu ovde nemamo šta da tražimo, možda protiv nekih drugih da, ali protiv Reala u Madridu ne. 1
СтелаРоса Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Razlika u kvalitetu nije drastična, ali razlika u mudima, trofejima, rutinerstvu, težini kluba pa i u "logistici" je tolika da bi Real bio ozbiljan favorit sve i da za tu utakmicu potpuno trampimo rostere. Madrid i obe dvorane u Atini su bukvalno poslednja mesta gde se može tražiti neko iznenađenje kad se lomi. U svakom slučaju, neka naši momci odigraju rasterećeno pa šta bude, niko im neće skidati glave ako dođe do poraza. Ova utakmica je ujedno i dobra proba pred play in (a nadam se i play off) da se vidi šta mi stvarno možemo kad naspram sebe imamo istinskog giganta evropske košarke kome pobeda treba isto koliko i nama. Glupo je i naglašavati da bez Nwore i Butlera u elementu ovde nemamo šta da tražimo, možda protiv nekih drugih da, ali protiv Reala u Madridu ne. Kad si vec spomenuo, Oly je prosle sezone imao 12-2 kuci kada smo im mi dolazili u goste bez centra, i pobedili. Svakako su sada okolnosti drugacije, Realu treba pobeda da bi imao prednost domaceg terena u play-off.
Perkos2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 6 minutes ago, СтелаРоса said: Kad si vec spomenuo, Oly je prosle sezone imao 12-2 kuci kada smo im mi dolazili u goste bez centra, i pobedili. Svakako su sada okolnosti drugacije, Realu treba pobeda da bi imao prednost domaceg terena u play-off. videli smo ove sezone kako izgleda igrati u Pireju kad je njima utakmica bitna. Naravno da se može pobediti real ali mora se baš pružiti vrhunska partija Edited 4 hours ago by Perkos2
Вујке Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, СтелаРоса said: Kad si vec spomenuo, Oly je prosle sezone imao 12-2 kuci kada smo im mi dolazili u goste bez centra, i pobedili. Svakako su sada okolnosti drugacije, Realu treba pobeda da bi imao prednost domaceg terena u play-off. Сећам се добро те утакмице. Околности јесу другачије, али наш једини пут до победе би чини ми се морао бити сличан, а то је да се запали неки играч из другог плана. Као што је тада Гедраитис уништио Олимпијакос тројкама, сад би морао да се запали неки Добрић или чак Оџелеј, у сваком случају неко на кога Реал неће ставити фокус у одбрани и скаутингу. Уз наравно подразумевајуће добру партију водећих играча и добру одбрану центара на Таваресу. 8 minutes ago, Chaos Is Me said: Razlika u mudima, trofejima, rutinerstvu, težini kluba pa i u "logistici" je tolika da bi Real bio ozbiljan favorit sve i da za tu utakmicu potpuno trampimo rostere. Ово је жалосна чињеница
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Nije samo Gidra tada odigrao dobro, mislim da je to bila Codijeva najbolja partija prošle sezone, bio je na pragu triple doublea uz vrhunsku efikasnost. Drugim rečima, treba nam baš opaka partija da dobijemo tamo. Naravno, izvodljivo je, ne igramo protiv OKC Thundera ali šanse su stvarno male, razumem cigansko loženje i sve, ali ova utakmica mnogo znači i Realu plus ne mogu da kalkulišu jer igramo prvog dana kola. Porediti to sa nekom nebitnom utakmicom za Olimpijakos je bezveze. 1
VISOKOLETAC Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 16 minutes ago, Chaos Is Me said: Razlika u kvalitetu nije drastična, ali razlika u mudima, trofejima, rutinerstvu, težini kluba pa i u "logistici" je tolika da bi Real bio ozbiljan favorit sve i da za tu utakmicu potpuno trampimo rostere. Madrid i obe dvorane u Atini su bukvalno poslednja mesta gde se može tražiti neko iznenađenje kad se lomi. U svakom slučaju, neka naši momci odigraju rasterećeno pa šta bude, niko im neće skidati glave ako dođe do poraza. Ova utakmica je ujedno i dobra proba pred play in (a nadam se i play off) da se vidi šta mi stvarno možemo kad naspram sebe imamo istinskog giganta evropske košarke kome pobeda treba isto koliko i nama. Glupo je i naglašavati da bez Nwore i Butlera u elementu ovde nemamo šta da tražimo, možda protiv nekih drugih da, ali protiv Reala u Madridu ne. Cini mi se da se i Karter polako dize. Ako bi i on usao u kakav takav ritam onda smo mnogo zajebana ekipa, ali bez Nvore i Batlera nemamo sta da trazimo protiv bilo koga. Protiv Parisa je Dobric uzeo ulogu Batlera, ali se to nece desavati stalno. 1
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Niti su Pariz u Beogradu i Real u Madridu ista galaksija
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ajde da ne preterujemo. Da možemo protiv njih pokazali smo u prvom meču i ako je bio početak sezone a oni nisu bili u formi. Ali ni mi nismo bili kompletni. Primer koji trebamo da sledimo jeste primer komšija kada su u prvoj sezoni igrali sa njima. Nije smetalo toj ekipi ni što nema trofeje iza sebe, ni što nema iskustva takvih utakmica, ni što igraju na gostima uz svu Realovu logistiku. Takvo razmišljanje nas i dovodi do rutinskih poraza. Nema tu mnogo razmišljanja. Nož u zube i do zadnje kapi znoja. Sa takvim stavom pada kralj u Madridu. Edited 3 hours ago by Čočo 3 1
Вујке Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Добро си се сетио за те две Партизанове победе у Мадриду, у плеј-офу. Тај Партизан са Пантером, Нанелијем, Лесором, барем по мени, није квалитетнији од ове Звезде, или бар није значајно квалитетнији. Зли језици би рекли да је њихов Обрадовић бољи тренер од нашег, али то наравно није тачно 😄
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Niti su Pariz u Beogradu i Real u Madridu ista galaksija Pa nisam ni rekao, samo sam napisao da bi bili konkurentni i Nvora i Batler moraju da budu na svom nivou. Protiv Pariza je Dobric odmenio Batlera, to mi je bila poenta.
