Petkovic Miroslav97 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 12 hours ago, dunaj95 said: Inače u sjenci utakmice u Barseloni, promakla je jedna izjava Nedovića, koji kaže ovako: "Kada se osvrnem, rekao bih da je bila jedna od mojih velikih grešaka što sam otišao, videvši kakav je tim sada, sa navijačima koji su se vratili u halu." Inače iz Panatinaikosa je došao u "svoju Crvenu zvezdu ".... Za sljedeću sezonu želim što manje "zvezdine dece" i "vojnika" koji vole Zvezdu do posljednjeg evra...i koji dignu nos prvom prilikom... A na terenu učinak qr..na... Zato 10 stranaca, suvih profesionalaca i po koji mlad talentovan igrač ...i naravno dostupan reprezentativac u najboljim godinama je dobrodošao... Ne volim Nedovića, jednostavno taj karakter koji ima nikada mi se nije sviđao u životu. Ipak, u njegovu odbranu se vraćam mnogo, mnogo godina pre. Sezona 2010/2011 Partizan nakon F4 kontaktira Nedovića kao tada supertalentovanog dečaka. Nemanja ih je odbio iako se nije ni znala sudbina Zvezde, ne želeći da igra za gradskog rivala. Sezona 2021, na pitanje novinara da li bi igrao za ŽO odgovor je bio “Naravno, ali ne u Srbiji” Hoću da kažem da ko zna šta se izdešavalo između njega i uprave kluba, sigurno je tu bilo svašta nešto što mi nećemo nikad znati. Nemanja jeste “Zvezdino dete” i “vojnik kluba” i hvala mu na svemu, pogotovo za tu prvu sezonu kad se vratio u realno smešnom igračkom timu i imao izvanrednu saradnju sa Vildozom, vukao sam ekipu kad se argentinac povredio. Od stare slave se ne živi, ali ako se ikad pojavi u hali neću imati problem da mu glasno skandiram ime i prezime! 7
wing Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) I dalje sebi ne umem da objasnim šta se to desilo u Batlerovoj glavi kada je u onoj heart-brake završnici zaglavinjao u trojicu i bacio taj šarlatanski pas iza ledja. Nadam se da će to ostati do kraja sezone njegov najgluplji potez. Edited 10 hours ago by wing 7
alokin Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Objektivno gledano Zvezda i nije tim za top 6. Imali smo svoje šanse protiv Bajerna i Makabija, koje nismo iskoristili. Nadam se da makar možemo doći do sedme ili osme pozicije. U naredna 4 kola u El, moramo dobiti 3 ukoliko mislimo nešto ozbiljno. 3
Small Owl Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Svaka čast na pozitivi svima koji i dalje pričaju o top6, top8...Ovdje se crta da ćemo ispasti i biti najveći gubtnici takmičenja (uzevši u obzir pozicije na tabeli tokom trajanja sezone). Dabogda ja sve promašio i dabogda me intuicija prevarila kao nikad do sad. Čak se nismo ni kurčili pa da čovjek može nešto zamjeriti. 2
Desiderius Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 hours ago, alokin said: Objektivno gledano Zvezda i nije tim za top 6. Imali smo svoje šanse protiv Bajerna i Makabija, koje nismo iskoristili. Nadam se da makar možemo doći do sedme ili osme pozicije. U naredna 4 kola u El, moramo dobiti 3 ukoliko mislimo nešto ozbiljno. Zvezda je itekako roster za top 6 To što neko ne zna da iz njega izvuče ni osnovno a ne nešto preko toga je druga priča 1 1
Bejn Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Bez razmišljanja bih potpisao 10-to mesto. Na šta nam liči igra 4 kola pre kraja to je premija pa na kub. Inače, igrački kadar je odličan sa izuzetkom drugog pleja koga i nemamo. Edited 4 hours ago by Bejn 1
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 5 minutes ago, Bejn said: Bez razmišljanja bih potpisao 10-to mesto. Na šta nam liči igra 4 kola pre kraja to je premija pa na kub. Na šta nam liči igra? 36 minuta rutinirali PAO u gostima; dobili Baskoniju u gostima; izgubili u produžetku od Barselone u gostima. Kakvih sve,, navijača" imamo 10. mesto nam je premija. Jer da se takvi pitaju zaslužujemo 16.mesto. Edited 4 hours ago by Čočo 3 2 2 1
Losmi17 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, Small Owl said: Svaka čast na pozitivi svima koji i dalje pričaju o top6, top8...Ovdje se crta da ćemo ispasti i biti najveći gubtnici takmičenja (uzevši u obzir pozicije na tabeli tokom trajanja sezone). Dabogda ja sve promašio i dabogda me intuicija prevarila kao nikad do sad. Čak se nismo ni kurčili pa da čovjek može nešto zamjeriti. Pa ovo se moglo naslititi odmah nakon Bayerna ili Makabija. Nema vadjenja u Oaki ili Blaugrani. Izgubljeno je ono sto se ne sme izgubiti. Koliko god neki sad dosli i rekli-e vidis taj Makabi...mani me te price. Ocajno je odigrana ta utakmica, i to je jedini razlog poraza. Deluje da necete moci bolji od 8og mesta, i to bi bila premija iz ovog ugla sada. Apsolutno nemam pojma kako da dodjete do njega, ali je minimum da dobijete 3/4 plus da udjete u favorable krug, po mogustvu monako i hapoel. Tesko je predvideti kako ce do kraja odigrati monako, hapoel, makabi, pa i barsa i valensija. Rekao bih da smo se mi digli, i da je zalgiris u jako dobroj poziciji. Bice i dosta medjusobnih duela tu. Svakako je trenutak kad digitroni gore...
