Dropkick Murphys Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Placebo Lone star said: Nije,ali je trebalo da se potrosi vreme kad vec vodis 7.Svakako je u tom trenutku bolje uci u reket nego sutirati kad niko ne ocekuje. Zaista ne znam šta te je trigerovalo kod šuta za 3 na 5 sekundi pre isteka napada? Koliko je vremena još trebalo da potroši? Da izbaci loptu u aut i traži medicinski tim da uđe zbog grčeva? Mislim, možda ti nisi očekivao taj šut, ali igrači svakako jesu, pošto su trojica bila na skoku. 12
Cavani Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, Placebo Lone star said: Nije,ali je trebalo da se potrosi vreme kad vec vodis 7.Svakako je u tom trenutku bolje uci u reket nego sutirati kad niko ne ocekuje. Fudbalsko cuvanje rezultata i sutevi iz najgorih pozicija u posednjim sekundama reda radi nam nikad nista dobro nije donelo. Ovako ispada da je on kriv za kontru, 2+1, povredu Odzeleja, kasnije seriju trojki i zamalo poraz. A covek samo sutnuo za tri poena. 3
Вујке Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Критиковао сам Калину доста ове сезоне, и падне ми мрак на очи кад почне да глуми плеја, али ако некад није било време да се његов допринос доводи у питање, то је сада. Буквално само његова појава на терену значи другим играчима, кад виде како гризе одбрану и како интелигентно игра завршнице. Не разумем критике за ону тројку, заиста. Да је додао неком лопту на 5 секунди до краја напада, могло би да се прича да му је увалио врућ кромпир у руке и направио алиби додавање. 1
Dropkick Murphys Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Inače, da smo izgubili, Bolomboj bi mi utakmicu protiv Barse, gledao iz hale u Vitoriji, vezan za konstrukciju koša. Koliko je tvrdoglav i ne želi da baci loptu spolja kad uhvati ofanzivni skok, bukvalno izgleda kao neka patologija. Neverovatno koliko me je iznervirao. 3
Cavani Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Dropkick Murphys said: Inače, da smo izgubili, Bolomboj bi mi utakmicu protiv Barse, gledao iz hale u Vitoriji, vezan za konstrukciju koša. Koliko je tvrdoglav i ne želi da baci loptu spolja kad uhvati ofanzivni skok, bukvalno izgleda kao neka patologija. Neverovatno koliko me je iznervirao. Nema veze, tu je zakuvao. Nikad nije lose kad gubis da se udje u kosarkaski fajt i pokaze zelja za krljanjem.
Dropkick Murphys Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Cavani said: Nema veze, tu je zakuvao. Nikad nije lose kad gubis da se udje u kosarkaski fajt i pokaze zelja za krljanjem. Ma znam, ali on i inače ima taj problem da je lopta samo njegova kad uhvati ofanzivni skok. Htedoh u televizor da uđem.
Placebo Lone star Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 10 minutes ago, Dropkick Murphys said: Zaista ne znam šta te je trigerovalo kod šuta za 3 na 5 sekundi pre isteka napada? Koliko je vremena još trebalo da potroši? Da izbaci loptu u aut i traži medicinski tim da uđe zbog grčeva? Mislim, možda ti nisi očekivao taj šut, ali igrači svakako jesu, pošto su trojica bila na skoku. Mozda je bolje pitanje sta ce lopta kod njega i sto ne zavrsi to ulazom.Ne kazem da je nepouzdan nego je bilo igraca sa toppijom rukom u tom periodu utakmice.Svakako na odbitak iz reketa se teze trci kontra nego na frljoku koja je zavrsila u kontri Baskonije… 13 minutes ago, Cavani said: Fudbalsko cuvanje rezultata i sutevi iz najgorih pozicija u posednjim sekundama reda radi nam nikad nista dobro nije donelo. Ovako ispada da je on kriv za kontru, 2+1, povredu Odzeleja, kasnije seriju trojki i zamalo poraz. A covek samo sutnuo za tri poena. Na ulazu bi mozda mogao da izvuce faul,dobijemo sekundu dve da se organizujemo na odbranu.
