NMX Posted Friday at 09:33 PM Posted Friday at 09:33 PM Just now, Placebo Lone star said: Kazem malopre zeni: Danas sam radio nesto prljavo Zena pita sta? Navijao za Efes… Zena: mmmmmmm Budi prljav i naredno kolo, znacila bi nam pobeda Efesa nad laznim GOATom i drogiranim gazdom 8 3
СтелаРоса Posted Friday at 09:35 PM Posted Friday at 09:35 PM 1 minute ago, Вујке said: Цигани кад полуде од калкулација Hahahah jbg brate, usijao se mozak. Mislim da je tu trebalo da pise Virtus
Truman Posted Friday at 09:36 PM Posted Friday at 09:36 PM Real ima vise izgubljenih utakmica kuci u Spanskoj ligi nego u Evroligi. Nenormalno. Mora i taj niz da se zavrsi. 3
Jelencom Posted Friday at 09:36 PM Posted Friday at 09:36 PM Ako Makabi dobije Hapoela u zaostaloj , Real je obezbijedio top 4. Mislim da bi to bilo bas onako lijepo za nas, Realu je manje vise svejedno dal ce biti 3 ili 4, plus mogu Barsu gurnuti u nezgodnu poziciji pa bi mogli barem malo manje nabrijani ući protiv nas 1
NMX Posted Friday at 09:40 PM Posted Friday at 09:40 PM (edited) Ko se jos seca poslednje pobede u Madridu kada je Radonja u korona sezoni sa ovim Evrokup timom drmnuo Real Edited Friday at 09:40 PM by NMX 24 2 1
Dropkick Murphys Posted Friday at 09:40 PM Posted Friday at 09:40 PM 2 minutes ago, Jelencom said: Ako Makabi dobije Hapoela u zaostaloj , Real je obezbijedio top 4. Mislim da bi to bilo bas onako lijepo za nas, Realu je manje vise svejedno dal ce biti 3 ili 4, plus mogu Barsu gurnuti u nezgodnu poziciji pa bi mogli barem malo manje nabrijani ući protiv nas Fali ti Žalgiris tu, koji pobedom ide ispred Reala i gura ga na 5. mesto. 1
Chaos Is Me Posted Friday at 09:42 PM Author Posted Friday at 09:42 PM Bravo za ekipu. Uradili smo večeras što je do nas. Nije bilo baš rutinski al nije i da nije na kraju. U Madridu su nam šanse jako tanke ali svakako postoje. Kalkulacije me previše ne zanimaju, biće kako bude, najvažnije je da nam meč u Madridu nije eliminacioni. 7
Tom Wambsgans Posted Friday at 09:42 PM Posted Friday at 09:42 PM 3 minutes ago, Jelencom said: Ako Makabi dobije Hapoela u zaostaloj , Real je obezbijedio top 4. 1
Placebo Lone star Posted Friday at 09:42 PM Posted Friday at 09:42 PM 9 minutes ago, NMX said: Budi prljav i naredno kolo, znacila bi nam pobeda Efesa nad laznim GOATom i drogiranim gazdom Strast
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 09:46 PM Posted Friday at 09:46 PM (edited) 3 minutes ago, Placebo Lone star said: Strast Radiće Atamanove veze svakako. Edited Friday at 09:46 PM by Problem sa licnim greskama 1
No name Posted Friday at 09:46 PM Posted Friday at 09:46 PM (edited) Kolo pre kraja obezbeđen ( utešno) plej in. Poslednje kolo idemo rastereceno da se borimo za sto viši plasman . Mi generalno igramo dobro protiv favorita videti to u Istanbulu, pa i protiv Oly i Pao tamo, odigrali smi odlične utakmice uprkos porazu. Nas kolju uglavnom slabije ekipe i tamo gde se očekuje pobeda. Dva puta smo izgubili od Bajerna, I to nam se redovno dešava da nas izbace ekipe koje nemaju nikakve šanse za visok plasman. Prošle godine smo imali 16-10 u jednom trenutku i 5-6 poziciju. Generalno smo dugo bili pri vrhu, a onda 5-6 poraza i uhvatimo 10 mesto, Zadnji voz za plej in. Sada smo se izvukli, nismo dozvolili ekipama poput Pariza,Asvela da nas pobede. Kad se sve sabere neko 7-8 mesto je i realno da se zauzme gledajući celu sezonu. Ono što je bitno to je da meč u Madridu nije eliminacioni. Edited Friday at 09:49 PM by No name 1 1