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Najveći kiks je poraz u derbiju, kad je KKP igrao rekreativno a nisu ih ni njihovi navijači podržavali. I to nakon +16. Sad se vidi koliko je to skup poraz. Na drugom mjestu Bayern koji je za el standarde ekipa ispod prosjeka. Maccabi se takođe trebao dobiti ali oni su tad već dobro igrali i nije baš neki stravičan kiks taj poraz, ni blizu prva 2. 11
Desiderius Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 14 minutes ago, Bejn said: Bez razmišljanja bih potpisao 10-to mesto. Na šta nam liči igra 4 kola pre kraja to je premija pa na kub. Inače, igrački kadar je odličan sa izuzetkom drugog pleja koga i nemamo. Manje je bitno šta bi bilo ko od nas prihvatio.To nikom nije bitno Bitno je koliko je uloženo,kakav je roster sklopljen i kakve je rukovodstvo rezultate postavilo pred sportski sektor i stručni štab - Uloženo je mnogo,da i drugi su uložili mnogo ali su neki uložili i manje pa prave bolje priče. - Roster je itekako dobar,ima baš dosta prednosti u odnosnu na prošli i morao je do sada više da pokaže.Videćemo kako će se EL završiti - Rukovodstvo kluba je pred spprski sektor i trenere stavio F4 kao jedino čeime će biti zadovoljni i to je javno rečeno pre 3 meseca Sad ulazimo u završnicu svih takmičenja.Kup smo uzeli.Evroligu vidimo gde smo,nadam se najboljem mogućem mestu pred plejof i plej in ABA smo u prilično lošem položaju i posle ostaje KLS koja će biti cirkus sa rosterima kao i kup Videćemo kako će se sve završiti ali trenutno nismo u dobrom položaju Just now, Sector said: Najveći kiks je poraz u derbiju, kad je KKP igrao rekreativno a nisu ih ni njihovi navijači podržavali. I to nakon +16. Sad se vidi koliko je to skup poraz. Na drugom mjestu Bayern koji je za el standarde ekipa ispod prosjeka. Maccabi se takođe trebao dobiti ali oni su tad već dobro igrali i nije baš neki stravičan kiks taj poraz, ni blizu prva 2. KKP prvo,nisu ljudi tada bez veze onoliko popizdeli.Znaju već koliko takve utakmice koštaju.Takodje Bajern,dva poraza tu imamo pa na kraju i Pariz koji se raspadao do nas
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 28 minutes ago, Desiderius said: Zvezda je itekako roster za top 6 To što neko ne zna da iz njega izvuče ni osnovno a ne nešto preko toga je druga priča Sa najgorim bekap plejom u citavoj EL? Sa prvim plejom koji je mozda i najtanji u pozicionom napadu?(Ali sve ostalo na jako brutalnom nivou ove sezone) Sa ispovredjivanim centrima vecim delom sezone? Meni je dovoljna prva stavka da kazem da nismo roster za 6.
Disfruto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 42 minutes ago, Bejn said: Bez razmišljanja bih potpisao 10-to mesto. Na šta nam liči igra 4 kola pre kraja to je premija pa na kub. Inače, igrački kadar je odličan sa izuzetkom drugog pleja koga i nemamo. Pre bih da budemo 11ti nego 9. ili 10.
