Sector Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 7 minutes ago, Žilee said: A inace su stranci odradili posao sinoc jebalo tutku. A i neke prethodne takodje. Izuzev CMMa Kako god, Kalinić i implementator su najslabije karike shodno ulozi. 5
Nini3112 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ne zelim nista da pisem o Sasi jer sam vec zbog toga dva pita banovan pa to preskacem ali ovo su njegovi porazi a iskreno ja sam vec navikao da KK u ovom delu sezone bitne utakmice gubi tako da sto napisa neko iznad nikad lakse zaspao nisam,samo mi je zao sto nikad necemo promeniti jedno uvek cemo biti gubitnici.
TB Told Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, berti said: Sezone 22-23 smo posle 19.kola imali, ako se ne varam, skor 12:8. A to kolo je igrano polovinom januara. Tako da jeste usledio raspad posle. Varaš se, posle poraza od Žalgirisa 20.01.2023. smo imali skor 10-10.
Cavani Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Izasla mi je sada na instagramu makljaza Delija i caci policije, gadjanje bakljama. Najjaci komentar - friendy fire! Drugi najjaci - gde ste na protestima cke! Jak signal da se tiraniji blizi kraj kad su se pobili sendvicari medjusobno, eto bar jedna lepa poruka sa derbija. 6 1 1
Petkovic Miroslav97 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Sviđao mi se presing sinoć, ne znam zašto ga malo češće ne uigravamo, pogotovo što su nam i “2” visoke sa Nvorom na parketu.
Dobar Los Milos Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Imamo ekipu ali nemamo tim. Imamo trenera, ali nemamo znanje. Imamo igrace, ali nemamo kvalitet. Nemamo dva muda ili barem 50g mozga u celoj ekipi ukupno. Imamo navijace, ali ih utakmica kao utakmica uopste ne zanima. Imamo zelje, ali ne i sposobnost da iste ispunimo. Ode jos jedna sezona u dugome nizu, pravo u bunar. Nikakvo hvatanje za slamcice ovde nece pomoci. Any sense of optimism left the building a long time ago.... 7
TB Told Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Naravno da nismo igrali smislenu košarku sa Riverom, jer se košarka igra na obe strane terena. Za tih 13 poena za 13 minuta na terenu na drugoj strani primljeno skoro tri puta više. Zato i -11 za tih 13 minuta, pri čemu se igra Partizana svodila na iskorišćavanje njegovih defanzivnih nedostataka. 3
StiviKivi Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Miler Mekintajeru želim neki ugovor u Top 5 ekipa u EL, da zaigra na F4 jer to kao igrač i čovek zaslužuje. 12 1
Nini3112 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, StiviKivi said: Miler Mekintajeru želim neki ugovor u Top 5 ekipa u EL, da zaigra na F4 jer to kao igrač i čovek zaslužuje. I hoce. 1
Bejn Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Podrška za Obradovića. Mi boljeg trenera nikada nećemo imati. Pun znanja, nesujetan, skroman, veliki radnik. U svakom trenutku se zna ko šta igra, uloge pravično podeljene. Odbrana ko beton. Prezire ISO. Vidi se koliko je napredovao od poslednjeg mandata. Čak ne traži ni premiju za osvojeni krk a kamoli neosvojeni. Stručnjak i ljudina. 1 15
sinisat5 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Partizan nam nije bio ključna utakmica ali Pariz jeste,sada više nemamo prostora za poraz,ako dobijemo Pariz dobićemo i Asvel i mislim da ce to biti dovoljno za 9 mjesto, a Real onda sta bude.Vidim da je Pariz nakon promjene trenera ostvario dvije ubjedljive pobjede sa po 103p,ekipa su koja nam ne leži,taj stil igre,biće bas tesko to da dobijemo. Obradovićev glavni problem su emocije koje dovode do velike nervoze i on se tu gubi,naročito je izrazeno u ovim utakmicama protiv Partizana,vjerovatno je to problem bio i kod komšijskog Obradovića pa smo redovno dobijali derbije.Sve me ovo podsjeca na te sezone,oni imali bolji tim,pojedince,fizikalniji ali mi nekako dobijali pametnije igrali,sad se sve okrenulo. Edited 17 hours ago by sinisat5 1
fradler Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Btw, da sutra moram da stavim kuću na ishod meča sa Parizom, bez dileme bih je stavio na Pariz. Ekstremno neprijatan protivnik u ovoj situaciji, kad se rastrče i krenu da pogađaju - nema tu pomoći, posebno kad ti je trener notorna neznalica bez ikakvog plana B. Ovoj ekipi ne leži takva košarka, otresli su nas 50 razlike na dva meča ove sezone računajući i pripremni, a izgubili smo i obe od Valensije koja gaji sličan stil. Pritom su u naletu, nakon smene Tabelinija pokazuju odličnu reakciju, odučili su od košarke Virtus i Armani. Sasvim su realne šanse da oduče i nas, to je utakmica kao nacrtana da nas i definitivno gurne u provaliju. 9 1
