Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Valensija said:

Moja ne ulazi u dnevnu sobu kad igramo.😂

Moja se zakljuca u kupatilo, sreca pa ima golemi paket interneta😆

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted (edited)

Što bi rekao gospodin Đurović Vlada "možda budemo u plej offu,možda u plej inu,a možda i ne budemo".

Kratko i jasno.Sve dalje analize su smešne i suvišne.😁

Čestitke momcima i treneru na pobedi .

Izmoreni i isceđeni idemo u Barsu,ali kad se najmanje očekuje i kad ih otpišu ovi naši budu najbolji.

Edit: jel još ima neki košarkaški anonimus da nas nije natrpao ili nagurao svoj poenterski rekord karijere protiv nas?

Ovaj se zove Frish ili nešto slićno.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 4
Posted
1 minute ago, Cavani said:

Najidealniji scenario je da budemo 6. i da idemo na Valensiju/Hapoel u direktnoj borbi za f4.

Hapoel ima bas zajeban raspored lagano moze da se desi da izgube narednih 5 od 6 utakmica, oni nemaju domaci teren vise, bas imaju balagan raspored (sto bi oni rekli). 

Najidealniji scenario je da mi dobijemo sledeću pa da onda razmisljamo o ostalim utakmicama, korak po korak!

Svasta se desilo veceras:

- Sudija koji gleda u nogu igraca Baskonije I svira mu da je zgazio liniju, mislim da je nama to bilo svirano polovina ovde oženjenih bi sutra bili razvedeni usled nervnih slomova!

- Pa onda ona dilka sto lupa po hali i vidis mu u pogledu da samo razmišlja gde mu je AK99 da pobije sve re(n)dom...

- Highlight večeri je Bolomboy kome je toliko stalo, da se iznervirao, izdrao na sudiju, dobio tehničku! Ej Djole Bolomboj dobio tehničku 😀 😍 

BRAVO BRE! Ajde sad Barsa da izginemo muski pa sta bude 💪🏼 

• Like 1
Posted
26 minutes ago, dunaj95 said:

Da me neko ne shvati pogrešno... ne pravdam ni sebe, ni druge koji smo kritikovali na poluvremenu... i dobar dio utakmice...

Ova je utakmica bila "biti ili ne biti " ... 

I ja lično ne pamtim kada sam sa ovoliko emocija ispratio neku utakmicu... vjerujem i mnogi drugi...još mi nije dobro... neko se iskontroliše, neko pukne...meni je lakše bilo što sam pisao... žao mi je samo ako sam na nekoga drugog prenio negativu... što se napisanog tiće mislim sa je 90% ljudi bilo u pravu sa "paljbom" i osudama na igru, pristup, energiju i zalaganje... to ova pobjeda ne smije zamaskirati i sakriti... sve naredne utakmice su nove "priče za sebe", ali generalno onakva zajebancija se više ne smije ponoviti jer će nas skupo koštati... večeras SREĆOM nije...

Na kraju krajeva...nismo mi navijači ni bitni jbt ... pišemo, brišemo, slavimo, patimo... momci na parketu su glavni protagonisti... mučiš se cijelu sezonu, prođeš kroz pakao povreda,  niz pobjeda, veliki skalpovi, pa kriza,  pa onda sve u krug... pa dođeš u situaciju da se pitaš..  

I izađeš i primiš od krnje Baskonije 52p za poluvreme.... .... ....jbt sve dovedeš u pitanje, svoj rad, trud, sve ono dobro...

A bila bi šteta, zbog njih prevashodno..da ne dobiju priliku i šansu za taj plej off... 

Eee to me lomilo  44 min ... 

U 45oj sam eksirao vruće pivo jer sam se izgubio i u vremenu i u prostoru...

Ako nekog zanima... malo mi je bolje...

Laku noć Cigani... dan je bio dug...

Sve si u pravu, mislim da nema niko da nije bio razocaran sa pristupom, zalaganjem u prvom poluvrrmenu, svi smo bili nervozni i naravno da su igraci zasluzili kritike.. Ali ovdje ima grupa likova koja samo po Sasi puca, jednote iste postove, stekne se utisak kao da jedva cekaju, i kada povedemo tajac, a kada gubimo live tema preplavljena njohovim postovima, i to ne protiv igraca, iskljucivo Obradovica.. A culi smo i Obradovicevu izjavu na poluvremenu.. 

