Čočo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 minutes ago, NMX said: Da se zna ko je najzaslužniji za ovaj strmopizd Fenera Ajd' pa da danas još jedna serija bude prekinuta pa da krene novi strmopizd. 🔥💪 2 1 11
ZvezdaBL Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pored nas, za koga večeras navijati da bar malo navučemo rezultate u našu korist
perikle Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dok ne vidim da smo pobedili ne navijam za ostale timove... 7
zemljoradnik Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 22 minutes ago, ZvezdaBL said: Pored nas, za koga večeras navijati da bar malo navučemo rezultate u našu korist Za Dubai, Pariz, Efes svakako.
LevonKendal Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 16 minutes ago, ZvezdaBL said: Pored nas, za koga večeras navijati da bar malo navučemo rezultate u našu korist Ja nisam pametan, ali: Zalgiris - Barsa: Obe smo losiji u medjusobnom, ali Litvanci imaju dosta laksi raspored, tako da je mozda bolje da oni odu, nego da se pravi krug sa obe ekipe. Birao bih da Zalgiris dobije Hapoel - PAO: Bolje je da PAO dobije, inace ce Hapoel otici na dve pobjede viska, sa utakmicom manje. Obe ekipe imaju tezak raspored Dubai - Monaco: Dubai je ispod nas, ima dve pobjede manje, Monaco ima isti skor kao i mi, kao i tezi raspored, jednostavno Paris - Armani: Iako je Armani blizu, isti skor kao i Dubai, mislim da ne mogu da izvuku plej-in, mozda i nebitna utakmica, ali valjalo bi da ih Paris i zvanicno izbaci. Armani poslije ima gostovanje Oly i Valencia Maccabi - Efes: Iskreno mislim da je bolje da Maccabi dobije, jer imamo bolji medjusobni i pobjedom bi imali vise sanse da dodju to plej-ina, s obzirom da igraju protiv Hapoela jednu utakmicu, bolje je da oni udju u trku i pomrse racune nekim ekipama Zvezda - Partizan: Sve ovo gore nema smisla ako ovo ne bude ovako
Petkovic Miroslav97 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 35 minutes ago, LevonKendal said: dolazi li Djenka, zna li se sta? Otkud ovo?
Урош19 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Otkud ovo? Pre par meseci je najavio dolazak na ovaj derbi al ko će ga znati, prošlo je dosta vremena od tad 1
Estrella Roja Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Fener pre nas: 9 pobeda zaredom Monako pre nas: 6 pobeda zaredom Vreme je da večeras prekinemo seriju pobeda još jednog tima 9
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Ovo večeras je pravi i istinski ispit za ekipu. Favoriti smo, na papiru smo bolji, igramo pred svojim navijačima, sa druge strane protivnik koji je rasterećen i kome bi pobeda bila velika, a ako i izgube ne gube ništa, a biće maksimalno motivisani i u dobroj su formi objektivno. Oni imaju vrlo jaku petorku, bara bar sa našom, ali im je klupa znatno tanja i rotacija mršavija. Međutim, ovo su one utakmice na kojima oni mogu dodatno da kupe svoje navijače i da se u njihovim očima barem malo iskupe za fijasko u EL ove sezone. Značaj meča za nas ne moram da elaboriram. Već od Baskonije su krenula mala finala za nas, ali ovaj meč naravno nosi posebnu draž, ali i težinu. Takođe bi poslao poruku u vezi preostalih takmičenja, da smo tu i da ćemo se naoštriti kad fokus bude na tome, naš trenutni prioritet je EL. Radujem se EL sudijama, koje god da su, uvek mi je bolje to nego da sude lokalci koji mogu da budu biased na jednu ili drugu stranu. 15
Sector Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Biće zajebano. KKP je preporođen pod palicom Penjaroje, da nisu kiksali sa Željkom tj da su imali Penju od startu sigurno bi se makar za plej in borili. Takođe povratak Karlika ih je dodatno podigao. Bićemo pod pritiskom jer je biti ili ne biti i ne očekujem lepršavu limunadicu poput aba ligaškog derbija kad su se igrali Yagoslav i Kobra, već potpuno drugačiju utakmicu. 1
Nellthe Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Skratiti rotaciju, nosioci po 25+ minuta. Odmaraj ih onda za vikend protiv Dodikovih. 1
Christofer Moltisanti Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kolege forumaši, imam jednu kartu viška za nivo 200 parter 4. Ako je neko zainteresovan, pišite u pp.