MrTripleDouble Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 21 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Sviđao mi se presing sinoć, ne znam zašto ga malo češće ne uigravamo, pogotovo što su nam i “2” visoke sa Nvorom na parketu. Mani se presinga brajko, daj na neki inside iz tvoje navijacke grupe, kakvi su utisci i sta se prica nakon sinocne tekme? 🦾 2 1
Dzo23 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 5 minutes ago, StiviKivi said: Miler Mekintajeru želim neki ugovor u Top 5 ekipa u EL, da zaigra na F4 jer to kao igrač i čovek zaslužuje. Moguće ako ne bude prva opcija. Kod nas je bio prva opcija i dva puta nas nije doveo do potoka. To što on krene da uzima šuteve na -16 i 5 min do kraja meni ne znači ništa. Gdje si bio do tad? 1
StiviKivi Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, Dzo23 said: Moguće ako ne bude prva opcija. Kod nas je bio prva opcija i dva puta nas nije doveo do potoka. To što on krene da uzima šuteve na -16 i 5 min do kraja meni ne znači ništa. Gdje si bio do tad? Ja pričam o celoj njegovoj sezoni. Momak je ubedljivo najbolji igrač Zvezde. Najbolji defanzivac i najbolji asistent. Pritom je najkonstantniji i najspremniji. Gomilu poništenih mis meč situacija protivnika je imao ove sezone takođe. Sa druge strane, najgori igrač i najveći cirkuzant je igrač sa najvećim indeksom u Ekipi a to je Čima Moneke. 1
Žilee Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 6 minutes ago, Dzo23 said: Moguće ako ne bude prva opcija. Kod nas je bio prva opcija i dva puta nas nije doveo do potoka. To što on krene da uzima šuteve na -16 i 5 min do kraja meni ne znači ništa. Gdje si bio do tad? Oslonio se na saigrace i da ih nekako razigra video da od njih kurca nema ,preuzeo stvar u svoje ruke i zamalo preokrenuo .
Small Owl Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, sinisat5 said: Partizan nam nije bio ključna utakmica ali Pariz jeste,sada više nemamo prostora za poraz,ako dobijemo Pariz dobićemo i Asvel i mislim da ce to biti dovoljno za 9 mjesto, a Real onda sta bude.Vidim da je Pariz nakon promjene trenera ostvario dvije ubjedljive pobjede sa po 103p,ekipa su koja nam ne leži,taj stil igre,biće bas tesko to da dobijemo. Buraz, imam utisak da zadnjih 10 utakmica pričamo uvijek ovo isto, da je sledeća ključna (ništa protiv tebe)..Ja se i dalje divim svima koji i dalje kalkulišu, kombinuju. Aj što gubimo odlučujuće već stičem utisak da je energija u ekipi loša (Kodijeva izjava da smo se bili predali prije kraja, Kalinićeva ljutnja i gestikulacija na loš pas Batlera)..Kola kad krenu nizbrdo, teško ih je zaustaviti.
Žilee Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 44 minutes ago, Sector said: Kako god, Kalinić i implementator su najslabije karike shodno ulozi. A ja mislim da je najslabija karika cele sezone da nemas PLEJA koji zna da organizuje pozicioni napad i igru i piku sa centrima. I poser** se ja na takvu upravu koja vraca Jaga i nema drugo resenje,Jaga kojeg si sutnuo kao dzukelu ali bukvalno,i oni imaju obraza da ga vracaju. 2
nunilo Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Zasto ova sezona nije kao i predhodne. Zato sto je utuceno 175 m² para, kao nikada pre. Doveli smo mnogo igraca i na svakoj poziciji imamo po 3 opcije i mislili smo da je to to i da imamo kvalitet da se napadne nesto vise. Niko ne moze da kaze da za klub naseg renomea u evroligaskom karavanu to nije dovoljno. Ne moze da se kaze da su nas povrede sprecile jer ulazimo u finale sezone sa kompletnim rosterom, kada smo bili u problemu sasvim fin skor smo imali tako da tu nema argumenata, ni na sudjenje bas ne mozemo da se zalimo. e sad ... Shvatio sam, ne mrzimo Zalgiris, mi smo na njih ljubomorni. Imaju normalnu publiku koja ce ih podrzavati i kad gube i kad dobijaju, zive u normalnoj/uredjenoj drzavi gde su neke stvari koje se ovde dogadjaju nezamislive. Imaju sistem i neke svoje principe od kojih ne odustaju, sto bi se reklo klub sa integritetom ali zabole me i za njih, pritom nisam ni mislio na sebe, meni su nebitni. Kao sto sam napisao pre neki mesec kada nije tako izgledalo smesi nam se play in a i za to ce biti borba. Verovatno i ispadanje pre nego omirisemo play off, kao navijac se nadam da mozda i ne bude tako ali to je trenutna realnost. Za ovoliko potrosenog novca to bi bio ozbiljan neuspeh za koji ne moze samo Sasa da se krivi (cak ga nisam ni hteo na klupi), odgovornost je na svima. 5