Desiderius Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 45 minutes ago, Žilee said: Sa najgorim bekap plejom u citavoj EL? Sa prvim plejom koji je mozda i najtanji u pozicionom napadu?(Ali sve ostalo na jako brutalnom nivou ove sezone) Sa ispovredjivanim centrima vecim delom sezone? Meni je dovoljna prva stavka da kazem da nismo roster za 6. Kojim najgorim bekap plejom kad imaš Batlera u rosteru.Nemoj da mi pravimo sprdnju od te priče kad je već Saša pravi Centra džaba 5 zdravih kad ćemo mi opet igrati smol bol Igrali smo najbolji deo sezone kad su na centru bili Monti i Izundu Vratili se Džoel i Rivero mi ih svu trojicu za klupu zakucamo.Izundu je u jednom momentu bio jedan od najboljih petica u ligi i od jednom zavrnut kao slavina.Svi ispred njega Možemo mi da pričamo i tražimo izgovore,ekipa se odavno ne vodi dobro 1
FireKeeper Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne igramo samo mi ISO kosarku u zadnjih 5min kad se lomi. Tako je nas PAO dobio, pa isto sledecu su igrali. Ne znam gledate li druge all je cest slucaj u ekipama koje imaju tu ISO potentnost. Na stranu to… ali utisak mi je da Sasa mogao i trebao tu odreagovati. Mozda i jeste ali ga tim nije ispratio. Smesna scena je kad vice i pokazuje da se pravi faul i nista. Pa saginje glavu u neverici. Da li mi nemamo snage (tj kiseonika u mozgu a ko je igrao zna sta je to) za kraj da fokusirano odigramo akciju ili je to plan ili su igraci samo zurili pitanje je… Kako se odvija 7 ili 8 mesto je premija. Ako ispadnemo iz 10 mozemo reci da je katastrofa sezona bez obzira sto smo na momente licili na NBA ekipu. Sve u svem, bice ludo i napeto. Ovaj tim je kadar i izgubiti sve 4 i dobiti sve 4 do kraja.
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 19 minutes ago, Desiderius said: Kojim najgorim bekap plejom kad imaš Batlera u rosteru.Nemoj da mi pravimo sprdnju od te priče kad je već Saša pravi Centra džaba 5 zdravih kad ćemo mi opet igrati smol bol Igrali smo najbolji deo sezone kad su na centru bili Monti i Izundu Vratili se Džoel i Rivero mi ih svu trojicu za klupu zakucamo.Izundu je u jednom momentu bio jedan od najboljih petica u ligi i od jednom zavrnut kao slavina.Svi ispred njega Možemo mi da pričamo i tražimo izgovore,ekipa se odavno ne vodi dobro Nisam znao da ti je bekap plej Batler.Ja kolko vidim Jagisa je bekap.Mi ne mozemo konstantno da drzimo isti ritam napada a i odbrane pre svega jer CMM ima ogromnu minutazu svaku utakmicu i dodje i kod njega do umora pogotovo pri zavrsetku.I on mora da se stedi jer vidi da izmenu nema evo vec dve sezone.To sto ti mislis da je Batler plej tu se grdno varas ,bas zbog toga i igramo ISO kosarku jer kad je on na terenu lopta je 22 sekunde kod njega,ili ce da izmisli kos za sebe ili ce da namesti neki zicer saigracu,ja nisam primetio da on to toliko igra neki PIK,da prosledi pas dalje i itd. Prosle godine i prethodnih sezona se pricalo kako nam trebaju neki ISO igraci,ove sezone da ima i toga previse ,vama nikako udovoljiti. I da ovo za small ball,i ja bih u nekim situacijama izbegao to(ali ne bih bas da ga ne probam nikad),ali ove sezone hteli vi to da priznate ili ne ,najbolje smo izgledali sa tim famuznim small ballom veci deo sezone.Mnoge pobede smo izvukli bas zbog toga.DMo je bio prespor za pojedine ekipe,Izundu na pocetku pravio faulove kao na traci.Rivero se tek oporavio(odbrana od pika je opet problem kod njega),a Joel nije bas da je na nivou proslih sezona bar za sada.Tako da ima tu mesta i za small ball ponekad.Ali definitivno bih to smanjio kako odmice sezona. Edited 2 hours ago by Žilee
