BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pošteno se samoupucao Fener, ali ko ih jebe, necu se žalim. Mogli su da nas izrutiniranu samo na fizikaliti i bullying. Mnogo su mocna ekipa. Kodi je odigrao jednu vejdovsko muda do kolena partiju. Mnogo vise verujem Bolomboju nego Izunduu. Izundu mi je ozbilja kratercina na def skoku. On i Nwora kad su na parketu zajedno, sanse se su 90 posto da ce jedan od njih da zablene u loptu i da mu pobegne protivnik. Kar smo kod Nwore, ima taj jos da gilja da se opere. Daleko je od iskupljenja. Chima sasvim dobra koncentracija za njegove standarde. Svaka čast Obradovicu, nije mala stvar ovako ugasiti Sarasa, najboljeg trenera u Evropi, u drugom. 12
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 37 minutes ago, Manoly said: Cigan, slavite ovu pobedu! Al mora da pitam - kako uopste pisete na jbnoj live temi ako pratite kosarkasku takmicu? Za fudbal i mogu da razumem, druga dinamika igre i sve oko toga, ali ovo... jos pljuvacina koja se tamo srece, alal vam bre vera. Ja recimo post- nismo ni za kurac, napisem za 2s, uopste mi ne odvlaci fokus. 8 minutes ago, Don Dusko said: Colson doneo business desicion 1 2
Dropkick Murphys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, MV91 said: Звезда се пре само седам дана распала против Бајерна после Изундуовог фаула у нападу иако је таман окренула резултат. Две јако упоредиве и сличне ствари. Samo što ovo nije bio faul u napadu i nije trebalo ni da bude dosuđen. Moneke je išao ukoso i dolazi do kontakta sa Kolsonom, koji stoji pravo. To je uvek faul odbrane, ako se sudi po pravilima.
Bode Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Znao sam da dobijamo, cim se onaj baksuz javio da kritikuje kako igramo😂 Cestitke ekipi. Do kraja, pa sta bude. 1 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odlično suđenje i danas a i protiv Bajerna. Očekujem zato masakr u Oaki. Biće jako ružno i neprijatno. To je 100%.
Ikac Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, Čočo said: Inače mi smo večeras imali 18 asistencija. I samo dva igrača su ih delili. Kodi(12) i Batler(6). Ja ovo nikad nisam video. Neverovatno. 😅 I ja videh ovo na sajtu EL ali rekoh da sačekam poslednji update. I na taj način smo imali 8 više od Fenera. Takođe, Nvora +17, Izundu +14, Batler +12, Moneke +8, a CMM na 0. Uopšte mi nije jasno kako, pogotovo zbog njegove 3/4, ali verujem pošto je igrao skoro 34 minuta da ga je hvatao i taj loš period u 2/4. Inače ja slabo gledam EL osim naših utakmica, nije mi jasno tačno kako su ovi prvi. Generalno, prilično niska ekipa, nemaju igrača višeg od 208. Znam da THT ima dobru sezonu, kao i Boldvin, i da inače Tarik ne šutira 1/7 za 3, ali nešto mi se ne dojme.
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Igrali su različiti majstori kod nas ali ovakav nije. Sa kojom lakoćom i mirnoćom igra ovaj momak je neverovatno. Veliki posao je urađen njegovim dovođenjem. Ovakvi potpisi naprave razliku od tima sa skromnim ambicijama do tima za velika dela. ❤️ 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mora se priznati da THT nece uvek imati partiju od 3-14 iz igre. 1
Truman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Igor88 said: Skapirao je kako da skupi preglede. Napravi neki sočan naslov, uglavnom da nalozi grobare a iznervira zvezdase, i onda lupeta pola sata u kameru nepovezano. Prosto odbijam da poverujem da je ozbiljan. 1
Christofer Moltisanti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 23 minutes ago, Bode said: Znao sam da dobijamo, cim se onaj baksuz javio da kritikuje kako igramo😂 Cestitke ekipi. Do kraja, pa sta bude. Ni ja ga ne volim, ali majstorski je primetio da je problem u odbrani. Čim smo stisli odbranu eto pobede. Ako srpska košarka ima problem sa mladim talentovanim igračima, sa trenerima smo sigurno mirni! I za kraj jedna digresija - sva čast momcima na veličanstvenoj pobedi!
Pero_Cameron Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 1 hour ago, Mile1 said: Dobijes prvaka Evrope i vi kacite forumase sta su pisali na live temi I treba eksponirati likove koji pisu one gnusne komentare na -5 u prvom poluvremenu protiv sampiona Evrope koji ima 20 pobeda u nizu. 9
Chaos Is Me Posted 30 minutes ago Author Posted 30 minutes ago Kakav je Codi konan. Levo jaje bi dao Barcokas da ga ima.
Kosjan Willavić Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago (edited) Batler i Nvora jesu daleko ofanzivno najtalentovaniji igraci ovog sastava, ali ima ovde jos igraca koji poseduju zavidan kvalitet za EL ( na prvom mestu Cima i Kodi za koje mislim da ih cigani ne vrednuju dovoljno ), te ne treba samo da se svodimo na two man show. Uspemo li dobiti Bolomboja na nesto visem nivou od ovog (naravno da je proslogodisnji nerealan ) i Karter uspesno prodje proces aklimatizacije u narednih mesec dana, bicemo ozbiljna koska u plej ofu/inu. Ima ovde i dubine i kvaliteta, kao nikada do sada Edited 16 minutes ago by Kosjan Willavić
Recommended Posts