Bejn Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 11 minutes ago, sinisat5 said: Partizan nam nije bio ključna utakmica ali Pariz jeste,sada više nemamo prostora za poraz,ako dobijemo Pariz dobićemo i Asvel i mislim da ce to biti dovoljno za 9 mjesto, a Real onda sta bude.Vidim da je Pariz nakon promjene trenera ostvario dvije ubjedljive pobjede sa po 103p,ekipa su koja nam ne leži,taj stil igre,biće bas tesko to da dobijemo. Obradovićev glavni problem su emocije koje dovode do velike nervoze i on se tu gubi,naročito je izrazeno u ovim utakmicama protiv Partizana,vjerovatno je to problem bio i kod komšijskog Obradovića pa smo redovno dobijali derbije.Sve me ovo podsjeca na te sezone,oni imali bolji tim,pojedince,fizikalniji ali mi nekako dobijali pametnije igrali,sad se sve okrenulo. Naravno da je bila ključna. Kao i Makabi i Bajern ... Svaka utakmica u ovom delu sezone je ključna. Ključna je bila i ona prošle godine kada je majstor preokrenuo +16. U ovakvoj EL svaka utakmica je ključna. Nadam se da to nećemo shvatiti na još bolniji način. 1
Smrtokapa Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 4 minutes ago, nunilo said: e sad ... Shvatio sam, ne mrzimo Zalgiris, mi smo na njih ljubomorni. Imaju normalnu publiku koja ce ih podrzavati i kad gube i kad dobijaju, zive u normalnoj/uredjenoj drzavi gde su neke stvari koje se ovde dogadjaju nezamislive. Imaju sistem i neke svoje principe od kojih ne odustaju, sto bi se reklo klub sa integritetom ali zabole me i za njih, pritom nisam ni mislio na sebe, meni su nebitni. Nemam mogućnost da pinujem, pa bih makar da dupliram ovo. 2
aleksa7 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Сав дилетантизам Саше Обрадовића се видео јуче од 29:25 до 31:32. Све на чему је неозбиљно градио сезону мислећи да ће сакрити његову неспособност да формира јасне шаблоне и основе Звездине кошарке га је ударило у контра смеру одједном кад му је било најпотребније. 29:25 — тренеров go-to роб за чување свих најбољих нападача на свих пет позиција мртав уморан и изгажен од сезоне промашује оба слободна бацања. 29:26 — митска звер којој је веровао да ће му решити проблеме у дефанзиви хвата у свом стилу скок и губи лопту јер су нам кретње катастрофалне. 29:30 — дилетант одлучује да нешто уради па нервозан што му није свиран фаул, спаљује челенџ на АУТ дајући Пењароји бесплатан тајмаут за последњи напад. 29:30 — визионарски убацује играча којег није користио 13 везаних кола за одбрану, ваљда му је преко ноћи постао дефанзивни специјалац. 29:49 — Миљеновић краде лопту да потврди тренерову врхунску одлуку (занемарићемо да је заправо ушао да направи мали фаул), али промашује полагање чисто да подсети да сујетник који му се окреће кад је фрка и под притиском јавности не заслужује да мали и да поене. 29:54 — као по правилу тренерова продужена рука Кале не успева да неометан спусти лопту у кош и добија карактеристичну техничку... 30:01 — ... па Партизан уместо да буде под притиском четврте четвртине исту отвара слободним бацањем... 30:19 — ... и поготком из чеоног аута после ког по правилу дивљачке екипе Саше Оврадовића примају лаке поене јер су недисциплиноване. 30:38 — на путу ка кулминацији двоминутне драме Калинић као тренутно најбеднији наш нападач инсистира да поентира ЗИДАЊЕМ ПРОТИВ БОНГЕ јер је ваљда то најпростије решење кад је напад у кризи. Спашава га митска звер и опет нам даје другу шансу да поентирамо... 30:43 — ... али ми поново лоше изводимо аут где долази на ред грешка Батлера који по свему судећи ипак неће опет спасити главу навијачу на клупи неком бравуром. 31:14 — у хаосу после офанзивног скока Партизана тим тренера који је нашао систем налази усамљену опцију споља јер одбрана тима тренера који не зна шта је систем спава. 31:15 — минут након паузе између четвртина, тренер тражи тајмаут да још мало поприча са екипом... 