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Taj KKP je na kraju balade iškolovan od strane španskih iskusnjara, nešto ste vi tu pomešali. 4 1
Вујке Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Богами сад кад видим прву поставу тог Партизана, велико је питање јесу ли квалитетом испред садашње Звезде. Поготово кад се узме у обзир како су изгледале каријере тадашњих Партизанових играча у другим тимовима. Лесор је касније освојио ЕЛ као први центар Пао-а, Егзум отишао у НБА где је бележио сасвим солидне бројке, Ледеј је и ове сезоне најбољи играч Милана и једна од најбољих четворки у лиги, Пантер је на заласку каријере али је и даље један од најбољих играча у Европи, што је доказао у Монаку у прошлом колу, итд. Паклен тим су имали гробари тада, да није било трагедије у Рибникару и оне туче у Мадриду, верујем да би победили бар један меч у Арени и отишли на Фајнал фор. Али поента је, што рече Чочо, да су тадашње победе Партизана доказ да не смемо махати белом заставом уочи пута у Мадрид. 1
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Te sezone sa Partizanom im nikakva logistika nije pomogla niti je to nas najveci problem. Nama je problem ako odigramo nasu standardnu odbranu i ne pripremimo neke specijale kao Partizan tad sa Smajlagicem i izvlacenjem Tavaresa. Uglavnom to izvlacenje na logistiku, sudjenje, iskustvo, trofeje i td nema veze sa realnoscu.. 1
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Вујке said: Богами сад кад видим прву поставу тог Партизана, велико је питање јесу ли квалитетом испред садашње Звезде. Поготово кад се узме у обзир како су изгледале каријере тадашњих Партизанових играча у другим тимовима. Лесор је касније освојио ЕЛ као први центар Пао-а, Егзум отишао у НБА где је бележио сасвим солидне бројке, Ледеј је и ове сезоне најбољи играч Милана и једна од најбољих четворки у лиги, Пантер је на заласку каријере али је и даље један од најбољих играча у Европи, што је доказао у Монаку у прошлом колу, итд. Паклен тим су имали гробари тада, да није било трагедије у Рибникару и оне туче у Мадриду, верујем да би победили бар један меч у Арени и отишли на Фајнал фор. Али поента је, што рече Чочо, да су тадашње победе Партизана доказ да не смемо махати белом заставом уочи пута у Мадрид. Taj Partizan iz 2022-23 je najbolji srpski tim zadnjih 15 godina, a vjerovatno i duže. Bili su na korak od f4. Igrali su najbolju košarku u EL od januara do te tuče i tragičnog Ribnikara. Mi imamo po imenima vrlo jaku ekipu, ali timski nismo na tom nivou, ni blizu. 2 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ja recimo mogu da zamislim sta bi se pisalo da smo mi recimo imali 2-0 i onda 15-16 razlike u majstorici i izgubili tako. Msm da Sasa ne bi smeo da se vrati u Beograd. Edited 2 hours ago by Don Dusko 6
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Ja recimo mogu da zamisli sta bi se pisalo da smo mi recimo imali 2-0 i onda 15-16 razlike u majstorici i izgubili tako. Msm da Sasa ne bi smeo da se vrati u Beograd. A imali su i 15+ u trecoj :) A tek da izgubi 8 derbija zaredom od igracki slabijeg protivnika kao sto su i oni sad..
