Dzo23 Posted Tuesday at 09:23 PM Posted Tuesday at 09:23 PM 2 minutes ago, nunilo said: da dopunim "Ako ode Vucic sa vlasti drugi nece ulagati toliko para u Zvezdu i Partizan" i ne vidim da je bilo sta pogresno rekao. Ali vreme ce pokazati. Neće više biti puteva, mostova, vrtića, i svijet će stati. 🙂 Kao prvo ne ulaze iz svog dzepa. Kao drugo ne ulaže iz razloga jer voli srpske klubove i jer mu je stalo do uspjeha nego zbog populizma i jer se vodi onom "hljeba i igara". Kao trece, ne treba nam uopšte ovoliki budzet. Kad imaš stručne ljude, i uspostavis sistem, i za mnogo manje novca možeš sastaviti jak tim i biti konkurentan. Ko je rekao Žalgiris i Valensija? 🤔 Naprednjaci su doslovno sve devstirali čega su se dohvtatili. Tako i sport nije preskočen, a njihova dva košarkaška megalomanska projekta su eklatantan primjer nesposobnosti. Na svim nivoima debakl i fijasko. Pamtićemo ih kao najveće izdajnike, a ovaj period, prethodnih 14 godina, najcrnji u istoriji države. Naravno da brkati ćaci lamentira, zna da će ostati bez posla, kao stručni konsultant. 🤦 10 2
dunaj95 Posted Tuesday at 09:24 PM Posted Tuesday at 09:24 PM Ličilo je zaista u jednom trenutku da je to ta sezona kada ćemo napraviti nešto ozbiljno u EL... Duga je godina, i ko zna na šta ćemo ličiti sljedeće sezone... Opasno se zasralo pred kraj.. opasno... Potrebno je odraditi ozbiljnu analizu i povući prave poteze u prelaznom roku...dobro razmisliti i sa Saletom... A Kaliniću isplatiti plate,i uručiti zlatni sat.. 2
Petkovic Miroslav97 Posted Tuesday at 09:26 PM Posted Tuesday at 09:26 PM Dobra 1/4 i pored - i Klajburnovih suteva za 3p.. Ova Barsa se nudila. Ako treba da se menja trener podržavam da se odmah sutradan to uradi, sve ostalo je sviranje kurcu. 6
No name Posted Tuesday at 09:27 PM Posted Tuesday at 09:27 PM Kakvo crno čupanje u ABA ligi. I tu smo na guzove uzeli treće mesto, na 30% sezone oprostili se od prve pozicije. Ideš u goste kod prve dve ekipe , koje su te peglale uredno, i nemaš domaci teren. To će jedino biti dobro da se raskrsti sa Obradovićem ,da ne bude kako je mozda mogao uzeti Aba ligu da je ostao. Evo prilike da to definitivno rešimo i da znamo na čemu smo sa njim. On da bije KkP i Dubai, bez domaćeg parketa nema trika. 4
Crni Posted Tuesday at 09:27 PM Posted Tuesday at 09:27 PM Ja bih usao u sl sezonu i sa Karterom, i sa Nvorim, Batlerom, Izunduom, Bolombojem, Odzelejem...ali ne sa Kodijem, Monekeom, Riverom, Kalinicem, Dobricem, Dedom... Ali pre svega, Sasi zelim zbogom i to zauvek, a sretno mu bilo gde god, samo sto dalje od Zvezde. 8
Brajant Danston Posted Tuesday at 09:29 PM Posted Tuesday at 09:29 PM I pre povratka Obradovića sam bio mišljenja da je loš trener, nisam samo znao da je ovoliko loš. 19
leki bg Posted Tuesday at 09:29 PM Posted Tuesday at 09:29 PM Oni koji su za 3.trenera u sezoni, sto je odlika svih ozbiljnih timova, ko je vas prvi pik da igra ABA i KLS sa Janisovom selekcijom? Samo konkretna imena, bez palamudjenja. Hvala. 1 1
Chaos Is Me Posted Tuesday at 09:33 PM Author Posted Tuesday at 09:33 PM Ne znaju. Najviše što mogu dobace je Tomić (sd), Tomović (trener početnik koji ima ugovor u Rusiji) i recikliranje starih imena poput Duška i Radonje koje su isto ovako pljuvali kao Sašu. 11 3
Petkovic Miroslav97 Posted Tuesday at 09:33 PM Posted Tuesday at 09:33 PM 3 minutes ago, leki bg said: Oni koji su za 3.trenera u sezoni, sto je odlika svih ozbiljnih timova, ko je vas prvi pik da igra ABA i KLS sa Janisovom selekcijom? Samo konkretna imena, bez palamudjenja. Hvala. Radonjić Dejan!