• Like 1
Posted (edited)

Слушам Кузму како отвара подкаст са причом да је суђење било у нашу корист, и онда иде прича о томе, уместо да се прича о кошарци... У једном тренутку чак каже да нам се вратило за оно против Олимпијакоса, кад смо брутално покрадени пред очима целе Европе. Невероватно је како је једна особа лабилног менталног здравља успела у јавности да заврти бесмислену тезу о експо судијама, и сад се навијачи Звезде правдају љубоморним навијачима комшијског клуба. 

Стеван Сремац је једном рекао: „Кад Србин хоће да буде напредан, он прихвати мишљење својих непријатеља.” Мени тако некако изгледа кад навијачи Звезде хоће да буду ”објективни”. Полемисати са тезом да судије у Евролиги систематски навлаче за Звезду је вређање моје интелигенције. 

Edited by Вујке
  • Like 25
Posted
1 hour ago, Carl Johnson said:

Meni je stvarno Kalina nejasan, kao najiskusniji nam prvo na +6 ubija momentum kad bez ikakve potrebe pomaze sa Spanjola i primamo trojku

Nije on pomagao sa Spanjola, bio je na Luvavuu u tom trenutku. Karter je zaspao u sred reketa, pa je ovaj ostao sam kao duh. Kalina je izleteo da blokira kad je Spanjolo već uputio šut,  zato je delovalo da je njegov igrač.

• Like 5
Posted
8 minutes ago, Вујке said:

Невероватно је како је једна особа лабилног менталног здравља успела у јавности да заврти бесмислену тезу о експо судијама

Ko njega shvata ozbiljno, ili ne daj boze se slaze sa njim, treba da nadje strucnu pomoc pod hitno. On je lud, ali ovi sto mu veruju su zadojeni mrznjom i opasni su po drustvo.

• Like 1
Posted
14 minutes ago, Вујке said:

Слушам Кузму како отвара подкаст са причом да је суђење било у нашу корист, и онда иде прича о томе, уместо да се прича о кошарци... У једном тренутку чак каже да нам се вратило за оно против Олимпијакоса, кад смо брутално покрадени пред очима целе Европе. Невероватно је како је једна особа лабилног менталног здравља успела у јавности да заврти бесмислену тезу о експо судијама, и сад се навијачи Звезде правдају љубоморним навијачима комшијског клуба. 

Стеван Сремац је једном рекао: „Кад Србин хоће да буде напредан, он прихвати мишљење својих непријатеља.” Мени тако некако изгледа кад навијачи Звезде хоће да буду ”објективни”. Полемисати са тезом да судије у Евролиги систематски навлаче за Звезду је вређање моје интелигенције. 

Sirenje price i filozofiranje ne menja cinjenicu da je sudjenje u drugom poluvremenu bilo veoma naklonje nama.Tesko da je igrac Baskonije gazio liniju, par centimetara je bio u terenu.Al kad dodas u pricu Zeljka Pantica,Tegeltiju....

Posted
2 hours ago, Урош19 said:

Jer su tukli ko nesveti u odbrani a nisu im svirali jedan faul od onog čelendža za nesportsku Bolomboja pa do 3 bacanja Čime. 

Jer je svaki ulaz Čime u produžetku bio 2+1.

Jer su Bolombaja istukli pod košem i jedva su jednom svirali faul.

Jer je 5 faul Nvore bio dodir noktom i smešan u poređenju sa kriterijumom na drugoj strani.

Do 4/4 i njihovog punjenja bonusa su sudili ok, posle toga je bio kriminal.

Jer nisu svirali korake u 4/4

Jesmo Cigani al ga bas pretera.

Posted

Jerard je bas ono sto je trebao ovakvoj ekipi.Covek koji je miran u zavrsnici i koji se ne plasi velike scene.

Da li ce nekada biti tragicar?Hoce.Ali za razliku od Wanabe klacera on je pokazao da ima muda i da moze da se racuna kad je gusto.

