Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)
36 minutes ago, Nini3112 said:

Plavsa izgleda opet na pozajmici

I to izgleda u 2.tursku ligu.

Vise ni Zalizani nije madjionicar za uvaljivanje igraca.

Po nekad poverujem da bi i mene mogao da uvali u neki prvoligaski klub Turske, Litvanije...

Edited by Gromovnik
  • Like 2
Posted (edited)
20 minutes ago, Summerfunk said:

Mene zanima umesto koga...? D-Mo je bivši kao i Plavša. Ostaju (valjda) Bolomboj, Izundu i Rivero?

Pa ako ima istine u tome onda se verovatno na računa više ne Rivera. Talijan je svakako zanimljiv igrač ali pitanje je šta on može na nivou EL.

Edited by bodo
Posted
4 hours ago, Summerfunk said:

Mene zanima umesto koga...? D-Mo je bivši kao i Plavša. Ostaju (valjda) Bolomboj, Izundu i Rivero?

Poci ce Suigo na koledz na ljeto ne sjekirajte se 😄 Nema smisli ni za njega, ni za njegovu karijeru da ostaje u Evropi a vec je bio na nekoliko posjeta na koledze koji blisko sa Miskom saradjuju.

• Like 4
Posted

Naravno da hoće. Nijedan mladi talentovani igrač neće propustiti priliku da ode na koledž kada toliko stvari daju. Pride su to sada milionski ugovori.

• Like 7
Posted
3 hours ago, MrTwister said:

Poci ce Suigo na koledz na ljeto ne sjekirajte se 😄 Nema smisli ni za njega, ni za njegovu karijeru da ostaje u Evropi a vec je bio na nekoliko posjeta na koledze koji blisko sa Miskom saradjuju.

Kao sto sam i mislio znaci pokusaj destibilizacije pred kljucne utakmice

Posted

Калина шета центром Новог Сада са ћеркицом и пуни батерије за наставак сезоне. ❤️

• Love 2
Posted (edited)
23 hours ago, srlepajce said:

IMG-20260228-141055.jpg

Pripreme 😏

Malo se prica kakva je masina Kodi. Nenormalno fizicki spreman igrac i profesionalac, bukvalno primer svakom klincu koji trenira kosarku. On je trenutno jedini nezamenjiv igrac CZ ,kao Bolomboj prosle godine. Ali ce se cigani vazda kaciti kako je zafrljacio neku ciglu, izgubio loptu prilikom proigravanja, itd. Samo zato jer nije flashy ili kosarkaske inteligencije kao Teo ili Vilijams ( po kome napravih i forumsko ime da se razumemo ) a ima mnogo toga drugog ispred obojice.

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 2