Losmi17 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 1 hour ago, Sector said: Najveći kiks je poraz u derbiju, kad je KKP igrao rekreativno a nisu ih ni njihovi navijači podržavali. I to nakon +16. Sad se vidi koliko je to skup poraz. Na drugom mjestu Bayern koji je za el standarde ekipa ispod prosjeka. Maccabi se takođe trebao dobiti ali oni su tad već dobro igrali i nije baš neki stravičan kiks taj poraz, ni blizu prva 2. Nisam isao dalje, ali sve su to skupi porazi. Ispostavice se i preskupi. Jer kad si bio u nekoj vrsti naleta, propustao si sanse da se jos bolje pozicioniras i sada bi moglo da se igra s manje pritiska (videti pod Valensija, oni jesu pali ali imaju taj luksuz sada). Ovako je dupli negativan efekat, izgubio si sto je moglo/moralo da se dobije, i jos si pod golemim pritiskom da izbegnes 9/10 mesto. A vise i ne zavisi od tebe... 10 mesto bi bilo solidan fail, 9 mesto fail a 8 vec dobar rezultat samo ako se domognes PO. Edited 2 hours ago by Losmi17
Desiderius Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Žilee druže Nije bekap MENI Batler jer ja nisam trener,trener je Saša.Zašto on ne koristi njega na toj poziciji ne znam.Koliko znam u Americi je mogao.Ja mislim da je Batler kombo i da više nego dobro može da odmeni Milera kad je na klupi.Da ne govorim da mislim da treba i da bude pre njega na terenu a ne obrnuto.Lopta je 22 sekunde i kod Milera,bukvalno ga ljudi dve sezone kunu zbog toga. Ja se slažem da nam trebaju ISO igrači samo se pitam gde si video da sada mislim da ih imamo previše pa to sada NAMA ne možeš ugoditi? 😄 Imati ih u rosteru i koristiti ih tako da im samo to bude način igre su dva sveta.Kad imaš takvog igrača ne znači da svaki put kad je na trrenu jedino što igra treba da bude "raširi i pusti Batlera/Nvoru" da rešava Što se tiče centra i smol bolea ako smo sa tim tako dobri,čemu onda kukanje za centrima?Ako je to odlična opcija tokom sezone smo imali sasvim dovoljno opcija.DMo je prespor za sve ekipe jer je čovek u godinama u kojim jeste i sve što nam je doneo doneo je na ogromno iskustvo i kvalitet koji ima i hvala mu na tome.Odbradio je baš ono što treba i u periodu koji nam je bio potreban do povratka igrača.Izundu je pravio fauulove a onda mu je neko objasnio šta da radi i vidimo da se to prilično smanjilo.Ja nisam protiv smol bola ali nema potrebe da se igra toliko ako su ti igrači ako recimo protiv Barse gotovo svih trojica na centru otvorili odlično utakmicu Nema potrebe da se projektuju neke stvari koje nisu rečene.Ako kažem da neki igrač ne mora stalno da igra ISO ne znači da ne treba da igra uopšte Pogledaj koliko je takve igre bilo u završnici protiv BArse,neko je napisao da smo od 7-8 napada u produžetku 5-6 igrali iso Pa probaj nešto drugo majku mu Sve u svemu za mene Barselona nije nikakav problem kao što sam i rekao.Priliku za bolje mesto smo ispustili u derbiju,sa Parizom i Bajernom Edited 2 hours ago by Desiderius
Guru Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 3/28/2026 at 3:28 PM, propolis said: Nwora i Semi su u najboljoj suterskoj formi, ballhandling opet Nwora i Kodi. Što se tiče odbrane Bolomboj nije isti igrač sada i pre povrede. Dosta je sporiji i većina bekova ga prolazi sto ranije nije bilo šanse ili retki izuzeci. Motejiunas i Rivero imaju zantno sporije kretnje od Izundua tako da Izundu deluje kao najatleticniji centar u ekipi i zato ga stavih u tu petorku. U svakom slučaju bi trebalo probati više akcija za Semija trica iz kornera. CMM i Moneke su odlični igrači i imaju brojne kvalitete, al' su šuterski verovatno najgori startni PG-PF par u EL, prvi čak i bacanja šutira ispod 60%, drugi ne ume da šutne catch and shoot trojku nego mora da udari dribling i kada dobije idealan pas. Ako njima dodaš i Izundua koji nije pretnja van reketa, to je postava sa prilično lošim spejsingom i fokusiran protivnik to relativno lako može da brani. Zato me i ne čudi što trener poseže za Odželejem na 5 u pokušaju da malo otvori reket i otčepi pozicioni napad, uz naravno benefite na drugoj strani terena u vidu svič odbrane. Nvora je blago rečeno ispodprosečan ball handler za dvojku, što i ne čudi s obzirom da je on realno krilo... Al' ja kada pišem o ball handling-u i ne mislim na neko driblanje između čunjeva, nego kreaciju za sebe i saigrače - on je što se tiče prvog svakako mnogo bolji kada igra sa što manje driblinga, a što se tiče drugog to kod njega praktično i ne postoji jer je definicija crne rupe. 7