• Like 6
Posted (edited)
2 hours ago, Perkos2 said:

Ja nisam košarkaški stručnjak ali imam utisak da naši igrači preterano skupljaju i reketu i tako ostavljaju igrače koji pogode trojke. Imamo sasvim pristojme igrače pod košem i mislim da nema previše potrebe da im se pomaže i rizikuje trojka. Moguće je da ih povuče lopta ili se ide na taj rizik ali meni malo bode oči.

Ne skupljamo mi u reketu nego pukne odbrana spolja i onda sa strane pomoći dodje igrač da zatvori unutra pa ostaje protivnicki igrač spolja sam na šutu. Večeras je toga bilo baš mnogo, mora spoljna linija bolje da brani igru 1 na 1 i 2 na 2. 

Edited by propolis
  • Like 4
Posted (edited)

Velika pobjeda posle svega što se zbilo. Dosta smo bolja ekipa od Baskonije, oni su igrali najbolje što mogu, a mi toplo-hladno. Na kraju je niska postava sa Čimom i Semijem odnijela prevagu. Upravo su oni večeras bili glavni protagonisti. 

Ja se ne slažem sa utiskom da je Karter puno bolji od Jaga u ovoj ulozi. Prvo, on nije ni blizu neke forme. Drugo, ova uloga mu uopšte ne leži. Teško je naći prostor za njega pored dva velika potrošača i igrača koji dosta drže loptu, kakvi su Batler i Nvora. Nama treba igrač koji najbolje može da zamijeni Kodija na 10 minuta. Ako Jago ima više smisla onda treba da bude ispred Kartera. O će tu istrajati do kraja. 

Isto tako nijesam oduševljen Riverom. Ne može da igra iznad obruča kao Ebuka, koji je ozbiljna lob meta, ima osjećaj da pogodi sa 2-3 metra, pogađa bacanja. Na sve to je elitni of. skakač. Defanzivno se zna da je rupa, ali nije ni Rivero tu nešto bolji, a Ebuka ga trenutno šije za klasu u napadu. Dakle, Bolomboj, Ebuka + niska postava. Dovoljno za jednu poziciju. Treči centar može da uskoči ponekad, ali trenutno je jasno da su Džoel i Ebuka dva naša najbolja centra ubjedljivo. 

Edited by Shunsuke Nakamura
  • Like 1
Posted
5 hours ago, Molina23 said:

Ali Džered Batler sa pulsom 29 koji hoda posle onakve trojke. Ne trči, ne kurči se, ljudi on hoda. Izvadio nas čovek iz ponora. Mačorčina jedna. 

Sa Batlerovim ulaskom u igru smo otisli na -12 (usao na +9, izasao na -3).

Druga interesantna serija se desava u 3/4, kada pravimo +12 (od -13 do -1) izlaskom Nwore.

Batlerov lezeran pristup, i odbrambena nezainteresovanost Nwore su prilican ekipni problem koji nisam siguran da li mozemo rijesiti. Energija koja curi iz njih dvojice je tesko nadomestiva, iako imamo fantasticne dvosmijerne igrace u Kodiju, Monekeu i Kalinicu + Bolomboj/Ojeleye. Danas su napadacki bili prilicno na visokom nivou obojica, uz odlican sudijski kriterijum, a ipak smo imali veliki problem protiv predzadnje ekipe u EL.

Ako mislimo do play-in/F4, pozrtvovanje i timska disciplina mora da bude na puno vecem nivou. Bas kod Nwore i Batlera kao napadackim udarnim iglama. Inace, polako ce frustracija ostatka ekipe da dodje do izrazaja, jer je potrosnja prevelika.

• Like 14
  • Thanks 1
Posted
7 hours ago, Don Dusko said:

image.thumb.png.606f0dea5f12b84b8c4143867c4d74db.png

Cody 13a!A ona trojka na kraju mu iscurila....Floor general.