Placebo Lone star Posted Friday at 09:47 PM Posted Friday at 09:47 PM Utakmica od pre 10 godina se desila davno i ne moze ti nista…. Utakmica od pre 10 godina. 2 3
TB Told Posted Friday at 09:48 PM Posted Friday at 09:48 PM 16 minutes ago, Dropkick Murphys said: Samo mi gubimo obe utakmice od ovogodišnjeg Partizana. Bukvalno za svaki tim ispred nas može da se nađe po par poraza koji su nedopustivi, kako je lepo gore objasnio kolega, tako da je to svakodnevno kukanje na te poraze dosadno i besmisleno. 3
Jelencom Posted Friday at 09:52 PM Posted Friday at 09:52 PM 9 minutes ago, Tom Wambsgans said: Sranje
Bejn Posted Friday at 09:53 PM Posted Friday at 09:53 PM 26 minutes ago, spanac2 said: Naprotiv, i dalje bismo lupali glavu... i kukali "da smo bar jednu od znanih tri dobili". Ne, ne bismo jer bi imali odličnu pozicuju. Nije isto biti 6-ti i 10-ti. To je svima znano. 29 minutes ago, TB Told said: Samo mi gubimo od autsajdera je li tako? Samo mi svake godine i u tolikom broju. Ali ako te teši što i drugi gube(Dubai večeras) onda ok.
Dropkick Murphys Posted Friday at 09:56 PM Posted Friday at 09:56 PM 5 minutes ago, TB Told said: Bukvalno za svaki tim ispred nas može da se nađe po par poraza koji su nedopustivi, kako je lepo gore objasnio kolega, tako da je to svakodnevno kukanje na te poraze dosadno i besmisleno. I relativizacija naših kikseva je dosadna i besmislena, pa je imamo svake sezone. 3
spanac2 Posted Friday at 09:58 PM Posted Friday at 09:58 PM 2 minutes ago, Bejn said: Ne, ne bismo jer bi imali odličnu pozicuju. Nije isto biti 6-ti i 10-ti. To je svima znano. Kukalo bi se za prva četiri mesta, jer bismo tako imali prednost domaćeg terena do fajnal fora, ili nešto treće. To bi tada bila odlična pozicija, a ne ona koju imamo (recimo šesta). Zašto? Jer neki nikada nisu i neće biti zadovoljni. 3
TB Told Posted Friday at 10:02 PM Posted Friday at 10:02 PM 2 minutes ago, Bejn said: Ne, ne bismo jer bi imali odličnu pozicuju. Nije isto biti 6-ti i 10-ti. To je svima znano. Samo mi svake godine i u tolikom broju. Ali ako te teši što i drugi gube(Dubai večeras) onda ok. Kako da ne, evo imaš spisak od kolege gore. Ja mogu da dodam i poraze Reala, Hapoela i Makabija od otpisane Baskonije. Fenerbahčea od Bajerna (uz 7 poraza u poslednjih 8 utakmica), poraz Žalgirisa protiv Dubaia, kojim bi bili nadomak prednosti domaćeg terena, a to su sve rezultati iz poslednje dve nedelje. 6 minutes ago, Dropkick Murphys said: I relativizacija naših kikseva je dosadna i besmislena, pa je imamo svake sezone. Samo što nazovi relativizacija sledi nakon besumučnog guslanja o kiksevima, koje samo mi imamo i niko drugi.