propolis Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Guru said: CMM i Moneke su odlični igrači i imaju brojne kvalitete, al' su šuterski verovatno najgori startni PG-PF par u EL, prvi čak i bacanja šutira ispod 60%, drugi ne ume da šutne catch and shoot trojku nego mora da udari dribling i kada dobije idealan pas. Ako njima dodaš i Izundua koji nije pretnja van reketa, to je postava sa prilično lošim spejsingom i fokusiran protivnik to relativno lako može da brani. Zato me i ne čudi što trener poseže za Odželejem na 5 u pokušaju da malo otvori reket i otčepi pozicioni napad, uz naravno benefite na drugoj strani terena u vidu svič odbrane. Nvora je blago rečeno ispodprosečan ball handler za dvojku, što i ne čudi s obzirom da je on realno krilo... Al' ja kada pišem o ball handling-u i ne mislim na neko driblanje između čunjeva, nego kreaciju za sebe i saigrače - on je što se tiče prvog svakako mnogo bolji kada igra sa što manje driblinga, a što se tiče drugog to kod njega praktično i ne postoji jer je definicija crne rupe. Iznudu je jedan od boljih ofazivnih skakača, a očinjom metodom bih rekao da je u top 5 u el. Može da postavi korektan blok i čini mi se da sa njim pik najlakše prolazi. Šta nije dobro to se nekad manje, nekad više vidi.. Koja je po tebi najbolja petorka koju trenutno imamo, to bih voleo da čujem
Desiderius Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Guru said: Nvora je blago rečeno ispodprosečan ball handler za dvojku, što i ne čudi s obzirom da je on realno krilo... Al' ja kada pišem o ball handling-u i ne mislim na neko driblanje između čunjeva, nego kreaciju za sebe i saigrače - on je što se tiče prvog svakako mnogo bolji kada igra sa što manje driblinga, a što se tiče drugog to kod njega praktično i ne postoji jer je definicija crne rupe. Misliš li da bi bilo ok da ako ostane sledeće sezone bude pomeren na krilo a da se dovede 2?
Guru Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Desiderius said: Misliš li da bi bilo ok da ako ostane sledeće sezone bude pomeren na krilo a da se dovede 2? Ako želimo bolji i fluidniji pozicioni napad, onda to obavezno mora da se uradi. S tim što zapravo ne mora niko ni da se dovodi, samo da Karter uđe u formu i da ostane Batler pa da njih dvojica kao kvalitetni ball handleri pokrivaju dvojku. 5
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Masa upada u zamku odličnog skora izjednačavajući ga sa izuzetno sklopljenim "F4 rosterom" , što veze sa mozgom nema. Gutaju se koska naslovi burek novinara, koji su baj d vej, isto to pisali prošle sezone i za npr. IQ 20 Tajrika, Sterlinga, Vašingtona i društvo kojima se jelte crtao F4 ove godine, pa pukoše u paramparčad jer to suštinski nije bio ni blizu zaokružen roster sa svim košarkašim fundametima. Video je ko je umeo da vidi, ostatak plebsa je ostao u šoku & neverici. Mi definitivno jesmo iskoračili sa precrtavanjem slabotelesne domaće osovine i dobro je što se desilo, došla su jaka tela, atlete, hasleri, trkači, međutim ovaj roster ima prilične sistemske bagove koji elitni treneri poput Paskvala, Pešića, Atamana na 40 min surovo kažnjavaju. Kriviti Sašu za sve to na istorijskih 19-15, 4. kola pred kraj gde smo u otvorenoj poziciji 6-8 mesta je pa ne znam. Ne znam dovoljnu dobru reč osim bahatost i razmaženost nivoa osnovne škole. Dobra strana njegove tvrdoglavosti je to što nije pičkica i neće odustati od svog cilja sa sve Jagom u 12, inače bi mnogi već digli ruke od kluba i pre svih navijača koji pišaju po trenerima gore nego našmrkani Janakopulos. Edited 1 hour ago by Molina23 3
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 hours ago, Čočo said: Na šta nam liči igra? 36 minuta rutinirali PAO u gostima; dobili Baskoniju u gostima; izgubili u produžetku od Barselone u gostima. Kakvih sve,, navijača" imamo 10. mesto nam je premija. Jer da se takvi pitaju zaslužujemo 16.mesto. Da se igralo 36 minuta, dobili bi ali, avaj, igra se celih 40 a ponekad i više. Baskonija koja je pretposlednja i bez pola tima je baš merilo naše igre. Da, navijači su krivi što ćemo biti, u najboljem slučaju, uspešni kao i prošle godine. Bar što se EL tiče. Edited 1 hour ago by Bejn
Recommended Posts