Вујке Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 14 minutes ago, Dzo23 said: Taj Partizan iz 2022-23 je najbolji srpski tim zadnjih 15 godina, a vjerovatno i duže. Bili su na korak od f4. Igrali su najbolju košarku u EL od januara do te tuče i tragičnog Ribnikara. Mi imamo po imenima vrlo jaku ekipu, ali timski nismo na tom nivou, ni blizu. То што пишеш је тачно у овом тренутку, али већ за месец дана можда неће бити тачно. Догађаји из будућности могу утицати на нашу перцепцију прошлости. Другим речима, ако Звезда ове сезоне уђе у плеј-оф и тамо оствари две победе, па испадне тесно у петој утакмици, малтене нећеш моћи да нађеш звездаша који ће ти признати да је Партизанов тим из 2023. био бољи од Звездиног из 2026. Некад нам ствари ретроактивно изгледају доста другачије. Edited 3 hours ago by Вујке 1
СтелаРоса Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ali treba uzeti u obzir i da je Real taj plej-of docekao u rasulu. Tavares je bio rovit, koliko me secanje sluzi nije odigrao drugo poluvreme prve utakmice i celu drugu, plus je i Poarije bio povredjen pa su prakticno bili bez centra. Secam se i da je ispovredjivani Rendolf morao da igra iako je celu sezonu propustio, pa im je i onaj klinac tamnoputi igrao, itd... Na kraju su ih matorci Ljulj, Caco i Rudi iscupali kada su preuzeli palicu od toksicnih Muse i Hezonje. Edited 3 hours ago by СтелаРоса
dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago U četvrtak se igra jedna utakmica... u kojoj imamo realne šanse i da pobjedimo... Opet se vraćam na onu 100 puta ponovljenu ...kada Nwora i Batlet igraju na svojim gornjim granicama možemo dobiti bilo koga, bilo gdje... Na nama je da se nadamo da će tako biti u četvrtak... Da imamo kvalitet da dobijemo Reala imamo... a mislim da je igračima pao kamen sa srca nakon osiguranog plej ina.. Jer ovo jeste bitna utakmicama... al nije ključna i eliminatorna... Spuštanog garda ući u fajt pa šta bude... 1
Vonko Normalni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, Вујке said: То што пишеш је тачно у овом тренутку, али већ за месец дана можда неће бити тачно. Догађаји из будућности могу утицати на нашу перцепцију прошлости. Другим речима, ако Звезда ове сезоне уђе у плеј-оф и тамо оствари две победе, па испадне тесно у петој утакмици, малтене нећеш моћи да нађеш звездаша који ће ти признати да је Паритзанов тим из 2023. био бољи од Звездиног из 2026. Некад нам ствари ретроактивно изгледају доста другачије. Ако гледамо играчки само прву петорка, вероватно је петорка Егзум, Пантер, Нанели, Ледеј, Лесор најбољи састав неког нашег тима у задњих ху година, али ако гледамо цео ростер, ипак је овај наш бољи. Да се Гробарима те године повредио било ко из прве петорке на месец-два, не би они видели Мадрид.
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, СтелаРоса said: Ali treba uzeti u obzir i da je Real taj plej-of docekao u rasulu. Tavares je bio rovit, koliko me secanje sluzi nije odigrao drugo poluvreme prve utakmice i celu drugu, plus je i Poarije bio povredjen pa su prakticno bili bez centra. Secam se i da je ispovredjivani Rendolf morao da igra iako je celu sezonu propustio, pa im je i onaj klinac tamnoputi igrao, itd... Na kraju su ih matorci Ljulj, Caco i Rudi iscupali kada su preuzeli palicu od toksicnih Muse i Hezonje. I to je istina, bas su bili u losem stanju daleko od ovog koji ima 17:1 kuci
ZvezdaBL Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago U prvom dijelu sezone mi smo igrali protiv Reala sa 9 igrača od tih 9 trojica gotovo sigurno neće biti u Madridu (Motejunas,Deda, Yago) dok sa druge strane pet igrača će nam biti na raspologanju u odnosu na prvu utakmicu a (Dobric, Batler, Karter, Rivero, Bolomboj) nije bas zanemarljiv podatak i dosta teže će Realu biti spremiti utakmicu nego nama, šanse itekako imamo i vjerujem da ako samo malo fokus podignemo da mozemo uzeti, što se tiče poređenja sa ovogodišnjom utakmicom u Pireju mi smo i tamo mogli dobiti uz njihovu nenormalnu krađu samo da je bilo pameti i rezona u pojedinim momentima, tako da opet sve je na nama i našem pristupu, uz Božiju pomoć pa šta bude. 3
Golijat Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 48 minutes ago, Chaos Is Me said: Taj KKP je na kraju balade iškolovan od strane španskih iskusnjara, nešto ste vi tu pomešali. Real je dobio zahvaljujuci svinjariji koja veze nema sa kosarkom i u kojoj se po pravilu bolje snalaze. Do tog trenutka u drugom mecu, i u kompletnom prvom mecu, Partizan je drzao cas kosarke kakav nije vidjen dugo. 2
Recommended Posts