No name Posted Friday at 10:04 PM Posted Friday at 10:04 PM (edited) 1 hour ago, Žilee said: U principu u cetvrtak igramo samo mi,i onda zavisi od naseg rezultata gledamo u petak za koga navijati Ukoliko dobijemo Real:(da bi bili 6.) Pao da dobije Zalgiris izgubi Monaco da dobije Barsa nas ne zanima Ukoliko mi izgubimo: Bayern da dobije barsu Hapoel da dobije monaco Efes da dobije PAO Zalgiris nas ne zanima Stvar je ovde prosta i jasna. 1. ) treba nam pobeda u Madridu da bi ispunili prvi cilj. Cilj br dva je taj da Hapoel u poslednja dva kola ( Makabi , Monako) pretrpi dva poraza, I mi smo u 6. E,sad koliko je ovo realno.... Edited Friday at 10:05 PM by No name
Dropkick Murphys Posted Friday at 10:08 PM Posted Friday at 10:08 PM 2 minutes ago, TB Told said: Samo što nazovi relativizacija sledi nakon besumučnog guslanja o kiksevima, koje samo mi imamo i niko drugi. Timovi koji su iznad nas - mogli su da dozvole sebi broj kikseva koji su imali. Timovi koji neće biti u plejofu - nisu i neće imati uspešnu EL sezonu. Jako je prosto. Ako budemo u plejofu, naši kiksevi neće imati važnost, ako ne budemo, hoće...i to je tako. 5 1
TB Told Posted Friday at 10:15 PM Posted Friday at 10:15 PM Just now, Dropkick Murphys said: Timovi koji su iznad nas - mogli su da dozvole sebi broj kikseva koji su imali. Timovi koji neće biti u plejofu - nisu i neće imati uspešnu EL sezonu. Jako je prosto. Ako budemo u plejofu, naši kiksevi neće imati važnost, ako ne budemo, hoće...i to je tako. Fenerbahče će imati uspešnu sezonu ako izgubi prednost domaćeg terena i ispadne u plej-ofu, nakon što je bio prvi veći deo sezone? Žalgirisu neće imati važnost porazi od Baskonije, Virtusa i po dva poraza od Efesa i Makabija, i onih -25 poslednjoj četvrtini pre tri dana, ako ne bude imao prednost domaćeg terena i ispadne u plej-ofu? Da ne nastavljam dalje.
Molina23 Posted Friday at 10:21 PM Posted Friday at 10:21 PM U ovom meču je nekako spakovana cela naša EL sezona. Mrljav početak, sumnjive petorke, ulazak Buke i Džereda za otčepljivanje napada, serija trojki i kontri iz dobrog protoka i jače odbrane, kalkulacije za Nvoru i njegove +- momente, pad fokusa & lelemudanje u odbrani, ponovni ulazak Batlera i spajanje sa Kodijem, bolji protok lopte, i tako na repeat do kraja. Na kraju dana tu smo gde treba da budemo i ne treba više ništa žaliti. Ovo jeste ekipa za borbu 7-9. pozicije, za top 6 treba još doraditi ekipu dogodine. Dodati više šuta, prve linije odbrane, više high IQ igrača itd. To je već druga priča. Čestitke momcima i Saši na dve jako bitne pobede. Proricao se najcrnji scenario i crna rupa za kraj ali momci su pokazali više muda od dobrog dela koji ih kao podržavaju. Bravo i za onu braću u hali, lepa brojka i podrška u Francuskoj. Idemo dalje. Neka zadrže 50% za 3 i u Madridu, trebaće. 20
Dropkick Murphys Posted Friday at 10:31 PM Posted Friday at 10:31 PM 2 minutes ago, TB Told said: Fenerbahče će imati uspešnu sezonu ako izgubi prednost domaćeg terena i ispadne u plej-ofu, nakon što je bio prvi veći deo sezone? Žalgirisu neće imati važnost porazi od Baskonije, Virtusa i po dva poraza od Efesa i Makabija, i onih -25 poslednjoj četvrtini pre tri dana, ako ne bude imao prednost domaćeg terena i ispadne u plej-ofu? Da ne nastavljam dalje. Žalgiris će o tim porazima razmišljati tek ako izgubi od Pariza i onda ne izbori plej of, jer, za Žalgiris je plej of uspeh sa koje god pozicije da uđu. Fener, naravno, nema iste ciljeve kao Žalgiris i mi, pa moja generalna teza može da se pobije, ali pretpostavio sam da ćeš uvideti da ne mislim isto po pitanju granice uspeha za Oli, Fener, Real i za Žalgiris, Zvezdu i npr Dubai i Makabi. Tako da... Fenerovi/Realovi/Panatinaikosovi fejlovi će pozvati Šarasa/Skariola/Atamana na odgovornost, ako ne izbore F4. Gledanje tuđih kikseva nikad ne bi smenilo nijednog trenera, jer, uvek je još neko gubio utakmice, ne samo on. 1
NikolaTest Posted Friday at 10:38 PM Posted Friday at 10:38 PM Treba pozvati Jaga kada se bude slavila EL titula na Kalemegdanu. Budimo ljudi i ako smo cigani. 🥂🍻🎉 Srećan play in, od želja imam da bar još jednu odigramo u Areni 💥 🍀
Recommended Posts