Sale76 Posted Tuesday at 09:33 PM Posted Tuesday at 09:33 PM 4 minutes ago, leki bg said: Oni koji su za 3.trenera u sezoni, sto je odlika svih ozbiljnih timova, ko je vas prvi pik da igra ABA i KLS sa Janisovom selekcijom? Samo konkretna imena, bez palamudjenja. Hvala. Milan Tomić
dunaj95 Posted Tuesday at 09:34 PM Posted Tuesday at 09:34 PM Neće završnica ABA lige biti prilika samo za Obradovića da uradi nešto od sezone, nego i igračima... i to im se mora nedvosmisleno ukazati u narednom periodu... imaće vremena da se odmore, zaborave na EL... Završnica ABA lige treba da bude i filter za sledeću sezonu...kada smo mogli "dati ugovor bez pečata" jednom Nedoviću, zbog qrcobilje, mogli bi slično proči i ovi sadašnji mangupi...
Brajant Danston Posted Tuesday at 09:34 PM Posted Tuesday at 09:34 PM 1 minute ago, leki bg said: Oni koji su za 3.trenera u sezoni, sto je odlika svih ozbiljnih timova, ko je vas prvi pik da igra ABA i KLS sa Janisovom selekcijom? Samo konkretna imena, bez palamudjenja. Hvala. Milan Tomić da se zamoli, ponavljam zamoli. Čovek koji je sa jednim skromnim timom igrao veoma lepršavu košarku i na krajnje ubedljiv način osvojio Abu koja je tada donosila plasman uj Evroligu. Ono rutiniranje Partizana i Budućnosti u plej-of seriji nikad ne mogu da zaboravim. Tu je već, u klubu je, ali samo da se prihvati posla ako je spreman za to, da ne bude kao prošli put igrajte šta 'oćete. Mislim da bi u najmanju ruku bio bolje rešenje na klupi od Obradovića. E sad, moja lična želja je Dejan Radonjić. Zaslužio je čovek da i on dobije milione na raspolaganju za sklapanje tima. Prosto mislim da kombinacija Dejan Radonjić - Crvena zvezda ne može da bude loša. Nikad. 14
Gaga Posted Tuesday at 09:35 PM Posted Tuesday at 09:35 PM Naravno da znaju,nego nece Hoce svoj brlog koji mogu da kontrolisu Jbt,ni da bekne oko Minica
Ebuka Posted Tuesday at 09:36 PM Posted Tuesday at 09:36 PM Vec sutra ocekujem najave "pojacanja" , mora da se smiri masa. 11
Dropkick Murphys Posted Tuesday at 09:36 PM Posted Tuesday at 09:36 PM Kao što sam rekao i prošle godine - sindrom regular season tima. Nismo za plej of intenzitet, naročito kad s klupe ne dobiješ skoro pa ništa za ovakve utakmice. Realno smo bili gotovi u onom periodu pred Armani i Monako i te dve "krađe" i pored loše igre su nam produžile sezonu i bili smo konkurentni do kraja. Nisam za totalni remont na leto, ali mislim da Obradović ne može da nam donese ono što nam treba. Kažem "mislim", jer bi uz neki drugačiji koncept tima bilo neke šanse (dajte Majka Džejmsa). Ružnu košarku igramo i san smo svakog pristojnog trenera za kraj sezone, sa ovolikim brojem individualnih akcija. Kao da odjednom igricu prebaciš na hard i više ništa ne možeš da pogodiš uz kontakt, a dobre pozicije ne dobijaš timskom akcijom. Whatever happens, I'll leave it all to chance Another heartache, another failed romance 13
Crni Posted Tuesday at 09:37 PM Posted Tuesday at 09:37 PM 7 minutes ago, leki bg said: Oni koji su za 3.trenera u sezoni, sto je odlika svih ozbiljnih timova, ko je vas prvi pik da igra ABA i KLS sa Janisovom selekcijom? Samo konkretna imena, bez palamudjenja. Hvala. Ismeta Krvavac 3
