Čočo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Mi ćemo igrati plej of. Da li kao 6. Ili kroz plej in. Male stvari će odlučiti. Edited 6 hours ago by Čočo 2
Disfruto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 12 minutes ago, Čočo said: Mi ćemo igrati plej of. Da li kao 6. Ili kroz plej in. Male stvari će odlučiti. Necemo sigurno sa 9. i 10. pozicije 1
Gudura Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 32 minutes ago, The_Big_S said: Izvinjavam se, verovatno je X puta prepričano ovde, ali sam propustio.. Mi ako pobedimo, realno smo 7. ( spletom okolnosti možda i 6. ) a ako izgubimo 9. Ili 10. zavisno od ostalih rezultata?? Ili….? https://www.euroleaguebasketball.net/en/euroleague/news/round-38-postseason-possibilities-el2526/ Imas na ovom linku sve moguce scenarije, pa skroluj do nas
Čočo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sa 10.pozicije igramo plej of. Saša nas vodi u Atinu a mnogi završavaju svoju karijeru na forumu. 2 2 1
Čočo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Sector said: Ne vidim kako možemo izgubiti večeras. Postoji šansa uvek da Garuba odigra utakmicu karijere. 1
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, Sector said: Ne vidim kako možemo izgubiti večeras. Ja poslednjih x godina pred svako gostovanje u Madridu 1
Žilee Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Inace jako bitnu utakmicu nam moze gosn Kari resiti sutra,vidim da je Satoranski upitan,imao je nekakvu bolest,iako igra pitanje je kolimo moze,a bez njega Barsa deluje bas bas lose.Tako da ne bi ja iskljucio mogucnsot da ih gosn Kari mrecne
chimamoneke Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sa 7-8 pozicije verujem da ne bi mogli da puknemo 2 zaredom, mada nesto sumnjam da bi izgubili uopšte i sa 9-10 😄
Manoly Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 52 minutes ago, Sector said: Ne vidim kako možemo izgubiti večeras. Nikad poraz, uvek lekcija. 2
Petkovic Miroslav97 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago "Увек ћу подржавати Сашу Обрадовића, где год да иде. Увек ми је драго да га видим успешног, јер има један од најимпресивнијих умова и највећу страст према кошарци које сам икада упознао. Верујем у победу у Мадриду вечерас." 🗣️ Тејлор Рочести 6 3
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Урош19 said: Ja poslednjih x godina pred svako gostovanje u Madridu Meni se prvi put dešava. 💪
Dropkick Murphys Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Čočo said: Sa 10.pozicije igramo plej of. Saša nas vodi u Atinu a mnogi završavaju svoju karijeru na forumu. Lipovij daje trojku za titulu. Govorili ljudi tako pre 12 godina. 13 1
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ocekujem ovaj scenario: Sipamo sa svih strana, prva cetvrtina iz snova, cak i odbrana funkcionise. U drugoj se malo Real pribere i napravi seriju ,ali uzvratimo i odemo sa lepom prednoscu na odmor. U trecoj krece navlacenje , odmah dobija tehnicku neko iz trojca Kalina/Cima/Sasa, upadamo u nervozu. Real povede pocetkom cetvrte, izjednacujemo sredinom cetvrtine i oni nas rutiniraju tek u posl dva minuta 1 3
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ocekujem ovaj scenario: Sipamo sa svih strana, prva cetvrtina iz snova, cak i odbrana funkcionise. U drugoj se malo Real pribere i napravi seriju ,ali uzvratimo i odemo sa lepom prednoscu na odmor. U trecoj krece navlacenje , odmah dobija tehnicku neko iz trojca Kalina/Cima/Sasa, upadamo u nervozu. Real povede pocetkom cetvrte, izjednacujemo sredinom cetvrtine i oni nas rutiniraju tek u posl dva minuta Da ti Tanrantino pozavidi😁 1
quentin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, bodo said: Da ti Tanrantino pozavidi😁 Prije Karpenter, ili neki drugi majstor horora. 1
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 hours ago, Sector said: Ne vidim kako možemo izgubiti večeras. Saša Matić ispravio sam ti ovo
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, quentin said: Prije Karpenter, ili neki drugi majstor horora. Da svakako ali gde ćeš veću napetost od scene sa farmerom u Inglorious Bastards. Brutalno
Dropkick Murphys Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 24 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ocekujem ovaj scenario: Sipamo sa svih strana, prva cetvrtina iz snova, cak i odbrana funkcionise. U drugoj se malo Real pribere i napravi seriju ,ali uzvratimo i odemo sa lepom prednoscu na odmor. U trecoj krece navlacenje , odmah dobija tehnicku neko iz trojca Kalina/Cima/Sasa, upadamo u nervozu. Real povede pocetkom cetvrte, izjednacujemo sredinom cetvrtine i oni nas rutiniraju tek u posl dva minuta Luka na kraju Novak 2
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Sector said: Ne vidim kako možemo izgubiti večeras.
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Slušam Sašu na Areni kako kaže da smo samo jednom u istoriji tamo dobili. Ja pamtim 2 ili 3× da smo pobeđivali tamo.
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, bodo said: Slušam Sašu na Areni kako kaže da smo samo jednom u istoriji tamo dobili. Ja pamtim 2 ili 3× da smo pobeđivali tamo. 2 puta smo pobeđivali tamo. Jednom Radonja, jednom Alimpije. 1
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Iskoristiću tri minuta pauze gde niko ne pravi kalkulacije da još jednom skinem šešir Doktoru Čimi Monekeu. Odgledao sam poslednji podkast gde je gost bio Blosomgejm. Volim da gledam reakcije Čime i gostiju, facijalne ekspresije, čitam između redova, mnoge stvari mogu da se naslute. Druga stvar, još jednom ću reći, taj podkast, pored toga što je jako praćen i u žiži, ogromnu pažnju posvećuje nama i praktično možemo reći da je naš nezvanični podlast. Voditelji nas gotive, a Čima pravi srpski domaćin samo što nas na guzicu ne hvali i promoviše. Ono što sam ja mogao da zaključim, pored toga što on planira da igra dugo kod nas, pod uslovom da uprava nešto ne zasere (za sada priznajem da rade odličan posao), jeste i da Nvora i Batler ostaju, jer ne verujem da će nam ih pokupiti neko iz NBA. Takođe mogu da zaključim da opasno lobira kod Kodija da i on ostane i ne sumnjam da će tako i biti. Stvorili smo baš jaku osnovu koja je prilično dobra na planu atmosfere. Trebalo je videti reakciju Blosomgejma kada je voditelj konstatovao da je Čima ovde tretiran kao bog. Takođe je pitao Čimu direktno da li je zadovoljan kod nas, gde je ovaj odgovorio da jeste 100%. Zamislite sada neke ozbiljnije igrače EL kada to čuju, kako će se postaviti ako ih kontaktiramo. Ova sezona je stvarno nešto posebno, kao i tim. Jesmo malo usrali motku, to je i Blosomgejm rekao, da nas je očekivao više na tabeli ali tu smo i dalje se borimo. 2
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Žilee said: Kalina veceras x faktor 🫡 Zli jezici: Za koga? 3
Recommended Posts