ПрекоДрине Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Надам се да Ђенка стварно долази као што је најавио, да изађе на терен и да поздравимо брата како је заслужио. Друго, мислим да би то била још већа мотивација нашима да виде какво божанство у очима навијача могу постати баш у оваквим утакмицама, а Ђенка је баш у њима био онај најбољи. САМО ХРАБРО И БЕЗ СТРАХА! 2
Creed Bratton Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 hours ago, ZvezdaBL said: Pored nas, za koga večeras navijati da bar malo navučemo rezultate u našu korist Navijamo da dobijemo naredne 3, a Barsa izgubi 3 to bi nam u najgorem slucaju donelo osmo mesto a najverovatnije i nesto vise.
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Sva sreća da si skroman čovek. Edited 5 hours ago by Sinnerman 3
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Mn je dovoljno da dobijemo sledeće 4 i onda do kraja još 5 ili 6 Edited 5 hours ago by Урош19 1
perikle Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago partizan W Pariz L Asvel W Real W Najciganskija prica ikad. 1
Taki Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Napravila se neka atmosfera kao da je nama ovo odlucujuca utakmica, kao ako izgubimo gotovo.. A ne bi rekao da je bas tako, nama ni sa pobjedom ni sa porazom nista nije odluceno, koju god da kiksnemo od ove 3 na istom smo, to nam je vjerovatno 9 ili 10 mjesto sa 2:2,i da dobijemo sve 3 a izgubimo od Reala opet tesko do 6 mjesta treba se poklopiti rrzultata.. U svakom slucaju daleko od toga da nam ova utakmica odlucuje ucesce u evroligi, mi smo tako reci sigurni u plej inu, sa 3 pob bi trebali biti bar osmi i imati te dvije sanse, mnogo je tu kombinacija, bice sigurno iznenadjujucih rezultata.. Sto se tice utakmice, ocekujem njihovu promjenu odbrane na Kodiju, to je i Kalates spominjao, zato ce nam trebati puno bolja odbrana i skok nego u prvoj i tranzicija.. U pozicionoj igri i ako udje u neizvjesnu zavrsnicu nisam optimista. 2
perikle Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago ako izgubis veceras nema nista od playoffa jer ces biti 9. ili 10. ako pobedis mozes da se nadas 7-8 mestu uz poklapanje nekih rezultata. Poraz veceras gasi nade za PO. I ne samo veceras, i ako izgubis pariz i asvel isto.. 22 pobede su imperativ da bi se nadali PO. 4
Taki Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, perikle said: ako izgubis veceras nema nista od playoffa jer ces biti 9. ili 10. ako pobedis mozes da se nadas 7-8 mestu uz poklapanje nekih rezultata. Poraz veceras gasi nade za PO. I ne samo veceras, i ako izgubis pariz i asvel isto.. 22 pobede su imperativ da bi se nadali PO. Pa znaci nije samo veceras, isto nosi i poraz od Pariza ili Asvela, a koliko je realno znajuci nas da cemo dobiti sve tri? Prije cemo Real iznenaditi ili nekog u play inu nego sto cemo sve tri ove dobiti.
perikle Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Taki said: Pa znaci nije samo veceras, isto nosi i poraz od Pariza ili Asvela, a koliko je realno znajuci nas da cemo dobiti sve tri? Prije cemo Real iznenaditi ili nekog u play inu nego sto cemo sve tri ove dobiti. pa da ali porazom veceras dajes ovima preko brada materijal decenije za sprdanje koji ce da se prepricava svake godine 02.04... Svakako ako bih birao da moram negde da izgubim to bi bio pariz a ne oni.
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da ne palamudim previše, a ipak imam želju da se upišem u stilu Dejana Radonjića. “ Što se tiče derbija, mi ćemo pobediti tu utakmicu. “ 7
Recommended Posts