Night wolf Posted Tuesday at 09:39 PM Posted Tuesday at 09:39 PM 8 minutes ago, leki bg said: Oni koji su za 3.trenera u sezoni, sto je odlika svih ozbiljnih timova, ko je vas prvi pik da igra ABA i KLS sa Janisovom selekcijom? Samo konkretna imena, bez palamudjenja. Hvala. A šta bi ti konkretno uradio u ovakvom trenutku i sa ovakvom igrom? Samo bez palamuđenja. Hvala. 2
Ebuka Posted Tuesday at 09:40 PM Posted Tuesday at 09:40 PM Sto je najgore mi sem kopanja nekog debitanta u EL, nemamo opcija za trenera. Jurice zbog celog hajpa Tomovica ako se odluce za smenu Sase 100%. 1
Sinnerman Posted Tuesday at 09:42 PM Posted Tuesday at 09:42 PM 4 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Ko ne veruje u prolaz, ne mora ni da gleda utakmicu. Iako nisam sklon alkoholu i cigaretama, večeras barem 4 piva i veća doza nikotina će biti preko potrebna mom napaćenom optimističnom mozgu. Dobijamo bre! 😎 Počeo sam da gledam Pao-Monaco, zaspao na poluvremenu, probudio se sada. Ko je stariji, pametniji i iskusniji?
Ivkela14 Posted Tuesday at 09:44 PM Posted Tuesday at 09:44 PM Otvarajte prelazni rok 😂 sta vam je ljudi i slep vidi da obradovic igra divlju kosarku, on od kako je dosao 2 akcije nema…o
DaleCopper Posted Tuesday at 09:45 PM Posted Tuesday at 09:45 PM Paolo Galbiati je dobra opcija za trenera. Low-risk, high-reward i realno vredi pokusati. 1
nunilo Posted Tuesday at 09:45 PM Posted Tuesday at 09:45 PM (edited) 19 minutes ago, leki bg said: Oni koji su za 3.trenera u sezoni, sto je odlika svih ozbiljnih timova, ko je vas prvi pik da igra ABA i KLS sa Janisovom selekcijom? Samo konkretna imena, bez palamudjenja. Hvala. Ja sam imao zelju pre nego sto je dosao Salo ali tad je bio zauzet. Uvek mi je nekako bilo da bi to trebao biti trener iz ovog regiona jer stranci tesko kapiraju kakva je ovo uzasna sredina a i sad bi mi rekli ma gde taj vidis da je dobio nogobulj u Gran Kanariji ali eto to mi je bila zelja. edit: da me ne razumes pogresno, nisam za smenu pre kraja sezone, nikako. 11 minutes ago, Crni said: Ismeta Krvavac Zanimljivo razmisljanje, mislim da ona ne bi prihvatila ali nisam siguran a i vec je starija gospodZa. Edited Tuesday at 09:49 PM by nunilo 1
vinogradskaopera Posted Tuesday at 09:47 PM Posted Tuesday at 09:47 PM 11 minutes ago, Ebuka said: Vec sutra ocekujem najave "pojacanja" , mora da se smiri masa. Sutra tipsi izbacuje, prenosi meridian, crunch i neki mravojedi od insajdera iz Italije 1/1, mi se malo nalozimo, diskutujemo i to je to. 3
Henry Chinaski Posted Tuesday at 09:50 PM Posted Tuesday at 09:50 PM Ma kakvo sad mijenjanje trenera prije kraja ABA lige. Pa tek bi time ukopali novog trenera, jer bi morao da preuzme ovu grupu nesnadjenih u vremenu i prostoru, pa bi i njega otjerali do početka sledeće. 1
TB Told Posted Tuesday at 09:52 PM Posted Tuesday at 09:52 PM 1 minute ago, Henry Chinaski said: Ma kakvo sad mijenjanje trenera prije kraja ABA lige. Pa tek bi time ukopali novog trenera, jer bi morao da preuzme ovu grupu nesnadjenih u vremenu i prostoru, pa bi i njega otjerali do početka sledeće. Ako se ne snađe promenićemo i tog trenera, šta fali oprobanom receptu.
Recommended Posts