31:32 — ... и постави акцију за вађење из гована која у пракси изгледа као тројка из дриблинга, преко руке, на истеку напада играча који је летос сматран цигларчином. То је анархистичка кошарка Саше Обрадовића. То су два минута који су нам одлучили сезону. Није се (опет) десила наша четврта четвртина. Није (опет) Батлер спасио гузицу. Није (опет) Нвора успео да убаци 22 поена преко руке. Није (опет) Калинић покренуо екипу одбраном. Није (опет) Монеке покупио три скока у нападу. Није (опет) публика притиснула противника јер док је један њен део блејао други се препуцавао са партијским колегама. Није (опет) противник грешио и дао нам шансу да се вратимо. Овог пута смо платили цену свих нереалних преокрета које смо досад стихијски, а не системски остваривали. Овог пута је ривал дошао на борбу за живот и смрт јер у својој бедној сезони није ништа урадио и за успех би сматрао да и нашу учини истом. Причали су причу и онда је одходали. После приученог тренера, помоћника нашег шарлатана, налупао нас је и онај који је дошао у блато и успоставио систем упркос томе што је имао групу ненормалних играча, навијаче који не навијају за клуб који наводно подржавају, бреме притиска које је носило место на које је сео због имена које је наследио и месеце тренинга без најбољег кошаркаша екипе. Дошао је и обрисао патос избезумљеним Сашом Обрадовићем који се ове сезоне првенствено истицао својим џиберским понашањем, па тек онда... па ничим више. Можда ових 12-14 након првобитне шок терапије и низа мечева на домаћем терену ипак нешто значи и можда би спин-мајстори могли бар мало да искулирају са прозивањем оних који не верују слепо овом исподпросечном тренеру. Бар у том облику да не окрећу сад ћурак и прозивају играче које су до пре 3-4 недеље ковали у звезде због мајсторија којим су доносили победе, ако већ немају намеру да кажу и реч-две о томе како се распада екипа Саше Обрадовића који осим што не уме да нацрта акцију успут и не уме да управља емоцијама екипе већ искључиво уноси нервозу. Не дешава се случајно да ти тим постигне два поена за четвртину у мечу сезоне. Не дешава се случајно ни то да добијеш отказ у тренутку кад си на победу од другог места у Евролиги. То сваким даном постаје јасније, без обзира на то што се није десило у овом клубу. Остаје нада да ови играчи могу сами победити Париз и Асвел и да Каташ неће рутинирати све противнике до краја. Па онда нада да ћемо имати среће у плеј-ину да налетимо на мртву Барселону. Па онда нада да ће Фенербахче бити први, а да се Мели неће опоравити и да ће Хортон-Такер да се повреди. А можда и боље да се ништа од тога не деси да имамо мање основа да задржавамо око врата омчу и за наредну сезону. Можда би било дугорочно смисленије да је се решимо, уместо да на лето лицемерно терамо играче након што смо констатовали да овом ростеру фали једино резервни плејмејкер, само јер нису по укусу тренера ком би одговарало искључиво да има десет комбо-бекова и три бизона у рекету да му постављају блокове док се ови наизменично смењују у изолацијама. 19 5
Petkovic Miroslav97 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 22 minutes ago, MrTripleDouble said: Mani se presinga brajko, daj na neki inside iz tvoje navijacke grupe, kakvi su utisci i sta se prica nakon sinocne tekme? 🦾 Nisam u navijačkoj grupi.
СтелаРоса Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 34 minutes ago, TB Told said: Naravno da nismo igrali smislenu košarku sa Riverom, jer se košarka igra na obe strane terena. Za tih 13 poena za 13 minuta na terenu na drugoj strani primljeno skoro tri puta više. Zato i -11 za tih 13 minuta, pri čemu se igra Partizana svodila na iskorišćavanje njegovih defanzivnih nedostataka. Da bi ovako nesto tvrdio to bi znacilo da imas nenormalno pamcenje pa se secas svih poena koje smo primili u periodu kada je Rivero bio na terenu, ili da si jutros pogledao reprizu i obratio paznju na to. Iako on jeste defanzivno busan igrac, i jeste bilo par situacija gde se gubio u odbrani, apsolutno nije odgovoran za vecinu poena koje smo primili sa njim na parketu. Nuditi +/- statistiku kao argument je tanko. 2
Tex_Willer Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 hours ago, sinisat5 said: A koja je fora sa ovim Losmijem,navijač Panatenaikosa a nekad navijao za nas?I kako dodje do toga da navija za Panatenaikos? I drži sliku igraca Partizana... 2
Recommended Posts