Cavani Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 12 minutes ago, Вујке said: Критиковао сам Калину доста ове сезоне, и падне ми мрак на очи кад почне да глуми плеја, али ако некад није било време да се његов допринос доводи у питање, то је сада. Буквално само његова појава на терену значи другим играчима, кад виде како гризе одбрану и како интелигентно игра завршнице. Не разумем критике за ону тројку, заиста. Да је додао неком лопту на 5 секунди до краја напада, могло би да се прича да му је увалио врућ кромпир у руке и направио алиби додавање. Sve stoji, ali imao je na poslednje 4 utakmice 0, 1, 2, 2 poena za 24 minuta u proseku. To je pretesko nadoknaditi u danasnjoj kosarci sa velikim brojem poena. Juce konkretno 108 poena datih on za 32 minuta samo 2. Morale su sve udarne igle da odigraju odlicno napadacki, plus faktor Odelej da bi se nadoknadilo poenterski. Edited 5 hours ago by Cavani
m0k1 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 44 minutes ago, Dzo23 said: Moramo Kalinu više uključiti ofanzivno. Pogotovo to mislim da se spušta i napada leđima. U prvom poluvremenu je na taj način izbacio Batleru pas za šut za 3p gdje je ostao sam. On, Odzelej i Rivero treba više da zidaju i da opterete reket. Previše se oslanjamo na spoljnu liniju i njihovu igru 1 na 1. Troše se više nego što bi trebalo i spejsing nam trpi. Što se tiče odbrane tu je @Princeton ubo srž problema. Imam utisak da je u ove 2 sezone Kalina u 60% situacija kada krene da zida zapravo gubio loptu, tako da nisam bas siguran koliko to treba da forsiramo. Odzelej takodje ne radi to bas sjajno i lepo je vec konstatovano da se njegovo zidanje na kraju svede na uzimanje nekog fade away suta (koji doduse pogadja u dobrim procentima). Za Rivera se vec slazem - on bi mogao da proba ali lik se tek vratio posle duze pauze i tek krenuo da igra - kontam da cemo to gledati ubuduce kada je na terenu.
Phobia Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Braco mnogo ste se uhvatili za onaj sut Kaline, covek stvarno igra pametno, svaka odluka je skoro iskalkulisana, njemu poslednjem ne treba da se zamera kad su takve stvari u pitanju... Edited 5 hours ago by Phobia 2
Вујке Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Међународне кладионице нам верују више него било ком тиму са којим делимо исти скор. Разлике у квотама нису велике, али ипак смо испред. Прво сам помислио да је то због лакшег распореда до краја сезоне (заиста имамо најлакши распоред, бар на папиру), али пошто су ово квоте за освајање Евролиге, не би требало да на њих превише утиче распоред. Добар је знак што букмејкери виде да овај тим има нешто што нас одваја од конкурената, па макар и нијансе биле у питању. 1
VISOKOLETAC Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 27 minutes ago, Вујке said: Међународне кладионице нам верују више него било ком тиму са којим делимо исти скор. Разлике у квотама нису велике, али ипак смо испред. Прво сам помислио да је то због лакшег распореда до краја сезоне (заиста имамо најлакши распоред, бар на папиру), али пошто су ово квоте за освајање Евролиге, не би требало да на њих превише утиче распоред. Добар је знак што букмејкери виде да овај тим има нешто што нас одваја од конкурената, па макар и нијансе биле у питању. Meni se cini da je od svih klubova u najvecem problemu Hapoel koji ima horor od ostatka utakmica. Imaju kvalitet, ali jako tezak raspored.
pilif88 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mislim da najgori raspored ima Barsa; Igraju sa nama, Monakom, Paom i Žalgirsom. 1
Blade Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Iz ugla ljubitelja košarke, odlična utakmica. Iz ugla Zvezdinog navijača, za infrakt. Preokreti, loši, pa dobri periodi...Na kraju smo mi bili ti koji smo jurili produžetak, a slovili smo za favorita. Naravno da mislim da ima šta da se kritikuje, iako je pobeda na kraju ostvarena. Ali i ovakav splet okolnosti, kakav je bilo, pokazao je da imamo lidera, ekipu koja ima pobednički karakter i igrače koji imaju veru do kraja. Pobedu u produžetku su doneli veća želja i zajedništvo. I posle Batlerove trojke, ostalo je da se odbrani 12 sekundi uz loptu sa strane za njih. Trojka Batlera je bila pola posla do produžetka. Kako god, tim je upisao 19-u pobedu i došao na korak od sigurnog play-in-a, koji već sutra može da se ostvari. Kao navijač, verujem u pobede u svih 5 utakmica do kraja. Ako do dobijemo Barselonu, biće to lepa šansa da nam treba za direkatn play-off još 2 pobede u 4 utakmice, gde smo blagi favorit u 3. Ali da dobijemo Katalonce, pa ćemo dalje da diskutujemo.
nunilo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pokusavam da budem realan, da smo mi imali sudjenje kao Baskonija sinoc ovde bi letelo perje na narandzaste ali koga briga sad, pobeda se pise, tera se dalje (ili blize) do BarCelone (Vlade™). U okrsaju smo sa direktnim konkurentom a ne svidja mi se sto posle ovakve pobede dolazi do emotivnog praznjenja. Koliko cemo uspeti da se revitalizijumo pojma nemam ali pobeda protiv Barse bi nam bas otvorila vrata. Glupo je reci najbitnija utakmica jer je svaka kada do nje dodje. Malo od onoga sto sam gledao Barselonu u poslednjih mesec dana je blago receno lose, prosao i njima medeni mesec sa Paskvalom ali se uvek plasim Brizuele koji kao da ima neki pik na nas. Moze da se siba sa njima, do nas je. 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, bodo said: Šta je sad ovo? Nista tracevi. Ajde sad smo u odlucujucem delu sezone ajde manite se prelaznog roka. 2
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mi smo juče pobedili jer je Baskonija pogodila sva bacanja. Da su promašili ona bacanja na 89:88, zab sam ko je šutirao, ne postoji teoretska šansa da bi mi dali koš iz napada koji bi usledeo. 1
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 27 minutes ago, pilif88 said: Mislim da najgori raspored ima Barsa; Igraju sa nama, Monakom, Paom i Žalgirsom. Hapoel igra: Baskonia, Pao, Fener, Oli, Makabi i Monako.