Skoro 37 minuta u igri :Hail:

Zanima me gde su sada oni stručnjaci koji su tvrdili da CMM ne može da bude prvi plej kvalitetne EL ekipe? :classic_smile:

Posted
7 hours ago, Урош19 said:

AJMO CIGANIIIIIII

lizard-lizard-lizard.gif

O one 3 pederčine u narandžastom ću sutra, ili posle bana ako ga popijem zbog ovoga

Koliko je jak ovaj gif.. cigančići i guske imaju tradiciju ali ovo ima moć 😀 

Posted
5 hours ago, Shunsuke Nakamura said:

Velika pobjeda posle svega što se zbilo. Dosta smo bolja ekipa od Baskonije, oni su igrali najbolje što mogu, a mi toplo-hladno. Na kraju je niska postava sa Čimom i Semijem odnijela prevagu. Upravo su oni večeras bili glavni protagonisti. 

Ja se ne slažem sa utiskom da je Karter puno bolji od Jaga u ovoj ulozi. Prvo, on nije ni blizu neke forme. Drugo, ova uloga mu uopšte ne leži. Teško je naći prostor za njega pored dva velika potrošača i igrača koji dosta drže loptu, kakvi su Batler i Nvora. Nama treba igrač koji najbolje može da zamijeni Kodija na 10 minuta. Ako Jago ima više smisla onda treba da bude ispred Kartera. O će tu istrajati do kraja. 

Isto tako nijesam oduševljen Riverom. Ne može da igra iznad obruča kao Ebuka, koji je ozbiljna lob meta, ima osjećaj da pogodi sa 2-3 metra, pogađa bacanja. Na sve to je elitni of. skakač. Defanzivno se zna da je rupa, ali nije ni Rivero tu nešto bolji, a Ebuka ga trenutno šije za klasu u napadu. Dakle, Bolomboj, Ebuka + niska postava. Dovoljno za jednu poziciju. Treči centar može da uskoči ponekad, ali trenutno je jasno da su Džoel i Ebuka dva naša najbolja centra ubjedljivo. 

Jučer se Boki nikako nije proslavio kao ni Rivero. U stvari bili su lošiji deo ekipe. Za eventualni trijumf sutra trebat će nam između ostalog i puno bolji učinak sa centarske pozicije.

Posted

Ja sa lepsom polovinom nemam problema kad su utakmice, narocito kosarkaske. Obozavamo kosarku, gledamo zajedno, pijemo pivo... Jedino sto on bas i ne voli Sasu Obradovica ali ne mozemo se u svemu ni slagati 'nate. 

• Ha-ha 3
Posted
6 hours ago, Вујке said:

Svaka tebi brate čast kad možeš da slušaš ono laprdanje od Luke i Kuzme. Kuzma ti je lik koji vrti sve nešto u krug nebili nekako nagurali 2h i ugasili live. A Luka brat puko ozbiljno.

Inače sutra protiv Barse ako budu svi na nivou kakom znaju možemo mi to napast i ako sam protiv španaca uvijek bio najmanji optimista.. turci su mala maca spram spanaca kad igramo s njima. Možeš ti dobiti Fenera u Instanbulu svake sezone al špance u 4,5 sez ako ubodeš 1. to je top.

Posted (edited)
13 minutes ago, Teleći sač said:

Ja sa lepsom polovinom nemam problema kad su utakmice, narocito kosarkaske. Obozavamo kosarku, gledamo zajedno, pijemo pivo... Jedino sto on bas i ne voli Sasu Obradovica ali ne mozemo se u svemu ni slagati 'nate. 

"Jedino sto on" ...  "Lepsa polovina" Cedo, Coa Kos, vi li ste? 😄

Edited by Kosjan Willavić
  • Ha-ha 3
Posted

Očekujem drugačiju utakmice protiv Barse, puno više hrkljuša i manje koševa. Pobjeda otvara vrata raja ali će biti baš teško. Imali su lakšu utakmicu i dan više odmora, plus paket igrača kojima se standardno diže patka na nas.

Dobro bi bilo da Ebuka zaigra, ako je uopšte putovao. 

Posted
Just now, Sector said:

Očekujem drugačiju utakmice protiv Barse, puno više hrkljuša i manje koševa. Pobjeda otvara vrata raja ali će biti baš teško. Imali su lakšu utakmicu i dan više odmora, plus paket igrača kojima se standardno diže patka na nas.

Dobro bi bilo da Ebuka zaigra, ako je uopšte putovao. 

Pa bio je u kadru na TV jučer u jednom trenutku.

• Thanks 1