Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Dosađuje se Blosomgejm čekajući let pa rešio da odgovara na pitanja. Postavili mu pitanje sa kojim igračima bi voleo da igra. Odgovorio je Campazzo i CMM. Logičan zaključak je #kkcz sledeće sezone 😀. Šalu na stranu, nisam zbog toga napisao ovo, već samo saberite koliko ima igrača koje je mogao da pomene, a on je naveo igrača kojeg na mrežama naši retardi zovu kancer ekipe i koji igra za nas. Prosto je neverovatno koliko ne samo što ne znaju, nego ni ne osećaju košarku i tim. Sa jedne strane bih želeo da ostane ovde po svaku cenu, a sa druge mislim da mi kakvi smo, ne zaslužujemo da takav lik igra za #kkcz. 

• Like 11
Posted
19 hours ago, BojanaCZV said:

6. necemo biti sigurno. 

uvek postoji u zivotu i mogucnost da se dobije i loto.

solidna sezona i sve osim top8 bi bilo tupavo, da se ne lazemo.

ako je za nesto vise ova ekipa kadra, dobicemo Real u Madridu.

Kad pišemo o ovakvim stvarima, treba čovjek uvijek podsvjesno da zna da smo mi 5 najskuplji tim u EL sa jednom od najjačih baza navijača u istoj.

Posted
43 minutes ago, crni96 said:

Kad pišemo o ovakvim stvarima, treba čovjek uvijek podsvjesno da zna da smo mi 5 najskuplji tim u EL sa jednom od najjačih baza navijača u istoj.

odakle to konstantno peti, valjda sa nekim delimo 7,8 mesto? Moze li izvor? A za ukupni budzet smo oko 10,11 mesta

• Like 3
Posted
2 hours ago, Čvarkov said:

Danas se nadamo lepim vestima iz Beograda, Ljubljane i Mađarske.

Šta ima u Mađarskoj 😃

Posted
2 minutes ago, 3x3cz said:

Šta ima u Mađarskoj 😃

Szolnoki Orban ide u penziju zdravlje boze

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
48 minutes ago, Sector said:

Čuj peti budžet, da ne pretjerujemo. Tako visoko nas ni goldi ne kotira.

Pa naravno da nas on ne kotira tu vec na 1 mestu u EL.

Posted
54 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Od 20 timova mi smo sigurno u drugoj polovini po budžetu. Milano, Efes i Dubai imaju veće budžete. 

Valensija i Zalgiris manji a ispred nas su. 

• Like 3
Posted

Imamo 8 budzet za plate igraca.Izvor-Basket News. (Ako neko ima kredibilniji izvor,neka navede.) Znaci,ako gledamo samo novac,8 mesto je realnost,sve iznad toga uspeh,ispod neuspeh.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Ivkela14 said:

Je l moze neko da napise sve igrace i do kad im traju ugovori?

2026: CMM, Kenan, Nvora, Davidovac, Bolomboj, Motejunas

2027: Batler, Karter, Dobric, Kalinic, Moneke, Odzelej, Rivero(+1), Plavsic 

2028: Miljenovic(+1), Djurisic, Izundu

1: CMM (2026), Miljenovic (2028)

2: Batler (2027), Karter (2027), Kenan (2026), Djurisic (2028) 

3: Nvora (2026), Kalinic (2027), Dobric (2027) 

4: Moneke (2027), Odzelej (2027), Davidovac (2026) 

5: Bolomboj (2026), Izundu (2028), Rivero (2027), Motejunas (2026), Plavsic (2027) 

• Like 1
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted (edited)

Znači večeras svom snagom za Makabi. Nema šanse Hapoel da dobije u poslednjem kolu Monako u gostima kojem se i James vratio. Tako da dva poraza Hapoela a onda ostaje sve na nama. 💪 

Edited by Čočo
Posted
6 minutes ago, Čočo said:

Znači večeras svom snagom za Makabi. Nema šanse Hapoel da dobije u poslednjem kolu Monako u gostima kojem se i James vratio. Tako da dva poraza Hapoela a onda ostaje sve na nama. 💪 

Stim ako izgubimo od reala,navijamo za Hapoel 🙃 

Posted

Ybg, sve nam se poklapa ove godine osim naših rezultata. Najčešće moraš i sam da se izboriš. Kao i u životu.

Posted (edited)

Blažić danas ufitiljio ali Orban ne ide ni u plej in.

Bar Vasilie deoničar kada bi se razlelemudio kako ume...

Edited by wing
Posted

Нека ме неко исправи ако грешим, али пораз Макабија не мора бити лош за нас, јер свакако постоји шанса да будемо шести у случају победе Париза над Жалгирисом, Панате над Ефесом и Монака над Хапоелом. Другим речима, једино изненађење које бисмо чекали је Париз. Наравно, све то под условом да победимо Реал, што би само по себи било велико изненађење. На крају крајева, и да нам се не поклопе остали резултати, победа у Мадриду нам вероватно доноси седмо место, што практично гарантује плеј-оф, јер ове сезоне ниједном нисмо везали два пораза у арени, а победили смо цео низ реномираних противника (Реал, Жалгирис, Олимпијакос, Пао, Монако, Хапоел, Фенер). Практично ми је незамисливо да не уђемо у плеј-оф ако будемо седми.