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Buka na društvenim mrežama je ogromna. Za moj ukus čak i nepodnošljiva. Stepen kmečanja navijača Baskonije jedino nadjačavaju naše dobre komšije, a oktavu niže tu su navijači Pao-a. Jedan od glavnih aduta im je to što je sudija svirao aut gde igrač Baskonije stvarno nije bio ni blizu da nagazi liniju, međutim uredno je napravio korake. To nikom ništa. Takođe kažu da je Čima Moneke sam sebe sapleo, prikazujući video iz ugla tv gledalaca. A iz drugog ugla se jasno vidi da je igrač Baskonije kolenom udario Čimu u patiku i da je onda Čimina noga naglo skrenula prema drugoj nozi i tako se sapleo. Znam da je ovde većina komšija normalna, da im ne bi padale na pamet ideje da kmeče na nalogu Evrolige, međutim realnost na mrežama je zastrašujuća. Ti likovi su za hospitalizaciju. Edited 3 hours ago by Sinnerman 3
aleksa7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Барселона од када је у 17. колу сишла са Басконијине лопате и у продужетку стигла са -9 до +10, у 16 рунди има бедних 7-9 за скор. Од тих седам победа, једина против екипе која се налази на некој од плеј-оф позиција је прошлонедељна против Валенсије која је као други најбољи домаћин Евролиге убацила 62 поена у ни најмање сумњивој утакмици. Од тих седам победа, само је она над Партизаном остварена уз разлику већу од 10 поена. Људи се распадају месецима, спортско друштво је отприлике отписало ову сезону и већ саопштило већини играча да их неће задржавати, изгубили су сигурност на лопти повредом Лапровитоле, центарска линија им је беднија од скоро сваке у такмичењу... Једини начин да та банда нас сутра победи је да се ми појавимо као још већа и склонимо им се. Сигурно да смо уморни, али ових 40 минута нас могу лансирати директно у плеј-оф и морамо се појавити спремни на двочасовну борбу шта год била цена тога. Они једва чекају крај сезоне и ми имамо идеалну прилику да им помогнемо да им тај крај што пре стигне. Хапоел има победу више и утакмицу мање, Панатинаикос има суви квалитет да изнесе ових пет кола, Жалгирис има лаган распоред, а за топ6 морамо надмашити два од та три тима. Нећемо у томе успети са 3-2 или неким лошијим учинком, тако да је сутра утакмица која ће нам рећи да ли смо прешли на нови ниво или нисмо. Ја мислим да јесмо. Никако Звезда не сме претити Барселони на страни, поготово јер су нас угазили у првом делу сезоне, али сада не личе ни на шта и морамо се скупити да заједништвом савладамо њихово лукавство којег има на претек као и у сваком геронтолошком центру. 8 1
Dropkick Murphys Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Inače, gledao utakmicu sa jednim ex forumašem (nick mu počinje na F, a završava se na ender). Poslednja utakmica koju smo pobedili kad gledamo mislim da je bila protiv Žalgirisa pre 5 godina (Andrija Gavrilović trener). Nakon toga 15-20 poraza zaredom. Samo ove sezone: Dubai u gostima, Valensija u gostima, EL derbi, Barsa, Bajern kući. Bilo je tu nekih epskih raspada ranije. Alba protiv Duška u Pioniru, 4. tekma finala ABA kad smo pukli 30, a Trifunović fleksovao. Prošle sezone sve ono na kraju, Efes, Real. Sinoć su već opasna sujeverja krenula kad smo bili pred porazom. Počeću da verujem da je ovo ta sezona. Možda je sad stvarno pao teret sa ekipe ( : 10 2
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Sinnerman said: Buka na društvenim mrežama je ogromna. Za moj ukus čak i nepodnošljiva. Stepen kmečanja navijača Baskonije jedino nadjačavaju naše dobre komšije, a oktavu niže tu su navijači Pao-a. Jedan od glavnih aduta im je to što je sudija svirao aut gde igrač Baskonije stvarno nije bio ni blizu da nagazi liniju, međutim uredno je napravio korake. To nikom ništa. Takođe kažu da je Čima Moneke sam sebe sapleo, prikazujući video iz ugla tv gledalaca. A iz drugog ugla se jasno vidi da je igrač Baskonije kolenom udario Čimu u patiku i da je onda Čimina noga naglo skrenula prema drugoj nozi i tako se sapleo. Znam da je ovde većina komšija normalna, da im ne bi padale na pamet ideje da kmeče na nalogu Evrolige, međutim realnost na mrežama je zastrašujuća. Ti likovi su za hospitalizaciju. Ja to odradim uz prvu jutarnju. Prvo avangarda live kuknjava pa onda obilazak ostalih mjesta. 1 1 4
Recommended Posts